کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111
  • شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز
پاسخ : کدام کنسول؟

به نقل از Nima_MO360 :
اقا چند ترلیون بار بگم!!
کینکت هیچ چیزی نداره که بگیری تو دستت و کنترولر خودتی بنابراین نواوریه ولی موو همون دسته ی wii پیشرفتس
eye toy هم چیزی برای تو دست گرفتن نداشت! اتصلا باشه باشه کنسولا هم نوآری مایکروسافت بودن یه وقت فکر نکینید یه همچین چیزی50-6- سال پیش هم بودا.... اینا اختراع مایکروسافتن!

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از NADIMATRIX :
امروز داشتم درباره ی move و کینکت سرچ میکردم که یه چیز جالب بر خوردم که میزارم پایین ببینید :
اینا صحبت های یه برنامه نویسه ایرانیه ساکن تگزاس آمریکاست

من در مورد قیمتها و شرایط ایران دیگه اطلاعی ندارم. من اینجا در امریکا PS3 دارم و امروز هم دستگاه Move من رسید و کمی با اون بازی کردم بسیار هم راضی هستم.

از نظر تکنیکی Kinect احتیاجی به Controller به صورت فیزیکی نداره و فقط با استفاده از یک دوربین حرکات افراد رو پیدا می کنه ولی یکی از مشکلات متداول اون اینه که احتیاج به فضای اتاق بزرگی داره و مشکل دیگه نیاز به داشتن نور کافی در محیط و رنگ پوست روشنه. اینها بر اساس Review های نوشته شده هست. Move ولی این مشکلات رو نداره ولی در مقابل نیاز به یک یا دو Controller فیزیکی داره. از نظر قیمت هم Move از Kinect ارزونتره اینجا.

حالا شرایط ایران مسلما فرق داره. من اونجا Xbox 360 داشتم و اصلا راضی نبودم چون هم دستگاه خودم هم یکی از دوستانم هر دو تا در کمتر از یک سال دچار مشکل سخت افزاری شدن. البته اون دستگاهها جزو سری های اوّل وارد شده به ایران بود که بعدا فکر می کنم دستگاههای بهتری وارد شدن.

در کل مشخصه که من PS3 و Move رو ترجیح می دم و همون دلیل اینه که خریدمشون.
طرف چرت نالیده الان تمام نیویورک شده کینکت اونوقت این اقا برداشته میگه میگه mov بهتره؟
بعدشم اون رنگین پوست بودن و نور کافی مربوط به ناتال بود که توی کینکت حل شد

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از namak :
طرف چرت نالیده الان تمام نیویورک شده کینکت اونوقت این اقا برداشته میگه میگه mov بهتره؟
بعدشم اون رنگین پوست بودن و نور کافی مربوط به ناتال بود که توی کینکت حل شد
جالبه اونی که تو خود آمریکاست چرت میگه اونوقت شما درست
در ضمن ناتال با کینکت هیچ فرقی نداره فقط اسمشون عوض شده
تو نمایشگاه E3 2010 هم موقع نمایش کینکت مایکروسافت حسابی گند زد . شما رو ارجاع میدم به شماره 37 مجله بازی رایانه صفحه ی 13
تو این صفحه تو یکی از خط هاش عینا چیزای که مینویسم رو نوشته :
تاخیر زیاد این دستگاه و محدودیت های زیاد آن (مشکل داشتن در تشخیص افراد با پوست تیره . عدم کارایی در حالت نشسته . محدود بودن استفاده همزمان از این وسیله به حداکثر 2نفر و تشخیص ندادن درست قد افراد ...)
حالا اگه حرفهای این مجله یا اون مهندس بالایی رو قبول نداری دیگه نمیدونم چی بگم

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

با عرض پوزش بابت پارازیت حرف مهندسه سند حساب نمی شه باز مجله یه چیزی البته چیزی که مسلمه اینه که فعلا (تاکید می کنم فعلا) موو دقت بیشتری داره (در واقع اینجوری به نظر می رسه) چون تو اکثر بازی هایی که برا کینکت ساخته شده حرکات پیش فرضه یعنی مثلا تو یه بازی بکس نمی شه هر حرکتی رو با آزادی کامل زد البته چیزی که به مرور زمان درست می شه و احتمالا فقط مربوط به بازی های کوچیک و کم اهمیته

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه
هر جا خدا بخواد............

به نقل از Black fire :
eye toy هم چیزی برای تو دست گرفتن نداشت! اتصلا باشه باشه کنسولا هم نوآری مایکروسافت بودن یه وقت فکر نکینید یه همچین چیزی50-6- سال پیش هم بودا.... اینا اختراع مایکروسافتن!
بحث ما سر تکنولوژی کنسول نسل حال نه eyetoy یا چیز دیگه!چند بار بهت بگم! (:|
چند بار بگم بهت!من تکنولوژیش رو نمیگم تازه هست بچه ها تو صفحه ها قبلی هم گفتن که نمیدونم تو سینما هم انگار استفاده میشده........
اما بخاطر اینکه کینکت خیلی بهتر عمل میکنه تو کنسول های حال نواوریه
به نقل از NADIMATRIX :
تو نمایشگاه E3 2010 هم موقع نمایش کینکت مایکروسافت حسابی گند زد . شما رو ارجاع میدم به شماره 37 مجله بازی رایانه صفحه ی 13
تاخیر زیاد این دستگاه و محدودیت های زیاد آن (مشکل داشتن در تشخیص افراد با پوست تیره . عدم کارایی در حالت نشسته . محدود بودن استفاده همزمان از این وسیله به حداکثر 2نفر و تشخیص ندادن درست قد افراد ...)
حاجی!
اینا خاصیت های ناتال بی مصرف بودن!!!!!
درست مطلب رو بخون تا بفهمیگفته که : ایمها تو ناتال بود ولی تو کینکت مشکلات حل شده!
در ضمن من چند جا تو بازی سنتر و بازی نما خوندم که گفتن دو تا موو و pseye و چند تا مخلفات لازم دیگه روی هم قیمتشون یکم از کینکت گرون تر میشه.......
اوم یاهو هم فن پنکه ی ps دادا!

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از Nima_MO360 :
بحث ما سر تکنولوژی کنسول نسل حال نه pstoy یا چیز دیگه!چند بار بهت بگم! (:|
چند بار بگم بهت!من تکنولوژیش رو نمیگم تازه هست بچه ها تو صفحه ها قبلی هم گفتن که نمیدونم تو سینما هم انگار استفاده میشده........
اما بخاطر اینکه کینکت خیلی بهتر عمل میکنه تو کنسول های حال نواوریهحاجی!
1- حاجی خودتی [-(
2- eye toy نه ps toy
3- سینما بحثش جداست ما بحثمون در مورد بازیه
4- چند بار بهم بگی؟ چند بار بهم گفتی؟ فکر کنم الان داشتیم راجع به نوآوری بودن صجحبت می کردیم نه کنسول های نثل حاضر
5- و از اونجا هم که موو خیلی بهتر از دسته ویی عمل می کنه نوآوری دیگه نه؟
6- لطف کن قبل از اینکه پست بدی حداقل پستای قبلی خودتو بخون و چشات رو ببند و تا 10 بشمر که آروم بشی! بابا آرامش داشته باش داریم بحث می کنیم کشتی که نمی گیریم(_هرگونه پستی که در تایید این بخش از پستم داده بشه پاک و یا ویرایش می شه(تاکید می کنم در صورت تایید))

راستی یه سوالی وسم پیش اومد: مگه پروژه ی ناتال جریان همون پسره میلو نبود؟ فکر کنم ناتال اسم اون پروژه بود.... البته امکانش زیاده قاطی کرده باشم در صورت غلت بودن تصورم اسم اون پروژه رو بهم بگید یه جا بحث شد آبروریزی نکنم!

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Nima_MO360 :
حاجی!
اینا خاصیت های ناتال بی مصرف بودن!!!!!
درست مطلب رو بخون تا بفهمیگفته که : ایمها تو ناتال بود ولی تو کینکت مشکلات حل شده!
در ضمن من چند جا تو بازی سنتر و بازی نما خوندم که گفتن دو تا موو و pseye و چند تا مخلفات لازم دیگه روی هم قیمتشون یکم از کینکت گرون تر میشه.......
اوم یاهو هم فن پنکه ی ps دادا!
تو رو خدا منو نزن O0
تو برو مطلب مجله رو بخون بعد بیا حرف بزن. فرق ناتال با کینکت فقط تو اسمشونه . کینکت همون اشکالاتی که تو سال 2009 داشت تو سال 2010 داره و تمام اینا رو تو مجله گفته
حالا باز بیا .... بگو

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

1-حاجی رو با black fier نبودم!(بی زحمت به خودتون نگیرید)!
2-مطمءن باش من خیلی زودتر از تو خوندم جناب nadimatrix هزار باز هم خوندم.......
ناتال نام پروژه ای بود که میکروسافت تو e309 معرفیش کرد که اشکالاتی که گفتی داشت ولی تو e310 با اسم کینکت اومد و مردو هم مثل تو فکر میکنند فقط اسمش عوض شده
ولی ناتال یه سطل زباله ی به تمام معنا بود بهطوری که من خودم ازش بدم میومد ولی کینکت این مشکلات ناتال رو نداشت و نخواهد داشت و نداره........
بازی هم من که منتظرم تا بازی های توپ هم براش بیاد که یکیشون تایید شده geow 3
کینکت باعث میشه ادم ....... تکوم بده ولی موو چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با موو فقط باید دستت رو چپ و راست کنی و بالا و پایین ببری!

• لایک
امتیازات: namak
  • شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از Nima_MO360 :
اگه بگم غلت کردم باهات بحث می کنم راضی می شی؟ آخه تکون بدی بالا پایین بپری که می شه همون تکون خوردن! در ضمن با کینکتن می خهوای چی کار کنی؟ تو اتاق بدویی یا کمبو بزنی؟ کینکت هم محدودیت های خودش رو داره

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :
اگه بگم غلت کردم باهات بحث می کنم راضی می شی؟ آخه تکون بدی بالا پایین بپری که می شه همون تکون خوردن! در ضمن با کینکتن می خهوای چی کار کنی؟ تو اتاق بدویی یا کمبو بزنی؟ کینکت هم محدودیت های خودش رو داره
صد در صد برای کمبو زدن ها برنا مه ریزی شده (;
دور اتاق هم نباید دوید باید همون جایی که ایستادی حالت دویدن رو به خودت بگیری و تند تند پاهاتو به زمین بکوبی (;
به نقل از NADIMATRIX :
تو رو خدا منو نزن O0
تو برو مطلب مجله رو بخون بعد بیا حرف بزن. فرق ناتال با کینکت فقط تو اسمشونه . کینکت همون اشکالاتی که تو سال 2009 داشت تو سال 2010 داره و تمام اینا رو تو مجله گفته
حالا باز بیا .... بگو
اقا نیما درست میگن ناتال با کینکت فرق داشت این محدودیت هایی که شما نام بردی مال ناتال بود که در کینکت حل شد (;

لطفا به هم احترام بذارید

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از namak :
صد در صد برای کمبو زدن ها برنا مه ریزی شده (;
بله احتمالا شده ولی این نیستش که با کینکت رو در و دیوار لازم باشه راه بری!!! با موو هم یه سری حرکات باید انجام بشه شاید حرکت پا چندان نباشه ولی سایر اجزای بدن هستش مثلا تو همین پینگ پنگی که تو این بازیه قهرمانان ورزش(یه چیزی تو مایه های ویی اسپورت) که برا موو اومده بود کمر وسایر اجزای بدن هم نیاز بود تکون بدی و خیلی جا ها هم بایدخم شد و..... در ضمن اگه برا کاهش وزن بازی می کنید توصیه می کنم یه دونه از این دستگاه های دو درجا بگیرید کلاسشم بیشتره!!!

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :
بله احتمالا شده ولی این نیستش که با کینکت رو در و دیوار لازم باشه راه بری!!! با موو هم یه سری حرکات باید انجام بشه شاید حرکت پا چندان نباشه ولی سایر اجزای بدن هستش مثلا تو همین پینگ پنگی که تو این بازیه قهرمانان ورزش(یه چیزی تو مایه های ویی اسپورت) که برا موو اومده بود کمر وسایر اجزای بدن هم نیاز بود تکون بدی و خیلی جا ها هم بایدخم شد و..... در ضمن اگه برا کاهش وزن بازی می کنید توصیه می کنم یه دونه از این دستگاه های دو درجا بگیرید کلاسشم بیشتره!!!
حتما باید یک حرکت خاصی انجام بدی یا چیزی بگی(برای روی دیوار راه رفتن) مثلا به جلو بپری و در حالت نیم رخ به دستگاه حالت دویدن رو به خودت بگیری
به نقل از NADIMATRIX :
اون اقا که اصلا از صحبتاش معلومه سر دسته ی فنای ps هست
به شما گفته که قد رو تشخیص نمیده؟ بابا چرا شایعه پراکنی میکنین؟ من توی تریلر هایی که دیدم 3 نفره(محدود به دونفر نیست) داشتن danc بازی میکردن که یکی بچه ی 7 ساله بود و دوتای دیگه هم قداشون فرق میکرد
کی گفته در حالت نشسته عدم کارایی داره؟ بابا این حرفا رو نزنین تورو خدا توی یکی از تریلر هایی که من دیدم مرده نشسته بود داشت فیلم میدید زنش گفت بزن جلو (طرف نشسته بود) دستشو اورد بالا برد راست فیلم رفت جلو
بعدشم کینکت نیازی به فضای زیاد نداره شما در حالت ایستاده (همونجا سر جای خودت) میدوی میزنی میرقصی و...

این تریلر ها از IGN بودند

راستی قیافه مرده یکم شبیه یاما اوچی هست فکر کنم نسبتی داره باهاش :)) :)) :)) :)) :))

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

دوستان کیلیپی از بازی کردن مردم با موو تو بازی GT5 هست؟؟؟؟
یا اینکه چه جوری میشه بازیش کرد؟؟؟؟؟؟

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از Nima_MO360 :
دوستان کیلیپی از بازی کردن مردم با موو تو بازی GT5 هست؟؟؟؟
یا اینکه چه جوری میشه بازیش کرد؟؟؟؟؟؟
احتمالا مشابه بازیای ویی باشه یعنی دو سر موو رو می گیری عین فرمون تکونش می دی

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از Black fire :
احتمالا مشابه بازیای ویی باشه یعنی دو سر موو رو می گیری عین فرمون تکونش می دی
ممنون .
گاز هم با دکمه های رو موو کنترل میشه؟؟؟؟؟؟

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از کیمیا.پ :
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ B-) B-)
اگه مبایل بود که بنده میگفتم گوشی اپل!
اتفاقا اگه لطف نموده،سری به سایتهایی مثل گیم اسپات بزنین،می بینین محصولات ایفون هم جز کنسولها دسته بندی شده و بازیهای خیلی باحالی(البته با حجمهای نجومی)براشون وجود داره(خدا واقعا به من صبر ایوب رو عطا کرده که میشینم بازیاشون رو دانلود میکنم)

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از Nima_MO360 :
ممنون .
گاز هم با دکمه های رو موو کنترل میشه؟؟؟؟؟؟
نمی دونم ولی فکر کنم از طرق ماشه ی پشتش بشه البته احتمالش زیاده که کنترلش با ویی فرق کنه چون تخم مرغش محلیه راحت تو دست جا نمی شه :D احتمالا باید از دست کمکیش استفاده کرد همون دسته که آنالوگ روشه و با تکون دادن جفتشون کنترل کرد یا یه جور دیگه مطمئن نیستم باید جی تی بیاد تا بشه اضهار نظر دقیق کرد

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از Black fire :
جایی سراغ نداری این بشقاب منو جراحی کنن بکنن نلبکی؟ صفحه پیش فکر کنم بحث سر این که دسته پی اس کوچیکه و تا اونجایی هم که چشای ناقص من می بینه کوچکترن و باور کن بستگی داره دست به کدوم عادت کنن بازی کردن با دسته ایکس باکس برام مثل شکنجه می مونه در حالی که با پی اس احساس می کنم که همه چیز تحت کنترله!
نمی دونم کدوم بازی رو مقایسه می کنی ولی زمانی که من نید فور اسپید می زدم تا اونجایی که یادم با یکی از آنالوگ ها می شد گاز رو کنترل کرد(آنالوگ راست) و کنترل دقسق هم بود هر چند که من اصولا X رو می گرفتم چون با نهایت سرعت می رفتم و دقتش وسم فرقی نداشت البته اعتراف می کنم که از طریق کنترل ماشه ای ایکس باکس راحت تره ولی نه دقیق تر
و وقتی که با کامپیوتر بازی می کنی تازه حکمت خلق موس رو می فهمی (;

البته این کنترلا به زودی دیگه مهم نخواهد بود چون موو و کینکت دارن می آن و کیلزون 3 هم فکر کنم اولین بازی بزرگی باشه که می خواد نشون بده که موو چند مرده حلاجه! و از اونجا که سبک شوتره فکر کنم بشه با کنترل موس مقایسش کرد متاسفانه فعلا بازی درست حسابی برا کینکت قرار نیست بیاد(در سبک شوتر) که بتونیم مقایسه کنیم.
در مورد موس که بهههههههههههههههههههله،حق با شماست.در مورد موو هم که من چشم اب نمیخوره.خودم هنوز دارم به wii میخندم،حالا برم از کپی بهتر فناوریهایwiiحمایت کنم؟اصلا.با تمام احترامی که برای سونی قائلم،باید بگم این شرکت هم مثل نینتندو میخواد با موو،غیر گیمرها رو جذب کنه.کینکت که دیگه هیچی.تنها کاربردش همون رقصیدنه.اگه به من یه کینکت مجانی هم بدن،عمرا ازش استفاده نمیکنم.حالا باز موو یه کم قابل تحمل تره

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از namak :
اون اقا که اصلا از صحبتاش معلومه سر دسته ی فنای ps هست
به شما گفته که قد رو تشخیص نمیده؟ بابا چرا شایعه پراکنی میکنین؟ من توی تریلر هایی که دیدم 3 نفره(محدود به دونفر نیست) داشتن danc بازی میکردن که یکی بچه ی 7 ساله بود و دوتای دیگه هم قداشون فرق میکرد
کی گفته در حالت نشسته عدم کارایی داره؟ بابا این حرفا رو نزنین تورو خدا توی یکی از تریلر هایی که من دیدم مرده نشسته بود داشت فیلم میدید زنش گفت بزن جلو (طرف نشسته بود) دستشو اورد بالا برد راست فیلم رفت جلو
بعدشم کینکت نیازی به فضای زیاد نداره شما در حالت ایستاده (همونجا سر جای خودت) میدوی میزنی میرقصی و...

این تریلر ها از IGN بودند

راستی قیافه مرده یکم شبیه یاما اوچی هست فکر کنم نسبتی داره باهاش :)) :)) :)) :)) :))
جناب نمک از همه انتظار داشتم بدون خوندن پست های قبلی نظر بدن ولی از شما نه
این اشکالاتی رو که گفتم همش مربوط به مجله است و ربطی به اون مهندسه نداره . اون مهندس بدبخت کی این چیزا رو گفته بود ؟ پست های بالایی رو انگار نخوندی
در ضمن ناتال هیچ فرقی با کینکت نداره . بغیر از اسمش

به نقل از Nima_MO360 :
1-حاجی رو با black fier نبودم!(بی زحمت به خودتون نگیرید)!
2-مطمءن باش من خیلی زودتر از تو خوندم جناب nadimatrix هزار باز هم خوندم.......
ناتال نام پروژه ای بود که میکروسافت تو e309 معرفیش کرد که اشکالاتی که گفتی داشت ولی تو e310 با اسم کینکت اومد و مردو هم مثل تو فکر میکنند فقط اسمش عوض شده
ولی ناتال یه سطل زباله ی به تمام معنا بود بهطوری که من خودم ازش بدم میومد ولی کینکت این مشکلات ناتال رو نداشت و نخواهد داشت و نداره........
بازی هم من که منتظرم تا بازی های توپ هم براش بیاد که یکیشون تایید شده geow 3

اگه خونده بودی که دیگه باز حرف خودت رو نمیزدی . من این چیز هایی که گفتم عینا از مجله نقل کردم که اونم ماله E3 2010 بود نه 2009
در ضمن باره اخرت باشه منو به اسمی به غیر از اسمه خودم صدا میزنی

پست ها تکیب شد.
در ضمن اینجا فیست کشتی کژ نیست! کنترول کنید خودتونو!

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از NADIMATRIX :
جناب نمک از همه انتظار داشتم بدون خوندن پست های قبلی نظر بدن ولی از شما نه
این اشکالاتی رو که گفتم همش مربوط به مجله است و ربطی به اون مهندسه نداره . اون مهندس بدبخت کی این چیزا رو گفته بود ؟ پست های بالایی رو انگار نخوندی
در ضمن ناتال هیچ فرقی با کینکت نداره . بغیر از اسمش

اگه خونده بودی که دیگه باز حرف خودت رو نمیزدی . من این چیز هایی که گفتم عینا از مجله نقل کردم که اونم ماله E3 2010 بود نه 2009
در ضمن باره اخرت باشه منو به اسمی به غیر از اسمه خودم صدا میزنی

پست ها تکیب شد.
در ضمن اینجا فیست کشتی کژ نیست! کنترول کنید خودتونو!
ببین نمک منظورش از (اون اقا که اصلا از صحبتاش معلومه سر دسته ی فنای ps هست) همون پست اولت راجع به همون یاهویی(مهندسه) به قول خودت بود که دادی! بعد مجله رو نقل کرد.....
نمک همیشه پست های قبلی رو میخونه خیبی های دیگه هم میخونن نمیدونم چرا شما هر چیزی رو به این ربط میدی!!!!!!
اخه من بهت چی بگم.............
منظو من این بود که: پروژه ی ناتال تو e309 توسط میکروسافت معرفی شد ولی تو e310 میکروسافت نامش رو به کینکت تغییر داد که کاملا با کارایی های ناتال مخالف بود
و بهبود یافته بود

:P

بالا