کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه
هر جا خدا بخواد............
پاسخ : کدام کنسول؟

سلام...................
خب دوستان سری چهارم فورزا با نام Forza Motorsport 4تایید شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این بازی اکثر قابلیت های GT5 را دارد و فقط قابلیت پیست سازی و کارتینگ تا الان براش تایید نشده ولی به غیر از این دوتا تمام قابلیت های GT5 و حتی بیشتر از اون رو هم داره.......
از کینکت و فرمون و دسته هم پشتیبانی میکنه.............
دلم برای PS3 دار ها میسوزه چون چند وقت پیش یه هک از کینکت لو دادن که میتونه تک تک انگشت ها رو تشخیص بده بنابراین اگه عوض کردن پدل شیفتر هم باا انگشت انجام بشه
خیلی عالیه و در حالی که ما داریم با دست هامون دنده عوض میکنیم PS3 دارها دارن رو تخممرغشون دکمه وشار میدن :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

یه هکی هم دیده شده که انواع جارو ها رو تشخیص می ده و به شمشیر لیزری تبدیل می کنه :-"
شما می تونید به راحتی یه بشقاب دستتون بگیرید فرمون بدید ما که بخیل نیستیم! در ضمن اگه هک باشه پس رسمی نیست و ازش نباید استفاده بشه

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از Black fire :
یه هکی هم دیده شده که انواع جارو ها رو تشخیص می ده و به شمشیر لیزری تبدیل می کنه :-"
شما می تونید به راحتی یه بشقاب دستتون بگیرید فرمون بدید ما که بخیل نیستیم! در ضمن اگه هک باشه پس رسمی نیست و ازش نباید استفاده بشه
بله،در این صورت،turn 10 نمیتونه از این قابلیت استفاه کنه،اگه یه هک باشه.مثل این میمونه که سونی بیاد یه بازی برای پی اس پی بسازه،با حجمی بیشتر از حجم umd،برای کسایی که دستگاهاشون کپی خور باشه!
دلم براتون میسوزه که تا یه چیزی رو میشنوین،بدون فکر کردن زود خوشحال میشین.بشینین با این قابلیتتون حال کنین...التماس دعا... :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از amir.mr :
بله،در این صورت،turn 10 نمیتونه از این قابلیت استفاه کنه،اگه یه هک باشه.مثل این میمونه که سونی بیاد یه بازی برای پی اس پی بسازه،با حجمی بیشتر از حجم umd،برای کسایی که دستگاهاشون کپی خور باشه!
دلم براتون میسوزه که تا یه چیزی رو میشنوین،بدون فکر کردن زود خوشحال میشین.بشینین با این قابلیتتون حال کنین...التماس دعا... :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
اگه این هک هک عملی بشه که میشه .................
راستی GT5 رو تو چند سال ساختن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از Nima_MO360 :
اگه این هک هک عملی بشه که میشه .................
راستی GT5 رو تو چند سال ساختن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم پنج سال، شایدم پنج قرن! :)) البته دلیل اصلیش می گن اومدن تکنولوژیای جدید بود که مجبورشون کرد یه چند بار دوباره از 0 شروع کنن

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از Black fire :
فکر کنم پنج سال، شایدم پنج قرن! :)) البته دلیل اصلیش می گن اومدن تکنولوژیای جدید بود که مجبورشون کرد یه چند بار دوباره از 0 شروع کنن
فکر کنم یه ده بیست بار هم قول دادن که فلان تاریخ میاد................................(هشت سال) O0
اما فورزا 4 رو تو دو سال خواهند ساخت بعد هم اکثر قابلیت های GT5 رو داره فقط کارتینگ و پیست سازی هنوز براش تایید نشده.......... :-" :-" :-"

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

ببینید جی تی 5 اول ضاهرا قرار بوده برا پی اس 2 ساخته بشه که بعدش خبر پی اس 3 اومد اومدن شروع کردن به ساخت این ورژن برا پی اس 3 که بعدش هر دفعه یه تکنولوژی جدید اومد و اینقدر زیاده خواهی داشتن که حاظر نشدن بدون ساپورت آخرین تکنولوژی بدن و فورزا 4 هم قرار نسخه آپگرید شده فورزا 3 + امکانات جدید باشه که در این بین هم شک دارم ایکس باکس جدیدی بخواد بیاد که پروژه رو از 0 شروع کنن تا با این کنسول تطبیق داشته باشه و یا در صورت اومدن چیز جدیدی بخوان اضافش کنن و البته تفکر زیادی هم لازم نیست به خرج بدن چون می تونن به راحتی از جی تی 5 ایده بگیرن و ایراداتش رو بر طرف کنن و البته تا وقتی که این بازی منتشر نشه نمی شه اظهار نظر کرد.

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Nima_MO360 :
فکر کنم یه ده بیست بار هم قول دادن که فلان تاریخ میاد................................(هشت سال) O0
اما فورزا 4 رو تو دو سال خواهند ساخت بعد هم اکثر قابلیت های GT5 رو داره فقط کارتینگ و پیست سازی هنوز براش تایید نشده.......... :-" :-" :-"

کی گفته که ساخت GT5 هشت سال طول کشیده ؟؟؟ دوباره از اون حرفا زدیا :-& . GT5 ساختش 5 سال طول کشیده و بنظر من واسه بازیی به این عظمت اصلا زمان خیلی زیادی نیست

در ضمن Forza چه چیز جدیدی عرضه کرده که GT نداره . یه نگاه به فروش Forza 3 بنداز فقط 1.5 میلیون نسخه فروخت اما برو آمار فروش GT4 رو ببین که ماله نسل پیش بود و 4 میلیون فروخت و یه مقایسه کن ببین کدوم بهتره

حالا بازم خوبه خودت یه تاپیک زدی توش تعریف GT5 رو دادی و اعتراف کردی که از فورزا بهتره

حالا هی فورزا فورزا کن :)) :)) :))

من که سرم درد میکنه واسه اینجور بحثا حالا ادامش بده

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

نظرتون چیه ادامه ی بحث رو در مورد فورزا و گرن توریزما رو تو همون تاپیک که در موردش زده شده ادامه بدید؟

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از NADIMATRIX :
کی گفته که ساخت GT5 هشت سال طول کشیده ؟؟؟ دوباره از اون حرفا زدیا :)) . GT5 ساختش 5 سال طول کشیده و بنظر من واسه بازیی به این عظمت اصلا زمان خیلی زیادی نیست

در ضمن Forza چه چیز جدیدی عرضه کرده که GT نداره . یه نگاه به فروش Forza 3 بنداز فقط 1.5 میلیون نسخه فروخت اما برو آمار فروش GT4 رو ببین که ماله نسل پیش بود و 4 میلیون فروخت و یه مقایسه کن ببین کدوم بهتره

حالا بازم خوبه خودت یه تاپیک زدی توش تعریف GT5 رو دادی و اعتراف کردی که از فورزا بهتره

اقای سر درد :)) :))
شماره ی 39 مجله ی مورد علاقتون رو خوندید اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟
تو بخش (خواهد امد) GT5 دومین صفحه اول اولش نوشته:
استودیوی توانمند PD و حضور فردی چون یاماؤچی.وسواس بیشتری به خرج داده و نه تنها یک پیش زمینه ی نه چندان بزرگ
برای عنوان اصلی خود بانام (gtp5)را عرضه کرد.این در حالی است که روند ساخت GT5 پس از عنوان پیشین این سری اغاز شده و تا کنون حدود هشت سال به طول انجامیده........

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از NADIMATRIX :
کی گفته که ساخت GT5 هشت سال طول کشیده ؟؟؟ دوباره از اون حرفا زدیا :)) . GT5 ساختش 5 سال طول کشیده و بنظر من واسه بازیی به این عظمت اصلا زمان خیلی زیادی نیست

استودیوی توانمند PD و حضور فردی چون یاماؤچی.وسواس بیشتری به خرج داده و نه تنها یک پیش زمینه ی نه چندان بزرگ
برای عنوان اصلی خود بانام (gtp5)را عرضه کرد.این در حالی است که روند ساخت GT5 پس از عنوان پیشین این سری اغاز شده و تا کنون حدود هشت سال به طول انجامیده........
خب دوست من GT پشتوانه از PS1 داره و شناخته شده هستش در ضمن الان دیگه فورزا 3 با GT4 باید مقایسه بشه بعد Forza 4 باید با GT5 مقایسه بشه(زمانی که فورزا اومد )چون فورزا توانایی رویارویی با این غول رو نداره اما فورزا 4 خواهد توانست..................................)
من فن هر دو سری هستم و براشون احترام زیادی قاعلم ولی چون فعلا PS3 نزد خود ندارم سعی میکنم از اون چیزی که دارم لذت ببرم.
خب بحث نکن.................. ^-^
اقای بلک فایر موافقم تو تاپیک خودش بحث هاش انجام بشه.........
لطفا پست های مربوطه رو انتقال بدید..................................

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

موضوع چون بی ربط نیست اونقدرا هم و حدودا می شه گفت که غیر قابل تفکیکه فقط لطف کنید ادامش ندید یا اگه می خواید بحث کنید تو همون تاپیک بحث کنید

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Black fire :
موضوع چون بی ربط نیست اونقدرا هم و حدودا می شه گفت که غیر قابل تفکیکه فقط لطف کنید ادامش ندید یا اگه می خواید بحث کنید تو همون تاپیک بحث کنید
آقای Black Fire
من چون عادت ندارم حرف اشتباهی رو بی جواب بزارم اینا رو گفتم

به نقل از Nima_MO360 :
خب دوست من GT پشتوانه از PS1 داره و شناخته شده هستش در ضمن الان دیگه فورزا 3 با GT4 باید مقایسه بشه بعد Forza 4 باید با GT5 مقایسه بشه(زمانی که فورزا اومد )چون فورزا توانایی رویارویی با این غول رو نداره اما فورزا 4 خواهد توانست..................................)
من فن هر دو سری هستم و براشون احترام زیادی قاعلم ولی چون فعلا PS3 نزد خود ندارم سعی میکنم از اون چیزی که دارم لذت ببرم.
خب بحث نکن.................. ^-^
اقای بلک فایر موافقم تو تاپیک خودش بحث هاش انجام بشه.........
لطفا پست های مربوطه رو انتقال بدید..................................

درمورد مدت زمان ساخت بازی مجله اینطور نوشته : استودیوی توانمند PD و حضور فردی چون یامائوچی وسواس بیشتری به خرج داده و تنها یک پیش زمینه نه چندان بزرگ برای عنوان اصلی خود با نام GT5 Prolouge عرضه کرد. این در حالی است که روند ساخت GT5 پس از ساخت عنوان پیشین این سری آغاز شده و تا کنون حدود 8 سال به طول انجامیده ...
یا نقل قول نکن یا اگه میکنی درست نقل کن نه فقط بعضی جاها رو
اینم عکس کاور GT5 Prolouge :

rovtkte58f9r6fuyxck.jpg

تو مجله کاملا گفته شده که قبل از gt5 و بعد از gt4 یه پیش زمینه با نام GT5 Prolouge عرضه شده .
پیش زمینه که دیگه میدونی چیه ؟ مطمئنم میدونی :)) :)) :))
یامائوچی هم قبلا تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود که ساخت بازی اصلی 5 سال طول کشیده ولی مجله مدت زمان ساخت بازی اصلی و پیش زمینه رو با هم گفته

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از Nima_MO360 :

که چی؟شماها بازی Alan wake رو نمیگین؟خداییش remedy چندبار همه ی کارش رو دور ریخت و از اول شروع کرد؟فکر نکن،بهت میگیم:هیچییییییییییییی!
یکی از افتخارات xbox دارا،بازی معروف splinter cell:conviction رو نمیگی؟یوبی چقدر طولش داد تا ساختش؟الان حتما میگی:خب اونا هم یه بار،از اول شروع به ساختن کردن!منم میگم:اونا بلافاصله بعد از e3،یعنی زمانی که کار خاصی روی بازی انجام نشده بود،شروع به دوباره سازی کردن.اصلا خودت انتظار داشتی ای3 2009 بازی رو بعد از چند ساااااااااااال ببینی؟اصلا!
بازم میگم،من طرفدار هیچ کنسولی نیستم،ولی اینکه میبینم بعضیا تا یه کنسول میخرن،چشمشون رو روی حقایق میبندن،خیلی ناراحتم میکنه.

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از NADIMATRIX :
آقای Black Fire
من چون عادت ندارم حرف اشتباهی رو بی جواب بزارم اینا رو گفتم

درمورد مدت زمان ساخت بازی مجله اینطور نوشته : استودیوی توانمند PD و حضور فردی چون یامائوچی وسواس بیشتری به خرج داده و تنها یک پیش زمینه نه چندان بزرگ برای عنوان اصلی خود با نام GT5 Prolouge عرضه کرد. این در حالی است که روند ساخت GT5 پس از ساخت عنوان پیشین این سری آغاز شده و تا کنون حدود 8 سال به طول انجامیده ...
یا نقل قول نکن یا اگه میکنی درست نقل کن نه فقط بعضی جاها رو
اینم عکس کاور GT5 Prolouge :

تو مجله کاملا گفته شده که قبل از gt5 و بعد از gt4 یه پیش زمینه با نام GT5 Prolouge عرضه شده .
پیش زمینه که دیگه میدونی چیه ؟ مطمئنم میدونی :)) :)) :))
یامائوچی هم قبلا تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود که ساخت بازی اصلی 5 سال طول کشیده ولی مجله مدت زمان ساخت بازی اصلی و پیش زمینه رو با هم گفته
ببخشید کجاش رو نقل قول نکردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!(همش رو کردم)
خب اقا حالا عکس میزاری بدون توضیح که چی اخه ؟؟؟؟؟ یعنی به قول خودت مدرکه :D :)) :))(یکی که ندونه این چیه چی؟؟)
بگذریم چه هشت سال چه هشتاد سال چه پنج سال سازندگان انطزار مردم رو الکی بالا بردن و به خاطر همین هم عده ای پسندیدن عده ای هم نپسندیدن
(حالا نیاین بگین کسایی که خوششون نیومده نمیفهمن سیمولیشن یعنی چه و نمیدونم مثلا اینا بازی بلد نیستنو ووووووووووو)
اون عکس هم نسخه ای از بازی هست که دمیج نداشت و هفتاد هشتاد تا ماشین هم داشت......... به نظر من برای تحریک الکی و پول دراوردن بیرون دادن (قبل از عرضه بازی اصلی)

• لایک
امتیازات: namak

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :
ميدوني؟
حالا كه فكر ميكنم ميبينم شمشير و جارو و بشقاب
بهتر از گوشت كوب و تخم مرغ محلي دست گرفتنه :-?
به نقل از that guy :
حتما دعاتون ميكنيم تا
يكدفعه گوشت كوب نيفته روي پاتون يا اينكه از دستتون ول نشه بره توي تلويزيون (شايدم اون تخم مرغش خوش مزه باشه)

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Nima_MO360 :
ببخشید کجاش رو نقل قول نکردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!(همش رو کردم)
خب اقا حالا عکس میزاری بدون توضیح که چی اخه ؟؟؟؟؟ یعنی به قول خودت مدرکه :D :)) :))(یکی که ندونه این چیه چی؟؟)
بگذریم چه هشت سال چه هشتاد سال چه پنج سال سازندگان انطزار مردم رو الکی بالا بردن و به خاطر همین هم عده ای پسندیدن عده ای هم نپسندیدن
(حالا نیاین بگین کسایی که خوششون نیومده نمیفهمن سیمولیشن یعنی چه و نمیدونم مثلا اینا بازی بلد نیستنو ووووووووووو)
اون عکس هم نسخه ای از بازی هست که دمیج نداشت و هفتاد هشتاد تا ماشین هم داشت......... به نظر من برای تحریک الکی و پول دراوردن بیرون دادن (قبل از عرضه بازی اصلی)

میگه همش رو نقل کردم :O
پس اون چیزایی که من در مورد پیش زمینه نقل کرده بودم چی ؟ واسه چی اونا رو تو نقل قولت نگفته بودی ؟

در مورد عکس و مابقی حرفات :
عکس GT5 Prolouge رو گذاشتم که یادآوری کرده باشم که تو این مدت PD بغیر از بازی اصلی یه پیش زمینه هم ساخته بوده . مثل همون کاری که قبل از عرضه GT4 انجام داد و یه پیش زمینه هم قبل از عرضه اون بازی ساخت و منتشر کرد

اما یه سوال : اصلا میدونی فایده پیش زمینه چیه که میگی PD واسه پول در آوردن اونو ساخته ؟؟؟
گرچه به هوش و ذکاوتت شکی ندارم :)) ولی واسه اونایی میگم که در جریان نیستن و احتمالا دارن این مطلب رو میخونن .
فلسفه ساخت پیش زمینه اینه که سازنده نظر خریدار رو بدونه و از طریق انتقاد اونا از بازی اشکالات بازی رو رفع کنه و بعد عنوان اصلی رو بده بیرون کاری که هر شرکت بزرگی انجام میده . البته این یکی از فایده های پیش زمینه است .

حالا من نمیدونم تو چه انتظاری از بازی داشتی که میگی انتظارت رو براورده نکرده و یه طوری حرف میزنی انگار بازی کردی و تمومشم هم کردی. من هرجا تو هر سایتی و هر مجله ای که خوندم از این بازی تعریف کرده بودن و فقط تو رو دیدم که شروع به اشکال گرفتن از این بازی کرده حتی دیشب هم تو اخبار شبانگاهی شبکه 3 کلی از این بازی تعریف کرد و اون رو واقعی ترین شبیه ساز ماشین معرفی کرد

کلام آخر : حالا بشین تا Forza 4 بیاد :)) :)) :))

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از namak :
ميدوني؟
حالا كه فكر ميكنم ميبينم شمشير و جارو و بشقاب
بهتر از گوشت كوب و تخم مرغ محلي دست گرفتنه :-?حتما دعاتون ميكنيم تا
يكدفعه گوشت كوب نيفته روي پاتون يا اينكه از دستتون ول نشه بره توي تلويزيون (شايدم اون تخم مرغش خوش مزه باشه)
نمی دونم بار چندومه که می گم ولی قبلا هم گفتم الانم می گم:
به اشخاص-کنسول-شرکت و.... توهین نکنید
اون منفی هم که دادم فقط به خاطر این بود و در ضمن از شما انتظار نداشتم که یه همچین برخوردی بکنی

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :
نمی دونم بار چندومه که می گم ولی قبلا هم گفتم الانم می گم:
به اشخاص-کنسول-شرکت و.... توهین نکنید
اون منفی هم که دادم فقط به خاطر این بود و در ضمن از شما انتظار نداشتم که یه همچین برخوردی بکنی
بنده مثل خودتون جوابتون رو دادم
واز كسي هم به خاطر اين پستم انتظار مثبت نداشتم

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از namak :
بنده مثل خودتون جوابتون رو دادم
واز كسي هم به خاطر اين پستم انتظار مثبت نداشتم
مثل خودم؟
کدوم پستم دقیقا توهین بود؟ اگه اونیو می گی که گفتم جارو رو شمشیر لیزری می کنه بگردی پیداش می کنی! شوخی نکردم!
اگه اون بسقاب هم می گی که شک دارم توهین به کنسول محسوب بشه بیشتر توهین به بشقابه!!! هرچند توهین هم نبود بلکه راهکاری بود برای کسایی که نمی دونن تو هوا باید چی رو بگیرن!

بالا