به نقل از ارنواز :خب ... دوستان راستی جریان آرش چی شد؟ AFC اخطاراشو پاک می کنه یا نه ؟ :-s
بله، اگه خدا بخواد که امروز ساعت 18:50 با الریان قطر بازی داریمبه نقل از گاو عاشق :خب من الان نمیدونم قضیه چیه! ...استقلال الان با تیمی بازی داره مگه؟!
من فقط میدونم یه مهجاجم برزیلیو الاصل داره که خیلی خوبه، یکی دوتا آفریقایی هم داره که خوبن، بقیه ی بازیکناشون معمولین .به نقل از ریــحــانــه :کسی الریانو میشناسه بگه !
به نقل از ریــحــانــه :دوباره ام که بردیمو شدیم نماینده ی ایران ...
دو تیم راه آهن و استقلال فردا در حالی به مصاف هم میروند که دارای مصدوم و محروم هستند. در تیم راهآهن میرهانی هاشمی و امید عالیشاه که به دلیل مصدومیت و امیر طهمورثی به دلیل مصدومیت غایب هستند. از کادر فنی راه آهن نیز بهزاد غلامپور و میاچ به دلیل محرومیت انضباطی نمیتوانم روی این نیمکت بنشینند. در تیم استقلال نیز آندو تیموریان و مجتبی جباری مصدوم هستند و از کادر فنی این تیم هنکه به دلیل محرومیت انضباطی نمیتواند روی این نیمکت بنشیند.
در تیم استقلال فریدون زندی و پژمان منتظری دو اخطاره هستند و در صورت دریافت کارت زرد در بازی فردا از بازی مقابل ذوب آهن که پنجم فروردین سال ۹۱ برگزار می شود محروم میشوند.
این بقیه ی بازی هاست تا آخر این فصل (زمانشو نمیدونم) :به نقل از Amir - Eblis :یکی آمار بازی های استقلال تا آخر فصل رو بزاره، ببینیم کیا موندن ببریمشون و قهرمان شیم
همه رو برديم!!!!!!!!!!!به نقل از ارنواز :این بقیه ی بازی هاست تا آخر این فصل (زمانشو نمیدونم) :
استقلال - راهآهن
ذوب آهن - استقلال
استقلال - مس سرچشمه
صباي قم - استقلال
استقلال - شاهين بوشهر
شهرداري تبريز - استقلال
استقلال - صنعت نفت آبادان
نفت تهران - استقلال
بله بله ... در مورد بازی فردا هم که من پیش بینی می کنم آرش هتریک می کنه ! (هروقت این پیش بینی رو کردم حداقل دوتا گل زده !)به نقل از ஜ...F@R!D€H...ஜ :همه رو برديم!!!!!!!!!!!
در بهار پيروزي جاي فرهاد خالي!
بله بله ... در همون دقایق اولیه یک گل بسیار زیبا از فاصله ی دور خوردیم (بهادر عبدی زد) ، بعد روحیه مونو از دست ندادیم و خیلی بد بازی کردیم و هیچ حمله ای نکردیم تا اینکه گل دومو خوردیم (حسین کاظمی فکر کنم). بعد بچه ها به خودشون اومدن و در اولین حمله ی جدی توسط ساموئل به گل رسیدیم.به نقل از گاو عاشق :تهش چند چند شد؟...
یه گزارش از بازی هم برای ما بدبختایی که پروژه داشتیم و سمینار بذارین لطفا