fogol کاربر فوقفعال ارسالها 118 امتیاز 1 نام مرکز سمپاد فرزانگان رشته دانشگاه آبیاری گیاهان دریایی 2010/3/15 #41 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک من با n!kta موافقم و مدیر قبلی رو جاش می اوردم...
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک من با n!kta موافقم و مدیر قبلی رو جاش می اوردم...
HOOMANKH7 کاربر حرفهای ارسالها 566 امتیاز 249 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بابل رشته دانشگاه پزشکی 2010/3/15 #42 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک همونجوری که داریم میبینیم اکثرا میخوان مدیر قبلیه بیاد ...پس باید قبول کنیم که سمپاد رو به نابودی هستش...
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک همونجوری که داریم میبینیم اکثرا میخوان مدیر قبلیه بیاد ...پس باید قبول کنیم که سمپاد رو به نابودی هستش...
fogol کاربر فوقفعال ارسالها 118 امتیاز 1 نام مرکز سمپاد فرزانگان رشته دانشگاه آبیاری گیاهان دریایی 2010/3/15 #43 مدیر فکر کنم باید خبر داشته باشی مدیر ما چه جوری هست... البته خیلی بد هم نیست کار های خوبی انجام داد فعلا ولی مدیر شما خییل باحاله همش شمارو تعطیل میکنه
مدیر فکر کنم باید خبر داشته باشی مدیر ما چه جوری هست... البته خیلی بد هم نیست کار های خوبی انجام داد فعلا ولی مدیر شما خییل باحاله همش شمارو تعطیل میکنه
niki کاربر فوقفعال ارسالها 119 امتیاز 9 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بابل مدال المپیاد اینفد مدال دارم که نمیدونم باشون چیکار کنم؟؟ دانشگاه اگه خدا بخواد بریم یه گورست 2010/3/15 #44 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک اره واقعا خوش به حال شهید بهشتی ها...
Helli Agent کاربر نیمهحرفهای ارسالها 217 امتیاز 18 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه مهندسی مکانیک ، مهندسی انرژی 2010/3/15 #45 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک همه چیو پروژه می کردم
settareh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,720 امتیاز 3,907 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2010/3/18 #46 پاسخ#45 به نقل از ɱɨἅ¡₭ : فرهگ يابو رو برمي داشتم! معاون پايه دومو مينداختم بيرون! کلیک کنید تا باز شود... یابو که 110%....اصن از کی مد شده این رسم مسخره؟! :-&
پاسخ#45 به نقل از ɱɨἅ¡₭ : فرهگ يابو رو برمي داشتم! معاون پايه دومو مينداختم بيرون! کلیک کنید تا باز شود... یابو که 110%....اصن از کی مد شده این رسم مسخره؟! :-&
AHMADREZA کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,028 امتیاز 1,416 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی کاشان شهر کاشان دانشگاه صنعتی امیرکبیر رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2010/3/20 #47 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدی& چقدر می خوان مدیر بردارن و جالب تر ک مدیر قبلی رو هم بیارن به این می گن پس رفت منم همین کارو می کردم
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدی& چقدر می خوان مدیر بردارن و جالب تر ک مدیر قبلی رو هم بیارن به این می گن پس رفت منم همین کارو می کردم
جام طلا کاربر حرفهای ارسالها 524 امتیاز 581 نام مرکز سمپاد فرزانگان اهواز شهر اهواز دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2010/3/24 #48 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک مدیرمون رو پرت می کردم بیرون.جدی گفتم.
adidas کاربر نیمهفعال ارسالها 7 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس دانشگاه esf رشته دانشگاه ژنتیک ایشالله!!! 2010/3/27 #49 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک من معلم فیزیکمونو پرت میکردم بیرون!
settareh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,720 امتیاز 3,907 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2010/3/28 #50 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدی& این معلم زبان لعنتی مونو می نداختم بیرون!
roya کاربر فوقفعال ارسالها 131 امتیاز 4 نام مرکز سمپاد فرزانگان+قم 2010/4/7 #51 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک نمیشه بگم
!darya کاربر فوقفعال ارسالها 101 امتیاز 16 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شیراز مدال المپیاد این کارا به ما نمیاد! 2010/4/12 #52 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک مدیر مزخرفمون رو عوض میکردم
Amir Hossein کاربر فوقحرفهای ارسالها 581 امتیاز 861 نام مرکز سمپاد شهیدهاشمی نژاد2 شهر مشهد 2011/6/17 #53 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک انجمن اسلامی وبسیج مدرسه رویکی میکردم تاقدرت سیاسی مدرسه چندبرابربشه
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک انجمن اسلامی وبسیج مدرسه رویکی میکردم تاقدرت سیاسی مدرسه چندبرابربشه
ImanHD کاربر حرفهای ارسالها 284 امتیاز 1,073 نام مرکز سمپاد شیخ انصاری شهر دزفول دانشگاه صنعت نفت رشته دانشگاه نفت 2011/6/17 #54 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک مثل خیلی های دیگه => مدیرو عوض میکردم !
poorya.kh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,567 امتیاز 8,851 نام مرکز سمپاد شهیـد بهشتی شهر نیشابـور دانشگاه علموصنعت ایران رشته دانشگاه مهندسیکامپیوتر 2011/6/17 #55 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک من معاون اجرایی ها رو کم میکردم امسال مدرسه ی ما چهار پنج تا معاون اجرایی داره هر جا میریم بهمون گیر میدن
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک من معاون اجرایی ها رو کم میکردم امسال مدرسه ی ما چهار پنج تا معاون اجرایی داره هر جا میریم بهمون گیر میدن
armitaa کاربر نیمهحرفهای ارسالها 230 امتیاز 536 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر شیراز 2011/6/18 #56 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک مدیرمون خوبه فقط سعی میکردم توانایی هاشو ببرم بالا تر...
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک مدیرمون خوبه فقط سعی میکردم توانایی هاشو ببرم بالا تر...
brano کاربر حرفهای ارسالها 421 امتیاز 1,054 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر همدان رشته دانشگاه پزشکی 2011/6/18 #57 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین؟ یه بمب گنده میزاشتم تو اتاق هوشمند(بکس فرزانگان باید فهمیده باشن میخام چیکار کنم!!!)
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین؟ یه بمب گنده میزاشتم تو اتاق هوشمند(بکس فرزانگان باید فهمیده باشن میخام چیکار کنم!!!)
anahid_30s کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,029 امتیاز 1,985 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر همدان سال فارغ التحصیلی 1392 2011/6/18 #58 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین؟ به نقل از brano : یه بمب گنده میزاشتم تو اتاق هوشمند(بکس فرزانگان باید فهمیده باشن میخام چیکار کنم!!!) کلیک کنید تا باز شود... اون بمبه رو که گذاشتی، منم همه کادرو دعوت میکردم به اتاق هوشمند!
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین؟ به نقل از brano : یه بمب گنده میزاشتم تو اتاق هوشمند(بکس فرزانگان باید فهمیده باشن میخام چیکار کنم!!!) کلیک کنید تا باز شود... اون بمبه رو که گذاشتی، منم همه کادرو دعوت میکردم به اتاق هوشمند!
یلدا کاربر فوقفعال ارسالها 131 امتیاز 546 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رفسنجان رشته دانشگاه هرچي خدا بخواد 2011/6/18 #59 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین؟ مديرمونو مفقود مي كردم
میکائیل کاربر فوقحرفهای ارسالها 877 امتیاز 2,535 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی / هنرستان شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات نمایشی 2011/6/18 #60 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین؟ درس عربی رو حذف میکردم به جاش درس زبان اسپانیایی رو میذاشتم
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین؟ درس عربی رو حذف میکردم به جاش درس زبان اسپانیایی رو میذاشتم