کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه
هر جا خدا بخواد............
پاسخ : کدام کنسول؟

به نقل از NADIMATRIX :
میگه همش رو نقل کردم :O
پس اون چیزایی که من در مورد پیش زمینه نقل کرده بودم چی ؟ واسه چی اونا رو تو نقل قولت نگفته بودی ؟

در مورد عکس و مابقی حرفات :
عکس GT5 Prolouge رو گذاشتم که یادآوری کرده باشم که تو این مدت PD بغیر از بازی اصلی یه پیش زمینه هم ساخته بوده . مثل همون کاری که قبل از عرضه GT4 انجام داد و یه پیش زمینه هم قبل از عرضه اون بازی ساخت و منتشر کرد

اما یه سوال : اصلا میدونی فایده پیش زمینه چیه که میگی PD واسه پول در آوردن اونو ساخته ؟؟؟
گرچه به هوش و ذکاوتت شکی ندارم :)) ولی واسه اونایی میگم که در جریان نیستن و احتمالا دارن این مطلب رو میخونن .
فلسفه ساخت پیش زمینه اینه که سازنده نظر خریدار رو بدونه و از طریق انتقاد اونا از بازی اشکالات بازی رو رفع کنه و بعد عنوان اصلی رو بده بیرون کاری که هر شرکت بزرگی انجام میده . البته این یکی از فایده های پیش زمینه است .

حالا من نمیدونم تو چه انتظاری از بازی داشتی که میگی انتظارت رو براورده نکرده و یه طوری حرف میزنی انگار بازی کردی و تمومشم هم کردی. من هرجا تو هر سایتی و هر مجله ای که خوندم از این بازی تعریف کرده بودن و فقط تو رو دیدم که شروع به اشکال گرفتن از این بازی کرده حتی دیشب هم تو اخبار شبانگاهی شبکه 3 کلی از این بازی تعریف کرد و اون رو واقعی ترین شبیه ساز ماشین معرفی کرد

کلام آخر : حالا بشین تا Forza 4 بیاد :)) :)) :))
راجع به نقل قول: ببخشید یادم رفت اونها رو هم درشت بنویسم واقهعا معذرت میخوام....... #-o #-o
خب من میگم عکس بزار ولی یه توضیحی هم دربارش بزار ممکنه یه بنده خدای بی خبر ندونه این مثلا فلان نسخست...............
خب در رابطه با پیش زمینه بهت حق میدم اما چند وقت پیش واسه فکر کنم 10 یا 20 روز تو PSN یه پیست گذاشتن با دوتا ماشین که مردم توش رکوردشون رو ثبت کنن و
گرافیک ماشین ها و سایه ها و..... اینقدر خوب بود که انتظارات مردم رو بیش از اندازه بالا برد و مردم انتظار داشتن اگه این قراره یه چیز یه ذره ای از بازی باشه پس خود بازی چه خواهد بود و الکی پز و تبلیغ دادن و مردم رو الکی ..... کردن..................................
کی گفته همه خوششون اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چندین و چند نفر از فن های بازی تو بازی سنتر همون اولای عرضه ی بازی اومدن گفتن که واکنش های نه چندان جالب هم زیاد تو سایتها داشته........................ :-&
به نظر من مجله ها (بازی رایانه) خیلی فن بازی دراورده و خیلی بی معنی FM3 و GT5 با هم مقایسه کرده و فرزا رو له کرده............ :-"
راجع به اخبار : ببخشید ولی الان کدوم خبر واقعی از اخبار های رسمی کشور پخش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :P
فکر کنم فقط زلزله ی زاهدان رو نیمه درست اعلام کرده چون حتما گفته 3.5 ریشتر بودهمثل امار های تورم .............................. {-8
(امیدوارم منظورم رو از مطلب گرفته باشی) *-:
منتظرش هستم فقط دو سه سال با قابلیت های بازی شما ولی نه با چند قرن منتظر بودن........................

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از NADIMATRIX :
حالا من نمیدونم تو چه انتظاری از بازی داشتی که میگی انتظارت رو براورده نکرده و یه طوری حرف میزنی انگار بازی کردی و تمومشم هم کردی. من هرجا تو هر سایتی و هر مجله ای که خوندم از این بازی تعریف کرده بودن و فقط تو رو دیدم که شروع به اشکال گرفتن از این بازی کرده حتی دیشب هم تو اخبار شبانگاهی شبکه 3 کلی از این بازی تعریف کرد و اون رو واقعی ترین شبیه ساز ماشین معرفی کرد
http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&platform=1028&mode=top&page_type=games&tag=subnav%3Btop_games
به اين لينك برو و ببين game spot بهش چند داده
حتي به Need for Speed: Hot Pursuit داده8.5
در صورتي كه به gt5 داده8

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Nima_MO360 :
راجع به نقل قول: ببخشید یادم رفت اونها رو هم درشت بنویسم واقهعا معذرت میخوام....... #-o #-o
خب من میگم عکس بزار ولی یه توضیحی هم دربارش بزار ممکنه یه بنده خدای بی خبر ندونه این مثلا فلان نسخست...............
خب در رابطه با پیش زمینه بهت حق میدم اما چند وقت پیش واسه فکر کنم 10 یا 20 روز تو PSN یه پیست گذاشتن با دوتا ماشین که مردم توش رکوردشون رو ثبت کنن و
گرافیک ماشین ها و سایه ها و..... اینقدر خوب بود که انتظارات مردم رو بیش از اندازه بالا برد و مردم انتظار داشتن اگه این قراره یه چیز یه ذره ای از بازی باشه پس خود بازی چه خواهد بود و الکی پز و تبلیغ دادن و مردم رو الکی ..... کردن..................................
کی گفته همه خوششون اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چندین و چند نفر از فن های بازی تو بازی سنتر همون اولای عرضه ی بازی اومدن گفتن که واکنش های نه چندان جالب هم زیاد تو سایتها داشته........................ :-&
به نظر من مجله ها (بازی رایانه) خیلی فن بازی دراورده و خیلی بی معنی FM3 و GT5 با هم مقایسه کرده و فرزا رو له کرده............ :-"
راجع به اخبار : ببخشید ولی الان کدوم خبر واقعی از اخبار های رسمی کشور پخش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :P
فکر کنم فقط زلزله ی زاهدان رو نیمه درست اعلام کرده چون حتما گفته 3.5 ریشتر بودهمثل امار های تورم .............................. {-8
(امیدوارم منظورم رو از مطلب گرفته باشی) *-:
منتظرش هستم فقط دو سه سال با قابلیت های بازی شما ولی نه با چند قرن منتظر بودن........................

در مورد نقل قول : اون قسمت هایی رو که من در مورد GT5 Prolouge گفته بودم تو کلا نگفته بودی چه برسه به اینکه بخوای درشت بنویسی
خواهشن از این به بعد مطلب مورد نظرت رو کامل نقل کن که بعد که من نقل قول کامل کردم نیای بگی ببخشید یادم رفت !

درمورد مجله : همه قبول دارن که *بازی رایانه* بهترین مجله در زمینه گیم تو ایرانه و از هیچ بازیی الکی تعریف نمیده ولی با این افتضاحی که فورزا تو فروش به بار اورد (1.5 میلیون نسخه) و اون همه تبلیغات پر سر و صدا نظر همه در مورد فورزا منفی بود و نه فقط این مجله . تو دنیای بازی هم همینو گفته بود

در مورد اخبار : دیده بودم طرف قیمت سیب زمینی پیاز رو بیاد سیاسی کنه و به غیر واقعی بودن اخبار ایران ربط بده ولی در مورد بازی نه :)) :)) :))
خداییش ایران چه سودی میبره از این که تو اخبار از یه بازیه کامپیوتری تعریف کنه ؟؟؟ بازیش ایرانیه ؟ سازندش ایرانیه ؟ ....

در مورد حرفات از PSN هم هیچی نفهمیدم :-"

به نقل از namak :
http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&platform=1028&mode=top&page_type=games&tag=subnav%3Btop_games
به اين لينك برو و ببين game spot بهش چند داده
حتي به Need for Speed: Hot Pursuit داده8.5
در صورتي كه به gt5 داده8

جوجه رو آخر پاییز میشمورن :D
اگه قرار بود با نمره gamespot فروش بازی ها کم و زیاد شه که الان هرچی شرکت بازی سازی بود ورشکست شده بود
فروش بازیه که حرف آخر رو میزنه نه نمره ای که گیم اسپات به بازی میده
وقتی گیم اسپات میاد به فورزا نمره 9 میده و تو سایتشم کلی تبلیغ واسه بازی راه میندازه ولی بعد 1 سال از عرضه بازی فورزا 1.5 میلیون فروش میکنه کاملا مشخصه که اینطوری نمیتونه به ارزش یه بازی اضافه کنه
در ضمن سری NFS جزو بازی های آرکید محسوب میشه نه شبیه سازی

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

فداي همه دوستان,ولي منبعتون gamespot‏ هست?سايتي كه عشقش جي تي اي هست و هر دي ال سي از اون بازي رو به اندازه يه بازي كامل نقد ميكنه?اين سايت هموني نيست كه وقتي براي اولين بار godfather ‎2 رونمايي شد,اون رو با لفظ خارق العاده توصيف كرد,بعد وقتي بازي اومد بيرون,نمره اي بهش داد در حد فاجعه?
برين بخونين ببينين هزينه ساخت جي تي چقدر شده,بعد بياين اظهار نظر كنين...اون زماني كه پلي فني ديجيتال داشت با جي تي بازار رو ميتركوند,ترن تني هم وجود داشت?عجبا!اينا ميخوان با يامائوچي رقابت كنن?عمرا!

• لایک
امتیازات: NEO

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از that guy :
فداي همه دوستان,ولي منبعتون gamespot‏ هست?سايتي كه عشقش جي تي اي هست و هر دي ال سي از اون بازي رو به اندازه يه بازي كامل نقد ميكنه?اين سايت هموني نيست كه وقتي براي اولين بار godfather ‎2 رونمايي شد,اون رو با لفظ خارق العاده توصيف كرد,بعد وقتي بازي اومد بيرون,نمره اي بهش داد در حد فاجعه?
برين بخونين ببينين هزينه ساخت جي تي چقدر شده,بعد بياين اظهار نظر كنين...اون زماني كه پلي فني ديجيتال داشت با جي تي بازار رو ميتركوند,ترن تني هم وجود داشت?عجبا!اينا ميخوان با يامائوچي رقابت كنن?عمرا!
من مثلا میگم بازی پسر عموم هزینش شد دو ترلیون تومن اخه ته ماجرا چه ربطی داره که چقدر خرج کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مهم کاری نتیجه ای هست که بدست اوردن. یکی بیست میلیون خرج میکنه یکی بیست میلیارد ولی اونی که کیفیت بهتری داره داره بهتره تو میای کمیت رو به کیفیت ترجیح میدی نه جان من اینکارو میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید کی کنسولش رو 15 سال پیش داد بیرون؟؟؟؟؟ نتیجه ی این هم اینه که حالا بازی شما 5شماره داره و بازی ما سه شماره و اگه تونستیم با شما تو همین مدت کم به رقابت بپردازیم پس نتیجه ی ما شگفت اور تر از نتیجه ای هست که شما بدست اوردید! P:> P:> P:> P:>
به نقل از NADIMATRIX :
در مورد نقل قول : اون قسمت هایی رو که من در مورد GT5 Prolouge گفته بودم تو کلا نگفته بودی چه برسه به اینکه بخوای درشت بنویسی
خواهشن از این به بعد مطلب مورد نظرت رو کامل نقل کن که بعد که من نقل قول کامل کردم نیای بگی ببخشید یادم رفت !

درمورد مجله : همه قبول دارن که *بازی رایانه* بهترین مجله در زمینه گیم تو ایرانه و از هیچ بازیی الکی تعریف نمیده ولی با این افتضاحی که فورزا تو فروش به بار اورد (1.5 میلیون نسخه) و اون همه تبلیغات پر سر و صدا نظر همه در مورد فورزا منفی بود و نه فقط این مجله . تو دنیای بازی هم همینو گفته بود

در مورد اخبار : دیده بودم طرف قیمت سیب زمینی پیاز رو بیاد سیاسی کنه و به غیر واقعی بودن اخبار ایران ربط بده ولی در مورد بازی نه :)) :)) :))
خداییش ایران چه سودی میبره از این که تو اخبار از یه بازیه کامپیوتری تعریف کنه ؟؟؟ بازیش ایرانیه ؟ سازندش ایرانیه ؟ ....

در مورد حرفات از PSN هم هیچی نفهمیدم :-"
من دقیقا نوشتم:
تو بخش (خواهد امد) GT5 دومین صفحه اول اولش نوشته:
استودیوی توانمند PD و حضور فردی چون یاماؤچی .وسواس بیشتری به خرج داده و تنها یک پیش زمینه ی نه چندان بزرگ برای عنوان خود به نام (GT5p) عرضه کرد.
این در حالی است که روند ساخت GT5 پس از عنوان پیشین خود اغاز شده و تا کنون حدود 8 سلا به طول انجامیده..............
گفته پس از عنوان پیشین اغاز شده پس 8 سال هست.
(این بحث مسخره ی نقل قول رو تموم کن X-)
اخه مگه سری GT از PS1 پشتوانه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس نتیجه میگیریم اون محبوب ترین شبیه ساز اون دوران بوده و طرفداران خودش رو خواهد داشت پس مسلما فروش بیشتری خواهد داشت......star wars:unleashed2 بازی عالیی نسبت
به نسخه ی 1 بود ولی فروش چندانی نداشت و هزاران بازی دیگه هم همینطور بودن......مقایسه نمیکنم
اخبار: هزاران بازی هستن (توسبک های مختلف) که GT و FM باد معدشون هم نمیشن چرا اونارو نمیگن؟؟هزار چیز زیبا و شگفت انگیز هم دارن........
سعی کن بفهمی :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

اینو حتما ببینید:
http://www2.bazinama.com/img/viewer.php?file=wnl7fuvefkhjr00qmexm.jpg

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از NADIMATRIX :
جوجه رو آخر پاییز میشمورن :D
اگه قرار بود با نمره gamespot فروش بازی ها کم و زیاد شه که الان هرچی شرکت بازی سازی بود ورشکست شده بود
فروش بازیه که حرف آخر رو میزنه نه نمره ای که گیم اسپات به بازی میده
وقتی گیم اسپات میاد به فورزا نمره 9 میده و تو سایتشم کلی تبلیغ واسه بازی راه میندازه ولی بعد 1 سال از عرضه بازی فورزا 1.5 میلیون فروش میکنه کاملا مشخصه که اینطوری نمیتونه به ارزش یه بازی اضافه کنه
در ضمن سری NFS جزو بازی های آرکید محسوب میشه نه شبیه سازی
:)) :)) :)) :)) :)) :))
معلومه كه gt5 فروش بيشتري ميكنه
ملتو 8 سال گذاشته تو كف كه هيچي از ps1 سابقه ي درخشان داره
و در ضمن مردم از gt5 خيلي خيلي انتظار ببيشتري دارن تا سري nfs و فورزا 3
به نقل از that guy :
حالا اگر همين game spot در مورد فورزا همچين چيزي ميگفت ميشد فرشته :-w
شما كه قضاوت game spot رو قبول ندارين حتما قضاوت مجله ي ps رو قبول دارين :))

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Nima_MO360 :
تو بخش (خواهد امد) GT5 دومین صفحه اول اولش نوشته:
استودیوی توانمند PD و حضور فردی چون یاماؤچی .وسواس بیشتری به خرج داده و تنها یک پیش زمینه ی نه چندان بزرگ برای عنوان خود به نام (GT5p) عرضه کرد.
این در حالی است که روند ساخت GT5 پس از عنوان پیشین خود اغاز شده و تا کنون حدود 8 سلا به طول انجامیده..............
گفته پس از عنوان پیشین اغاز شده پس 8 سال هست.
اخه مگه سری GT از PS1 پشتوانه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس نتیجه میگیریم اون محبوب ترین شبیه ساز اون دوران بوده و طرفداران خودش رو خواهد داشت پس مسلما فروش بیشتری خواهد داشت......star wars:unleashed2 بازی عالیی نسبت
به نسخه ی 1 بود ولی فروش چندانی نداشت و هزاران بازی دیگه هم همینطور بودن......مقایسه نمیکنم
اخبار: هزاران بازی هستن (توسبک های مختلف) که GT و FM باد معدشون هم نمیشن چرا اونارو نمیگن؟؟هزار چیز زیبا و شگفت انگیز هم دارن........
سعی کن بفهمی :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
باز که نگرفتی من چی گفتم :(
من میگم تو نقل قولت و حرفات به قسمت مربوط به Prolouge اشاره نکرده بودی یعنی فقط از بازی اصلی حرف زده بودی نه از پیش زمینه .
نه اینکه کلا چیزی نگفته باشی یه اشاره کوچیک کرده بودی ولی تو حرفات فقط از بازی اصلی و همون 8 سال حرف زده بودی
همینجا هم ختم بحث نقل قول رو اعلام میکنم . چون زبونم مو در اورد بس که گفتم :P البته من نبودم که شروعش کردم ولی تمومش میکنم

ولی سوال اصلی :
در مورد این حرفایی که در رابطه با اخبار زدی چه ربطی به چیزی که من گفتم داشت ؟؟؟
من گفتم :

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

تورو خدا اين بحث شبكه ي 3 رو تموم كنيد همين مونده كه game و سياست با هم قاطي ببشن

nima007

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
مدال المپیاد
کوشا

من پست هارو خوندم و به بعضيا مثبت دادم و به بعضيا منفي
اما كلام اخر من اينه كه GT5 اونقدري كه بايد كامل باشه كامل نيست

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از nima007 :
من پست هارو خوندم و به بعضيا مثبت دادم و به بعضيا منفي
اما كلام اخر من اينه كه GT5 اونقدري كه بايد كامل باشه كامل نيست

بهتر بود بجای مثبت و منفی دادن دلایلت رو بگی !!!
چون مثبت ومنفی رو که همه میبینن دیگه نیازی به گفتن نداره

mhmmdshirazi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید Helli
شهر
tehran
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
:دی خواب موندم!!
دانشگاه
دانشگاه امیر کبیر
رشته دانشگاه
مهندسی مکاترونیک
تلگرام
اینستاگرام

crytek قراره با نسل بعدی کنسول ها کنسول بده بیرون پس همه چی با اومدن اون جمع میشه...

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

من دیشب یک موضوعی به فکرم رسید که فکر کنم برای شما هم جالب باشه

هیچکس نمیدونه ما گیمر ها چی میخوایم حتی خودمونم نمیدونیم
تا قبل از عرضه ی کینکت مینالیدیم که برای هر نوع بازی برای اینکه لذت بیشتری ببریم باید کنترلر های مختلف بخریم
اما حالا که یک کنترلر اومده که جای تمام کنترلر ها کار میکنه میگیم توهمیه
واقعا ما چی میخوایم؟ :-/

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از age :
من دیشب یک موضوعی به فکرم رسید که فکر کنم برای شما هم جالب باشه

هیچکس نمیدونه ما گیمر ها چی میخوایم حتی خودمونم نمیدونیم
تا قبل از عرضه ی کینکت مینالیدیم که برای هر نوع بازی برای اینکه لذت بیشتری ببریم باید کنترلر های مختلف بخریم
اما حالا که یک کنترلر اومده که جای تمام کنترلر ها کار میکنه میگیم توهمیه
واقعا ما چی میخوایم؟ :-/
کاملا موافقم......
من خودم برای فورزا دو تا فرمون و برای بازی های دیگه دوتا دسته ی یاضافه و همچنین برای گیتار هیرو وسایل جاز هم خریدم.......که روی هم رفته 300 400 تومنی میشه!!!! :-\ :(( :((
حالا یه وسیله اومده که میشه جای همه ی این وسایل با قیمت پایینتر خرید...... P:>
من واقعا نمیفهمم که چرا مردم اینجوری هستند.......... :-/

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از age :
یک سوال دارم ازت
چه دلیلی داره مایکروسافت کنسول دستی بده بیرون؟ مگه ملت کنسولشونو به خاطر اینکه مال مایکرو سافت یا سونی هست میخرن؟؟؟؟
و در مورد تکلونوژی باید بهت بگم با عرضه شدن کینکت به بازار دیگه سونی نمیتونه ادعایی برای تکلونوژِی داشته باشه
و در ضمن اول ساله از کجا میدونی هرکدوم از شرکت ها چندتا پروژه ی مخفی دارن؟(از مایکروسافت که بعید نیست)

میپرسی چه دلیلی داره کنسول دستی بده بیرون منم میگم چه دلیلی داره کنسول دستی نده بیرون ؟؟؟ آخه کدوم شرکته که دلش نخاد در کنار کنسول خونگیش یه کنسول دستی هم داشته باشه و کلی هم روی فروش اون سود نکنه ؟
دلیل اصلی اینکه مایکروسافت تا به حال کنسول دستی نداده بیرون اینه که تکنولوژی ساختش رو نداشته و گرنه چه دلیلی داره که کنسول دستی نسازه؟
در ضمن مگه خودت نبودی که یه خبر زدی که قدرت PSP2 با PS3 برابره ؟ اگه میگی مایکروسافت با کینکت حرفی واسه گفتن نزاشته منم میگم سونی با PSP2 و MOVE هر حرفی واسه گفتن نزاشته
به زودی عکس یه جدول از قدرت سخت افزاری PSP2 رو میزارم

به نقل از Nima_MO360 :
عزیز لطفا جواب من رو درباره ی این مطلب تو تاپیک کدام کنسول بده.......
ببخشید مگه Black Ops تکنولوژی 3D رو رو 360 نداشت؟؟؟؟؟
اگه 360 یا PS3 داری پیشنهاد میکنم به آپشن های بازی یه سر بزنی تا ببینی که تقریبا آخرین گزینه مربوط به On یا Off کردن قابلیت 3D بازی هستش....
(جواب در کدام کنسول لطفا چون اینجا جای بحش نیست)

نیما دل بندم ....... :D
من چکاره کال آف دیوتی دارم آخه ؟ من گفتم اگه مایکروسافت بخاد یه بازی با حجم 40 گیگ مثل killzone 3 بده بیرون چه فاجعه ای پیش میاد #S-:

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از NADIMATRIX :
میپرسی چه دلیلی داره کنسول دستی بده بیرون منم میگم چه دلیلی داره کنسول دستی نده بیرون ؟؟؟ آخه کدوم شرکته که دلش نخاد در کنار کنسول خونگیش یه کنسول دستی هم داشته باشه و کلی هم روی فروش اون سود نکنه ؟

نیما دل بندم ....... :D
من چکاره کال آف دیوتی دارم آخه ؟ من گفتم اگه مایکروسافت بخاد یه بازی با حجم 40 گیگ مثل killzone 3 بده بیرون چه فاجعه ای پیش میاد #S-:
راجع به کنسول دستی باید بگم میکرو بیشتر به کیفیت دستگاهش اهمیت میده تا سود کردنش و به مشتریاش احترام میزاره..........البته فاجعه ی کنسول های 360 Core رو هم یادم نمیره (از نظر کیفیت دستگاه و زودتر بیرون دادنش برای به دست گرفتن بازار) که چه گندی بالا آورد ولی خیلی زود مشکل رو حل کردن.......
یه سوال از شما درباره ی همین سود دارم:این اینترنتی که شما باهاش با دنیا به روز میشی رو کی ابدا کرد؟؟؟
بیل گیتس : رییس شرکت میکروسافت , و بعد ویندوز رو کی ابدا کرد؟؟؟؟بازم یه جواب هست : بیل گیتس وووو پس فکر نکنم زیاد نیازی به سود دنیای بازی داشته باشه.......
راجع به کا آف:عزیز خب شما داری میگی کیلزون 3 به خاطر داشتن 3D و 2D حجم بالایی میخواد و میکرو نمیتونه رو DVD این رو خوب اجرا کنه و بعد من کال آف رو مثال زدم که رو DVD هستش و قابلیت 3D رو هم تو 360 داره.........................
کیههههه؟کییهههههههههههههههه؟؟؟؟؟

• لایک
امتیازات: namak

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

یک نکته برای من خیلی جالب هست :
کنسول PS3 دارای هفت هسته و یک هسته ی کمکی هست , (کامپیوتر من دارای 4 هسته و گرافیک 1 گیگ و رم 2 گیگ هستش) , و 360 هم دارای یک پرازنده ی 3 هسته ای هست!!!یعنی تقریبا کمتر از نصف تعداد هسته های پردازنده ی سونی !!!!!!ولی با این اختلاف مهیب تو بعضی از بازی ها (یکم از بعضی بیشتر) گرافیک 360 از PS3 بهتر هست.............
حالا یه سوال :
این هشت هسته تو جناب PS3 چه کار میکنند؟؟؟؟
(شاید شیفتی کار میکنند مثلا هر دو ساعت دو ساعت شیفتی کار میکنند و یا خوابند؟؟؟؟)

• لایک

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

هشدار:هدف من توهین نیست،اگه کسی ناراحت شد،ازش پیشاپیش عذز میخوام.من نه حقوق بگیر سونی هستم،نه مخالف مایکروسافت.فقط دیدم سونی داره مظلوم واقع میشه،دوباره به این تاپیک رجعت کردم.ط رفدار هیچ کنسولی هم نیستم!
به نقل از Nima_MO360 :
کنسول PS3 دارای هفت هسته و یک هسته ی کمکی هست , (کامپیوتر من دارای 4 هسته و گرافیک 1 گیگ و رم 2 گیگ هستش) , و 360 هم دارای یک پرازنده ی 3 هسته ای هست!!!یعنی تقریبا کمتر از نصف تعداد هسته های پردازنده ی سونی !!!!!!ولی با این اختلاف مهیب تو بعضی از بازی ها (یکم از بعضی بیشتر) گرافیک 360 از PS3 بهتر هست.............
حالا یه سوال :
(شاید شیفتی کار میکنند مثلا هر دو ساعت دو ساعت شیفتی کار میکنند و یا خوابند؟؟؟؟)
گرافیک؟عزیزم جک میگی؟تاحالا uncharted یا killzone رو بازی کردی؟میدونی مفهوم مقیاس(scale) توی صنعت بازی چیه؟god of war3 اومد و این تعریق رو دوباره از نو نوشت...
گرافیک بازیهای کنسولی رو killzone تعریف کرد...هر مجله ای که دوست داری رو برو بخون،ببین نگفته که حداقل تا قبل از اومدن یه عنوان از سری کرایسیس،کیلزون پادشاه گرافیک کنسولی هست؟

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Nima_MO360 :
راجع به کنسول دستی باید بگم میکرو بیشتر به کیفیت دستگاهش اهمیت میده تا سود کردنش و به مشتریاش احترام میزاره..........البته فاجعه ی کنسول های 360 Core رو هم یادم نمیره (از نظر کیفیت دستگاه و زودتر بیرون دادنش برای به دست گرفتن بازار) که چه گندی بالا آورد ولی خیلی زود مشکل رو حل کردن.......
یه سوال از شما درباره ی همین سود دارم:این اینترنتی که شما باهاش با دنیا به روز میشی رو کی ابدا کرد؟؟؟
بیل گیتس : رییس شرکت میکروسافت , و بعد ویندوز رو کی ابدا کرد؟؟؟؟بازم یه جواب هست : بیل گیتس وووو پس فکر نکنم زیاد نیازی به سود دنیای بازی داشته باشه.......
راجع به کا آف:عزیز خب شما داری میگی کیلزون 3 به خاطر داشتن 3D و 2D حجم بالایی میخواد و میکرو نمیتونه رو DVD این رو خوب اجرا کنه و بعد من کال آف رو مثال زدم که رو DVD هستش و قابلیت 3D رو هم تو 360 داره.........................
کیههههه؟کییهههههههههههههههه؟؟؟؟؟

تو رو خدا از کیفیت دستگاهای مایکروسافت حرف نزن که گریم میگیره
سه چراغه شدن دستگاهای مایکروسافت که هنوزم داره اتفاق میفته . اگه مایکروسافت یکم کمتر فکر سود بیشتر بود میتونست اون دستگاهایی رو که مشکل داشتن رو از تو بازار جمع کنه . مثل همون کاری که شرکت ماشین سازی bmw کرد . میپرسی چه کاری ؟ بهت میگم :
چند سال پیش شرکت bmw بعد از اینکه متوجه شد تو سیستم ترمز یه مدل از ماشیناش نقص فنی وجود داره اطلاعیه زد و هرچی ماشین تو بازار از اون مدل بود و حتی ماشینایی که فروخته شده بود رو همه رو جمع کرد و سیستم ترمزشون رو تعمیر کرد و بخاطر همین کار 2 میلیارد دلار ضرر کرد ولی ضرر رو به آبرویه شرکتش ترجیح داد چون میدونست که اگه یه تصادف با اون مدل ماشین گزارش بشه و علتش نقص سیستم ترمزش باشه سابقه ی شرکتش زیر سوال میره . داستان bmw دقیقا عین داستان مایکروسافته با این تفاوت که مایکروسافت بعد از قضیه سه چراغه شدن کنسولش زیر بار نمیرفت و قبول نمیکرد و هیچ فراخوانی هم برای جمع آوریه کنسولش منتشر نکرد . اصال میتونست یه سال دیرتر کنسولش رو به بازار معرفی کنه تا وقت کافی واسه تعمیر این مشکل داشته باشه ولی این کار رو هم نکرد
درباره ی اینترنت گفتی , آخه اینترنت چه ربطی به بحث کنسول ها داره که پای اینترنت رو میکشی وسط ؟ ولی بزار حالا که درباره اینترنت حرف زدی یه چیزی رو ازت بپرسم : تو هیچ میدونی کدوم کشوره که سرعت اینترنتش از همه بیشتره ؟؟؟ نه آمریکا و نه ژاپن بلکه *کره جنوبی * . سرعت اینترنت کره 2 برابر ژاپن و سرعت ژاپن 2 برابر آمریکاست . پس خواهشن دیگه درباره اینترنت حرفی نزن چون آمریکا تو این زمینه هم از ژاپن عقبه

به نقل از Nima_MO360 :
حالا یه سوال :

درباره گرافیک PS3 حرف زدی : الان چطوری گفتی گرافیک PS3 از ایکس باکس کمتره ؟ ها چطوری گفتی ؟
برو DVD شماره 23 مجله بازی رایانه رو ببین یه مقایسه جالب بین گرافیک پلی استیشن 3 و ایکس باکس انجام داده و چندتا بازی رو همزمان اجرا کرده و تصویر ایکس باکسی و پلی استیشنی اون بازی ها رو کنار هم گذاشته و کاملا هم تو اون دی ویدی مشخصه که گرافیک PS3 از ایکس باکس بیشتره

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از that guy :
هشدار:هدف من توهین نیست،اگه کسی ناراحت شد،ازش پیشاپیش عذز میخوام.من نه حقوق بگیر سونی هستم،نه مخالف مایکروسافت.فقط دیدم سونی داره مظلوم واقع میشه،دوباره به این تاپیک رجعت کردم.ط رفدار هیچ کنسولی هم نیستم!گرافیک؟عزیزم جک میگی؟تاحالا uncharted یا killzone رو بازی کردی؟میدونی مفهوم مقیاس(scale) توی صنعت بازی چیه؟god of war3 اومد و این تعریق رو دوباره از نو نوشت...
گرافیک بازیهای کنسولی رو killzone تعریف کرد...هر مجله ای که دوست داری رو برو بخون،ببین نگفته که حداقل تا قبل از اومدن یه عنوان از سری کرایسیس،کیلزون پادشاه گرافیک کنسولی هست؟
عزیز یعنی قدرت کنسول شما فقط تو بازی انحصاری هست؟؟؟؟مولتی پلتفرم رو هیچی یعنی؟؟؟؟؟؟ :P :)) :)) :)) :D :D :D :)) :))
من راجع به قدرت بینظیر گرافیکی کیلزون و آنچرتد میدونم ولی یعنی قدرت گرافیک PS3 تو انحصاری هست؟؟؟؟؟؟

• لایک

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از NADIMATRIX :
تو رو خدا از کیفیت دستگاهای مایکروسافت حرف نزن که گریم میگیره
سه چراغه شدن دستگاهای مایکروسافت که هنوزم داره اتفاق میفته . اگه مایکروسافت یکم کمتر فکر سود بیشتر بود میتونست اون دستگاهایی رو که مشکل داشتن رو از تو بازار جمع کنه . مثل همون کاری که شرکت ماشین سازی bmw کرد . میپرسی چه کاری ؟ بهت میگم :
چند سال پیش شرکت bmw بعد از اینکه متوجه شد تو سیستم ترمز یه مدل از ماشیناش نقص فنی وجود داره اطلاعیه زد و هرچی ماشین تو بازار از اون مدل بود و حتی ماشینایی که فروخته شده بود رو همه رو جمع کرد و سیستم ترمزشون رو تعمیر کرد و بخاطر همین کار 2 میلیارد دلار ضرر کرد ولی ضرر رو به آبرویه شرکتش ترجیح داد چون میدونست که اگه یه تصادف با اون مدل ماشین گزارش بشه و علتش نقص سیستم ترمزش باشه سابقه ی شرکتش زیر سوال میره . داستان bmw دقیقا عین داستان مایکروسافته با این تفاوت که مایکروسافت بعد از قضیه سه چراغه شدن کنسولش زیر بار نمیرفت و قبول نمیکرد و هیچ فراخوانی هم برای جمع آوریه کنسولش منتشر نکرد . اصال میتونست یه سال دیرتر کنسولش رو به بازار معرفی کنه تا وقت کافی واسه تعمیر این مشکل داشته باشه ولی این کار رو هم نکرد
درباره ی اینترنت گفتی , آخه اینترنت چه ربطی به بحث کنسول ها داره که پای اینترنت رو میکشی وسط ؟ ولی بزار حالا که درباره اینترنت حرف زدی یه چیزی رو ازت بپرسم : تو هیچ میدونی کدوم کشوره که سرعت اینترنتش از همه بیشتره ؟؟؟ نه آمریکا و نه ژاپن بلکه *کره جنوبی * . سرعت اینترنت کره 2 برابر ژاپن و سرعت ژاپن 2 برابر آمریکاست . پس خواهشن دیگه درباره اینترنت حرفی نزن چون آمریکا تو این زمینه هم از ژاپن عقبه

درباره گرافیک PS3 ححرف زدی : الان چطوری گفتی گرافیک PS3 از ایکس باکس کمتره ؟ ها چطوری گفتی ؟
برو DVD شماره 23 مجله بازی رایانه رو ببین یه مقایسه جالب بین گرافیک پلی استیشن 3 و ایکس باکس انجام داده و چندتا بازی رو همزمان اجرا کرده و تصویر ایکس باکسی و پلی استیشنی اون بازی ها رو کنار هم گذاشته و کاملا هم تو اون دی ویدی مشخصه که گرافیک PS3 از ایکس باکس بیشتره
اول این که میکروسافت خیلی کنسول برگشتی داشت که تقریبا یک میلیارد دلار به شرکت ضرر زد ولی مهندس ها دوباره برای 360 برد جدید طراحی کردن که هر سال به سال بهتر شد و الن دیگه اتفاق نمیفته اگر هم اتفاق بیفته برای کنسول های قدیمی هست.در ضمن سال پیش وقتی داشتم 360 میخریدم کلی تو نت اطلاعات جمع کردم و تو یه فرومی هم خوندم :
با اینکه 360 مشکل 3 چراغ داشت و امار خرابیش حدود 24درصد بود امار خرابی PS3 هم 19 درصد بود که باز هم برای کنسئلی که مشکلی تو طراحی اولیش نداره اصلا خوب نبود........تازه
این یه مشکل نبود که خود میکرو ازش خبر داشته باشه فقط میکرو یک سری تست لازم رو رو کنسولش انجام نداد که این اتفاقات افتاد........
اینترنت:من میگم میکرو صاحب امتیاز اینترنت و ویندوز هست و درامد همچین شرکتی از اینجور چیزها تامیین میشه مثل سونی که از فروش لپ تاپ و تلوزیون و محصولات خانگی میفروشه سود کلانی بدست میاره و خیلی به کنسول دو شرکت ربطی نداره.......در ضمن مقایسه ی کنسول با اینترنت رو نمیکنم ادم عاقل و بعد من چیکار به سرعت اینترتن دارم من دارم راجع به سود اینترنت حرف میزنم........
گرافیک : اخه من که نمیگم گرافیک بازی PS3 تو همه ی بازی ها از 360 کمتره فقط تو بعضی ها..............
در واقع کنسئل PS3 رو کاغذ چیز بی نظیری هست ولی تو عملکرد مولتی پلتفرم خیلی مثل قدرت رو کاغذش خوب نیست..........
موفقیت!

• لایک
بالا