کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت
پاسخ : کدام کنسول؟

شما یه ویژگی از ایکس باکس بگین که پلی 3 نداشته باشه ؟ فقط یکی
به چیه این کنسول مینازین آخه ؟ :))
من یه مقایسه بر اساس دانسته های خودم از ایکس باکس و پلی 3 کردم (که هنوزم تموم نشده) شما هم اگه میتونین بیاین یه مقایسه
بینشون کنین و یه مزیت از این کنسول پیشرفته (ایکس باکس) بگین
اینکه پلی 3 از هر نظر بهتر از ایکس باکسه رو همه قبول دارن حتی فن های خودش اونوقت شما......
قدرت سخت افزاری پلی 3 خیلی بیشتر از ایناست که بخاین با این حرفا ازش کم کنین
به لطف بازی های 2000 تومنیه که یه عده شدن طرفدارش . اگه بازیاش به همون قیمت اصلی فروخته میشد بازم طرفداریش رو میکردین ؟
در کل تو چندتا پست قبلی حرفای خنده دار و جالبی خوندم که در نوع خودش بی نظیره :-&

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از H O S E I N :
مغلطه نبافید لطفا".
در بازی کرایسیس 2 ( و مانند اون) ایکس باکس مانند ps3 عمل کرده و اغلب بهتر.
مغلطه رو لطفا فارسیش رو بگو عربیم خوب نیست
در ضمن مثل این که اصلا تو عکس دقت نکردی، کیفیت آب رو بررسی کن ببینی کدوم بهتره در ضمن عکس کامل جا نشده باید بازش کنی تا قسمت آب رو ببینی

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از Reverend :
شما موفقیت رو تو چی میبینی دادا؟
من که میگم یه کنسولی موفقه که از هر 10تا مجله 9تاشون به سر بودن اون کنسول رای میدن...کنسولی موفقه که یه استراتژی جدید رو وارد بازار گیم بکنه،بعد بشینه و پا رو پا بندازه بخنده به یش رقیباش که چطوری دارم ازش تقلید میکنن بدون اینکه دست به یه نو اوری بزنن...
مثل پی اس تری اسلیم که دیدیم ای3 بعدی ایکس باکس تسلیم اومد...سونی اومد کابل اچ دی رو از تو پکها حذف کرد،مایکروسافت هم اومد همین کارو کرد...اون اوایل سونی اومد گفت هرکس یه بلو ری پیلیر از من بخره(که یکیش همین پی اس3 هست) به انتخاب خودش یه فیلم بلو ری ببره،مایکروسافت اومد گفت هر کس یه اچ دی پلیر بخره،5تا فیلم اچ دی ببره...سونی اومد قیمت کنسولشو پایین اورد،دقیقا دوهفته بعد گیم اسپات اعلام کرد قیمت ایکس باکس تو مناطق 5گانه و آمریکا پایین اومده...بازم بگم یا بسه؟ :-w

اصلا" تا به حال به سایت یه مجله بازی سر زدی ؟ کدوم سایت به کنسول خاصی رای داده؟ اصلا" سایت ها به بازی ها رای میدن.
درست میگی . حتما" نینتندو از سونی تقلید کرده و motion plus رو از روی ps3 move ساخته؟ نه ؟!!؟ حتما" مایکرو kinect رو از سونی کپ زده؟!؟

در مورد بقیه هم این یه رقایت تجاریه. هر شرکتی سعی میکنه این کار رو بکنه. ضمنا" در ابتدا ps3 گرونتر از 360 بود. سونی قیمتشو آورد پایین. بعد دوباره آورد پایین تر! مایکرو هم فیمت رو آورد پایین. این یه کار عادی در رقابت تجاریه.

به نقل از NADIMATRIX :
شما یه ویژگی از ایکس باکس بگین که پلی 3 نداشته باشه ؟ فقط یکی
به چیه این کنسول مینازین آخه ؟ :))
من یه مقایسه بر اساس دانسته های خودم از ایکس باکس و پلی 3 کردم (که هنوزم تموم نشده) شما هم اگه میتونین بیاین یه مقایسه
بینشون کنین و یه مزیت از این کنسول پیشرفته (ایکس باکس) بگین
اینکه پلی 3 از هر نظر بهتر از ایکس باکسه رو همه قبول دارن حتی فن های خودش اونوقت شما......
قدرت سخت افزاری پلی 3 خیلی بیشتر از ایناست که بخاین با این حرفا ازش کم کنین
به لطف بازی های 2000 تومنیه که یه عده شدن طرفدارش . اگه بازیاش به همون قیمت اصلی فروخته میشد بازم طرفداریش رو میکردین ؟
در کل تو چندتا پست قبلی حرفای خنده دار و جالبی خوندم که در نوع خودش بی نظیره :-&

فقط یکیشو میگم : کنترلر عالی 360. نه مثل ps3 که باید باهاش کشتی بگیری!
دوما" من فن نیستم. هیچ وقت هم نگفتم کدوم بهتره. ضمنا" فن ها از کنسول خودشون طرفداری میکنن پس پارادوکس گفتی.
فقط قدرت سخت افزاری مهم نیست. دوما" مهم اینه که از این قدرت استفاده بشه. من یه gtx 580 داشته باشم بعد باهاش کانتر اجرا کنم چه فایده داره. اوج استفاده از قدرت ps3 تا به حال تو kz3 بوده که بهترش برای جفتشون اومد و ایکس باکس هم اجرا کرد.
تو ایران بازی هاش 3 تومنه ولی کشورای دیگه چی؟ اون جا قیمت ها مثل همه. حرف های جدید بزنید اینا همش تکراریه و بار ها جواب داده شده. هنوز فروش ایکس باکس خیلی با ps3 اختلاف داره. فکر نکنم یک سوال بتونه این همه تاثیر بزاره.

به نقل از Black fire :
مغلطه رو لطفا فارسیش رو بگو عربیم خوب نیست
در ضمن مثل این که اصلا تو عکس دقت نکردی، کیفیت آب رو بررسی کن ببینی کدوم بهتره در ضمن عکس کامل جا نشده باید بازش کنی تا قسمت آب رو ببینی

من که فرقی بین کیفیت آب ها ندیدم. اون قسمت دوردست هم به خاطر اینه که شدت نور در 360 بیشتره و اون جا واضح نیست.

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از H O S E I N :
فقط یکیشو میگم : کنترلر عالی 360. نه مثل ps3 که باید باهاش کشتی بگیری!
دوما" من فن نیستم. هیچ وقت هم نگفتم کدوم بهتره. ضمنا" فن ها از کنسول خودشون طرفداری میکنن پس پارادوکس گفتی.
فقط قدرت سخت افزاری مهم نیست. دوما" مهم اینه که از این قدرت استفاده بشه. من یه gtx 580 داشته باشم بعد باهاش کانتر اجرا کنم چه فایده داره. اوج استفاده از قدرت ps3 تا به حال تو kz3 بوده که بهترش برای جفتشون اومد و ایکس باکس هم اجرا کرد.
تو ایران بازی هاش 3 تومنه ولی کشورای دیگه چی؟ اون جا قیمت ها مثل همه. حرف های جدید بزنید اینا همش تکراریه و بار ها جواب داده شده. هنوز فروش ایکس باکس خیلی با ps3 اختلاف داره. فکر نکنم یک سوال بتونه این همه تاثیر بزاره.

چی کنترلر 360 عالیه ؟ تو با کنترلر پلی 3 کشتی میگیری ؟
شرکتی که هنوز باطری قلمی رو از رو دستش بر نداشته که یه دفعه وسط بازی میبینی دسته خاموش میشه که دو حالت داره :
یا باطری دسته تموم شده
یا جایی رو که باطری داخلشه بر اثر استفاده زیاد هرز و گشاد شده و باید فشارش بدی تا بتونی دوباره دسته رو روشن کنی
خوب من دوتا کنسول رو بقل هم تو خونه دارم تا حالا ویژگی ای از ایکس باکس ندیدم که منحصر به فرد باشه
اونوقت تو میای به این دسته میگی عالی ؟ دلیل بیار خوب . فقط یه فن 360 میتونه همچین حرفی بزنه
اگه چیزی هم باشه که بخاین روش مانور بدین همین دسته است که به نظر من هیچی واسه تعریف و تمجید نداره و به گرد دسته پلی 3 نمیرسه
سر بودن پلی 3 از ایکس باکس حرف همیشگی من بوده و هست و همیشه هم با دلیل و مدرک اینو گفتم
درباره کشتی گرفتنت هم با دسته پلی 3 یکم توضیح بده چون نفهمیدم.

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از NADIMATRIX :
چی کنترلر 360 عالیه ؟ تو با کنترلر پلی 3 کشتی میگیری ؟
شرکتی که هنوز باطری قلمی رو از رو دستش بر نداشته که یه دفعه وسط بازی میبینی دسته خاموش میشه که دو حالت داره :
یا باطری دسته تموم شده
یا جایی رو که باطری داخلشه بر اثر استفاده زیاد هرز و گشاد شده و باید فشارش بدی تا بتونی دوباره دسته رو روشن کنی
خوب من دوتا کنسول رو بقل هم تو خونه دارم تا حالا ویژگی ای از ایکس باکس ندیدم که منحصر به فرد باشه
اونوقت تو میای به این دسته میگی عالی ؟ دلیل بیار خوب . فقط یه فن 360 میتونه همچین حرفی بزنه
اگه چیزی هم باشه که بخاین روش مانور بدین همین دسته است که به نظر من هیچی واسه تعریف و تمجید نداره و به گرد دسته پلی 3 نمیرسه
سر بودن پلی 3 از ایکس باکس حرف همیشگی من بوده و هست و همیشه هم با دلیل و مدرک اینو گفتم
درباره کشتی گرفتنت هم با دسته پلی 3 یکم توضیح بده چون نفهمیدم.
فکر کنم منظورش کینکت بود

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از H O S E I N :
اصلا" تا به حال به سایت یه مجله بازی سر زدی ؟ کدوم سایت به کنسول خاصی رای داده؟ اصلا" سایت ها به بازی ها رای میدن.
درست میگی . حتما" نینتندو از سونی تقلید کرده و motion plus رو از روی ps3 move ساخته؟ نه ؟!!؟ حتما" مایکرو kinect رو از سونی کپ زده؟!؟

در مورد بقیه هم این یه رقایت تجاریه. هر شرکتی سعی میکنه این کار رو بکنه. ضمنا" در ابتدا ps3 گرونتر از 360 بود. سونی قیمتشو آورد پایین. بعد دوباره آورد پایین تر! مایکرو هم فیمت رو آورد پایین. این یه کار عادی در رقابت تجاریه.
1-معمولا مجله ها در مورد هر کنسول یه استراتژی خاص در پیش میگیرن و هیچکدوم بی طرف نیستن.در ضمن مراد از رای به برتری،مجله های صرفا گیم نبود،مجله های تِک که بین چیزای مختلف مقایسه میذارن...
2-داداش اگه چشاتو وا کنی 10-20باری اسم نو اوری رو اوردم و موو نسبت به موشن پلاس تفاوتها و پیشرفتایی داشته...
3-ظاهرا مایکروسافت توی رقابتای بازاری کاری جز تقلید بلد نیست...
________________________________________________________________________________
کسی تاحالا مصاحبه دیسلیتس رو با گیم اسپات دیده؟زمانی که تازه بازی عرضه شده بود و خیلیا از اسکرین تیرینگ نسخه پی اس3 شکایت میکردن؟
دیسلیتس خیلی راحت گفت:معماری پی اس3 یه چیز غیرقابل باور(آنبلیو اِبل) و به شدت پیچیده است و هیچ کاری تو دنیا سخت تر از این نیست که بخوای واسه این کنسول یه بازی بسازی و یا همه ی قدرتشو به بقیه نشون بدی...میبینی؟یه آدم خیلی باتجربه روند بازی سازی تو پی اس3 رو اینطور توصیف میکنه! :-?

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از Reverend :
دیسلیتس خیلی راحت گفت:معماری پی اس3 یه چیز غیرقابل باور(آنبلیو اِبل) و به شدت پیچیده است و هیچ کاری تو دنیا سخت تر از این نیست که بخوای واسه این کنسول یه بازی بسازی و یا همه ی قدرتشو به بقیه نشون بدی...میبینی؟یه آدم خیلی باتجربه روند بازی سازی تو پی اس3 رو اینطور توصیف میکنه! :-?

جل الخالق الله اکبر!
پس ناسا باید بره از ps3 تو پروژه هاش استفاده کنه و کلی تاسف بخوره که این هیولا رو چطور نادیده گرفته ؟
تا چند روز دیگه میگید بیگ بنگ رو هم میشه با ps3 شبیه سازی کرد.

• لایک
امتیازات: JB

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از age :
فکر کنم منظورش کینکت بود

فک کنم وقتی حرف از کنترلر هست بیشتر منظور دسته باشه
به هر حال هر جور حساب کنی با بالا و پایین پریدنای کینکت کشتی واقعی رو با این وسیله میشه گرفت نه با دسته PS3

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

اینم مقایسه دسته ps3 و xbox 360
images

a844a8997bce472.jpg

8f2c1e78bf66497.jpg

راستی کی میدونه جریان این چیه؟
871708_720controller_super.jpg

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

تكليف خاصي نداره.عكس fake‏ هست فكر كنم... :-"

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نظر فتوشاپ میاد
من که تا حالا همچین دسته ای از ایکس باکس ندیدم

Stig

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش دانشگاه
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت (نفر اول)
دانشگاه
یه جای توپ
رشته دانشگاه
حدس بزنید

هرکسی این عکس رو با فتوشاپ درست کرده اصلا وارد نبوده اگه یکم با عکس دقت کنید میهمید چی میگم..... =))

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از Stig :
هرکسی این عکس رو با فتوشاپ درست کرده اصلا وارد نبوده اگه یکم با عکس دقت کنید میهمید چی میگم..... =))
کار تمیزیه فقط یادش رفته که یه فکری به حال اون سایه کوچیکه بکنه در واقع دو تا نور روشه ولی فقط یکیشون تو اسکرین دیده می شه

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

یکی بین من و یه فن 360 یه دعوا راه بندازه حوصلم سر رفت :D
نیما هم که نیست =(( (گرچه میدونم یوزرش رو عوض کرده و همینجا هم با یوزر جدید پست داده) :D
آقا یه تحرکی یه کاری چرا این انجمن اینقدر خلوت شده :-"

• لایک
امتیازات: TMNT
  • شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از NADIMATRIX :
نیما هم که نیست =(( (گرچه میدونم یوزرش رو عوض کرده و همینجا هم با یوزر جدید پست داده) :D
تا به حال اسم اردیبهشت و خرداد بگوشت خورده؟ تو این دو ماه اینقدر سر مملکت با درسا گرمه که کسی کاری به کار کنسولا نداره کلا می شه گفت که تا یه ماه دیگه انجمن بازی خلوته

Stig

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش دانشگاه
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت (نفر اول)
دانشگاه
یه جای توپ
رشته دانشگاه
حدس بزنید

به نقل از NADIMATRIX :
سلام علیکم.حال شما؟؟؟ :P
خوبین؟؟؟ h-:
شما بحثش رو بیار چون من تو امتاحانات وقت اضافه زیاد دارم...... (;

نیما

• لایک

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Stig :
سلام علیکم.حال شما؟؟؟ :P
خوبین؟؟؟ h-:
شما بحثش رو بیار چون من تو امتاحانات وقت اضافه زیاد دارم...... (;
نیما

و علیکم السلام :P
خوشحالم که بالاخره بعد از مدت ها دوری از میادین خودی نشون دادی . آخه تو این تاپیک من به کی گیر بدم .... :D
چیزی هم مونده ما سرش بحث نکرده باشیم آخه ؟ =))
حالا سر فرصت یه بحث حسابی راه میندازم نگران نباش

Stig

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش دانشگاه
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت (نفر اول)
دانشگاه
یه جای توپ
رشته دانشگاه
حدس بزنید

به نقل از NADIMATRIX :
و علیکم السلام :P
خوشحالم که بالاخره بعد از مدت ها دوری از میادین خودی نشون دادی . آخه تو این تاپیک من به کی گیر بدم .... :D
چیزی هم مونده ما سرش بحث نکرده باشیم آخه ؟ =))
حالا سر فرصت یه بحث حسابی راه میندازم نگران نباش
نمک هم هستا؟؟؟!!!
بفرما اینم بحث:
حتما شنیدی که اعلام کردن که جی تی ا وی فقط قراره برای PS3 عرضه بشه به نظرم کاملا مسخرست چون راکاستار اونقدر احمق نیست که یه بازی به اون مهمی رو فقط برای یه کنسولی بده که فکر کنم کم فروش ترین کنسول این نسل باشه!!!!!
الان داشتم یه مجله میخوندم (با اینکه زیاد به نظرم جالب نیست) ولی یه خبری داده بود که کلی خندیدم!!!!عین خودش رو نقل میکنم براتون:
امار فروش PS3 و Move
این روز ها سونی حسابی خوش میگذراند.کنسول دستی اش در ژاپن فروش خوبی دارد و پلی استیشن 3 هم بد نمیفروشد.طبق اخرین اماری که سونی برای فروش ارایه داده فروش PS3 از مرز 50 میلیون دستگاه گذشته است.امار فروش موو هم از طرف سونی 8 میلیون اعلام شده.
البته باید در نظر داشت که امار های سونی با امار های معمولی کمی فرق دارند!سونی امار تعداد دستگاه هایی را که به فروشگاه ها داده اعلام میکند!!!در حالی که امار اصلی باید تعداد دستگاه هایی باشد که فروشندگان فروخته اند!!!!!!!!!!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

منبع:مجله ی دنیای بازی

• لایک

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Stig :
نمک هم هستا؟؟؟!!!
بفرما اينم بحث:
حتما شنيدي که اعلام کردن که جي تي ا وي فقط قراره براي PS3 عرضه بشه به نظرم کاملا مسخرست چون راکاستار اونقدر احمق نيست که يه بازي به اون مهمي رو فقط براي يه کنسولي بده که فکر کنم کم فروش ترين کنسول اين نسل باشه!!!!!
الان داشتم يه مجله ميخوندم (با اينکه زياد به نظرم جالب نيست) ولي يه خبري داده بود که کلي خنديدم!!!!عين خودش رو نقل ميکنم براتون:
امار فروش PS3 و Move
اين روز ها سوني حسابي خوش ميگذراند.کنسول دستي اش در ژاپن فروش خوبي دارد و پلي استيشن 3 هم بد نميفروشد.طبق اخرين اماري که سوني براي فروش ارايه داده فروش PS3 از مرز 50 ميليون دستگاه گذشته است.امار فروش موو هم از طرف سوني 8 ميليون اعلام شده.
البته بايد در نظر داشت که امار هاي سوني با امار هاي معمولي کمي فرق دارند!سوني امار تعداد دستگاه هايي را که به فروشگاه ها داده اعلام ميکند!!!در حالي که امار اصلي بايد تعداد دستگاه هايي باشد که فروشندگان فروخته اند!!!!!!!!!!
منبع:مجله ي دنياي بازي

قحطي مجله بود آخه ؟
16 صفحه روزنامه رو روغني کردن بهش ميگن مجله =)) =)) =))
بگذریم
هم سوني و هم مايکروسافت و هم نينتندو آمارشون هميشه براساس دستگاهاييه که به فروشگاها فروختن . نميدوني بدون
در ضمن
ديويد کيج هم مثل خيلي از بازيسازاي ديگه تو آخرين مصاحبش PS3 رو بهترين کنسول بازي دونسته
حالا اين آمار رو داشته باش :
سوني در جشن 4 سالگي عرضه PS3 در اروپا اعلام کرد که از زمان عرضه PS3 در فرانسه يعني مارچ 2007 تا الان بيش از 3 مليون دستگاه PS3 در اين کشور به فروش رسانده است اين در حالي است که X360 در مدت زمان 5 سال تنها 2.3ميليون X360 در اين کشور به فروش رسانده است :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
فروش نرم افزاري PS3 نيز 418 ميليون يورو در فرانسه اعلام شده است در قايسه با 337 يورو براي wii و 239 ميليون يورو براي X360
منبع : مجله بازي رايانه
خوبه که خودتم فروش بالای PS3 رو منکر نشدی
خودت رو بکشي هم PS3 بهتره از Xbox ه B-)

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از NADIMATRIX :
سوني در جشن 4 سالگي عرضه PS3 در اروپا اعلام کرد که از زمان عرضه PS3 در فرانسه يعني مارچ 2007 تا الان بيش از 3 مليون دستگاه PS3 در اين کشور به فروش رسانده است اين در حالي است که X360 در مدت زمان 5 سال تنها 2.3ميليون X360 در اين کشور به فروش رسانده است :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
فروش نرم افزاري PS3 نيز 418 ميليون يورو در فرانسه اعلام شده است در قايسه با 337 يورو براي wii و 239 ميليون يورو براي X360
منبع : مجله بازي رايانه
خوبه که خودتم فروش بالای PS3 رو منکر نشدی
خودت رو بکشي هم PS3 بهتره از Xbox ه B-)

چه ربطی داره ؟
پس چون تو ایران 360 بیشتر از 3 فروخته ایکس باکس بهتره. تا الآن که جمعا" 360 بیشتر فروخته.

بالا