SOUL KEEPER
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- گنبد کاووس
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
پاسخ : هواداران استقلال بشتابید
کل تیمتونو جمع کنی با علی دمبه اون شوت میلاد رو نمی تونن بزنن بعد میگی کج و کوله ؟
یه دونه تیر دورازه زدن تو کل بازیاشون باما ، ما شانس آوردیم ! ، بعد هزار تا 100% گل خراب میشه و تیر دروازه میزنیم ، طبیعت فوتباله !!! البته از یه لنگی بیش از این توقعی هم نمیره ...
هه ها ، به قول آندو : تیم 12هم که کری خوندن نمیخواد , lol
یعنی جمله رو باس طلا گرفت ، دندان شکن که میگن ایــــــــنه !
پرچــــــــــــــــم همواره بالاست
دو پست متوالی شما یکی شدند قوانین رو رعایت کن
×پست متوالی به پستایی که میگن زمانش یکی یا خیلی کم باشه ، نه 2ساعت بعد!
x نوچ قانون میگه 2 روز نه 2 ساعت شما مثل اینکه کلا قوانین رو نخوندی؟ :) لطف کن بخون
×قانوناتونم مث خودتون مسخرس ، این قانونارو از کجاتون میارید وضع می کنید خدا عالمه ، lol
xشما دیگه واقعا داری شورشو در میاری یک قانون رو من نزاشتم دو برفرضم که گذاشته باشم موضفی که رعایت کنی
چه ربطی داره ؟ مگه من گفتم اونا بدشانسی نیاوردن و نمیارن ؟به نقل از parasto jooon :ميگم توپ ِ اون داماش وفولاد ِ بنده خدا كه به تيرك ميخورد 400بار بدشانسي نبود....يه دونه توپ ِ كج و كوله ي شما خورده به تيرك بد شانسيه....
کل تیمتونو جمع کنی با علی دمبه اون شوت میلاد رو نمی تونن بزنن بعد میگی کج و کوله ؟
یه دونه تیر دورازه زدن تو کل بازیاشون باما ، ما شانس آوردیم ! ، بعد هزار تا 100% گل خراب میشه و تیر دروازه میزنیم ، طبیعت فوتباله !!! البته از یه لنگی بیش از این توقعی هم نمیره ...
هه ها ، به قول آندو : تیم 12هم که کری خوندن نمیخواد , lol
یعنی جمله رو باس طلا گرفت ، دندان شکن که میگن ایــــــــنه !
پرچــــــــــــــــم همواره بالاست
دو پست متوالی شما یکی شدند قوانین رو رعایت کن
×پست متوالی به پستایی که میگن زمانش یکی یا خیلی کم باشه ، نه 2ساعت بعد!
x نوچ قانون میگه 2 روز نه 2 ساعت شما مثل اینکه کلا قوانین رو نخوندی؟ :) لطف کن بخون
×قانوناتونم مث خودتون مسخرس ، این قانونارو از کجاتون میارید وضع می کنید خدا عالمه ، lol
xشما دیگه واقعا داری شورشو در میاری یک قانون رو من نزاشتم دو برفرضم که گذاشته باشم موضفی که رعایت کنی