پاسخ : کدام کنسول؟
دوستان یه خورده منطقی و بدون غرور قضاوت کنید خواهشا!
متاسفانه ایکس باکس داره تبدیل به وسیله ای میشه که پایه و اساسش سرگرمیهای اجتماعیه و نه بازی(مثل تماشای تی وی٬اسکایپ و ...) و این مغایر با اصل و ریشه کنسوله.بله قطعا پی اس ۴ هم کم و بیش این امکانات رو خواهد داشت ولی در کنارش شمارو از داشتنه سیستمی قدرتمند و بروز که براحتی بتونه تا اواخر عمر نسل جدید٬بهترین بازیهارو با بالاترین کیفیت اجرا کنه٬ناامید نمیکنه.
.من کنفرانسو دیم.اولا قسمت عمده تغییرات و پیشرفت این دستگاه مربوط به قسمت لایو و رابط کاربری کینکت و نحوه جدید تعاملش با دستگاه بود که هیچ ربطی به گیم نداشت!دوما:بله این مدل ۸ گیگ رم داره و یه سی پی یو ۸ هسته ای و درایو بلوری و دسته با باتریه داخلی که نسبت به مدل قبلی پیشرفت بزرگیه ولی واسه یه کنسول نسل بعدی که قراره حداقل واسه ۵ سال آینده سر پا بمونه و با روند رو به پیشرفت بازیها بتونه همخونی داشته باشه٬فکر نمیکنم چیز خارق العاده یا طوفانی باشه بخصوص رم دی دی آر ۳ که از همین حالا به تاریخ پیوسته.
سوما:مگه ملاک برتری یه کنسول به تعداد بازیه انحصاریه؟! خیر به کیفیت اونهاست که فعلا نمیشه قضاوت کرد٬سونی هم انحصاریهایی مثل HAZE و LAIR رو داشت که ضعیف ظاهر شدن.من به شخصه خیلی انتظارم بالاتر بود ولی با شنیدن سطح سخت افزار دستگاه و طراحیش که شدیدا منو یاد دستگاههای ویدیوی نواربزرگ قدیمی میندازه٬بدجوری خورد تو ذوقم اما طراحی دسته و کینکت خوبه.
اگه به دور از هرگونه فن بازی و تعصب کورکورانه٬دموهای نمایش داده شده در پی اس ۴ و ایکس باکس وان رو با هم مقایسه کنید٬براحتی میشه به برتریه پی اس ۴ پی برد.من موقع دیدن دموی فیفا ۱۴ یا کال گوست به هیچ وجه تفاوت فاحشی نسبت به الان حس نکردم ولی با تماشای دموی عناوین پی اس ۴ که تازه عناوین اولیه این کنسول هستن٬میبینید که با چه کیفیتی روبرو هستید مثل
EEP DOWN ,KILL ZONE, INFAMOUSبله همه چیز گرافیک نیست ولی باید ببینید بابت پول هنگفتی که برای خرید یه کنسول میدید چه انتظاری ازش دارید٬
آیا پول میدید که مثلا بشینید باهاش شبکه های تلویزیونی رو ببینید (که ۹۰ درصد کارتی هستن)یا مثلا با اسکایپش تماس بگیرید یا برید تو سایتهای اینترنتی؟!! (به این ویژگیها وضعیت اینترنت ایران رو اضافه کنید)یا اینکه میخواید باهاش حرفه ای بازی کنید؟به شخصه فکر میکنم هیچ دلیله منطقی ای واسه ارجحیت دادن ایکس باکس به پی اس ۴ وجود نداره بخصوص واسه بچه های ایران.
▬▬▬▬▬▬▬▬
مایکرو امروز نشون داد که بدجوری خودشو محتاج به امکانات اجتماعی و درواقع فرعیه کنسولش میدونه و از عدم اتخاذ تصمیمات شجاعانه وروحیه ریسک پذیری بر عکس سونی رنج میبره٬و سعی داره با ایجاد هایپ تبلیغاتی بر سر قابلیتهای آنلاین کنسولش٬مردم رو به خرید اون ترغیب کنه٬امکاناتی که همین الآن میتونیم با تبلتها٬رسیورها و پی سی هامون داشته باشیم!داشتن بازیهایی مثل هیلو٬فورزا و ...هم نکته خارق العاده ای نیست٬یعنی میخواست اینها رو هم نداشته باشه؟!!خلاصه کلام:مایکرو در حال فاصله گرفتن از فلسفه وجودیه کنسولهاست و داره به گیم به عنوان یه گزینه ثانوی نگاه میکنه.اشتیاقم برای E3 کم شد چون رقابت تنگاتنگی وجود نداره!!