parasto jooon
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : هواداران استقلال بشتابید
در ضمن....بردن ِ دوتا بازي ِ فصل ِ پيش با اون...بازي ِ مسخره و دفاعيتون...افتخار نداره كه انقدر حال ميكنين ....
ميگم خوب يه عالمه برنامه هست..داوريو نقد ميكنه..ميگه اينجا داور اشتباه كرده..وگرنه چي ميگفتين...چيـــــــــش...
بچه ها اين ريحانه كه امير داره باهاش حرف ميزنه كيه؟؟؟به نقل از Amir - Eblis :@ریحانه : چراحرفتو عوض میکنی ؟ ، من کل بازی رو گفتم ، تو کل بازی برد حق ما بود ، برا اینکه بهتر بازی کردیم ، بد شانسی رو هم اونا آوردن هم ما ، دلیل نمیشه که بیای بگی چون فلان توپ رو زدن به تیرک پس ما خوش شانس بودیم و شانسی بردیم ! ، این بازی بدشانسی آوردیم دیگه ! تراکتورم انصافا" خیلی خوش شانس بود که توپاش میرفت تو دروازه ، یه دونه موقعیت خوب خراب نکردن ، این خوش شانسی نیست ؟ (خراب شدن موقعیت یه چیز کاملا" طبیعیه)
آره ، همون حرفای صدمن یه غازه همیشگی ...
خب پس سعي كن بازياشونو ببيني ..چون تو دوتا بازيه آخر...انصافا ما بهتر بوديم..و جمعه هم ثابتش ميكنيم..به نقل از maAaAaAn :Mαζsα باشه بابا قبول من همینجا از گور بابای ایشون معذرت میخوام آخه من دیدم این طفلی رو هی فشش میدن گفتم ایشالا یه دوتا گل بزنن بیرونش نکنن گناه داره حالا دوتا گل نزده انقد پررو شده واسه ما برنامه داره به خیال خودش
اگرم بازیاشو ببینم طرف تیم حریفم اوتم نباشه از ما بهتر نیست .پارسال دوتا بازی باختن از ترس آبروشون چقد بازی دراوردن کل تیمارو داورا خوب قضاوت میکردن به بازیای اینا که میرسید باشون لج بودن همه!!!!
در ضمن....بردن ِ دوتا بازي ِ فصل ِ پيش با اون...بازي ِ مسخره و دفاعيتون...افتخار نداره كه انقدر حال ميكنين ....
ميگم خوب يه عالمه برنامه هست..داوريو نقد ميكنه..ميگه اينجا داور اشتباه كرده..وگرنه چي ميگفتين...چيـــــــــش...