پاسخ : هواداران استقلال بشتابید
امضا نشد؟!
بقیشُ شنیده بودم، این یه قلمُ نه ...
امضا نشد؟!
بقیشُ شنیده بودم، این یه قلمُ نه ...
باو بیگ زاده به هیچ دردی نمیخوره :-&...قبلا هم که بود افتضاح بازی میکردبه نقل از m.kamali :هاشم بیگ زاده اومد ss.
رسولی نژاد گفت اومدن قلعه نویی قطعیه.
امشب معلوم میشه مدیر عامل کی میشه.احتمالا حاج فتله.
به نقل از خبر گزاری پارس :علی فتح الله زاده صبح امروز چهارشنبه ضمن بیان این مطلب افزود: شب گذشته مذاکرات خوبی با کریم انصاریفرد داشتیم و با او به توافق رسیدیم و حداکثر تا 48 ساعت آینده قرارداد او را نهایی خواهیم کرد. ضمن اینکه مذاکراتی با آندرانیک تیموریان انجام دادیم و به نتایج خوبی رسیدیم و او هم بزودی قراردادش را تمدید خواهد کرد. با خسرو حیدری هم به توافق رسیدیم تا دومین بازیکن ملی پوش ما هم تمدید کند.
مدیر عامل باشگاه استقلال ادامه داد: در مرحله فعلی به دنبال تمدید قرارداد بازیکنانی هستیم که قراردادشان با استقلال به پایان رسیده است. حفظ این دسته از بازیکنان اولویت اصلی باشگاه است
پس قرمزها نتونستن انصاریفرد رو بدزدن دیگه؟؟ :)به نقل از Amir - Eblis :اینجا نوشته:
فتح الله زاده: من قرار داد آندو،سید مهدی رحمتی و پژمان منتظری را تمدید کردم و با انصاریفرد هم ثبت کردم.
بدزدن ؟ !! : ))پس قرمزها نتونستن انصاریفرد رو بدزدن دیگه؟؟
فکر کنم اسمایلی سوت که به کار بردی جوابت رو داده باشه مهسا :)به نقل از مهسا¹ :قرارداد کجا ثبت کرده ؟ = )) تو خيالاتش ؟ خودِ انصاريفرد که گفته بعدِ بازي با قطر! هنوز هم معلوم نيست کجا :دي ايشون قراردادِشم ثبت کرد
بدزدن ؟ !! : ))
مهسا درست میگه فعلا که با هیچ باشگاهی حتی قرارداد داخلیَم امضا نکرده تازه همین امروز مدیر عامل سایپا گفته هنوز انصاری فرد با ما یک سال دیگه قرار داد داره ولی ما به زور نگه ِش نمیداریم خب این حرف یعنی چی یعنی جز اون 1.4 میلیارد که خودش خواسته یه مقدارم باید به سایپا بدن و از بین استقلال ُ پرسپولیس هر کدوم که این پولُ بتونن بدن برنده میشن.به نقل از پوریا خلوت! :فکر کنم اسمایلی سوت که به کار بردی جوابت رو داده باشه مهسا :)
کمتر یادم میاد حاجی گفته باشه با کسی میبندم و نبسته باشه...
یادمون نره قضایای رقابت اس و پس سر بستن با آرش رو :)