دیگ به دیگ میگه روت سیاه! ببینم کی 4-1 به شاهین بوشهر باخت؟؟ در ضمن قراره که تو این تاپیک فقط طرفدارای استقلال بیان! شما برو تاپیک هواداران پرسپولیس و این تاپیکم بی زحمت به کل کل نکشون!به نقل از مرسده :اقا مثله این که این مدیر فعالموون( به قوول عده ای خودشیفته طلب)خیلی اتیشیه.کوتاه بیا خانم.کله کچلتو به خاطر این چیزا اذیت نکن.همه میدونن پرسپولیس سرور استقلاله.دیگه دعوا نداره که.اگه فکر کردید عنایتی با اون دندان های دراکولاییش.میخواد گل بزنید.در اشتباهید.چون برهانی تا پاش به 18 میرسه سر میخوره.طالب لو هم که جدیدا قاتی کرده.خب حالا بگید که دیگه کی تو استقلال مونده؟اگه کسی فکر کرده که این تیم با مربییه ......لا اله ال الله.خلاصه بالا برید پایین بیاید 6 تایی ها باقی میمونید.شب خوش.
شما کار و زندگی نداری میخوای حرص منو درآری؟؟؟ !!!!به نقل از مرسده :خانم مدیر.دوست و هم سرویسی بنده اند که خیلی دوسشون دارم.ولی قصد در اوردن حرصش رو هم دارم.راستش رو بخوای من رفتم تعداد گل ها رو شمردم.دیدم با این که ما این فصل این همه گل زدیم.هنوز تعداد گل های خورده شما از گل های زده ما بیشتره.زحمت شمردن گل های خورده شما رو هم خودم کشیدم.
به نقل از فری خفن :استقلال....................................................................................
هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه....
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق... :-& :-& :-& :-& :-& :-&
درهمین خلاصه میشه...
دیگه زور نزنید که..........اثرات........بوووووووووووووووووووووووووق ..داره...
هواداران استقلال بشتابید نه هواداران تیم های دیگه!به نقل از فری خفن :استقلال....................................................................................
هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه....
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق... :-& :-& :-& :-& :-& :-&
درهمین خلاصه میشه...
دیگه زور نزنید که..........اثرات........بوووووووووووووووووووووووووق ..داره...
نه عزیزم بازی فرداستبه نقل از lof :فکر کنم امروزه با ابومسلم
ببخشید فردایه ساعت 4:55 دقیقهبه نقل از ParNiaN.D :آره؟!
ساعت چند؟
به نقل از ParNiaN.D :شما ول کنید این تاپیکو!
کمترینش اینه که پرطرفدارترین تیم تاریخ ایرانه!!!!!به نقل از lof :حالا پرسپولیس چی داره هیچی
امیرجون نزاکت رو حفظ نکردی منم مجبورم به یه چیزی اعتراف کنم پرسپلیس اگر هم ری.... باشه رو سر استقلال این کارو کرده!!به نقل از amir.love :برید بابا
هم خودتون حاشیه دارین
هم تیمتون
کلا حاشیه این شما
*** دیدی پرسپولیس