بازی برق شیراز با گل گهر سیرجان بود که در ضربات پنالتی استقلال قهرمان شدحالا بازی کجا با کجابود؟؟![]()
بله بله ... به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردید ... دوستان تهرانی اگه لطف کنن شادی عیدشونو با استقلال تقسیم کنن که عالیهبه نقل از BUG :روز اول فروردینم شد زمان بازی
کار سختی نیس بردنش! فقط امیدوارم ورزشگاه خالی نباشه
نمیدونم والا ... ما باید از شما بپرسیم کجایید ؟ چرا نرفتید ورزشگاه ؟به نقل از گاو عاشق :خوندن اسم تیم مقابل از بردنش سختتره![]()
م3 سوپ باید ببریم...بچه ها خیلی انگیزه دارن...تیم مقابل هم م3 اسمش سوراخه...
فقط چرا انقدر آدم کم رفته ورزشگاه؟؟![]()
![]()
مفهوم لوله شدن باید بازنگری بشه به نظرمبه نقل از #Alireza# :لوله شدین که!
این چه وضع بازی بود آخه؟!مثلا نماینده ایران بودینبهترین تیم لیگ ایران اینجوری باشه ببین وضع بقیه تیمها چجوریه!
البته نیمه ی اول خیلی هم بد نبود ها !به نقل از لیندا=ضهرا؟!! :بازی بی هیجانی بود.
خبر گزاری ایسنا نوشته : بین دو نیمه از بلندگوهای ورزشگاه موسیقی پخش شد تا تماشاگران سرگرم شوند.
واقعا باید بازی اینجوری باشه؟؟![]()
بابا بازی بد نبود...فقط نتیجه نگرفتیم...به نقل از ارنواز :البته نیمه ی اول خیلی هم بد نبود ها !
در مورد پخش موسیقی فکر کنم خیلی وقتا اینکارو میکنن و ربطی به میزان هیجان بازی نداشته باشه ... البته مطمئن نیستم !![]()
خب نمیشه که اینجوری ... به نظر من اگه خسرو و علی و مهدی رو به جلو بازی کنن بهتر از حنیف و پژمانه ؛ به خصوص خسرو اگه بتونه اون سانترهای استثناییشو بکنه که عالی میشه ! البته کمبود بازیکن دلیل اصلی این چیزاست ولی ایرادی نداره ... آندو به زودی میرسه!به نقل از گاو عاشق :بابا بازی بد نبود...فقط نتیجه نگرفتیم...
اسم تیمه انقدر ضایع بود من اول شنیدم و از رو تلویزیون خوندم"سقف قارچی"و تا یه ساعت اینجوری![]()
بودم...
جدا فریدون عالیه...بازی سازیش خداست...ساموئل هم بازی فردی خوبی داره...
اما تمام این هافبک ها احتیاج به یه مدیر دارن...اول که مجتبی رفت بعد هم آندو حالام که کیانوش...
شاید بهتر باشه حنیف و پژمان رو به جلوتر بازی کنن(میدونم فضای پشتشون خالی میشه اما بالاخره هافبک ها باید جمع بشن)...
ببین...خسرو تو سانتر و فرار خداست...ساموئل هم تو کناره ها واقعا یاد زرینچه مون رو زنده میکنهبه نقل از ارنواز :خب نمیشه که اینجوری ... به نظر من اگه خسرو و علی و مهدی رو به جلو بازی کنن بهتر از حنیف و پژمانه ؛ به خصوص خسرو اگه بتونه اون سانترهای استثناییشو بکنه که عالی میشه ! البته کمبود بازیکن دلیل اصلی این چیزاست ولی ایرادی نداره ... آندو به زودی میرسه!![]()