کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
پاسخ : کدام کنسول؟

به نقل از NADIMATRIX :
چی الان گفتی ps دستش باتری میخوره ؟ :O تو تا حالا دسته ps3 تو دست گرفتی که میگی باتری هاش نیم قلمی ان ؟؟؟ :O
پلی 3 اصلا دسته هاش باتری نمیخوره که بخوای بری واسشون باتری بخری :)) داخل خود دسته یه باتری بزگ شارجی هست
معلوم شد که همینجوری خواستی یه چیزی گفته باشی :)) :)) :))
الان بچه ها اینهمه پست دادن ولی هیچکدوم نگفتن که دسته ps باتری میخوره و باید واسش باتری نیم قلم خرید . فقط شمایی که این حرف رو زدی :-&
اما در مورد تغییر قیافه ندادن دسته ps
باید بگم که خیلی از شرکت ها به طراحی اولیه ی محصولی که دارن وفادار میمونن و تغییرش نمیدن. دسته ps هم مشکلی نداشت که بخوان تغییرش بدن . ولی من چند بار گفتم بازم میگم که سونی بغیر از دسته اصلی دسته های دیگه ای هم ساخته که کسایی که خوششون نمیاد برن اونا رو بخرن
و اما قصه تغییر دادن دسته های ایکس باکس :
942benheck_xbox_controlle.jpg
حتما از روی اون دسته های بی سیم ps2 اینا رو گفته (;
دیگه کنسول هاکه مدرن میشن باید دسته هاشون هم مدرن بشه شما کدوم شرکت رو به غیراز سونی دیدی که دسته هاش همونطوری از عهد دقیانوس تا حال امروز تغییری نکرده باشه؟

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از namak :
حتما از روی اون دسته های بی سیم ps2 اینا رو گفته (;
دیگه کنسول هاکه مدرن میشن باید دسته هاشون هم مدرن بشه شما کدوم شرکت رو به غیراز سونی دیدی که دسته هاش همونطوری از عهد دقیانوس تا حال امروز تغییری نکرده باشه؟
آقا شما فکر کن یکی کیبرد رو تغییر اساسی بده! نه اینکه فقط تاچش کنه یه 2-3 تا دکمه اضافه بلکه تغییر اساسی! چه اتفاقی می افته؟ در ضمن دسته پی اس طرفدارای خودش رو داره!

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از namak :
یه طوری میگی انگار در حال حاظر صد تا شرکت که کنسول داشته باشن وجود داره :-"
والا تا اونجایی که ما میدونیم 3تا شرکت ( سونی . مایکروسافت . و نینیتندو) در حال حاظر وجود داره که سونی و نینتندو قدیمی ترینشونه . اون 2تا شرکت (مایکروسافت و نینتندو ) دسته هاشون واقعا نیاز به تغییر داشته که تغییرش دادن ولی سونی نیاز به تغییر نداشته
اینم شکل دسته های نینیتندو :
539GameCube_Controller.jpg

221wii_controller.bmp

مایکروسافت هم که قبلا گذاشته بودم
این عکس ها رو واسه این گذاشتم که دلیلی باشه که جرا این دوتا شرکت دسته هاشون رو عوض کردن

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از NADIMATRIX :
یه طوری میگی انگار در حال حاظر صد تا شرکت که کنسول داشته باشن وجود داره :-"
والا تا اونجایی که ما میدونیم 3تا شرکت ( سونی . مایکروسافت . و نینیتندو) در حال حاظر وجود داره که سونی و نینتندو قدیمی ترینشونه . اون 2تا شرکت (مایکروسافت و نینتندو ) دسته هاشون واقعا نیاز به تغییر داشته که تغییرش دادن ولی سونی نیاز به تغییر نداشته
اینم شکل دسته های نینیتندو :
539GameCube_Controller.jpg

221wii_controller.bmp

مایکروسافت هم که قبلا گذاشته بودم
این عکس ها رو واسه این گذاشتم که دلیلی باشه که جرا این دوتا شرکت دسته هاشون رو عوض کردن
خوب کنسول هاشون مدرن شده دسته هاشون هم مدرن شده دسته هاشون هم خوشگل تر شده کسایی که دسته ی ps3 رو ساختن سلیقه نداشتن اصلا فکر نکنم در مورد دسته فکر کرده باشن (به خودشون زحمت ندادن بیا یک چیز درست تر طراحی کنن )

به نقل از Black fire :
آقا شما فکر کن یکی کیبرد رو تغییر اساسی بده! نه اینکه فقط تاچش کنه یه 2-3 تا دکمه اضافه بلکه تغییر اساسی! چه اتفاقی می افته؟ در ضمن دسته پی اس طرفدارای خودش رو داره!
جواب شما هم همون متن بالاست

به نقل از NADIMATRIX :
یه خواهش هم ازتون دارم لطفا همینجوری چیزی نگین و اول پست های قبلی رو بخونین بعد نظر بدینوجود حسگر به هیچ وجه باعث به هم خوردن آرامش تو بازی نمیشه و برعکس باعث هر چه بیشتر شدن جزابیت بازی میشه . اگه اینطوری بود الان نینتندو باید بخاطر کنسول wii تا حالا چند بار ورشکسته میشد ولی میبینید که 2تا از پر فروش ترین کنسول های دنیا رو داره .
حرفت رو قبول ندارم شما نگاه کن 360 تنها برای بزرگسالان نیست برای همه ی گروه سنیه اما ps3 تنها برای بزرگسالاست یک بچه ی 7 ساله نمیتونه با حسگر بازی کنه [-(

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

شما تنها ایرادی که میتونین بگیرین ایراد به شکل دسته ی ps3 هست و اینکه چرا شکلش تغییر نکرده فکر کنم این جواب خوبی باشه به حرف شما گرچه من خودم تو پست های قبلی جوابه مفصل دادم

راستی
کی گفته 360 برای همه ی گروه های سنیه ولی ps3 نیست ؟؟؟ :O
و اینکه یه بچه نمیتونه با حسگر بازی کنه ؟؟؟ :O
اتفاقا واسه بچه بازی کردن با دسته ای که بشه تکونش داد خیلی راحتره تا دسته ای که نشه. نمونه ی بارزش هم بازیه Little Big planet هست که توش از سنسور استفاده میشه و پرفروش ترین بازیه سونی تو سبک پلت فرمره .
هرچی این بحث بیشتر ادامه پیدا میکنه به چیزای جالبی بر میخورم مثلا : دسته ps باتری میخوره و ps ماله بزرگسال هاست ولی 360ماله همه ی سنین و ...
درضمن
لطفا موقعه نقل قول کردن فقط مطالب رو نقل کنید و عکس ها رو نقل قول نکنید تا صفحه بیخودی شلوغ نشه
با تشکر از همکاریتون :)

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه
هر جا خدا بخواد............

به نقل از NADIMATRIX :
چی الان گفتی ps دستش باتری میخوره ؟ :O تو تا حالا دسته ps3 تو دست گرفتی که میگی باتری هاش نیم قلمی ان ؟؟؟ :O
پلی 3 اصلا دسته هاش باتری نمیخوره که بخوای بری واسشون باتری بخری :)) داخل خود دسته یه باتری بزگ شارجی هست
معلوم شد که همینجوری خواستی یه چیزی گفته باشی :)) :)) :))
الان بچه ها اینهمه پست دادن ولی هیچکدوم نگفتن که دسته ps باتری میخوره و باید واسش باتری نیم قلم خرید . فقط شمایی که این حرف رو زدی :-&
اما در مورد تغییر قیافه ندادن دسته ps
باید بگم که خیلی از شرکت ها به طراحی اولیه ی محصولی که دارن وفادار میمونن و تغییرش نمیدن. دسته ps هم مشکلی نداشت که بخوان تغییرش بدن . ولی من چند بار گفتم بازم میگم که سونی بغیر از دسته اصلی دسته های دیگه ای هم ساخته که کسایی که خوششون نمیاد برن اونا رو بخرن
و اما قصه تغییر دادن دسته های ایکس باکس :

942benheck_xbox_controlle.jpg

همونطور که تو عکس میبینید دسته های xbox در مقایسه با دسته های xbox 360 خیلی بزرگتر و سنگین تره . در مورد قیافش هم خودتون قضاوت کنین و ببینید مایکروسافت اگه این دسته رو نگه میداشت بهتر بود ( دسته xbox رو میگم ) یا یه دسته دیگه رو میساخت ؟
یه خواهش هم ازتون دارم لطفا همینجوری چیزی نگین و اول پست های قبلی رو بخونین بعد نظر بدینوجود حسگر به هیچ وجه باعث به هم خوردن آرامش تو بازی نمیشه و برعکس باعث هر چه بیشتر شدن جزابیت بازی میشه . اگه اینطوری بود الان نینتندو باید بخاطر کنسول wii تا حالا چند بار ورشکسته میشد ولی میبینید که 2تا از پر فروش ترین کنسول های دنیا رو داره .
والا من فرق زیادی بین دسته ps2 و ps3 نمیدیدم بنابراین گفتم لابد اونم باطری میخوره......... (:|
اقا کنسول که جدید میشه همه چیش باید تغییر کنه و به نظر من طراح های سونی عین طراح های پوشه میمونن و کلی تنبلن!!!!!!
میکرو تازه کاره که اولش یه همچین دسته ای زده ولی سونی با اون همه پوز و درپیتش تو احد دقیانوس مونده! {-8

• لایک
امتیازات: namak

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

والا من فرق زیادی بین دسته ps2 و ps3 نمیدیدم بنابراین گفتم لابد اونم باطری میخوره.........
اقا کنسول که جدید میشه همه چیش باید تغییر کنه و به نظر من طراح های سونی عین طراح های پوشه میمونن و کلی تنبلن!!!!!!
میکرو تازه کاره که اولش یه همچین دسته ای زده ولی سونی با اون همه پوز و درپیتش تو احد دقیانوس مونده!
بگو خواستم یه چیزی گفته باشم
در ضمن یکم جدی باش و به سونی توهین نکن اگه تو یکی از پست های من به مایکروسافت توهینی شده بود اونوقت هرچی خواستی بگو و اینقدر از کلماتی که معنیش رو فقط خودت میدونی استفاده نکن . مثلا این حرفت :
به نظر من طراح های سونی عین طراح های پوشه میمونن و کلی تنبلن!!!!!!
که معلوم نیست خودتم فهمیدی چی گفتی ؟
و
راستی میکرو چش به نینیتندو و چه ربطی به بحث داره ؟؟؟ :))

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از NADIMATRIX :
در ضمن یکم جدی باش و به سونی توهین نکن اگه تو یکی از پست های من به مایکروسافت توهینی شده بود اونوقت هرچی خواستی بگو و اینقدر از کلماتی که معنیش رو فقط خودت میدونی استفاده نکن . مثلا این حرفت :که معلوم نیست خودتم فهمیدی چی گفتی ؟
و
اول حرفی که میزنی بفهم بعد بگو........(توهین نشه)
تو بین ماشین های پورشه تو سه دهه اخیر تغییر قیافه دیدی اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟
نه
(اگه برنامه ی Top gear رو دیده باشی میفهمی نظر جرمی کلارکسون چیه!!!!!!)
به من چه که شما مخفف میکروسافت رو نمیدونی!!!!!!!

• لایک
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از NADIMATRIX :
در ضمن یکم جدی باش و به سونی توهین نکن اگه تو یکی از پست های من به مایکروسافت توهینی شده بود اونوقت هرچی خواستی بگو و اینقدر از کلماتی که معنیش رو فقط خودت میدونی استفاده نکن . مثلا این حرفت :که معلوم نیست خودتم فهمیدی چی گفتی ؟
و

آقا اصلا یه نفر میخواد به سونی توهین کنه به شما چه ربطی داره ؟ یکی به مایکرو فحش بده به من چه ربطی داره؟

اصلا سونی خر گاو الاغ.
مایکرو گوسفند پاندا گراز.

حالا که چی ؟

ضمنا" خیلی واضحه که دسته ی PS3 بیچاره میکنه آدمو. آقا شست دست ما که 20 سانت نیست که بخواد اون آنالوگ های PS3 رو بتونه تکون بده. دست ما بشقاب نیست.

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از NADIMATRIX :
شما تنها ایرادی که میتونین بگیرین ایراد به شکل دسته ی ps3 هست و اینکه چرا شکلش تغییر نکرده فکر کنم این جواب خوبی باشه به حرف شما گرچه من خودم تو پست های قبلی جوابه مفصل دادم
راستی
کی گفته 360 برای همه ی گروه های سنیه ولی ps3 نیست ؟؟؟ :O
و اینکه یه بچه نمیتونه با حسگر بازی کنه ؟؟؟ :O
اتفاقا واسه بچه بازی کردن با دسته ای که بشه تکونش داد خیلی راحتره تا دسته ای که نشه. نمونه ی بارزش هم بازیه Little Big planet هست که توش از سنسور استفاده میشه و پرفروش ترین بازیه سونی تو سبک پلت فرمره .
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
محض اطلاعتون بچه ها به دلیل هیجان بسیار زیاد بعضی وقتا میزنن دسته رو پرت میکنن :)) :)) :)) :)) :)) :)) دسته ی wii بحثش جداست wii اصلا برای اینکار ساخته شده اما ps3 و 360 نه
دسته ی ps خیلی تکراریه جا گرفتنش تو دست خیلی سخته هیچ دقتی در کنترل گاز اتومبیل نداره (میشه کنترل کرد اما به دقت دسته ی 360 نیست) انالوگ هاش بر امده س

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

من هردوشون رو دارم و با هردوشون خیلی حال میکنم،ولی انصافا وقتی CoD بازی میکنی،میفهمی دسته ایکس باکس برای بازیهای شوتر ساخته شده و توی اینطور بازیا دسته ایکس باکس بهتره!

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از H O S E I N :
ضمنا" خیلی واضحه که دسته ی PS3 بیچاره میکنه آدمو. آقا شست دست ما که 20 سانت نیست که بخواد اون آنالوگ های PS3 رو بتونه تکون بده. دست ما بشقاب نیست.
جایی سراغ نداری این بشقاب منو جراحی کنن بکنن نلبکی؟ صفحه پیش فکر کنم بحث سر این که دسته پی اس کوچیکه و تا اونجایی هم که چشای ناقص من می بینه کوچکترن و باور کن بستگی داره دست به کدوم عادت کنن بازی کردن با دسته ایکس باکس برام مثل شکنجه می مونه در حالی که با پی اس احساس می کنم که همه چیز تحت کنترله!

به نقل از namak :
دسته ی ps خیلی تکراریه جا گرفتنش تو دست خیلی سخته هیچ دقتی در کنترل گاز اتومبیل نداره (میشه کنترل کرد اما به دقت دسته ی 360 نیست) انالوگ هاش بر امده س
نمی دونم کدوم بازی رو مقایسه می کنی ولی زمانی که من نید فور اسپید می زدم تا اونجایی که یادم با یکی از آنالوگ ها می شد گاز رو کنترل کرد(آنالوگ راست) و کنترل دقسق هم بود هر چند که من اصولا X رو می گرفتم چون با نهایت سرعت می رفتم و دقتش وسم فرقی نداشت البته اعتراف می کنم که از طریق کنترل ماشه ای ایکس باکس راحت تره ولی نه دقیق تر

به نقل از amir.mr :
من هردوشون رو دارم و با هردوشون خیلی حال میکنم،ولی انصافا وقتی CoD بازی میکنی،میفهمی دسته ایکس باکس برای بازیهای شوتر ساخته شده و توی اینطور بازیا دسته ایکس باکس بهتره!
و وقتی که با کامپیوتر بازی می کنی تازه حکمت خلق موس رو می فهمی (;

البته این کنترلا به زودی دیگه مهم نخواهد بود چون موو و کینکت دارن می آن و کیلزون 3 هم فکر کنم اولین بازی بزرگی باشه که می خواد نشون بده که موو چند مرده حلاجه! و از اونجا که سبک شوتره فکر کنم بشه با کنترل موس مقایسش کرد متاسفانه فعلا بازی درست حسابی برا کینکت قرار نیست بیاد(در سبک شوتر) که بتونیم مقایسه کنیم.

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از Black fire :
البته این کنترلا به زودی دیگه مهم نخواهد بود چون موو و کینکت دارن می آن و کیلزون 3 هم فکر کنم اولین بازی بزرگی باشه که می خواد نشون بده که موو چند مرده حلاجه! و از اونجا که سبک شوتره فکر کنم بشه با کنترل موس مقایسش کرد متاسفانه فعلا بازی درست حسابی برا کینکت قرار نیست بیاد(در سبک شوتر) که بتونیم مقایسه کنیم.
اینشاالاه اون هم میاد........
(بازم میگم موو نو اوری نیست!)

• لایک
  • شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از Nima_MO360 :
اینشاالاه اون هم میاد........
(بازم میگم موو نو اوری نیست!)
نه موو نو آوری نیست همونطور که کینکت نیست

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

بهترین مدل آی پاد چیه؟؟؟
64 گیگش؟

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از کیمیا.پ :
بهترین مدل آی پاد چیه؟؟؟
64 گیگش؟
شک دارم آیپاد جز کنسول حساب بشه بیشتر فکر کنم مربوط به گوشی باشه...

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :
گرز اف وار جدید رو میشه با کینکت بازی کرد (;

به نقل از Black fire :
نمی دونم کدوم بازی رو مقایسه می کنی ولی زمانی که من نید فور اسپید می زدم تا اونجایی که یادم با یکی از آنالوگ ها می شد گاز رو کنترل کرد(آنالوگ راست) و کنترل دقسق هم بود هر چند که من اصولا X رو می گرفتم چون با نهایت سرعت می رفتم و دقتش وسم فرقی نداشت البته اعتراف می کنم که از طریق کنترل ماشه ای ایکس باکس راحت تره ولی نه دقیق تر
و وقتی که با کامپیوتر بازی می کنی تازه حکمت خلق موس رو می فهمی (;
انتظار داشتم اینو بگی
میدونی چرا گفتم دقتش بیشتره؟
چون تو داری با شصت دست انالوگ رو فشار میدی و به خاطر اینکه شصت دست از بقیه انگشتا مخصوصا اشاره و اون وسطی رو نمیدونم اسمش چیه قدرتش بیشتره و به دلیل قدرت زیاد
کنترل کردن انالوگ برای ادم سخته (دلیلش علمیه بیشتر)( :D )

به نقل از Black fire :
نه موو نو آوری نیست همونطور که کینکت نیست
چرا کینکت نو اوری نیست؟(حد اقل در صنعت کنسول باز بحث سینما رو وسط نکشین)

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

موو = نینتندو با گرافیک بازی بیشتر!!!!!!!!!!!!!!!

• لایک
  • شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از namak :
گرز اف وار 3 رو میشه با کینکت بازی کرد (;
انتظار داشتم اینو بگی
میدونی چرا گفتم دقتش بیشتره؟
چون تو داری با شصت دست انالوگ رو فشار میدی و به خاطر اینکه شصت دست از بقیه انگشتا مخصوصا اشاره و اون وسطی رو نمیدونم اسمش چیه قدرتش بیشتره و به دلیل قدرت زیاد
کنترل کردن انالوگ برای ادم سخته (دلیلش علمیه بیشتر)( :D )
چرا کینکت نو اوری نیست؟(حد اقل در صنعت کنسول باز بحث سینما رو وسط نکشین)
اگه اشتباه نکرده باشم آی توی پی اس 2 یه سری بازی داشت که می شد از طریق حرکت کنترل کرد منتهی دقتش خیلی کم بود ازش استقبال هم نشد!
به نقل از Nima_MO360 :
موو = نینتندو با گرافیک بازی بیشتر!!!!!!!!!!!!!!!
اشتباه می کنی!!! موو =نینتندو نیست چون نینتندو کمپانی!!!! ولی اگه منظور دستشه (یعنی منظور کمپانی نیست!) اون موقع باز هم اشتباه می کنی چون موو گرافیک هم نداره!!! موو= دسته ویی با کنترل دقیق تر و بهتر

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :
اگه اشتباه نکرده باشم آی توی پی اس 2 یه سری بازی داشت که می شد از طریق حرکت کنترل کرد منتهی دقتش خیلی کم بود ازش استقبال هم نشد!اشتباه می کنی!!! موو =نینتندو نیست چون نینتندو کمپانی!!!! ولی اگه منظور دستشه (یعنی منظور کمپانی نیست!) اون موقع باز هم اشتباه می کنی چون موو گرافیک هم نداره!!! موو= دسته ویی با کنترل دقیق تر و بهتر
درسته که موو دقیق تر و بهتره اما نو اوری نیست و از روی محصولات نینتندو کپی شده اما کینکت چی؟

بالا