• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کدام کنسول؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع black fire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.1%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.1%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 8 7.1%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    112
پاسخ : کدام کنسول؟

سلام...................
خب دوستان سری چهارم فورزا با نام Forza Motorsport 4تایید شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این بازی اکثر قابلیت های GT5 را دارد و فقط قابلیت پیست سازی و کارتینگ تا الان براش تایید نشده ولی به غیر از این دوتا تمام قابلیت های GT5 و حتی بیشتر از اون رو هم داره.......
از کینکت و فرمون و دسته هم پشتیبانی میکنه.............
دلم برای PS3 دار ها میسوزه چون چند وقت پیش یه هک از کینکت لو دادن که میتونه تک تک انگشت ها رو تشخیص بده بنابراین اگه عوض کردن پدل شیفتر هم باا انگشت انجام بشه
خیلی عالیه و در حالی که ما داریم با دست هامون دنده عوض میکنیم PS3 دارها دارن رو تخممرغشون دکمه وشار میدن :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

یه هکی هم دیده شده که انواع جارو ها رو تشخیص می ده و به شمشیر لیزری تبدیل می کنه :-"
شما می تونید به راحتی یه بشقاب دستتون بگیرید فرمون بدید ما که بخیل نیستیم! در ضمن اگه هک باشه پس رسمی نیست و ازش نباید استفاده بشه

به نقل از Black fire :
یه هکی هم دیده شده که انواع جارو ها رو تشخیص می ده و به شمشیر لیزری تبدیل می کنه :-"
شما می تونید به راحتی یه بشقاب دستتون بگیرید فرمون بدید ما که بخیل نیستیم! در ضمن اگه هک باشه پس رسمی نیست و ازش نباید استفاده بشه
بله،در این صورت،turn 10 نمیتونه از این قابلیت استفاه کنه،اگه یه هک باشه.مثل این میمونه که سونی بیاد یه بازی برای پی اس پی بسازه،با حجمی بیشتر از حجم umd،برای کسایی که دستگاهاشون کپی خور باشه!
دلم براتون میسوزه که تا یه چیزی رو میشنوین،بدون فکر کردن زود خوشحال میشین.بشینین با این قابلیتتون حال کنین...التماس دعا... :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

به نقل از amir.mr :
بله،در این صورت،turn 10 نمیتونه از این قابلیت استفاه کنه،اگه یه هک باشه.مثل این میمونه که سونی بیاد یه بازی برای پی اس پی بسازه،با حجمی بیشتر از حجم umd،برای کسایی که دستگاهاشون کپی خور باشه!
دلم براتون میسوزه که تا یه چیزی رو میشنوین،بدون فکر کردن زود خوشحال میشین.بشینین با این قابلیتتون حال کنین...التماس دعا... :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
اگه این هک هک عملی بشه که میشه .................
راستی GT5 رو تو چند سال ساختن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از Nima_MO360 :
اگه این هک هک عملی بشه که میشه .................
راستی GT5 رو تو چند سال ساختن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم پنج سال، شایدم پنج قرن! :)) البته دلیل اصلیش می گن اومدن تکنولوژیای جدید بود که مجبورشون کرد یه چند بار دوباره از 0 شروع کنن

به نقل از Black fire :
فکر کنم پنج سال، شایدم پنج قرن! :)) البته دلیل اصلیش می گن اومدن تکنولوژیای جدید بود که مجبورشون کرد یه چند بار دوباره از 0 شروع کنن
فکر کنم یه ده بیست بار هم قول دادن که فلان تاریخ میاد................................(هشت سال) O0
اما فورزا 4 رو تو دو سال خواهند ساخت بعد هم اکثر قابلیت های GT5 رو داره فقط کارتینگ و پیست سازی هنوز براش تایید نشده.......... :-" :-" :-"

ببینید جی تی 5 اول ضاهرا قرار بوده برا پی اس 2 ساخته بشه که بعدش خبر پی اس 3 اومد اومدن شروع کردن به ساخت این ورژن برا پی اس 3 که بعدش هر دفعه یه تکنولوژی جدید اومد و اینقدر زیاده خواهی داشتن که حاظر نشدن بدون ساپورت آخرین تکنولوژی بدن و فورزا 4 هم قرار نسخه آپگرید شده فورزا 3 + امکانات جدید باشه که در این بین هم شک دارم ایکس باکس جدیدی بخواد بیاد که پروژه رو از 0 شروع کنن تا با این کنسول تطبیق داشته باشه و یا در صورت اومدن چیز جدیدی بخوان اضافش کنن و البته تفکر زیادی هم لازم نیست به خرج بدن چون می تونن به راحتی از جی تی 5 ایده بگیرن و ایراداتش رو بر طرف کنن و البته تا وقتی که این بازی منتشر نشه نمی شه اظهار نظر کرد.

به نقل از Nima_MO360 :
فکر کنم یه ده بیست بار هم قول دادن که فلان تاریخ میاد................................(هشت سال) O0
اما فورزا 4 رو تو دو سال خواهند ساخت بعد هم اکثر قابلیت های GT5 رو داره فقط کارتینگ و پیست سازی هنوز براش تایید نشده.......... :-" :-" :-"

کی گفته که ساخت GT5 هشت سال طول کشیده ؟؟؟ دوباره از اون حرفا زدیا :-& . GT5 ساختش 5 سال طول کشیده و بنظر من واسه بازیی به این عظمت اصلا زمان خیلی زیادی نیست

در ضمن Forza چه چیز جدیدی عرضه کرده که GT نداره . یه نگاه به فروش Forza 3 بنداز فقط 1.5 میلیون نسخه فروخت اما برو آمار فروش GT4 رو ببین که ماله نسل پیش بود و 4 میلیون فروخت و یه مقایسه کن ببین کدوم بهتره

حالا بازم خوبه خودت یه تاپیک زدی توش تعریف GT5 رو دادی و اعتراف کردی که از فورزا بهتره

حالا هی فورزا فورزا کن :)) :)) :))

من که سرم درد میکنه واسه اینجور بحثا حالا ادامش بده

نظرتون چیه ادامه ی بحث رو در مورد فورزا و گرن توریزما رو تو همون تاپیک که در موردش زده شده ادامه بدید؟

به نقل از NADIMATRIX :
کی گفته که ساخت GT5 هشت سال طول کشیده ؟؟؟ دوباره از اون حرفا زدیا :)) . GT5 ساختش 5 سال طول کشیده و بنظر من واسه بازیی به این عظمت اصلا زمان خیلی زیادی نیست

در ضمن Forza چه چیز جدیدی عرضه کرده که GT نداره . یه نگاه به فروش Forza 3 بنداز فقط 1.5 میلیون نسخه فروخت اما برو آمار فروش GT4 رو ببین که ماله نسل پیش بود و 4 میلیون فروخت و یه مقایسه کن ببین کدوم بهتره

حالا بازم خوبه خودت یه تاپیک زدی توش تعریف GT5 رو دادی و اعتراف کردی که از فورزا بهتره

حالا هی فورزا فورزا کن :)) :)) :))

من که سرم درد میکنه واسه اینجور بحثا حالا ادامش بده
اقای سر درد :)) :))
شماره ی 39 مجله ی مورد علاقتون رو خوندید اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟
تو بخش (خواهد امد) GT5 دومین صفحه اول اولش نوشته:
استودیوی توانمند PD و حضور فردی چون یاماؤچی.وسواس بیشتری به خرج داده و نه تنها یک پیش زمینه ی نه چندان بزرگ
برای عنوان اصلی خود بانام (gtp5)را عرضه کرد.این در حالی است که روند ساخت GT5 پس از عنوان پیشین این سری اغاز شده و تا کنون حدود هشت سال به طول انجامیده........

Back
بالا