Nima_MO360
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- دانش
- شهر
- شیراز
- مدال المپیاد
- المپیاد سکوت(نفر اول)
- دانشگاه
- هر جا خدا بخواد............
پاسخ : کدام کنسول؟
خب من میگم عکس بزار ولی یه توضیحی هم دربارش بزار ممکنه یه بنده خدای بی خبر ندونه این مثلا فلان نسخست...............
خب در رابطه با پیش زمینه بهت حق میدم اما چند وقت پیش واسه فکر کنم 10 یا 20 روز تو PSN یه پیست گذاشتن با دوتا ماشین که مردم توش رکوردشون رو ثبت کنن و
گرافیک ماشین ها و سایه ها و..... اینقدر خوب بود که انتظارات مردم رو بیش از اندازه بالا برد و مردم انتظار داشتن اگه این قراره یه چیز یه ذره ای از بازی باشه پس خود بازی چه خواهد بود و الکی پز و تبلیغ دادن و مردم رو الکی ..... کردن..................................
کی گفته همه خوششون اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چندین و چند نفر از فن های بازی تو بازی سنتر همون اولای عرضه ی بازی اومدن گفتن که واکنش های نه چندان جالب هم زیاد تو سایتها داشته........................ :-&
به نظر من مجله ها (بازی رایانه) خیلی فن بازی دراورده و خیلی بی معنی FM3 و GT5 با هم مقایسه کرده و فرزا رو له کرده............
راجع به اخبار : ببخشید ولی الان کدوم خبر واقعی از اخبار های رسمی کشور پخش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :P
فکر کنم فقط زلزله ی زاهدان رو نیمه درست اعلام کرده چون حتما گفته 3.5 ریشتر بودهمثل امار های تورم ..............................
(امیدوارم منظورم رو از مطلب گرفته باشی)
منتظرش هستم فقط دو سه سال با قابلیت های بازی شما ولی نه با چند قرن منتظر بودن........................
راجع به نقل قول: ببخشید یادم رفت اونها رو هم درشت بنویسم واقهعا معذرت میخوام....... #-o #-oبه نقل از NADIMATRIX :میگه همش رو نقل کردم
پس اون چیزایی که من در مورد پیش زمینه نقل کرده بودم چی ؟ واسه چی اونا رو تو نقل قولت نگفته بودی ؟
در مورد عکس و مابقی حرفات :
عکس GT5 Prolouge رو گذاشتم که یادآوری کرده باشم که تو این مدت PD بغیر از بازی اصلی یه پیش زمینه هم ساخته بوده . مثل همون کاری که قبل از عرضه GT4 انجام داد و یه پیش زمینه هم قبل از عرضه اون بازی ساخت و منتشر کرد
اما یه سوال : اصلا میدونی فایده پیش زمینه چیه که میگی PD واسه پول در آوردن اونو ساخته ؟؟؟
گرچه به هوش و ذکاوتت شکی ندارم ولی واسه اونایی میگم که در جریان نیستن و احتمالا دارن این مطلب رو میخونن .
فلسفه ساخت پیش زمینه اینه که سازنده نظر خریدار رو بدونه و از طریق انتقاد اونا از بازی اشکالات بازی رو رفع کنه و بعد عنوان اصلی رو بده بیرون کاری که هر شرکت بزرگی انجام میده . البته این یکی از فایده های پیش زمینه است .
حالا من نمیدونم تو چه انتظاری از بازی داشتی که میگی انتظارت رو براورده نکرده و یه طوری حرف میزنی انگار بازی کردی و تمومشم هم کردی. من هرجا تو هر سایتی و هر مجله ای که خوندم از این بازی تعریف کرده بودن و فقط تو رو دیدم که شروع به اشکال گرفتن از این بازی کرده حتی دیشب هم تو اخبار شبانگاهی شبکه 3 کلی از این بازی تعریف کرد و اون رو واقعی ترین شبیه ساز ماشین معرفی کرد
کلام آخر : حالا بشین تا Forza 4 بیاد
خب من میگم عکس بزار ولی یه توضیحی هم دربارش بزار ممکنه یه بنده خدای بی خبر ندونه این مثلا فلان نسخست...............
خب در رابطه با پیش زمینه بهت حق میدم اما چند وقت پیش واسه فکر کنم 10 یا 20 روز تو PSN یه پیست گذاشتن با دوتا ماشین که مردم توش رکوردشون رو ثبت کنن و
گرافیک ماشین ها و سایه ها و..... اینقدر خوب بود که انتظارات مردم رو بیش از اندازه بالا برد و مردم انتظار داشتن اگه این قراره یه چیز یه ذره ای از بازی باشه پس خود بازی چه خواهد بود و الکی پز و تبلیغ دادن و مردم رو الکی ..... کردن..................................
کی گفته همه خوششون اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چندین و چند نفر از فن های بازی تو بازی سنتر همون اولای عرضه ی بازی اومدن گفتن که واکنش های نه چندان جالب هم زیاد تو سایتها داشته........................ :-&
به نظر من مجله ها (بازی رایانه) خیلی فن بازی دراورده و خیلی بی معنی FM3 و GT5 با هم مقایسه کرده و فرزا رو له کرده............
راجع به اخبار : ببخشید ولی الان کدوم خبر واقعی از اخبار های رسمی کشور پخش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :P
فکر کنم فقط زلزله ی زاهدان رو نیمه درست اعلام کرده چون حتما گفته 3.5 ریشتر بودهمثل امار های تورم ..............................
(امیدوارم منظورم رو از مطلب گرفته باشی)
منتظرش هستم فقط دو سه سال با قابلیت های بازی شما ولی نه با چند قرن منتظر بودن........................