• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تیزهوشان قبول شدم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hany
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تیزهوشان قبول شدم !

یادمه وقتی خبرشو دادن خونمون بنایی بود
و کارگرا هم بودن
مامانو اون وسط بغل کردم
بعد قیافشون اینطو شده بود :-?
:))

به ما زنگ زدن خودشون برای تکمیل اطلاعات ( ی سری ناقصی داشت اطلاعاتم ) بعد گفتن قبول شده :D
بعد که نتایجو دادن ما رفتیم هر چی اسمارو بالا پایین کردیم دیدیم نبود . هیچی دیگه رد شدم :))
از دبیرستان اومدم . دبیرستانم جالب بود من اصن چیزی خاصی نخوندم سوم .. اصن نمیدونستم تاریخ جغرافی و اینا داره :D
خیلی عمولی نتیاج رو دیدیم و خوشحال شدیم !

من که سر جلسه همه چی داشتم جز استرس :D
اصلا فکر نمیکردم قبول شم :D
موقع اعلام نتایج وقتی دیدم قبول شدم چشمام چهارتا شد :D
البته اینم بگم که تو مدرسه کسایی که ادعا داشتن قبول نشدن ... ما ۱۵ ۱۶ نفر که متواضع بودیم :D قبول شدیم
هنوز هم قبول شدنم یه موفقیت بزرگ زندگیم محسوب میشه :x
.

زیاد یادم نمیاد حدودی میگم!
صبح بود منم کلی خوابم میومد اصلا حاضر نبودم بلند شم که مامانم به زور بلندم کرد که پاشم برم راهنمایی سر کوچه ثبت نام کنم. منم داشتم بلند میشدم که یهو مامان دوستم زنگ زد که مرحله دو قبولیدم و مامانم بلند گفت قبول شدی.کلی خوشحال بودم ازین که لازم نیس بیدار بشم.راحت گرفتم خوابیدم :D :D :D

به نقل از دوستم :-"
-مامان قبول شدم
-باشه
-زهرا هم قبول شده
-خوش به حال مادرش،خاااک بر سر من با این بچم :|

من که داداشم نصفه شب بیدارم کرده گفتم حالا چی شده .... رفتم توی اتاق یه نگاه به کامپیوتر کردم دیدم قبول شدم ... اصلا نمیدونستم چکار کنم ... از یه ور خوابم میومد از یه ور خوشحال بودم ... داداشم دم به دیقه ماچم میکرد...... یه وضعی بود اصلا.

جوگیر شدم کل فک و فامیلو با خبر کردم البته بچه بودم مهم نیست :D

یادمه رفته بودم سر جلسه یکی از اولیا به دخترش میگفت امتحانه تستیه باید سیاه کنی دختره هم میگفت مامان یعنی چی سیاه کنم اصلن تست چیه بعد مادره گفت یکی در میون جای خونه ها رو عوض کردن :|

خیلی ناراحت شدم :( بیچاره هیچ اشنایی با این نوع امتحان نداشت

مرحله یکو داشتم کارتون میدیدم دوستم اس ام اس داد هممون قبول شدیم. هیچ حس خاصی نداشتم :دی
نتایج ما رو چهار روز قبل از مرحله دو اعلام کردن وسط تابستون، خیلیا نرسیدن به آزمون.
مرحله دوم هم تعمیرات داشتیم تو خونمون ، دوستم زنگ زد. گفت تینا فقط ما دوتا قبول شدیم. چنان جیغ کشیدم کل خونواده و کارگرا پریدن تو اتاق :دی

خواب بودم
داییم زنگ زد گفت شماره ملیتو بده
دادم بعد چند ثانیه گفت هانی تیزهوشان قبول شدی
ی ذره سکوت کردم بعد گفتم
مسخره بی مزه
بعدم گوشیو قطع کردم از برق کشیدم دوباره خوابیدم
ظهر همون روز فهمیدم شوخی نیست واقعا قبول شدم

Back
بالا