roya کاربر فوقفعال ارسالها 131 امتیاز 4 نام مرکز سمپاد فرزانگان+قم 2010/4/7 #51 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک نمیشه بگم
!darya کاربر فوقفعال ارسالها 101 امتیاز 16 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شیراز مدال المپیاد این کارا به ما نمیاد! 2010/4/12 #52 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک مدیر مزخرفمون رو عوض میکردم
Amir Hossein کاربر فوقحرفهای ارسالها 581 امتیاز 861 نام مرکز سمپاد شهیدهاشمی نژاد2 شهر مشهد 2011/6/17 #53 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک انجمن اسلامی وبسیج مدرسه رویکی میکردم تاقدرت سیاسی مدرسه چندبرابربشه
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک انجمن اسلامی وبسیج مدرسه رویکی میکردم تاقدرت سیاسی مدرسه چندبرابربشه
ImanHD کاربر حرفهای ارسالها 284 امتیاز 1,073 نام مرکز سمپاد شیخ انصاری شهر دزفول دانشگاه صنعت نفت رشته دانشگاه نفت 2011/6/17 #54 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک مثل خیلی های دیگه => مدیرو عوض میکردم !
poorya.kh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,567 امتیاز 8,853 نام مرکز سمپاد شهیـد بهشتی شهر نیشابـور دانشگاه علموصنعت ایران رشته دانشگاه مهندسیکامپیوتر 2011/6/17 #55 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک من معاون اجرایی ها رو کم میکردم امسال مدرسه ی ما چهار پنج تا معاون اجرایی داره هر جا میریم بهمون گیر میدن
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک من معاون اجرایی ها رو کم میکردم امسال مدرسه ی ما چهار پنج تا معاون اجرایی داره هر جا میریم بهمون گیر میدن
armitaa کاربر نیمهحرفهای ارسالها 230 امتیاز 536 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر شیراز 2011/6/18 #56 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک مدیرمون خوبه فقط سعی میکردم توانایی هاشو ببرم بالا تر...
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین چیکار میک مدیرمون خوبه فقط سعی میکردم توانایی هاشو ببرم بالا تر...
brano کاربر حرفهای ارسالها 421 امتیاز 1,054 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر همدان رشته دانشگاه پزشکی 2011/6/18 #57 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین؟ یه بمب گنده میزاشتم تو اتاق هوشمند(بکس فرزانگان باید فهمیده باشن میخام چیکار کنم!!!)
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین؟ یه بمب گنده میزاشتم تو اتاق هوشمند(بکس فرزانگان باید فهمیده باشن میخام چیکار کنم!!!)
anahid_30s کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,029 امتیاز 1,985 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر همدان سال فارغ التحصیلی 1392 2011/6/18 #58 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین؟ به نقل از brano : یه بمب گنده میزاشتم تو اتاق هوشمند(بکس فرزانگان باید فهمیده باشن میخام چیکار کنم!!!) کلیک کنید تا باز شود... اون بمبه رو که گذاشتی، منم همه کادرو دعوت میکردم به اتاق هوشمند!
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین؟ به نقل از brano : یه بمب گنده میزاشتم تو اتاق هوشمند(بکس فرزانگان باید فهمیده باشن میخام چیکار کنم!!!) کلیک کنید تا باز شود... اون بمبه رو که گذاشتی، منم همه کادرو دعوت میکردم به اتاق هوشمند!
یلدا کاربر فوقفعال ارسالها 131 امتیاز 551 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رفسنجان رشته دانشگاه هرچي خدا بخواد 2011/6/18 #59 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین؟ مديرمونو مفقود مي كردم
میکائیل کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 877 امتیاز 2,535 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی / هنرستان شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات نمایشی 2011/6/18 #60 پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین؟ درس عربی رو حذف میکردم به جاش درس زبان اسپانیایی رو میذاشتم
پاسخ : اگه میتونستین یه تغییر تو مدرستون بدین؟ درس عربی رو حذف میکردم به جاش درس زبان اسپانیایی رو میذاشتم