کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111

Stig

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش دانشگاه
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت (نفر اول)
دانشگاه
یه جای توپ
رشته دانشگاه
حدس بزنید
پاسخ : کدام کنسول؟

به نقل از NADIMATRIX :
قحطي مجله بود آخه ؟
16 صفحه روزنامه رو روغني کردن بهش ميگن مجله =)) =)) =))
بگذریم
هم سوني و هم مايکروسافت و هم نينتندو آمارشون هميشه براساس دستگاهاييه که به فروشگاها فروختن . نميدوني بدون
در ضمن
ديويد کيج هم مثل خيلي از بازيسازاي ديگه تو آخرين مصاحبش PS3 رو بهترين کنسول بازي دونسته
حالا اين آمار رو داشته باش :
سوني در جشن 4 سالگي عرضه PS3 در اروپا اعلام کرد که از زمان عرضه PS3 در فرانسه يعني مارچ 2007 تا الان بيش از 3 مليون دستگاه PS3 در اين کشور به فروش رسانده است اين در حالي است که X360 در مدت زمان 5 سال تنها 2.3ميليون X360 در اين کشور به فروش رسانده است :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
فروش نرم افزاري PS3 نيز 418 ميليون يورو در فرانسه اعلام شده است در قايسه با 337 يورو براي wii و 239 ميليون يورو براي X360
منبع : مجله بازي رايانه
خوبه که خودتم فروش بالای PS3 رو منکر نشدی
خودت رو بکشي هم PS3 بهتره از Xbox ه B-)
اولندش که خیلی از بازی ساز های معروف مثل شرکت رمدی هم گفته که بازی سازی برای سیستم 360 خیلی راحت تر هست نسبت به ps3 و برای همین هست که بازی های مولتی پلتفرم این نسل اول برای 360 پایه ریزی میشه و بعد بر اساس 360 برای ps3!!!!!!!!!!
کی همچین حرفی زده؟؟؟؟خوده مجله هم گفته امار هایی که سونی میده کمی با بازار فرق میکنه!!!!پس چرا نمیگه که امار هاش مثل امار های شرکت های دیگست؟؟؟؟
حالا تو یکی دوتا کشور یه نموره بیشتر فروختین دارین به خودتون افتخار میکنین.......
من نگفتم خوب میفروشه این مجله گفته که بد نمیفروشه در ضمن یه مطلب تو مجله ی بازی رایانه هم با عنوان 2010 بهترین سال برای مایکروسافت اگه خواستی شمارشم بهت بگم.....پس فکر کنم همه بدونن که کدوم کنسول بیشتر میفروشه....Xbox 360
من خودمو برای یه کنسول ..... نمیکشم ناراحت نباش 360 دارا نیازی برای کشتن خودشون برای رسیدن به این ps3 ندارن......راستی ps3 بهتر از XBOX هست ولی بهتر از XBOX 360 نیست :)) :)) :)) :))
فعلا که ابروی سونی با این افتضاه psn ریخته :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از H O S E I N :
چه ربطی داره ؟
پس چون تو ایران 360 بیشتر از 3 فروخته ایکس باکس بهتره. تا الآن که جمعا" 360 بیشتر فروخته.
طبق کدوم آمار ؟
ایران که اصلا جزو بازار های جهانی حساب نمیشه !!!!! چون با هیچ شرکت خارجی قرار دادی برای پخش بازی نداره و قانون کپی رایت هم تو ایران اصلا معنایی نداره
بیشتر فروختن ایک باکس تو ایران فقط به دلیل ارزون بودن بازی هاشه الان که بازی ایکس باکس شده دونه ای 2000 تومن من پیش بینی میکنم بشه هم قیمت بازی های PS2 یعنی 1000 تومن

به نقل از Stig :
اولندش که خیلی از بازی ساز های معروف مثل شرکت رمدی هم گفته که بازی سازی برای سیستم 360 خیلی راحت تر هست نسبت به ps3 و برای همین هست که بازی های مولتی پلتفرم این نسل اوب برای 360 پایه ریزی میشه و بعد بر اساس 360 برای ps3!!!!!!!!!!
کی همچین حرفی زده؟؟؟؟خوده مجله هم گفته امار هایی که سونی میده کمی با بازار فرق میکنه!!!!پس چرا نمیگه که امار هاش مثل امار های شرکت های دیگست؟؟؟؟
حالا تو یکی دوتا کشور یه نموره بیشتر فروختین دارین به خودتون افتخار میکنین.......
من نگفتم خوب میفروشه این مجله گفته که بد نمیفروشه در ضمن یه مطلب تو مجله ی بازی رایانه هم با عنوان 2010 بهترین سال برای مایکروسافت اگه خواستی شمارشم بهت بگم.....پس فکر کنم همه بدونن که کدوم کنسول بیشتر میفروشه....Xbox 360
من خودمو برای یه کنسول ..... نمیکشم ناراحت نباش 360 دارا نیازی برای کشتن خودشون برای رسیدن به این ps3 ندارن......راستی ps3 بهتر از XBOX هست ولی بهتر از XBOX 360 نیست :)) :)) :)) :))
فعلا که ابروی سونی با این افتضاه psn ریخته :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

الان رو چه حسابی همچین حرفی زدی ؟ نه با چه دلیلی ؟ (تیکه ای که قرمز کردم)
آره دیگه حتما واسه 360 پایه ریزی میشن که یه مرتبه یه بازی 360 میاد 3 تا دی وی دی =)) =)) =))
منظورت از مجله همون 8 برگ روزنامه هست ؟ =))
خدا رو شکر که بازی رایانه میخونی ؟ پس میخای حداقل 10 تا مقاله دو صفحه ای از آمار فروش کنسول ها تو هر ماه که به نام *تحلیل ماه* واست بزارم که آمار رو دقیق دقیق زده باشه ؟
پس بیخودی سر یه خط از دنیای بازی با من چونه نزن
تو به 700 هزار تا اختلاف میگی یه نموره ؟؟؟ :)) :)) :)) :)) :)) :))
PS3 از X360 هم بهتره
منظور من از ایکس باکس , ایکس باکس 360 بود باهوش
خوشم میاد چیزی واسه گفتن نداری به این چیزا گیر میدی =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
تو رو خدا نگاه کن کی داره از آبرو حرف میزنه ؟ :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) ( ما هم بلدیم اسمایلی بزاریم! )
فعلا که داستانه سه ساله ی 3 چراغه شدن ایکس باکس رو پیشونی مایکروسافت چسبیده . پس معلومه ابروی کدوم شرکت بیشتر رفته
در ضمن psn هم امروز راه اندازی شد !!!
پ.ن :
میگی ایکس باکس از PS3 بهتره . پس با دلیل بگو تو چی بهتره ؟
اصلا ایکس باکس چه قابلیتی داره که PS3 نداره ؟

Stig

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش دانشگاه
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت (نفر اول)
دانشگاه
یه جای توپ
رشته دانشگاه
حدس بزنید

[/quote]
به نقل از NADIMATRIX :
الان رو چه حسابی همچین حرفی زدی ؟ نه با چه دلیلی ؟ (تیکه ای که قرمز کردم)
آره دیگه حتما واسه 360 پایه ریزی میشن که یه مرتبه یه بازی 360 میاد 3 تا دی وی دی =)) =)) =))
منظورت از مجله همون 8 برگ روزنامه هست ؟ =))
خدا رو شکر که بازی رایانه میخونی ؟ پس میخای حداقل 10 تا مقاله دو صفحه ای از آمار فروش کنسول ها تو هر ماه که به نام *تحلیل ماه* واست بزارم که آمار رو دقیق دقیق زده باشه ؟
پس بیخودی سر یه خط از دنیای بازی با من چونه نزن
تو به 700 هزار تا اختلاف میگی یه نموره ؟؟؟ :)) :)) :)) :)) :)) :))
PS3 از X360 هم بهتره
منظور من از ایکس باکس , ایکس باکس 360 بود باهوش
خوشم میاد چیزی واسه گفتن نداری به این چیزا گیر میدی =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
تو رو خدا نگاه کن کی داره از آبرو حرف میزنه ؟ :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) ( ما هم بلدیم اسمایلی بزاریم! )
فعلا که داستانه سه ساله ی 3 چراغه شدن ایکس باکس رو پیشونی مایکروسافت چسبیده . پس معلومه ابروی کدوم شرکت بیشتر رفته
در ضمن psn هم امروز راه اندازی شد !!!
پ.ن :
قبلا تو یه مجله (بازی های رایانه ای) یا تو همین انجمن خوندم دقیق یادم نیست....
پی ریزی بازی چه ربطی داره که بازی برای 360 رو 3 تا دی وی دی میاد؟؟؟؟
دانشمند این مربوط به حجم بازی رو دی وی دی میشه حالا ps3 بلو ری داره دیسک هاش بیشتر حجم داره...... =))
چون اون حرف رو زده شده 8 ورق روزنامه برای تو؟؟؟؟؟من خودم اصلا این مجله رو نمیخریدم فقط از سر بی کاری تو روزای امتحان خریدمش.....حالا اصلا چه فرقی میکنه که روزنامه باشه یا مجله؟؟؟؟در ضمن میخواستی برای یه دو هفته نامه 30 40 تا ورق بنویسن؟؟
این مجله فقط خبر میگه حالا چه یه خط چه دو صفحه.....بازی رایانه هر 1.5 ماهی یکبار میاد پس برای همین یه مجله ی کامله...
مهم فروش که تو اکثر کشور ها ما سریم..... :D (< P:>
میدونم خواستم باهات شوخی کنم من خودمم تو پست هام میگم XBOX و 360 رو معمولا نمیگم ولی فهمیدم که علاوه بر حرف های قبلی این رو هم نمیتونی درک کنی و بفهمی.........
حرف بالاییم جوابت هست......... (:|
مشکل ما حل شد رفت پی کارش (;. ما عکس ها و کارت های بانکی و اطلاعات شخصی افراد رو با یه سیستم از کار افتاده و قدیمی در اختیار هکر ها نزاشتیم و برای امنیت شبکه و سایتومون مورد استفاده قرار ندادیم بلکه شما دادید!!!!!ما فقط اول عرضه ی کنسولمون یه اشتباه کردیم :-[ ولی اطلاعات شخصی مردم و ... رو لو ندادیم. O0
بهتره بدونی که تو کل این 37 صفحه داشتیم در مورد همین اختلافات بحث میکردیم ولی مثل اینکه شما خواب بودی و ندیدی!!!!!! :))

• لایک
امتیازات: JB
  • شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

یه چند تا نکته کنکوری میام سعی می کنم بی طرفانه لاشه!
اون حرف مربوط به پی ریزی رو من زدم 95% سر حرفم هستم! نوبیت دیگران ضعف یه کنسول نمی شه
نادی جان دنیای بازی اگه آشغاله چرا نصف عکسایی که گذاشتی آرم دنیای بازی زیرشونه؟(فن 2-3 آتیشه ی دنیای بازی!(خودمو می گم))
مایکروسافت از نظر امنیت سره! بخاطر همینه که من می دونم چه آنتی ویروس نصب کنم رو ویندوز چه نکنم ویندوز پر از ویروس و اشکاله!(آرایه ی کنایه(دوز خرخونی خونم زده بالا شرمنده!)) البته بهتره که به باد داشته باشیم که ایکس باکس اول هک شد و این جریان پی اس ان هم به نوعی اعتراضی بود که هکرا در واقع گفتن سونی با ما در نیوفت اگه مایکروسافت هم از هکرا شکایت کنه همینطوری می شه(قدرت دست هکراست هر کاری بخان می کنن متهی رسکش بالاست و هر کسی احل دزدی نیست)
به نقل از Stig :
مشکل ما حل شد رفت پی کارش (;. ما عکس ها و کارت های بانکی و اطلاعات شخصی افراد رو با یه سیستم از کار افتاده و قدیمی در اختیار هکر ها نزاشتیم و برای امنیت شبکه و سایتومون مورد استفاده قرار ندادیم بلکه شما دادید!!!!!ما فقط اول عرضه ی کنسولمون یه اشتباه کردیم :-[ ولی اطلاعات شخصی مردم و ... رو لو ندادیم. O0
ببخشید آقای گیتس به جا نیاوردمتون حالتون چطوره! آقا اگه ممکنه یه نسخه ویندوز اورجینال وس ما بفرصت این ویندوز جینیون اذیت می کنه!!!!

Stig

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش دانشگاه
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت (نفر اول)
دانشگاه
یه جای توپ
رشته دانشگاه
حدس بزنید

به نقل از Black fire :
ببخشید آقای گیتس به جا نیاوردمتون حالتون چطوره! آقا اگه ممکنه یه نسخه ویندوز اورجینال وس ما بفرصت این ویندوز جینیون اذیت می کنه!!!!
ببخشید من موقع نوشتن یکم باید بیشتر به فعل هام دقت میکردم......
ولی جان شما سون اصل تموم کردیم.......

• لایک

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

تنها مشکلی که شرکت سونی داره اینه مدیریت قوی نداره. وگرنه مهندساش خیلی خوب کار میکنن و کنسول پیشرفته میدن.

در مورد ایکس باکس هم مدیرتش بد نیست ولی عقلش نرسیده یک اسم دیگه بزاره چون نسخه بعدی که بخواد بده میخواد اسمشو چی بذاره.

یکی به من بگه مشکل پی اس تری چیه؟

یک سوال هم داشتم.
من پی اس تری خودمو هک کردم حالا میتونم از پی اس ان استفاده کنم یا نه؟

Stig

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش دانشگاه
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت (نفر اول)
دانشگاه
یه جای توپ
رشته دانشگاه
حدس بزنید

به نقل از wormhole :
تنها مشکلی که شرکت سونی داره اینه مدیریت قوی نداره. وگرنه مهندساش خیلی خوب کار میکنن و کنسول پیشرفته میدن.

در مورد ایکس باکس هم مدیرتش بد نیست ولی عقلش نرسیده یک اسم دیگه بزاره چون نسخه بعدی که بخواد بده میخواد اسمشو چی بذاره.

یکی به من بگه مشکل پی اس تری چیه؟

یک سوال هم داشتم.
من پی اس تری خودمو هک کردم حالا میتونم از پی اس ان استفاده کنم یا نه؟
عشقشون کشیده اسمشو این گذاشتن!!!!
مثلا میذاشتن XBOX 2!!!!!!
که بعد یه عده تازه به دورن رسیده بهش بخندن؟؟؟؟
نه خیر!
اسم بعدی هم به احتمال زیاد XBOX 720 خواهد بود!!!
ما نمیگیم مشکل داره ما میگیم در مقابل 360 مشکل داره!!!!
البته 360 هم اشکالاتی داره ولی.....
و اینکه ما میگیم 360 خوبه و یه عده میگن ps3 خوبه هم نتیجش همین 37 صفحه هستش......

با اینکه ps3 ندارم ولی فکر کنم که بن میشی اگه بری psn البته اگه باز باشه psn... :-" :-"

• لایک

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Stig :
عشقشون کشیده اسمشو این گذاشتن!!!!
مثلا میذاشتن XBOX 2!!!!!!
که بعد یه عده تازه به دورن رسیده بهش بخندن؟؟؟؟
نه خیر!
اسم بعدی هم به احتمال زیاد XBOX 720 خواهد بود!!!
ما نمیگیم مشکل داره ما میگیم در مقابل 360 مشکل داره!!!!
البته 360 هم اشکالاتی داره ولی.....
و اینکه ما میگیم 360 خوبه و یه عده میگن ps3 خوبه هم نتیجش همین 37 صفحه هستش......

با اینکه ps3 ندارم ولی فکر کنم که بن میشی اگه بری psn البته اگه باز باشه psn... :-" :-"
حتما بعديشم ميشه xbox 1440
خيلى مسخرس. معنى نداره
اگه سونى بخواد تكنولوژى هاشو تو يك كنسول رو كنه ورشكست ميشه واسه همين تغيير زيادى نميده
كى اين جا با zeebo بازى كرده؟

Stig

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش دانشگاه
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت (نفر اول)
دانشگاه
یه جای توپ
رشته دانشگاه
حدس بزنید

به نقل از wormhole :
حتما بعديشم ميشه xbox 1440
خيلى مسخرس. معنى نداره
کی تا اون موقع زنده کی مرده؟؟؟؟
اصلا شاید اسمشو تغییر بدن..........
به نظر من که اسمش خیلی کلاس داره!!!
چیه پلیستیشن اسم 10 سال پیش!
هر کسی نظری داره....

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

پی اس 3 مشکلی نداره ایکس باکسم مشکلی نداره! ما یه عده گاگولیم(شرمنده!!!) که به جای اینکه مثل بعضیا در مورد این که دیروز چند ساعت درس خوندیم کل بندازیم در مورد کنسول کل می ندازیم.
در مورد پی اس ان هم مطمئن نیستم یه عده می گن هکای جدید بدون بن شدن بازی می کنن

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Stig :
قبلا تو یه مجله (بازی های رایانه ای) یا تو همین انجمن خوندم دقیق یادم نیست....
پی ریزی بازی چه ربطی داره که بازی برای 360 رو 3 تا دی وی دی میاد؟؟؟؟
دانشمند این مربوط به حجم بازی رو دی وی دی میشه حالا ps3 بلو ری داره دیسک هاش بیشتر حجم داره...... =))
چون اون حرف رو زده شده 8 ورق روزنامه برای تو؟؟؟؟؟من خودم اصلا این مجله رو نمیخریدم فقط از سر بی کاری تو روزای امتحان خریدمش.....حالا اصلا چه فرقی میکنه که روزنامه باشه یا مجله؟؟؟؟در ضمن میخواستی برای یه دو هفته نامه 30 40 تا ورق بنویسن؟؟
این مجله فقط خبر میگه حالا چه یه خط چه دو صفحه.....بازی رایانه هر 1.5 ماهی یکبار میاد پس برای همین یه مجله ی کامله...
مهم فروش که تو اکثر کشور ها ما سریم..... :D (< P:>
میدونم خواستم باهات شوخی کنم من خودمم تو پست هام میگم XBOX و 360 رو معمولا نمیگم ولی فهمیدم که علاوه بر حرف های قبلی این رو هم نمیتونی درک کنی و بفهمی.........
حرف بالاییم جوابت هست......... (:|
بهتره بدونی که تو کل این 37 صفحه داشتیم در مورد همین اختلافات بحث میکردیم ولی مثل اینکه شما خواب بودی و ندیدی!!!!!! :))

منظورت رو از این پی ریزی بازی که میگی بگو ما هم بفهمیم . اینم مثل همون حرفای تاریخی دیگته
اگرم قرار باشه بازی ای رو واسه کنسولی پی ریزی کنن واسه PS3 میکنن نه واسه ایکس باکسی که سخت افزارش ضعیفتره !!!!
طبق کدوم آمار تو اکثر کشورا شما سرین ؟
نه عزیز من قصدت شوخی نبود . مشخص بود که حرفی واسه گفتن نداشتی =))
جالب اینجاست که تو این چندتا پست آخری هم که میخونم میبینم به اسم دستگاه گیر دادی {-8
مطمئن باش مشکل ما هم حل میشه (شده تقریبا) فقط به جای 3 سال 1 ماه طول کشید :)) :)) :))

از اونجایی که استاد در رفتن از جواب دادن به سوال های مهم هستی یه بار دیگه سوالم رو میپرسم

به نقل از Black fire :
نادی جان دنیای بازی اگه آشغاله چرا نصف عکسایی که گذاشتی آرم دنیای بازی زیرشونه؟(فن 2-3 آتیشه ی دنیای بازی!(خودمو می گم))

من میگم دنیای بازی آشغاله نه صرفا به خاطر روزنامه ای بودنش فقط و فقط به خاطر مطالبی که توش چاپ میکنن
اصلا میدونی همین دنیای بازی به ایکس باکس چی میگه و چقدر مسخرش کرده ؟
ولی سایتش حرف نداره و جزو بهترین سایتهای بازیه

Stig

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش دانشگاه
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت (نفر اول)
دانشگاه
یه جای توپ
رشته دانشگاه
حدس بزنید

به نقل از NADIMATRIX :
منظورت رو از این پی ریزی بازی که میگی بگو ما هم بفهمیم . اینم مثل همون حرفای تاریخی دیگته
اگرم قرار باشه بازی ای رو واسه کنسولی پی ریزی کنن واسه PS3 میکنن نه واسه ایکس باکسی که سخت افزارش ضعیفتره !!!!
طبق کدوم آمار تو اکثر کشورا شما سرین ؟
نه عزیز من قصدت شوخی نبود . مشخص بود که حرفی واسه گفتن نداشتی =))
جالب اینجاست که تو این چندتا پست آخری هم که میخونم میبینم به اسم دستگاه گیر دادی {-8
مطمئن باش مشکل ما هم حل میشه (شده تقریبا) فقط به جای 3 سال 1 ماه طول کشید :)) :)) :))

از اونجایی که استاد در رفتن از جواب دادن به سوال های مهم هستی یه بار دیگه سوالم رو میپرسم
از بلک فایر بپرس که خودشم گفت پای حرفش هست.....
اینم آمار از سایت مجله ی مورد علاقمون:(بازی رایانه)
آیا پیش گویی های Pachter (ناظر بر فروش دو برابری X360 نسبت به PS3) درست از آب در آمد ؟ <<<
به استناد آمار NPD کنسول Playstation 3 در دو ماه انتهای 2010 (نوامبر و دسامبر) موفق به فروش 1.74 میلیون دستگاه شد در حالی که X360 درهمین مدت 3.27 میلیون فروش داشت تا با اختلافی در حدود 88% (1.53 میلیون) رقیب سر سخت و پرسابقه ی شرقی خود را با شکست مواجه کند و پیش بینی های بسیاری از تحلیل گران مبنی بر اینکه PS3 تا دو سال آینده installed base برتر را در اختیار خواهد گرفت با شک و شبه جدی مواجه شود .
طبق گزارشات منتشر شده حتی مایکروسافت هم از عملکرد فوق العاده Kinect و X360 غافلگیر شده است به نحوی که انبارهای این شرکت در حال حاضر تقریبا خالی شده اند و بازار با کمبود شدید مواجه گردیده !!! مسئولین مایکروسافت اظهار امیدواری کرده اند بتوانند این کمبود را تا دو ماه آینده جبران کنند !!!
همین کافیه دیگه!!!همه ی مردم دنیا هم میدونن 360 پر فروش تره حالا به هر دلیلی......
اخه با شعور پس 5 خط بالاش چی نوشتم :-w؟؟؟؟شما مشکل داری بخوای شوخی رو قبول کنی؟؟؟؟ O0
انگار که خودت به چی گیر میدی {-8؟؟!!در ضمن اگه نمیبینی ببین گفتم:که هر کسی نظری داره ریز بین!!!!
عمق فاجعه و ضرر هایی که به مردم زده مهمه نه زمان ترمیمش دادا!!!!مشکل 360 باعث شد مردم برن دستگاه ها رو به شرکت پس بدن و پولشونو بگیرن......پس ضرر چندانی نزد و فقط به شرکت یه مقدار ضربه زد....
ای بابا!!!!! :-w
من کی از جواب در رفتم؟؟؟؟؟؟؟
تو مشکل داری پست رو تا آخر نمیخونی من میدونم....
مگه نمیبینی شما انگار هنوز هم خوابی!!!!! {-8 =))
تیز بین!!!!
بهت گفتم جواب این دوتا سوالت رو تو همین 30 40 تا صفحه مگه نمیبینی؟؟؟؟

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Stig :
از بلک فایر بپرس که خودشم گفت پای حرفش هست.....
اینم آمار از سایت مجله ی مورد علاقمون:(بازی رایانه)
آیا پیش گویی های Pachter (ناظر بر فروش دو برابری X360 نسبت به PS3) درست از آب در آمد ؟ <<<
به استناد آمار NPD کنسول Playstation 3 در دو ماه انتهای 2010 (نوامبر و دسامبر) موفق به فروش 1.74 میلیون دستگاه شد در حالی که X360 درهمین مدت 3.27 میلیون فروش داشت تا با اختلافی در حدود 88% (1.53 میلیون) رقیب سر سخت و پرسابقه ی شرقی خود را با شکست مواجه کند و پیش بینی های بسیاری از تحلیل گران مبنی بر اینکه PS3 تا دو سال آینده installed base برتر را در اختیار خواهد گرفت با شک و شبه جدی مواجه شود .
طبق گزارشات منتشر شده حتی مایکروسافت هم از عملکرد فوق العاده Kinect و X360 غافلگیر شده است به نحوی که انبارهای این شرکت در حال حاضر تقریبا خالی شده اند و بازار با کمبود شدید مواجه گردیده !!! مسئولین مایکروسافت اظهار امیدواری کرده اند بتوانند این کمبود را تا دو ماه آینده جبران کنند !!!
همین کافیه دیگه!!!همه ی مردم دنیا هم میدونن 360 پر فروش تره حالا به هر دلیلی......
اخه با شعور پس 5 خط بالاش چی نوشتم :-w؟؟؟؟شما مشکل داری بخوای شوخی رو قبول کنی؟؟؟؟ O0
انگار که خودت به چی گیر میدی {-8؟؟!!در ضمن اگه نمیبینی ببین گفتم:که هر کسی نظری داره ریز بین!!!!
عمق فاجعه و ضرر هایی که به مردم زده مهمه نه زمان ترمیمش دادا!!!!مشکل 360 باعث شد مردم برن دستگاه ها رو به شرکت پس بدن و پولشونو بگیرن......پس ضرر چندانی نزد و فقط به شرکت یه مقدار ضربه زد....
ای بابا!!!!! :-w
من کی از جواب در رفتم؟؟؟؟؟؟؟
تو مشکل داری پست رو تا آخر نمیخونی من میدونم....
مگه نمیبینی شما انگار هنوز هم خوابی!!!!! {-8 =))
تیز بین!!!!
بهت گفتم جواب این دوتا سوالت رو تو همین 30 40 تا صفحه مگه نمیبینی؟؟؟؟

دارم از تو میپرسم چرا وقتی نمیتونی جواب بدی به بقیه ارجاع میدی ؟
این آماری که دادی مربوط میشه به اواخر سال 2010 و قدیمیه . یعنی ماله زمانیه که کینکت تازه اومده بود و مایکروسافت واسه تبلیغاتش 1 میلیارد دلار هزینه کرده بود پس طبیعیه که فروشش بره بالا !!!
چطوری میگی که مایکروسافت دستگاه های 3 چراغه شده رو پس میگرفت و پول خریدارا رو پس میداد ؟ :O :O :O
مایکروسافت نه تنها پول مشتری هاش رو پس نمیداد بلکه از قبول کردن 3 چراغه شدن دستگاه هم خودداری میکرد
تو مدت 3 سال که همه ایکس باکس 3 چراغه میشدن مایکروسافت یه بارم قبول نکرد
اینو تو مجله مورد علاقت (دنیای بازی) هم گفته شده
هر وقت به این 30 40 صفحه ای که میگی فکر میکنم یاد حرفای تاریخیت درباره دسته PS3 و نظرت درباره PSP میفتم :)) :)) :)) :)) :))
و اصلا به خاطر ندارم حتی یه بارم یه مزیتی از ایکس باکس گفته شده باشه
کاملا مشخصه که در برابر این سوال هیچ جوابی نداری =)) =)) =)) =)) =)) =))

Stig

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش دانشگاه
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت (نفر اول)
دانشگاه
یه جای توپ
رشته دانشگاه
حدس بزنید

به نقل از NADIMATRIX :
دارم از تو میپرسم چرا وقتی نمیتونی جواب بدی به بقیه ارجاع میدی ؟
این آماری که دادی مربوط میشه به اواخر سال 2010 و قدیمیه . یعنی ماله زمانیه که کینکت تازه اومده بود و مایکروسافت واسه تبلیغاتش 1 میلیارد دلار هزینه کرده بود پس طبیعیه که فروشش بره بالا !!!
چطوری میگی که مایکروسافت دستگاه های 3 چراغه شده رو پس میگرفت و پول خریدارا رو پس میداد ؟ :O :O :O
مایکروسافت نه تنها پول مشتری هاش رو پش نمیداد بلکه از قبول کردن 3 چراغه شدن دستگاه هم خودداری میکرد
تو مدت 3 سال که همه ایکس باکس 3 چراغه میشدن مایکروسافت یه بارم قبول نکرد
اینو تو مجله مورد علاقت (دنیای بازی) هم گفته شده
هر وقت به این 30 40 صفحه ای که میگی فکر میکنم یاد حرفای تاریخیت درباره دسته PS3 و نظرت درباره PSP میفتم :)) :)) :)) :)) :))
و اصلا به خاطر ندارم حتی یه بارم یه مزیتی از ایکس باکس گفته شده باشه
کاملا مشخصه که در برابر این سوال هیچ جوابی نداری =)) =)) =)) =)) =)) =))
من از بلک فایر نقل کردم ایشون هم گفت پای حرفش هست معنیش رو هم گفتم:ساختار اساسی بازی ها!!!
اینو چی میگی:؟؟؟(بازم از سایت مجله ی مورد علاقمون)
-) صدر نشینی XBOX 360 برای دهمین بار در 11 ماه گذشته در میان کنسولها , MORTAL KOMBAT در بین بازیها و گیم کارت 1600 پوینتی XBOX 360 بین لوازم جانبی

-) 12% افزایش فروش سخت افزار و رسیدن به رقم 279.9 میلیون دلار

-) 26% افزایش فروش بازیها و دست یابی به مبلغ 503.2 میلیون دلار

-) 20% افزایش فروش لوازم جانبی و رسیدن به عدد 147.6 میلیون دلار

-) 13% افزایش فروش PS3 نسبت به سال گذشته

-) 60% افزایش فروش XBOX 360 نسبت به سال گذشته

-) 38% کاهش و افت فروش Wii

-) 40% افزایش فروش نرم افزاری SONY
اینم امار فروش تعداد کنسول های ماه آوریل:
) MICROSOFT XBOX 360 - حدود 297,000

2) SONY PLAY STATION 3 - حدود 204,300

3) NINTENDO 3DS - حدود 194,000

4) NINTENDO Wii - حدود 172,000
اینم آمار فروش بازی های مولتی پلتفرم:
) MICROSOFT XBOX 360 - حدود 297,000

2) SONY PLAY STATION 3 - حدود 204,300

3) NINTENDO 3DS - حدود 194,000

4) NINTENDO Wii - حدود 172,000
اینم لیست فروش بازی های مولتی پلتفرم و اختصاصی:(به ترتیب فروش)
1) (Mortal Kombat (360

2) (Portal 2 (360

3) (Crysis 2 (360

4) (Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters (360

5) (Michael Jackson: The Experience (360

6) (Pokemon White (NDS

7) (Pokemon Black (NDS

8) (Just Dance 2 (Wii

9) (SOCOM 4 (PS3

10) (And Presumably Mortal Kombat (PS3
که فکر کنم خودت بتونی ببینی که مال 360 5 تا بازی هست و مال نینتندو دی اس 2 تا و ویی هم 1 و ps3 هم 2 تا!!!!!!!!!!!!یعنی هم اندازه ی نینتندو دی اس =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
گفتم دیگه راجع به فروش حرف نزن چون چیزی برای گفتن نداری!!!کاملا هم مشخصه که داری بی معنی هی ایراد میگیری..... O0
مجله ی بازی های رایانه ای گفته بود منم از اون نقل کردم اون شماره هم مال یک دو سال پیش بود......... :P
منم یاد جوکات میفتم که درباره ی دسته ی ps3 و عوض نکردن ریختش میگفتی!!! =)) =)) =)) =)) =)) {-8 {-8 {-8
هاااااااااا یعنی فقط مزیت های ps3 گفته شده نه؟؟؟؟؟؟؟؟آخه آدم یه حرفی بگو که یکی مثل خودت باور کنه!!!! :))
جوابت رو دادم حوصله ی تکرار اون حرفها رو هم ندارم که تو دو سه تا پست بهت گفتم...... B-)
کم میاری همش همینارو تکرار میکنی؟؟؟!!!! ^-^
منابع آمار های بالا:

NeoGAF
VG247
Gamasutra

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Stig :
من از بلک فایر نقل کردم ایشون هم گفت پای حرفش هست معنیش رو هم گفتم:ساختار اساسی بازی ها!!!
اینو چی میگی:؟؟؟(بازم از سایت مجله ی مورد علاقمون)
که فکر کنم خودت بتونی ببینی که مال 360 5 تا بازی هست و مال نینتندو دی اس 2 تا و ویی هم 1 و ps3 هم 2 تا!!!!!!!!!!!!یعنی هم اندازه ی نینتندو دی اس =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
گفتم دیگه راجع به فروش حرف نزن چون چیزی برای گفتن نداری!!!کاملا هم مشخصه که داری بی معنی هی ایراد میگیری..... O0
مجله ی بازی های رایانه ای گفته بود منم از اون نقل کردم اون شماره هم مال یک دو سال پیش بود......... :P
منم یاد جوکات میفتم که درباره ی دسته ی ps3 و عوض نکردن ریختش میگفتی!!! =)) =)) =)) =)) =)) {-8 {-8 {-8
هاااااااااا یعنی فقط مزیت های ps3 گفته شده نه؟؟؟؟؟؟؟؟آخه آدم یه حرفی بگو که یکی مثل خودت باور کنه!!!! :))
جوابت رو دادم حوصله ی تکرار اون حرفها رو هم ندارم که تو دو سه تا پست بهت گفتم...... B-)
کم میاری همش همینارو تکرار میکنی؟؟؟!!!! ^-^
منابع آمار های بالا:

NeoGAF
VG247
Gamasutra
اصولا وقتی حرفی رو از کسی نقل قول میکین باید منعنیش رو بفهمی یا نه ؟
خوب معنی همین ساختار اساسی بازی رو بگو
در ضمن به چیه این آمار مینازی ؟
فاصله PS3 با ایکس باکس چقدره ؟
میخای منم از سایت دنیای بازی یه جدول بزارم که توش PS3 صدر نشین باشه ؟
جوک اصلی رو که تو گفتی درباره PSP و باتری خوردن دسته PS3 =)) =)) =)) =)) =))
آره از زمانی که من اومدم تو این تاپیک تا تونستم از مزیت های PS3 گفتم و تو و نه هیچ کس دیگه ای حتی یه مزیت ایکس باکس رو نگفتین
فاجعه 3 ساله سه چراغه شدن ایکس باکس رو هم اومدی با هک شدن PSN مقایسه کردی در صورتی که اصلا ربطی نداشت =))
پس با گفتن *جوابت رو دادم حوصله ی تکرار اون حرفها رو هم ندارم * مشخص شد که کی واقعا کم اورده :)) :)) :)) :)) :)) :))

Stig

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش دانشگاه
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت (نفر اول)
دانشگاه
یه جای توپ
رشته دانشگاه
حدس بزنید

به نقل از NADIMATRIX :
اصولا وقتی حرفی رو از کسی نقل قول میکین باید منعنیش رو بفهمی یا نه ؟
خوب معنی همین ساختار اساسی بازی رو بگو
در ضمن به چیه این آمار مینازی ؟
فاصله PS3 با ایکس باکس چقدره ؟
میخای منم از سایت دنیای بازی یه جدول بزارم که توش PS3 صدر نشین باشه ؟
جوک اصلی رو که تو گفتی درباره PSP و باتری خوردن دسته PS3 =)) =)) =)) =)) =))
آره از زمانی که من اومدم تو این تاپیک تا تونستم از مزیت های PS3 گفتم و تو و نه هیچ کس دیگه ای حتی یه مزیت ایکس باکس رو نگفتین
فاجعه 3 ساله سه چراغه شدن ایکس باکس رو هم اومدی با هک شدن PSN مقایسه کردی در صورتی که اصلا ربطی نداشت =))
پس با گفتن *جوابت رو دادم حوصله ی تکرار اون حرفها رو هم ندارم * مشخص شد که کی واقعا کم اورده :)) :)) :)) :)) :)) :))
مشکل از خودته من اگه نفهمیده بودم که حرفش رو نقل قول نمیکردم مرد مومن!!!دیگه بهتر از این نمیتونم برات توضیح بدم.
94 هزار تا!!!اصلا تعداد کمی نیست رفیق!در ضمن 360 نه تنها تو فروش کنسول بلکه تو فروش بازی هم سره حتی مولتی پلتفرم!!!!با با باختی فروش رو دیگه الکی اینقدر به خودت فشار نیار که فروش ps3 بیشتره و گرنه اگه زیادی فشار بیاری.....
اههههههه!!!!!حالا دنیای بازی شد مجله و غیره هیچ نه؟؟؟!!! :)) :)) :))
دلیل نمیشه وقتی پولم رو برای یه چیز مسخره ای مثل ps3 خرج نکردم بدونم دستش چه شکلیه در ضمن نظر با حرف انتقادی فرق میکنه جیگر!!من راجع به psp نظر دادم و ازش انتقاد کردم راجع بهش پس تو هق توهین به نظر منو نداری اگه نمیدونی بدون!!والا من هنوزم نمیفهمم چرا تو اون حرف رو راجه به عوض نکردن ریخت دسته ی ps زدی!!!!! ^-^
فکر کنم تو خودتو خدا میدونی نه :-?؟؟!!!آخه .... قبل از اینکه من و تو بیایم تو این تاپیک هم طرفدارانی از XBOX 360 و ps3 بدوند که داشتند بحث میکردند راجع به این دو کنسول!!!من فقط برات یه مثال میزنم در رابطه با بحث های که درباره ی دسته ی بی نظیر 360 و برتریه فوقالعادش نسبت به دسته ی ps انجام شد.....و تو من هم نبودیم که فقط مزیت های XBOX 360 و ps3 رو میگفتیم بلکه کسان دیگه ای هم در این تاپیک بوده اند مث نمک و هیتال.....
من که جوابت رو دادم من کم اوردم؟؟؟؟!!!! :)) :)) :)) :)) :)) :))
جون من اینقدر جوک نگو.............
روده ام پاره شد!!(خسته شدم اینقدر به هم تیکه و طعنه زدیم تو چی؟)
فکر کنم بحث کافی باشه حالا چی داری بازی میکنی؟؟؟؟

• لایک

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Stig :
مشکل از خودته من اگه نفهمیده بودم که حرفش رو نقل قول نمیکردم مرد مومن!!!دیگه بهتر از این نمیتونم برات توضیح بدم.
94 هزار تا!!!اصلا تعداد کمی نیست رفیق!در ضمن 360 نه تنها تو فروش کنسول بلکه تو فروش بازی هم سره حتی مولتی پلتفرم!!!!با با باختی فروش رو دیگه الکی اینقدر به خودت فشار نیار که فروش ps3 بیشتره و گرنه اگه زیادی فشار بیاری.....
اههههههه!!!!!حالا دنیای بازی شد مجله و غیره هیچ نه؟؟؟!!! :)) :)) :))
دلیل نمیشه وقتی پولم رو برای یه چیز مسخره ای مثل ps3 خرج نکردم بدونم دستش چه شکلیه در ضمن نظر با حرف انتقادی فرق میکنه جیگر!!من راجع به psp نظر دادم و ازش انتقاد کردم راجع بهش پس تو هق توهین به نظر منو نداری اگه نمیدونی بدون!!والا من هنوزم نمیفهمم چرا تو اون حرف رو راجه به عوض نکردن ریخت دسته ی ps زدی!!!!! ^-^
فکر کنم تو خودتو خدا میدونی نه :-?؟؟!!!آخه .... قبل از اینکه من و تو بیایم تو این تاپیک هم طرفدارانی از XBOX 360 و ps3 بدوند که داشتند بحث میکردند راجع به این دو کنسول!!!من فقط برات یه مثال میزنم در رابطه با بحث های که درباره ی دسته ی بی نظیر 360 و برتریه فوقالعادش نسبت به دسته ی ps انجام شد.....و تو من هم نبودیم که فقط مزیت های XBOX 360 و ps3 رو میگفتیم بلکه کسان دیگه ای هم در این تاپیک بوده اند مث نمک و هیتال.....
من که جوابت رو دادم من کم اوردم؟؟؟؟!!!! :)) :)) :)) :)) :)) :))
جون من اینقدر جوک نگو.............
روده ام پاره شد!!(خسته شدم اینقدر به هم تیکه و طعنه زدیم تو چی؟)
فکر کنم بحث کافی باشه حالا چی داری بازی میکنی؟؟؟؟

توضیح ؟ کدوم توضیح ؟ کی توضیح دادی اصلا ؟ تو کدوم پست ؟
سونی امسال بخاطر هک شدن کنسولش و PSN خیلی ضرر کرد وگرنه ایکس باکس ماله این حرفا نیست
حرف منم اینه که تو چیزی که ازش هیچ اطلاعی نداری نظر نده
یه سوتی خیلی گنده درباره دسته PS3 دادی که بعدش فهمیدی چی گفتی !!!
خیلی های دیگه هم هستن که PS3 ندارن ولی همشون میدونن که دستش باتری نمیخوره فقط تو نمیدونستی :)) :)) :))
پس قبول کن که اشتباه کردی
من هیچ جا به هیچ کسی توهین نکردم . گرچه یکی از همین فن های ایکس باکس که ادعاشم میشد وقتی جوابی نداشت اومد و به من فحش داد . میگی توهین کردم شماره پستش رو بگو . برعکس خودت که تو همین صفحه تا تونستی به من تیکه انداختی
گرچه حوصله این بچه بازی ها رو ندارم پس میپردازم به بحث اصلی
اینجور که من فهمیدم تو خودت رو از خدا هم اونورتر میدونی :-"
میشه برتری فوق العاده دسته ایکس باکس نسبت به PS3 رو بگی ما هم بدونیم
مشکل اینه که من جوابی نمیبینم :)) :)) :))
رودت پاره شد خوب بخیش بزن =)) =)) =))
فعلا که هیچی بازی نمیکنم

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

چقدر دعوا میکنید ؟

واقعا" هر دوشون خوبن و ما در حدی نیستیم که بگیم کدوم بهتره.

من هم که تو ترک هستم به شما هم توصیه میکنیم ترک کنید. به نظرم دیگه بچه بازی شده بازی های کامپیوتری.

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از H O S E I N :
چقدر دعوا میکنید ؟

واقعا" هر دوشون خوبن و ما در حدی نیستیم که بگیم کدوم بهتره.

من هم که تو ترک هستم به شما هم توصیه میکنیم ترک کنید. به نظرم دیگه بچه بازی شده بازی های کامپیوتری.
البته بستگی داره بازیش چی باشه :D

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

حتی بهنوش بختیاری هم طرفدار PS ه :)) :)) :)) :)) :))

8s8l0rzya6w4g0cbdnqx.jpg

بالا