کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111
  • شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز
پاسخ : کدام کنسول؟

شرمنده عزیزان یه چند روز نبودم :(
لطفا اگه حرفی می زنید در صورت امکان مستنداتش رو هم بزارید حتی اگه اکثریت باهاتون موافق باشن.
quote author=namak link=topic=16881.msg437403#msg437403 date=1289948288]
ps2 از نظر یکی از دوستان
یک سطل اشغال بخرید یک dvd رام بذارین روش میشهps2

(این تیکه برای خنده بود)
[/quote]
یه خواهش داشتم! به ناموس مردم توهین نکنید! پی اس 2 ازش سنی گذشته زمان خودش خدا بود!

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :
شرمنده عزیزان یه چند روز نبودم :(
لطفا اگه حرفی می زنید در صورت امکان مستنداتش رو هم بزارید حتی اگه اکثریت باهاتون موافق باشن.
quote author=namak link=topic=16881.msg437403#msg437403 date=1289948288]
ps2 از نظر یکی از دوستان
یک سطل اشغال بخرید یک dvd رام بذارین روش میشهps2

(این تیکه برای خنده بود)

یه خواهش داشتم! به ناموس مردم توهین نکنید! پی اس 2 ازش سنی گذشته زمان خودش خدا بود!
ps2 میدونم زمان خودش خدا بود
ولی نو که میاد به بازار کهنه میشه دل ازار :D

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از namak :
ps2 میدونم زمان خودش خدا بود
ولی نو که میاد به بازار کهنه میشه دل ازار :D
ایکس باکس هم نو میومد به بازار که 2 ماه بعد 3 چراغه میشد و دل آزار :))
اینقدر به ps بی حرمتی نکنین :-w

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از NADIMATRIX :
ایکس باکس هم نو میومد به بازار که 2 ماه بعد 3 چراغه میشد و دل آزار :))
اینقدر به ps بی حرمتی نکنین :-w
کسی بهش گیر نداد فقط برای خنده گفتیم (چرا میخوای بزنی؟) :-ss

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

اگه میخوای واسه خنده بگی از ایکس باکس شروع کنی بهتره چون سوژه خنده زیاد داره :) :D

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

نمی دونم قبلا گفته بودم یا نه ولی در هر صورت: لطفا به کنسول ها و یکدیگر توهین نکنید فقط ضعف ها و برتری ها

arshia

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
یه بار جو گرفتم 2 ماه از وقته با ارزشمو گذاشتم برا المپیاد شیمی بعده 2 ماه تازه فهمیدم چه خریتی کردم :دی
دانشگاه
iauctb
رشته دانشگاه
عمران

چرا بحث میکنین ؟
کنسول فقط میکرو ، بازیم فقط اون پرنده ها که باید با تفنگ میزدی تا سگه برشون داره :D

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

بزارین یه مقایسه اساسی بین xbox و PS بکنیم ببینیم واقعا کدومشون قویترن .
من از دسته شروع میکنم :
1. دسته ps نیازی به باتری نداره و با یه شارج 5 دقیقه ای تا چند روز کار میکنه (باور نمیکنین از کسایی که ps دارن بپرسین) برعکس xbox که خیلی زود اون 2تا باتری شارجیش بخاطر استفاده زیاد خراب میشن و بعد از اون همینطور باید واسش باتری قلمی خرید .
2. دسته ps سنسور حرکتی داره که تو اکسر بازی هاش ازش استفاده میشه. مثل : Kill Zone . unchated. Motor Storm و خیلی بازی های دگیه که انحصاریش هم نیستن مثل : NBA 2K9 و ... .برعکس دسته ایکس باکس که سنسور نداره
حالا هرکی نظری داره بیاد بگه :)

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از NADIMATRIX :
بزارین یه مقایسه اساسی بین xbox و PS بکنیم ببینیم واقعا کدومشون قویترن .
من از دسته شروع میکنم :
1. دسته ps نیازی به باتری نداره و با یه شارج 5 دقیقه ای تا چند روز کار میکنه (باور نمیکنین از کسایی که ps دارن بپرسین) برعکس xbox که خیلی زود اون 2تا باتری شارجیش بخاطر استفاده زیاد خراب میشن و بعد از اون همینطور باید واسش باتری قلمی خرید .
2. دسته ps سنسور حرکتی داره که تو اکسر بازی هاش ازش استفاده میشه. مثل : Kill Zone . unchated. Motor Storm و خیلی بازی های دگیه که انحصاریش هم نیستن مثل : NBA 2K9 و ... .برعکس دسته ایکس باکس که سنسور نداره
حالا هرکی نظری داره بیاد بگه :)

الان تو به این میگی مقایسه ؟

فقط در مورد داشته ها ی dual shock 3 و نداشته های xb360c صحبت کردی.

در مورد اولی : اولا" که بستگی به باتری داره. دوما که شما میتونی برای ایکس باکس یه play & charge kit بخری که مشکلتو حل کنه. تازه میتونی دسته رو به کنسول وصل کنی.

حالا در مورد ارگونومی دسته ها :

دسته ایکس باکس به مراتب راحت تر توی دست جا میگیره. و جای آنالوگ ها در دسته ی 360 خیلی بهتره و همچنین شکل اون ها. واقعا" آنالوگ ها ps3 خیلی بد فرم و ورقلمبیده هستند. شوک دسته ی ایکس باکس هم خودش از هر دسته ای کیفیت ببیشتری داره.

دسته ی ps3 رو فقط به خاطر SixAxis تحسین میکنم.

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از H O S E I N :
الان تو به این میگی مقایسه ؟

فقط در مورد داشته ها ی dual shock 3 و نداشته های xb360c صحبت کردی.

در مورد اولی : اولا" که بستگی به باتری داره. دوما که شما میتونی برای ایکس باکس یه play & charge kit بخری که مشکلتو حل کنه. تازه میتونی دسته رو به کنسول وصل کنی.

حالا در مورد ارگونومی دسته ها :

دسته ایکس باکس به مراتب راحت تر توی دست جا میگیره. و جای آنالوگ ها در دسته ی 360 خیلی بهتره و همچنین شکل اون ها. واقعا" آنالوگ ها ps3 خیلی بد فرم و ورقلمبیده هستند. شوک دسته ی ایکس باکس هم خودش از هر دسته ای کیفیت ببیشتری داره.

دسته ی ps3 رو فقط به خاطر SixAxis تحسین میکنم.
اگه میخواستیم دسته رو به کنسول وصل کنیم که دیگه باتری ها رو مقایسه نمیکردیم. دوره وصل کردن دسته به کنسول گذشته الان دور دوره دسته های Wireless ه
اینکه دسته ایکس باکس راحت تر تو دست جا میگیره رو قبول دارم . اما میدونی چرا دسته پلی 3 شکلش تغییر نکرده ؟
چون اصولا این دسته بر اساس سایز دست ژاپنی ها ساخته شده. ps دسته های بزرگ هم داره که میتونی واسش تهیه کنی ولی معمولا بعد از یه مدت دستت عادت میکنه و واست عادی میشه
اما در مورد آنالوگ ها : آنالوگ ps اصلا ورقلمبیده نیست و خیلی هم راحت میشه باهاشون بازی کرد و هرچی هم تو بازی واسه انجام حرکت اونا رو فشار داد ( L3 و R3 رو میگم) خراب نمیشن برعکس ایکس باکس که بعد یه مدت سفت میشن و از کار میوفتن
ولی در کل سنسور حرکتی چیزیه که ایکس باکس از نداشتنش رنج میبره

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از NADIMATRIX :
اگه میخواستیم دسته رو به کنسول وصل کنیم که دیگه باتری ها رو مقایسه نمیکردیم. دوره وصل کردن دسته به کنسول گذشته الان دور دوره دسته های Wireless ه
اینکه دسته ایکس باکس راحت تر تو دست جا میگیره رو قبول دارم . اما میدونی چرا دسته پلی 3 شکلش تغییر نکرده ؟
چون اصولا این دسته بر اساس سایز دست ژاپنی ها ساخته شده. ps دسته های بزرگ هم داره که میتونی واسش تهیه کنی ولی معمولا بعد از یه مدت دستت عادت میکنه و واست عادی میشه
اما در مورد آنالوگ ها : آنالوگ ps اصلا ورقلمبیده نیست و خیلی هم راحت میشه باهاشون بازی کرد و هرچی هم تو بازی واسه انجام حرکت اونا رو فشار داد ( L3 و R3 رو میگم) خراب نمیشن برعکس ایکس باکس که بعد یه مدت سفت میشن و از کار میوفتن
همونطور که حسین گفت دسته ی 360 خیلی بهتر توی دست جا میگیره (انالوگ ها فرو رفتگی دارن اما دسته های ps بر امدگی دارن و اگر دست عرق کنه انگشت لیز میخوره)

مطلب دوم
ببخشید مگه ژاپنی ها دستاشون 6 تا انگشت داره یا اینکه انگشت شصتشون به هم چسبیده؟ :-?(والا ماکه هرچی ژا÷نی دیدیم دستاش هیچ فرقی نکرد حالا حتما ژاپنی هایی که شما دیدی با اونایی که ما دیدیم فرق داشته) :-"

مطلب بعدی
کی گفته زود خراب میشن ؟ نه تو رو خدا کی گفته؟ همونطور که گفتم اگر بخوای R3 و L3 ی PS رو فشار بدی دست میلیزه

باتری ها

عزیز باتری هایی که ما تو ایران استفاده میکنیم اشغالن وگرنه باتری های اونور خیلی بیشتر دووم میارن (بنده خدا ها فکر نمیکردن اعجوبه هایی اینور زمین به نام ایرانی وجود داشته باشن)

دکمه ها

دکمه های 360 شب نما و خیلی خوشگل ترن (منظور رنگی هستن)

LT و RT

من عاشق این دوتا دکمه هستم چون توی بازی های شوتر احساس ماشه ی اسلحه به ادم میدن و توی بازی های ریسینگ میتونی خیلی خیلی راحت میزان گاز دادن رو تنظیم کنی(با توجه به قدرت فشار)

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از NADIMATRIX :

چه ربطی داره؟ مگه سونی داره برای ژاپنی ها کنسول میسازه ؟ پس در این صورت دسته 360 هم برای دست آمریکایی ها ساخته شده ولی تفاوتش این جاست که راحت تو دست جا میگیره.

آنالوگ های ایکس باکس سفت نمیشن.

ضمنا" سونی بهتره یه مقدار انطاف پذیری خودشو زیاد کنه که بعد از 15 سال هنوز شکل دسته همونه.

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از H O S E I N :
ضمنا" سونی بهتره یه مقدار انطاف پذیری خودشو زیاد کنه که بعد از 15 سال هنوز شکل دسته همونه.
انسان هم پس از اینهمه مدت هنوزم همونچیزی که بود با اندکی اختلاف!!! {-8

یه برتری دسته ایکس باکس هم اینه که نیم ساعت قبل از اینکه باتریش تموم بشه اخطار می ده(حداقل با باتری اورجینال) ولی پی اس 3 اخطار دادن همانا و بعد از 4-5 دقیقه از بازی در اومدن همانا وسط بازی فکر کن داری قول آخر می زنی مسیج می ده دسته پیدا نمی شه!
ولی نمی دونم چرا من هنوزم که هنوزه دسته پی اس رو ترجیح می دم! نمی دونم دلیلش چیه ولی خوب دوسش دارم! شاید به خاطر اینکه بهش عادت دارم و خیلی سبکه!
در مورد عرق دست هم یادم نمی یاد تا به حال حتی پس از چندین ساعت(3-4) دستم عرق کرده باشه لابد مکانیزم بدنم خرابه! ولی موقعی هم که با دست خیس بازی می کردم دستم چندان لیز نمی خورد البته رو آنالوگ پی اس هم یه سری شیار هایی هستن که باعث می شن اسنکاک بالا بره و دست چندان لیز نخوره ولی فکر کنم وس ایکس باکس احتمال لیز خوردن کمتر باشه(عجب فکرایی می کنم من! {-8 )

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از namak :
همونطور که حسین گفت دسته ی 360 خیلی بهتر توی دست جا میگیره (انالوگ ها فرو رفتگی دارن اما دسته های ps بر امدگی دارن و اگر دست عرق کنه انگشت لیز میخوره)

مطلب دوم
ببخشید مگه ژاپنی ها دستاشون 6 تا انگشت داره یا اینکه انگشت شصتشون به هم چسبیده؟ :-?(والا ماکه هرچی ژا÷نی دیدیم دستاش هیچ فرقی نکرد حالا حتما ژاپنی هایی که شما دیدی با اونایی که ما دیدیم فرق داشته) :-"

مطلب بعدی
کی گفته زود خراب میشن ؟ نه تو رو خدا کی گفته؟ همونطور که گفتم اگر بخوای R3 و L3 ی PS رو فشار بدی دست میلیزه

باتری ها

عزیز باتری هایی که ما تو ایران استفاده میکنیم اشغالن وگرنه باتری های اونور خیلی بیشتر دووم میارن (بنده خدا ها فکر نمیکردن اعجوبه هایی اینور زمین به نام ایرانی وجود داشته باشن)

دکمه ها

دکمه های 360 شب نما و خیلی خوشگل ترن (منظور رنگی هستن)

LT و RT

من عاشق این دوتا دکمه هستم چون توی بازی های شوتر احساس ماشه ی اسلحه به ادم میدن و توی بازی های ریسینگ میتونی خیلی خیلی راحت میزان گاز دادن رو تنظیم کنی(با توجه به قدرت فشار)

طراحی دسته پلی 3 از اول واسه ژاپنی ها بوده چون اون موقع قرار نبوده عرضه ی جهانی بشه دست ژاپنی ها هم در کل کوچکتر از دست بقیه مردم دنیاست .معلومه مطالعت کمه. راستی من نمیدونستم شما زیاد ژاپنی میبینین و دورو برتون همینطور ژاپنی ریخته :)) چون من بعد 18 سال زندگی فقط یه بار تو تخت جمشید یکیشون رو دیدم
مطلب بعد
کسی نگفته دسته های ایکس باکس زود خراب میشن . چون من خودم 10 بار تا حالا خراب شدنشون رو دیدم . خودمم یکی خراب کردم :)) آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است
باتری
مگه همون باتری که تو جعبه پلمپ شدش هست مال به قوله خودت اونور آب و اصل نیست ؟؟؟ پس دیگه چرا اونا خراب میشه ؟ :))
دکمه ها
خداییش چیز دیگه ای به فکرت نرسید اینو بگی ؟ نه خداییش ؟ دسته مایکروسافت درد نکنه چون دکمه های خوشگل ساخته و تو شب هم دکمه هاش شب نما میشن و اگه دسته رو زمین باشه کسی پاش رو روی دسته نمیزاره :))
در مورد سنسور هم که حرفی نزده بودی

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از NADIMATRIX :
طراحی دسته پلی 3 از اول واسه ژاپنی ها بوده چون اون موقع قرار نبوده عرضه ی جهانی بشه دست ژاپنی ها هم در کل کوچکتر از دست بقیه مردم دنیاست .معلومه مطالعت کمه. راستی من نمیدونستم شما زیاد ژاپنی میبینین و دورو برتون همینطور ژاپنی ریخته :)) چون من بعد 18 سال زندگی فقط یه بار تو تخت جمشید یکیشون رو دیدم
مطلب بعد
کسی نگفته دسته های ایکس باکس زود خراب میشن . چون من خودم 10 بار تا حالا خراب شدنشون رو دیدم . خودمم یکی خراب کردم :)) آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است
باتری
مگه همون باتری که تو جعبه پلمپ شدش هست مال به قوله خودت اونور آب و اصل نیست ؟؟؟ پس دیگه چرا اونا خراب میشه ؟ :))
دکمه ها
خداییش چیز دیگه ای به فکرت نرسید اینو بگی ؟ نه خداییش ؟ دسته مایکروسافت درد نکنه چون دکمه های خوشگل ساخته و تو شب هم دکمه هاش شب نما میشن و اگه دسته رو زمین باشه کسی پاش رو روی دسته نمیزاره :))
عزیز خوب معلومه که زود خراب میشه شما باتری اصل رو توی کنترل تلویزیون هم 1 هفته بذاری از شارژش همینطوری الکی کم میشه بعد روغن پس میده

منم ژاپنی 2 تا دیدم ( جهانگرد بودن) دوتا دوست دوختر دوست پسر بودن :-"

ازم ادرس سی و سه پل رو خواستن منم بهشون دادم حالا منحرف نشیم (منکه هیچ فرقی ندیدم توی دستاشون)

شما دلیل خراب شدنشو پیدا کن من خودم از بهار پارسال 360 رو خریدم یک دسته هم اشانتیون بردم :D تا حالا هیچ کدوم مشکلی براشون پیش نیومده

چه ربطی به پا رو زمین گذاشتن داره؟ :rolleyes: ^-^ یکم نفهمیدم چی گفتی بگذریم من خودم دستمو نصف شد گم کردم وقتی ÷داش کردم از زیر تختم سر در اورد :)) :)) :))

در مورد سنسور چی بگم مثلا؟ ^-^

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از namak :
عزیز خوب معلومه که زود خراب میشه شما باتری اصل رو توی کنترل تلویزیون هم 1 هفته بذاری از شارژش همینطوری الکی کم میشه بعد روغن پس میده

منم ژاپنی 2 تا دیدم ( جهانگرد بودن) دوتا دوست دوختر دوست پسر بودن :-"

ازم ادرس سی و سه پل رو خواستن منم بهشون دادم حالا منحرف نشیم (منکه هیچ فرقی ندیدم توی دستاشون)

شما دلیل خراب شدنشو پیدا کن من خودم از بهار پارسال 360 رو خریدم یک دسته هم اشانتیون بردم :D تا حالا هیچ کدوم مشکلی براشون پیش نیومده

چه ربطی به پا رو زمین گذاشتن داره؟ :rolleyes: ^-^ یکم نفهمیدم چی گفتی بگذریم من خودم دستمو نصف شد گم کردم وقتی ÷داش کردم از زیر تختم سر در اورد :)) :)) :))

در مورد سنسور چی بگم مثلا؟ ^-^
نصف پستی که دادی درباره آدرس دادن به ژاپنی ها و روغن پس دادن باتری بود (:| راستی مگه باتری هم روغن پس میده ؟ :O
بگذریم از بحث خارج نشیم

خداییش فایده ی دکمه ی شب نما چیه ؟؟؟ :)) نه خوب بگو دیگه ؟

راستی
مگه در مورد سنسور هم چیزی داری بگی ؟
بعد 6 سال هنوز مایکروسافت سنسور واسه دسته هاش نگذاشته

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از NADIMATRIX :
نصف پستی که دادی درباره آدرس دادن به ژاپنی ها و روغن پس دادن باتری بود (:| راستی مگه باتری هم روغن پس میده ؟ :O
بگذریم از بحث خارج نشیم

راستی

بله باتری روغن س میشه

خوب خوشگلن (بهتر از دایره و مثلثن و... هستن) نمیتونی بگی دسته ی ps زیباتره از 360

به هرحال (من فقط دارم مقایسه میکنم من فن هیچکدوم نیستم) من فن pc هستم :-"

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه
هر جا خدا بخواد............

به نقل از NADIMATRIX :
باتری
دکمه ها
عزیز من نمیدونم شما و بقیه چه جوری با دسته های ایکس 360 بازی کردید!!!!!!
(اگه مثل بچه ادم باهاش بازی کنی خراب نمیشه من خودم یک و نیم ساله که 360 دارم که هیچوقت هم دستش خراب نشده)
به نظر من باطری های دسته ps برای اینکه نیم قلمی هست سخت تر گیر میاد ولی مال 360 قلمیه و راحت تر گیر میاد لااقل تو ایران.........
دسته ی ps هم خیلی وقته که تغیر قیافه نداده و خیلی قدیمیه دیگه......ادم حالش به هم میخوره......
و......
دسته ی Xbox با Xbox360 فرق زیادی کرده و تغییر قیافه داده..........
ولی خداییش دسته ps سبک تره....

• لایک
امتیازات: namak
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از NADIMATRIX :
بگذریم از بحث خارج نشیم

راستی

در مورد تغییر گیم پد :

هیچ شرکتی نمیاد این کار رو بکنه ! اصلا" کار درستی نیست که بیان بعد از عرضه یه محصول امکانات اساسی بهش اضافه کنن. چیزی که در مورد تمام کنسول هامثل 360 صادقه. اصل هدف ساخت کنسول این بوده که با آرامش بازی کنید. حالا مایکروسافت بیاد sixaxis برای دسته اش درست کنه و بعد یه سری از بازیا نیاز به اون داشته باشن اونوقت دیگه فرقش با PC چیه؟ مثلا" روی پک بازی بنویسه که باید گیم پدتون حسگر داشته باشه ؟

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Nima_MO360 :
به نظر من باطری های دسته ps برای اینکه نیم قلمی هست سخت تر گیر میاد ولی مال 360 قلمیه و راحت تر گیر میاد لااقل تو ایران.........
دسته ی ps هم خیلی وقته که تغیر قیافه نداده و خیلی قدیمیه دیگه......ادم حالش به هم میخوره......
و......
دسته ی Xbox با Xbox360 فرق زیادی کرده و تغییر قیافه داده..........
ولی خداییش دسته ps سبک تره....

چی الان گفتی ps دستش باتری میخوره ؟ :O تو تا حالا دسته ps3 تو دست گرفتی که میگی باتری هاش نیم قلمی ان ؟؟؟ :O
پلی 3 اصلا دسته هاش باتری نمیخوره که بخوای بری واسشون باتری بخری :)) داخل خود دسته یه باتری بزگ شارجی هست
معلوم شد که همینجوری خواستی یه چیزی گفته باشی :)) :)) :))
الان بچه ها اینهمه پست دادن ولی هیچکدوم نگفتن که دسته ps باتری میخوره و باید واسش باتری نیم قلم خرید . فقط شمایی که این حرف رو زدی :-&
اما در مورد تغییر قیافه ندادن دسته ps
باید بگم که خیلی از شرکت ها به طراحی اولیه ی محصولی که دارن وفادار میمونن و تغییرش نمیدن. دسته ps هم مشکلی نداشت که بخوان تغییرش بدن . ولی من چند بار گفتم بازم میگم که سونی بغیر از دسته اصلی دسته های دیگه ای هم ساخته که کسایی که خوششون نمیاد برن اونا رو بخرن
و اما قصه تغییر دادن دسته های ایکس باکس :

942benheck_xbox_controlle.jpg

همونطور که تو عکس میبینید دسته های xbox در مقایسه با دسته های xbox 360 خیلی بزرگتر و سنگین تره . در مورد قیافش هم خودتون قضاوت کنین و ببینید مایکروسافت اگه این دسته رو نگه میداشت بهتر بود ( دسته xbox رو میگم ) یا یه دسته دیگه رو میساخت ؟
یه خواهش هم ازتون دارم لطفا همینجوری چیزی نگین و اول پست های قبلی رو بخونین بعد نظر بدین
به نقل از H O S E I N :
هیچ شرکتی نمیاد این کار رو بکنه ! اصلا" کار درستی نیست که بیان بعد از عرضه یه محصول امکانات اساسی بهش اضافه کنن. چیزی که در مورد تمام کنسول هامثل 360 صادقه. اصل هدف ساخت کنسول این بوده که با آرامش بازی کنید. حالا مایکروسافت بیاد sixaxis برای دسته اش درست کنه و بعد یه سری از بازیا نیاز به اون داشته باشن اونوقت دیگه فرقش با PC چیه؟ مثلا" روی پک بازی بنویسه که باید گیم پدتون حسگر داشته باشه ؟
وجود حسگر به هیچ وجه باعث به هم خوردن آرامش تو بازی نمیشه و برعکس باعث هر چه بیشتر شدن جزابیت بازی میشه . اگه اینطوری بود الان نینتندو باید بخاطر کنسول wii تا حالا چند بار ورشکسته میشد ولی میبینید که 2تا از پر فروش ترین کنسول های دنیا رو داره .

بالا