هواداران استقلال بشتابید

پاسخ : هواداران استقلال بشتابید

دوستان استقلالی، پیشاپیش از جنبه ی بالای شما کمال تشکر را دارم... ;D

08353427086553299398.jpg

هفته دومه،نه پرسپولیس و نه استقلال با این یه شانس قهرمانی رو از دس نمیدن،با حوصله باشید! :)
ولی نتیجه فقط یه ور قضیه س،من نگران تیم ملیم با این وضع "بازی" پرسپولیس و استقلال :|
رحمتی چرا اینجوری بود آخه؟؟؟واقعا بعید بود ازش همچین گلای چرتی بخوره 8-| من نگران تیم ملیم هم چنان :|
بازی دادن به نکونام نهایت بی فکری بود،بعد جباری باید نیمکت بشینه،نکونام بازی کنه! :-??

به نقل از آیدا-ق :
بازی دادن به نکونام نهایت بی فکری بود،بعد جباری باید نیمکت بشینه،نکونام بازی کنه! :-??
خب آخه جباری تا قبل بازی هنوز یه جلسه هم با هیچ تیمی تمرین درست و حسابی نداشته، خب نمی تونستن بهش بازی بدن! 8-|

ولی خب خرید نکونام درواقع یه جنگ روانی برای رقبا بود و دلیل نسبتا قانع کننده ای داشت. ولی من هنوز نفهمیدم با وجود 4 مهاجم خوب (برهانی، توزی، اکبرپور و میداوودی) ،
این یارو منوچهری رو واقعا برا چی خرجش کردن ;D انگار میخوان کلکسیون بازیکن جمع کنن :-"

به نقل از щEREWѺLF :
خب آخه جباری تا قبل بازی هنوز یه جلسه هم با هیچ تیمی تمرین درست و حسابی نداشته، خب نمی تونستن بهش بازی بدن! 8-|

ولی خب خرید نکونام درواقع یه جنگ روانی برای رقبا بود و دلیل نسبتا قانع کننده ای داشت. ولی من هنوز نفهمیدم با وجود 4 مهاجم خوب (برهانی، توزی، اکبرپور و میداوودی) ،
این یارو منوچهری رو واقعا برا چی خرجش کردن ;D انگار میخوان کلکسیون بازیکن جمع کنن :-"
مگه نکونام چقد با استقلال تمرین کرده بود؟ حداقل جباری فصل پیش بودش
بحث فقط چشم و هم چشمیه :| این به نفع فوتبالمون نیستا 8-|

www.esteghlalchampion.blogsky.com

وب استقلالی میزنییییییییییم!!! ;D
اومدین کامنت یادتون نره!!!

به نقل از آیدا-ق :
هفته دومه،نه پرسپولیس و نه استقلال با این یه شانس قهرمانی رو از دس نمیدن،با حوصله باشید! :)
ولی نتیجه فقط یه ور قضیه س،من نگران تیم ملیم با این وضع "بازی" پرسپولیس و استقلال :|
نگران تیم ملی نباش چون به قول ِ خودت هفته های اوله و تیما فقط بدنسازی داشتن بازی بعدی تیم ملیَم که با لبنانه و کار سختی نداریم ما.

به نقل از Breeze :
نگران تیم ملی نباش چون به قول ِ خودت هفته های اوله و تیما فقط بدنسازی داشتن بازی بعدی تیم ملیَم که با لبنانه و کار سختی نداریم ما.
درسته،ولی منظورم بازی بعدی تیم ملی نیس،کلا،کلا این اصلا خوب نیس :|

چرا رحمتي وقتي گل ميخوره قيافه اش اينقدر باحال ميشه؟؟؟ اين قضيه رفتن جباري چيه؟؟ يه ذره اميد داشتيم بمونه براي استقلال و تيم ملي!

به نقل از TOMCAT :
چرا رحمتي وقتي گل ميخوره قيافه اش اينقدر باحال ميشه؟؟؟ اين قضيه رفتن جباري چيه؟؟ يه ذره اميد داشتيم بمونه براي استقلال و تيم ملي!
جباری حاضره 700میلیون بده و از استقلال بره.و همبازی تیموریان توی خریطیات بره. :-w قطری ها بدجوری افتادن رو دور بازیکن ایرانی خریدن میگن حتی به میداوودی رحمتی و منتظری هم پیشنهاد دادند. =D> =D>

به نقل از TOMCAT :
خدایی رحمتی وقتی گل میخوره خیلی با نمک میشه
توچن تا از وبای طرفدارش همه عکساش مال بعد گل خوردنش بود
ب نظر من ب تیم ملی امیدی نی
وقتی ما تشویق میکنیم بچه های خودمون هل میکنن دیگه چ توقعی ازشون داریم
بعدشم ما تو تیم ملی دگ ستاره ای نداریم تا دلمون بهش خوش باشه

به نقل از !phoenix :
جباری حاضره 700میلیون بده و از استقلال بره.و همبازی تیموریان توی خریطیات بره. :-w قطری ها بدجوری افتادن رو دور بازیکن ایرانی خریدن میگن حتی به میداوودی رحمتی و منتظری هم پیشنهاد دادند. =D> =D>
جباری بخاطر همین قضیه ی نیمکت نشینی ُ اینا داره میره قطر؟قضیه ی 700 میلیون چیه؟! :-?

نه بابا.
جباری قرار بوده بره قطر. ولی مثکه با مشاورش مشورت کرده و گفته که ایران میمونم و تو استقلال بازی میکنم.

به نقل از NOVANDA :
خدایی رحمتی وقتی گل میخوره خیلی با نمک میشه
توچن تا از وبای طرفدارش همه عکساش مال بعد گل خوردنش بود
ب نظر من ب تیم ملی امیدی نی
وقتی ما تشویق میکنیم بچه های خودمون هل میکنن دیگه چ توقعی ازشون داریم
بعدشم ما تو تیم ملی دگ ستاره ای نداریم تا دلمون بهش خوش باشه
نه همه ی مشکلات هم بخاطر اون نیست.دفاعمون خیلی سریع از هم می پاشه.
اتفاقا رحمتی توی بازی با ازبکستان اینقدر خوب کار کرد که یکی از 6 بازیکن برتر هفته جهان شد(با مسی در یک گروه!!)

چند چند شد بازیمون با ذوب آهن دوستان؟ :-"

به نقل از پوریا.ع :
چند چند شد بازیمون با ذوب آهن دوستان؟ :-"
با گل منوچهری 0-1 بردیم :-" البته گلمون دقیقه 80 بود و بازی هم چنگی به دل نمیزد ولی مهم 3 امتیاز بود که گرفتیم /m\

به نقل از ĤąɱɨǷ :
با گل منوچهری 0-1 بردیم :-" البته گلمون دقیقه 80 بود و بازی هم چنگی به دل نمیزد ولی مهم 3 امتیاز بود که گرفتیم /m\
بازی خوب بود، توپ دست استقلال بود،رو سانتر پافشاری کردن تا نتیجه داد،مشکلش چیه؟

به نقل از Spammer :
بازی خوب بود، توپ دست استقلال بود،رو سانتر پافشاری کردن تا نتیجه داد،مشکلش چیه؟
ولی خب نمیشه گفت نیمه ی دوم هم بازی دست استقلال بود :-? خیلی از حمله هاشون هم واقعا بی برنامه و بی نظم بود. 8-|
ولی خب در کل نسبتا خوب بازی کردن.

به نقل از sampadi7 :
نه همه ی مشکلات هم بخاطر اون نیست.دفاعمون خیلی سریع از هم می پاشه.
اتفاقا رحمتی توی بازی با ازبکستان اینقدر خوب کار کرد که یکی از 6 بازیکن برتر هفته جهان شد(با مسی در یک گروه!!)
من ک نمیگم رحمتی بده!!!!
من دارم میگم تیم ملی ما ب بوق هم نمیر3
تیم ملی ما دگ ستاره نداره
همه بازیکنا هم سوسول در حد سوپر بوندس لیگا
اصن شما اسطوره ای شبیه دایی تو تیم ملی میبینین؟
کجایید اسطوره های با غیرت....

متاسفانه باید بگم تیم ملی ایران تو pes12 از واقعیتش خیلی قوی تره ;D چون نمیدونستن تو بازیکنای ایران کیان چرت و پرت درست کردن ....

استقلال با 120 امتیاز شده رده ی 91 بهترین تیم های جهان!
و با این حساب بهترین تیم ایرانی تو این رده بندی و چهارمین تیم برتر آسیاست! 8-^ <:-P

سپاهان رده 93 پرسپولیس رده 237! :-"
منبع: tnews.ir

Back
بالا