The power of lolzبه نقل از fograd :من با همه بازی کردم xbox یه چیز دیگس....
کیفیت هنوزم براره؟به نقل از fograd :با wii بازی کردم ولی با ds و آتاری بازی نکردم!!!
ولی به جاش xbox کینکت داره که تکنولوژیش رو هیچ دستگاهی نداره در ضمن بازی batman ایکس باکس 3d هست.
من قبول دارم ps3 کلاس بالا تری داره ولی از نظر کیفیت در یه حدن
i say,,, its my idea.....
به نقل از fograd :با wii بازی کردم ولی با ds و آتاری بازی نکردم!!!
ولی به جاش xbox کینکت داره که تکنولوژیش رو هیچ دستگاهی نداره در ضمن بازی batman ایکس باکس 3d هست.
من قبول دارم ps3 کلاس بالا تری داره ولی از نظر کیفیت در یه حدن
i say,,, its my idea.....
نه تا سال دیگه دارم می خرم چون ضاهرا کرک شده ولی یک نکته : نخوردیم نون گندم دیدیم که دست مردم! اینکه ندارم دلیل نمی شه که بصورت چتر بازی نکرده باشم.به نقل از fograd :آره به نظر من
black fire جان جدیدا ps3 خریدی؟؟؟؟
من شرط می بندم که شما یکی از این دوتا رو بازی نکردی که فرق نمی ذاری!به نقل از fograd :من شنیدم batman سه بعدی ه.
میکروسافت تو این عرصه نمیره چون میدونه 3 بعدی به چشم آسیب میرسونه!!!!
بشکنه این دست که نمک نداره داری از ویندوز کپی مایکرو سافت استفاده میکنی جای تشکرته؟؟؟؟
راستی ps3 چرا نمیتونه چیزی شبیه kinect بزنه؟؟؟ چون نمیتونه!!!! از اون eye toy پلی 2 معلوم بود نمیتونه!!!!!
ولی ps3 یه چیزی ساخته محشر دو تا لامپ میگیری تو دستت تکونشون میدی!!! اسمشو فراموش کردم. چون به درد نمی خورد، از حافظم پاکش کردم!!
من بهتون قول می دم شما هیچ کودومتون xbox بازی نکردین که اینقدر بین این دو تا فرق میزارین
عزیزم من هم شرط میبندم شما با هر دو بازی نکردی! من هردو کنسول رو دارم. از هر جفتشم لذت میبرم. همون بتمنی هم که میگی رو ایکس باکس بازی کردم.به نقل از fograd :من شنیدم batman سه بعدی ه.
میکروسافت تو این عرصه نمیره چون میدونه 3 بعدی به چشم آسیب میرسونه!!!!
بشکنه این دست که نمک نداره داری از ویندوز کپی مایکرو سافت استفاده میکنی جای تشکرته؟؟؟؟
راستی ps3 چرا نمیتونه چیزی شبیه kinect بزنه؟؟؟ چون نمیتونه!!!! از اون eye toy پلی 2 معلوم بود نمیتونه!!!!!
ولی ps3 یه چیزی ساخته محشر دو تا لامپ میگیری تو دستت تکونشون میدی!!! اسمشو فراموش کردم. چون به درد نمی خورد، از حافظم پاکش کردم!!
من بهتون قول می دم شما هیچ کودومتون xbox بازی نکردین که اینقدر بین این دو تا فرق میزارین
به نقل از fograd :آقا اصلا چرا راه دور بریم؟؟؟
نظر سنجی بالای همین صفحه هست
به نقل از هیتال :قبلا گفتم بازهم میگم ، اگه PS3 هم مثل xbox بازیاش کپی بود ، عمرا xbox تو ایران انقدر طرفدار نداشت! 80% کسایی که طرفداری xobox رو میکنن ، اگه PS3 کپی خور شه ، سر خر رو کج می کنن از اینوری! :)
به نقل از هیتال :برو آقا اصلا با شما نمیشه بحث کرد! من دارم حرف از سایت های خارجی و منابع درست و حسابی میزنم ، شما میگی نظرسنجی بالای صفحه! نه که اینجا همه کارشناسند!!!؟؟؟
^-^ ^-^ ^-^ ^-^به نقل از fograd :باشه پس سایت معتبری رو بگین که با دلیل به طور مستقیم گفته ps3 بهتره.
این سایت نظر کاربر نداشته باشه چون خودتون گفتین:
پس نظر کاربر اصلا نباید توش تاثیر داشته باشه....
ما منتظر لینک شما هستیم ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^
اگه یافتی یه جایزه از من طلب داری ......
عزیزم تا به حال اسم هوی رین به گوشت خورده؟ نخورده اون عکس اولیه که تو صفحه پیش گذاشتم نگاه کن.به نقل از fograd :معلومه xbox .
تو ps3 اصلا نمیشه بارون رو دید!!