به نقل از rahgozar441 :نه دیگه اگه کم کاری می کردمهاجمای ماگل نمی زدن می زدن؟؟

به نقل از (simin) :کسی توجیهی نداره؟؟؟

ببین خو اون بدبخت اومده طرفداری تیمشو کنه بعد یهو یه بچه 15 ساله رو میفرسته تو زمینبه نقل از Spammer :خوبه یک طرفه به قاضی نریم!
صحبت های قلعه نویی درباره درگیری این بوده: "ما چند بازیکن جوان را کنار تیم داشتیم که می خواستسم به انها بازی بدهیم . از جمله ... که دفاع وسط است و جوان اینده د اری است .دیدیم شرایط بازی مناسب است بچه ها را فرستادیم تو . هنوز 7-8 دقیقه نگذشته بود که آن جوان با پیراهن آبی شروع کرد به حرفهای بد . یک بار ، دوبار ... دیدیم دست بردار نیست . من اگر به کس دیگری این حرف را می زد زودتر دخالت می کردم اما بالاخره کاسه صبرم لبریز شد و اعتراض کردم . دیدم توهین می کند به لیدرها گفتم ایشان را هدایت کنند بیرون . حالا آنجا چه اتفاقی افتاد را دقیق نمی دانم چون ما مشغول بازی بودیم . اما ایشان گفته می خواستند مرا تکه تکه کنند که حرف خنده داری است."
و خوب یک طرفدار استقلال، حرف سرمربی تیم محبوبش رو باور میکنه تا حرف های یک تماشاگرنما!
اصن حالا یه چیزی گفته باید بگیرن بزننش؟؟ [-(
به نقل از (simin) :ببین خو اون بدبخت اومده طرفداری تیمشو کنه بعد یهو یه بچه 15 ساله رو میفرسته تو زمیناصن حالا یه چیزی گفته باید بگیرن بزننش؟؟ [-(

خو این داشته گند میزده به بازی... به هر حال کارش بد بوده دیگهبه نقل از Spammer :بازی تدارکاتی بوده و تیم جلو بوده و هوتن قلعه نویی هم البته شانزده ساله هست!
همین فصل، سعید عزت اللهی که همسنه هوتن هست،برای ملوان توی لیگ برتر بازی میکنه و جلوی استقلال فیکس بازی میکنه!
در مورد کتک زدن هم که خوب کار لیدرها بوده و خوب این کارا از لیدرجماعت بعید نیست!![]()
به نقل از (simin) :خو این داشته گند میزده به بازی... به هر حال کارش بد بوده دیگه