نه عزیزم Gearsخیلی چیزا داشت.....به نقل از homayun :gears فقط سیستم سنگر گیریه جدیدی داشت همه هم از همینش استفاده کردن!
gears اونقدرا هم خدا نیست.ps3 بازی زیاد داره که جلوی گیرز قرار بگیرن
آره ولی ps3 از ایکس باکس باحال تره!!؟؟به نقل از BAX :ایکس باکس عالیه
البته من از امریکا و استرالیا خبر دارم که نوجوونا وی خیلی بازی میکنن
یه بدبختی که ما گرفتارشیم اینه که گرافیک فقط مهمه!!!!!کله دنیا تو چند سال اخیر ds اول بود جز ایران!به نقل از BAX :ایکس باکس عالیه
البته من از امریکا و استرالیا خبر دارم که نوجوونا وی خیلی بازی میکنن
به نقل از legend :آره ولی ps3 از ایکس باکس باحال تره!!؟؟
[/quotبا اين حرفت مخالفم xboxاز هر لحاظ بهتره]
به نقل از nima_nv :من خودم X360 دارم....
اما الان 2 ساله که PS3 به عنوان برترین کنسول دنیا داره انتخاب میشه....(توسط سایت معتبر IGN)
به چند دلیل:
اومدن IP های جدید بیشتر....
کنسول قوی تر (از نظر نرم افزار و دوام بیشتر....)
و اما نقطه ی قوت X360:
XBLive
اما این نقطه قوت تو ایران مالیده چون بازی های ما کپیه و غیر قانونی و تو Baning Waveهمه تقریبا Ban و بدبخت میشیم(البته اگه آنلاین بازی کنیم....)
اگر هم نخواین Ban شید باید بازی های اورجینال بگیرید که از نظر قیمت با PS3 یکی در میاد
با این فرق که شما فقط 1 ماه میتونین از XBLبه صورت Free استفاده کنید اما PSNetwork کاملا Free هست....
البته اینجوری که بوش میاد X360 فوق العاده سریع داره خز میشه(متاسفانه)
اما اگر پول بازی واستون مهمه نیس و بچه پول دارین PS3 رو از دست ندین!
به نقل از Black fire :1- جاسپر
2-الان دقیق یادم نیست بعدن بهت می گم
4- 4 تومن هم پیدا می شه بعضی نامردا هم 10 تومن می فروشن
به نقل از Black fire :یادم باشه بعد از کرک شدن پی اس 3 (زمانش نزدیکه) نظر سنجی رو دوباره راه بندازم!
در ضمن من به خاطر گاد آو وار کلا پی اس گرفتم!
بازیای اورجینالو که تموم می کنی چیکار می کنی؟به نقل از Black fire :می دونم خیلی ضد حال بود برا تابستون امثال رو ps3 حساب کرده بودم نشد فعلا رفتم تو خط پی اس پی... ولی بازی اورجینال باهاش باز کردم ورژنش رفت بالا(نوب بازی در آوردم) الان نمی شه کرک زد الان می خوام گاد آو وار اورجینال بخرم(اشتباه نکنید خر پول نیستم، فقط دیوونم!)
آرشیو! الان یه دون کارگاه مخفی کرنک دارم یه دونه little big planet که این دومیه نامرد ورژنمو برد بالا! در عوض یه راه پیدا کردم فلش گیم روش باز کنم!به نقل از parastoo :بازیای اورجینالو که تموم می کنی چیکار می کنی؟
می دونی میتونی بازی های اورجینالو بدیو 2 تومن هم بدی یه اورجینال دیگه بگیری؟به نقل از Black fire :آرشیو! الان یه دون کارگاه مخفی کرنک دارم یه دونه little big planet که این دومیه نامرد ورژنمو برد بالا! در عوض یه راه پیدا کردم فلش گیم روش باز کنم!
تو ایران شک دارم بشه یا حداقل تو این شهر من که نمی شه.به نقل از parastoo :می دونی میتونی بازی های اورجینالو بدیو 2 تومن هم بدی یه اورجینال دیگه بگیری؟
ميشه. من اصولا همين كارو مي كنم. تو شهرتم مي توني پيدا كني.به نقل از Black fire :تو ایران شک دارم بشه یا حداقل تو این شهر من که نمی شه.
به نقل از Black fire :تو ایران شک دارم بشه یا حداقل تو این شهر من که نمی شه.