Stig
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- دانش دانشگاه
- شهر
- شیراز
- مدال المپیاد
- المپیاد سکوت (نفر اول)
- دانشگاه
- یه جای توپ
- رشته دانشگاه
- حدس بزنید
پاسخ : کدام کنسول؟
کی همچین حرفی زده؟؟؟؟خوده مجله هم گفته امار هایی که سونی میده کمی با بازار فرق میکنه!!!!پس چرا نمیگه که امار هاش مثل امار های شرکت های دیگست؟؟؟؟
حالا تو یکی دوتا کشور یه نموره بیشتر فروختین دارین به خودتون افتخار میکنین.......
من نگفتم خوب میفروشه این مجله گفته که بد نمیفروشه در ضمن یه مطلب تو مجله ی بازی رایانه هم با عنوان 2010 بهترین سال برای مایکروسافت اگه خواستی شمارشم بهت بگم.....پس فکر کنم همه بدونن که کدوم کنسول بیشتر میفروشه....Xbox 360
من خودمو برای یه کنسول ..... نمیکشم ناراحت نباش 360 دارا نیازی برای کشتن خودشون برای رسیدن به این ps3 ندارن......راستی ps3 بهتر از XBOX هست ولی بهتر از XBOX 360 نیست
فعلا که ابروی سونی با این افتضاه psn ریخته
اولندش که خیلی از بازی ساز های معروف مثل شرکت رمدی هم گفته که بازی سازی برای سیستم 360 خیلی راحت تر هست نسبت به ps3 و برای همین هست که بازی های مولتی پلتفرم این نسل اول برای 360 پایه ریزی میشه و بعد بر اساس 360 برای ps3!!!!!!!!!!به نقل از NADIMATRIX :قحطي مجله بود آخه ؟
16 صفحه روزنامه رو روغني کردن بهش ميگن مجله
بگذریم
هم سوني و هم مايکروسافت و هم نينتندو آمارشون هميشه براساس دستگاهاييه که به فروشگاها فروختن . نميدوني بدون
در ضمن
ديويد کيج هم مثل خيلي از بازيسازاي ديگه تو آخرين مصاحبش PS3 رو بهترين کنسول بازي دونسته
حالا اين آمار رو داشته باش :
سوني در جشن 4 سالگي عرضه PS3 در اروپا اعلام کرد که از زمان عرضه PS3 در فرانسه يعني مارچ 2007 تا الان بيش از 3 مليون دستگاه PS3 در اين کشور به فروش رسانده است اين در حالي است که X360 در مدت زمان 5 سال تنها 2.3ميليون X360 در اين کشور به فروش رسانده است
فروش نرم افزاري PS3 نيز 418 ميليون يورو در فرانسه اعلام شده است در قايسه با 337 يورو براي wii و 239 ميليون يورو براي X360
منبع : مجله بازي رايانه
خوبه که خودتم فروش بالای PS3 رو منکر نشدی
خودت رو بکشي هم PS3 بهتره از Xbox ه B-)
کی همچین حرفی زده؟؟؟؟خوده مجله هم گفته امار هایی که سونی میده کمی با بازار فرق میکنه!!!!پس چرا نمیگه که امار هاش مثل امار های شرکت های دیگست؟؟؟؟
حالا تو یکی دوتا کشور یه نموره بیشتر فروختین دارین به خودتون افتخار میکنین.......
من نگفتم خوب میفروشه این مجله گفته که بد نمیفروشه در ضمن یه مطلب تو مجله ی بازی رایانه هم با عنوان 2010 بهترین سال برای مایکروسافت اگه خواستی شمارشم بهت بگم.....پس فکر کنم همه بدونن که کدوم کنسول بیشتر میفروشه....Xbox 360
من خودمو برای یه کنسول ..... نمیکشم ناراحت نباش 360 دارا نیازی برای کشتن خودشون برای رسیدن به این ps3 ندارن......راستی ps3 بهتر از XBOX هست ولی بهتر از XBOX 360 نیست
فعلا که ابروی سونی با این افتضاه psn ریخته