امیدوارم کم گرون باشه ...
به نقل از NEO :در رابطه با ظاهر :
خیلی وقته طراحی چهارگوش و گوشهدار کنسول دموده شده و شما مدل های مشابه این طراحی رو تو دو نسل قبل هم نمیتونید پیدا کنید!
اون چیزی که از تصاویر بالا بر میاد و میشه فهمید اینه که وزن کنسول بالاست و دستگاهی هم که وزنش زیاد باشه خیلی راحت داغ میکنه.
منبع خبر من :به نقل از Dant3 :
بحثی بود در مورد متای بازی تامب رایدر ! برو تو فرومش بگرد .یک پست اِه گیم فارو که منبعش ویکی پدیاست نشون بده .... (نخود سیاه ...) ...
ما رو باش داریم با کی بحث می کنیم ! حیف وقتی که گذاشتم اینا رو تایپ کردم.به نظرتون هدف رضا از دادن این لینک چی بوده ؟ ... همون مقاله هه ...
الف ) من زبان بلدم ...
ب ) نیما زبان بلده ... (فرض محال) ...
ج ) منابع من سایت های خارجیه ...
د ) سایت های خارجی منابع منن ...
ه ) زبان زنده ی دنیا زبان انگلیسیه ...
ی) (گزینه ی بی ربط) نیما (منادا).... باشه تو هم با مزه ...
به نقل از Dant3 :بحثی بود در مورد متای بازی تامب رایدر ! برو تو فرومش بگرد .
به نقل از Dant3 :در ضمن ، منظورت رو خیلی بد میرسونی ،، اون چیزایی که تو پستای قبلت گفتی اصن ربطی به نوع استفادشون نداشت . تکلیفتو با خودت مشخص کن لااقل
▬▬▬▬▬▬▬▬به نقل از ๖ۣۜNima :و در مورد DDR3 و GDDR5 لازم به ذکر است :
پس از رونمایی از PS4 (دسته و بازی هایش) و مشخص شدن قدرت سخت افزاری اش،مشخص شد که این کنسول از 8 گیگ حافظه ی فوق سریع GDDR5 استفاده خواهد کرد که بعد از آن سونی اعلام کرد از این 8 گیگ حافظه 7 گیگ آن به بازی و 1 گیگ آن به اجرای سیستم عامل و برنامه های جانبی اختصاص دارد.با این حال این 7 گیگ حافظه ی فوق سریع GDDR5 بسیار بهتر از 512 مگ حافظه ی کنونی PS3 است و این مشکلی را ایجاد نخواهد کرد.
XBOX ONE از 8 گیگ حافظه ی DDR 3 استفاده خواهد کرد.
اما اکنون،با توجه به جزئیات منتشر شده مشخص شده است که از این 8 گیگ حافظه ی DDR3 -که نسبت به PS4 ضعیفتر است- تنها 5 گیگ آن به بازی ها اختصاص دارد و 3 گیگ آن به اجرای سیستم عامل و برنامه های جانبی مشغول خواهد شد که این باز هم نشان می دهد که PS4 در اجرای بازی ها بسیار موفق تر از XBOX ONE عمل خواهد کرد!
من یه 2 روزیه میخوام اینو بهت بگم روم نمیشه ... :-[به نقل از Dant3 :ما رو باش داریم با کی بحث می کنیم ! حیف وقتی که گذاشتم اینا رو تایپ کردم.
از cloud داره توی dropbox اندروید استفاده میشه که انصافا عالی جواب دادهبه نقل از Black Fire :در مورد cloud باید بگم که به سرعت اینترنت مناسب نیاز داره و با این حسابی که قراره 3 برار قدرتش رو افزایش بده حجمو درسته قورت می ده حتی در خارج از ایران هم شاید به صرفه نباشه ولی یه مسئله دیگه هم که هست اینه که این سیستم روی هر دستگاهی قابل اجراست و به سخت افزار نیاز نداره و حتی قبلا روی کامپیوتر امتحان شده البته دیگه نمی دونم نتیجش چی شد