پاسخ : هواداران استقلال بشتابید
من اصن نمیتونم قلعه نوعیُ درک کنم !!
دقیقا چقد شاخه که تو هر تیمی میره میترکونه ؟!
من اصن نمیتونم قلعه نوعیُ درک کنم !!
خیلی !به نقل از ریــحــانــه :من اصن نمیتونم قلعه نوعیُ درک کنم !!
بابا چي چيو آباد ميكنه....يه عاللمه بازيكن ِ خوب با خودش مي بره خب...به نقل از ریــحــانــه :آخه در چه حد ؟!
هر تیمی رو بهش بدن این آباد میکنه آخه ...
درسته ولی به نظرم توانایی اینُ داره که حتی اگه بازیکنائم داغون باشن یه تیم خوب تحویل بده !به نقل از parasto jooon :بابا چي چيو آباد ميكنه....يه عاللمه بازيكن ِ خوب با خودش مي بره خب...
البته در اين كه مربي ِ خوبيه شكي نيست..اما خب اينم بي تاثير نيست...
شما از حق نگذری مس کرمان رو ایشون 4 ام کرد که کار خیلی بزرگیهبه نقل از Amir - Eblis :بله بله ، در همین حد که هر تیمی رو بش بدن آباد میکنه
البته از حق نگذریم ، فقط تیمای شاخ رفته ، یا کادر درست حسابی داشتن یا کلی طرفدار داشتن ، تو این سالای اخیر و فک کنم کلا" تو کارنامش تیم گمنام و ضعیف نرفته باشه
اما خب در اینکه بهترین مربی ایرانه و قوی ترین تیمارو داره شکی نیست
برعکس شاه غلام که همیشه تیمای ضعیف رفته و بازیکن ساخته ...
ئه ئه ! راس میگه بچه ها ! ما باید خجالت بکشیم !به نقل از Mαζsα :اینارو نگین چی بگین؟
بازی مهم استقلال این هفته بود که باخت و هفته اول با سپاهان که مساوی کرد
پس همچین به خودتون امیدوار نباشین، کهکسانتون که اون وبد رحمتیتونم که اون یکی بود ، فقط یه مجیدی دارین
وعده دیدار ما جمعه 25 شهریور
عزیزم واقعا ببخشیدا ...امیدوارم که ناراحت نشیبه نقل از hidden :آخه طرفداره تراکتور چه افتخاری داره ک میای اینجا پست میدی ؟
اصلا یه ذره شعور ندارن ... رفتن رو دیوار ورزشگاه نشستن فک کردن آزادی یادگار امامه خودشونه ...بابا اینجا تهرانه نه ولایتتون...
گارد خدارو شکر حریفشون شد ریختشون پایین ...
استقلال گل زده تراکتوریا سنگ میزدن به استقلالیها ... دیه وحشی بازی هم حدی داره ... چند ردیف گارد کنارشون بودن ترسیدن رفتن کلاه گذاشتن ...
قبل بازی ... چند تا استقلالی از اونطرف میخواستن بیان بشینن ریختن سره یکیشون زدنشون ...باو هنوز بازی شروع نشده ...
باز بیا بگو من طرفداره تراختورم ... اون دیرک میداوودی اگه گل میشد الان 3 - 2 ما بود و احتمالا صندلیهای ورزشگاه سر جاشون نمیموند ...
استقلالی خیلی با شعوره ....
من به تهران نمینازم ... خودمم تهرانی نیستم . بچه شهرستانمبه نقل از gisu :ولی همون تهرانی که اینقد بهش می نازی نصف جمعیتش ترکه1
ثانیا بیشتر اون تماشاگرایی که گفتی وحشی بازی در اوردن بازم از اهالی ساکن تهران بودن 2
ثالثا تو همه ی تیم های فوتبال دنیا چه استقلالش ..چه تراکتور...چه بارسلونا تماشاگرایی پیدا می شه که بی فرهنگ باشن 3
بازم ناراحت نشو ها ...نمی خواستم ناراحتت کنم ولی ادمایی مثل تو باعث می شن که بین هم وطنامون جدایی و اختلاف باشه
ما هممون ایرانی هستیم ...ترک و فارس و کرد و ...هیچ فرقی با هم ندارن 4
اصلا منظور بدی نداشتم ...طرفدارای استقلالی بودن که تبریک گفتن
ولی اینارو گفتم که بفهمی که اگه استقلال می برد و یه طرفدار تراکتوری می یومد اینجوری می گفت حتما ناراحت می شدی5
قطعا" قلعه نویی بزرگترین مربی ایرانه در حال حاضر ، هیچ حرفی هم نیست ، اما چیزی که من گفتم فرق میکرد با اینی که تو میگی ، مورینیو هم الان خودش بازیکن نمیسازه ، اما تیم میسازه و قهرمان میکنه ، اصلا" کار سرمربی های بزرگ همینه، بازیکن ساختن کار مربی و در بعضی اوفات سرمربیه ، که خب همه نه وقتشو دارن و حس و حالشو ، یه سری هم تواناییشو ندارن (که باز هم این نقطه ضعف حساب نمیشه اما اگه داشت و می تونست ، یه نکته ی +ئه خیلی بزرگ بود براش) بگذریم ...به نقل از hidden :شما از حق نگذری مس کرمان رو ایشون 4 ام کرد که کار خیلی بزرگیه
استقلالو آخر فصل گرفت ... استقلال اون سال 3 تا مربی عوض کرده بود که امیر قهرمان حذفی کرد
شما هم از تیم های بزرگ پیشنهاد داشته باشی میری توشون نمیری ملوان و فجر ... شاه غلام در اون سطحه لابد ...
در همین راستا ، مامان من که سالی شاید 2بار فوتبال ببینه اونم دربی طهران ، همچین جو گرفته بودش تو خونه تراکتور تراکتور میکرد ، که من چند لحظه شک کردم خونمونو اشتباه اومدم !! ، (هنوزم ، هی تراکتور تراکتور میکنه ، روزنامه میاره برام ، هی نتیجه رو یادآوری میکنه !!! گفتم به ترکا ببازیم داستان داریم ،همینه ... )به نقل از ریــحــانــه :به نظر من باختمون هیچ اهمیتی نداره ! فدای سرشون ! سعیشونُ کردن !
ولی خدا نکنه پرسپولیسیا رُ جَو بگیره ! ینی خدا نکنه !!
بعد 6 هفته باختیم ، 100 نفر که اصن تا حالا اسم فوتبالُ نشنیدنُ یهو میگن پرسپولیسی ایم و پرسپولیسیایی که ادعا دارن به من S دادن !
اصلا" موافق نیستم ، استقلال بهتر بازی کرد ، برنامه ی بهتری هم داشت ، حمله خرکی کجا بود ؟ گل اول به اون قشنگی ، یا حمله های اول بازی ، خرکی بود ؟!!به نقل از Lord Loss :از حق نگزریم بهتر بودن ها. یعنی با برنامه تر بودن. استقلال خرکی حمله میکرد.
دیشب به شدت دوس داشتم سه نفر با همین دستام فششون بدم یکی حنیف ک هر چی توپ میرسید زیر پاش مزد هوا دیه. کار نداشت میرسه به کسی یا نه.
یکیم رحمتی (هافبکه) اونم مثه حنیف فقط یک کم بی عرضه تر. یکیم جاسم کرار یعنی میگن این شبیه علی کریمیه؟ خیلی احساس تکنیک میکرد فقط گند میزد بعد سوتیم میداد خطا میکرد دو قورت و نیمشم باقی بود
همیشه شانس نمیاوردیم ، بازی طبیعی بود ، اتفاقایی که باید میفتاد میفتاد ، اینبار بدشانسی آوردیم ... توپ به تیرک خورد ...به نقل از نـگیـن :هر تیمی ببازه ینی بد بازی کرده؟
مثل همیشه که شانس میوردیم ایمبار شانس نیوردیم
فقط مطمئنم پرسپولیس یکی رو میبریم
ميگم توپ ِ اون داماش وفولاد ِ بنده خدا كه به تيرك ميخورد 400بار بدشانسي نبود....يه دونه توپ ِ كج و كوله ي شما خورده به تيرك بد شانسيه....به نقل از Amir - Eblis :همیشه شانس نمیاوردیم ، بازی طبیعی بود ، اتفاقایی که باید میفتاد میفتاد ، اینبار بدشانسی آوردیم ... توپ به تیرک خورد ...
اصن اين جمله جاي لايك داشت.....كم كم عادت ميكنين ...شانسي شانسي كه نميشه تا آخر ِ فصل ببرين...والااا....به نقل از نـگیـن :هر تیمی ببازه ینی بد بازی کرده؟
مثل همیشه که شانس میوردیم ایمبار شانس نیوردیم