کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک
پاسخ : کدام کنسول؟

به نقل از namak :
البته بايد در نظر داشته باشيم كه MOV
قيمتش ارزون تره نه؟
پس قروشه بدي نداره ولي فكر نكنم فروشش به كينكت برسه

تاثیر قیمت زیاد نیست.

fograd

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي بابل
شهر
بابل
دانشگاه
اگه خدا بخواد تهران

مهم کیفیته!!! :D

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

اینجا رو هم بخونید :

http://www.gamespot.com/features/6242816/index.html

• لایک
امتیازات: namak

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از H O S E I N :
صفحه های قبلو نخونده بودم ولی الآن فهمیدم اینجا همه فن بوی هستن و تکلیفشون خیلی وقته معلومه . واقعا" متاسفم [-( توی چند تا پست قبل خواستم بی طرف باشم و خودم رو بزنم به اون راه.
همیشه توی مولتی پلتفورم ها 360 بهتر عمل کرده. ولی یه عده معلوم الحال دوست خودشون رو با دو سه تا بازی مثل gow III و UC 2 و GT 5 خودشون رو گول بزنن. هیچ توجه نمیکنه که " با یک گل بهار نمیاد"

توی MAFIA II که گرافیک افتضاح کنسول ps3 نسبت به 360 معلوم بود. شرکت سونی هم سعی میکنه بیاد با چند تا انحصاری هر چند وقت یکبار یه سر و صدایی بکنه و بره تا چند ماه بعد. همون PSN هم کپی کمپانی سونی از xbl بود و برای این که خیلی ضایع نشه مجانیش کردن.
dual shock 3 هم اصلا" در حدی نیست که بخواد با X360C مقایسه بشه. طراحی دسته برای 15 سال پیشه و هنوز هم داره استفاده میشه. فرم طراحی دسته هم اصلا" با شکل دست همخوانی نداره. بعد از یک ساعت بازی دستتون درد میگیره.

در مورد کنتلر های حرکتی هم که سونی با move توی نمایشگاه اخیر بدجوری ضایع شد. کم ترین امتیاز برای move بود. مطمئن باشید آمار خریدش اصلا" به کینکت نخواهد رسید.

استاد! آقای منطقی!

شرکت ها و استودیوهایی که مولتی میسازن نمی تونن از ساختار PS3 استفاده کنند مشکل از ps3 یه؟

شرکت ها برای اینکه خودشون رو راحت کنند ، اصلا به سخت افزار PS3 نزدیک نمی شن! بازی رو روی ایکس باکس incode میکنند و بعد همونو میان روی PS3 پورت میکنند! خب مشخصه که گند میخوره به بازی !!! چون این دو تا کنسول ساختارشون هیچ ربطی به هم نداره!

ولی اگر شرکتی بخواد از سخت افزار PS3 بهره ببره اونقته که PS3 یک سر و گردن جلو تر میفته!

نمونش بازی Batman:AA که روی PS3 به طرز فاحشی بهتر بود!!!
نمونه ی دیگش FarCry 2 که باز هم روی PS3 بهتر بود!

سونی چند وقت یکبار نمیاد یه انحصاریه شاخ ول نمیکنه و نمیره که سر و صدای مردم رو بخوابونه! سونی میاد و این انحصاری های شاخ رو میده تا ثابت کنه کیفیت بد بازی های مولتی از تنبلی شرکت هاست! نه سخت افزار PS3 !

E3 سال گذشته رو یادمونه که سونی بعد از نمایش Uncharted 2 گفت : "فکر نمی کنیم بعد از این(UC2) و بقیه ی عناوین ما(KZ2 , ...) جایی برای کم کاری استودیو ها وجود داشته باشه!

هیچ وقت یادم نمیره TEKKEN 6 قبل از مولتی شدن ، چه ابر گرافیکی بود! اما وقتی مولتی شد ، بخاطر درایو های DVDی منسوخ شده ی 360 و کمبود حجم ، گند خورد به بازی!
هیچ وقت یادم نمیره عذابی که دوستان 360 دار من کشیدند تا FFXIII رو تموم کنند! پدرشون در اومد با اون همه دیسک! یهو چند هفته دنبال یه دیسکش میگشتن و جایی پیدا نمیشد!

و هیچ وقت یادم نمیره حرفی رو که کلیف(کارگردان GeOW) زد : " حقیقتا کار کردن با سخت افزار PS3 برای من جالبه ، اما متاسفانه دسته های PS3 حال منو بهم میزنه و اعصابم بهم میریزه!"
من خودم بعنوان کسی که هر دو رو داره ، قبول درام که دسته ی 360 خوش دست تره!

دوستانی که دارن حنجره ی خودشونو جر میدن با Halo : Reach !!! این بازی رو گرفتید؟ من گرفتم! بازی کردم! حقیقتا بازی جذابیه! اما در زمینه ی گرافیک هنوز به UC 2 هم نرسیده! چه برسه به GOW III ! :)

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از هیتال :
استاد! آقای منطقی!

شرکت ها و استودیوهایی که مولتی میسازن نمی تونن از ساختار PS3 استفاده کنند مشکل از ps3 یه؟

شرکت ها برای اینکه خودشون رو راحت کنند ، اصلا به سخت افزار PS3 نزدیک نمی شن! بازی رو روی ایکس باکس incode میکنند و بعد همونو میان روی PS3 پورت میکنند! خب مشخصه که گند میخوره به بازی !!! چون این دو تا کنسول ساختارشون هیچ ربطی به هم نداره!

ولی اگر شرکتی بخواد از سخت افزار PS3 بهره ببره اونقته که PS3 یک سر و گردن جلو تر میفته!

نمونش بازی Batman:AA که روی PS3 به طرز فاحشی بهتر بود!!!
نمونه ی دیگش FarCry 2 که باز هم روی PS3 بهتر بود!

سونی چند وقت یکبار نمیاد یه انحصاریه شاخ ول نمیکنه و نمیره که سر و صدای مردم رو بخوابونه! سونی میاد و این انحصاری های شاخ رو میده تا ثابت کنه کیفیت بد بازی های مولتی از تنبلی شرکت هاست! نه سخت افزار PS3 !

E3 سال گذشته رو یادمونه که سونی بعد از نمایش Uncharted 2 گفت : "فکر نمی کنیم بعد از این(UC2) و بقیه ی عناوین ما(KZ2 , ...) جایی برای کم کاری استودیو ها وجود داشته باشه!

هیچ وقت یادم نمیره TEKKEN 6 قبل از مولتی شدن ، چه ابر گرافیکی بود! اما وقتی مولتی شد ، بخاطر درایو های DVDی منسوخ شده ی 360 و کمبود حجم ، گند خورد به بازی!
هیچ وقت یادم نمیره عذابی که دوستان 360 دار من کشیدند تا FFXIII رو تموم کنند! پدرشون در اومد با اون همه دیسک! یهو چند هفته دنبال یه دیسکش میگشتن و جایی پیدا نمیشد!

و هیچ وقت یادم نمیره حرفی رو که کلیف(کارگردان GeOW) زد : " حقیقتا کار کردن با سخت افزار PS3 برای من جالبه ، اما متاسفانه دسته های PS3 حال منو بهم میزنه و اعصابم بهم میریزه!"
من خودم بعنوان کسی که هر دو رو داره ، قبول درام که دسته ی 360 خوش دست تره!

دوستانی که دارن حنجره ی خودشونو جر میدن با Halo : Reach !!! این بازی رو گرفتید؟ من گرفتم! بازی کردم! حقیقتا بازی جذابیه! اما در زمینه ی گرافیک هنوز به UC 2 هم نرسیده! چه برسه به GOW III ! :)

این که نمیتونن از ساختار ps3 استفاده کنند چه علتی داره ؟ بله این ضعف ps3 که برای ساخت بازی کلی مصیبت سر استدیو ها میاره. این یه عیبه. برای چی یه کنسول باید مثل یه صندوقچه گنج بنظر بیاد که ساختار داخلی اون نا آشناست ؟

شرکت ها برای چی باید خودشون رو راحت کنن ؟ ضمنا" بزار تا وقتی crysis 2 اومد اونوقت میشه بهتر قضاوت کرد چون این بازی برای هر کنسول مستقل پورت میشه که این قابلیت جدید cryengine 3 هستش. و مسئله بعدی اینه که شما مثل اغلب ایرانی ها گرافیک رو مساوی کل بازی میدونی.

درر مورد بتمن هم بهتره بری همون لینک گیم اسپات رو بخونی . این بازی توی 360 اگر بالاتر از ps3 نباشه کمتر هم نیست. توی لینک گیم اسپات گفته تازه گاهی اوقات بیشتر هم هست و تصویر هم داره.
Farcry 2 هم همین طور.

الآن فکر میکنی ps3 انحصاریاش از نظر گرافیکی خیلی شاخن ؟ ولی مطمئن هستم همون GOW III تو نورپردازی و خیلی قسمت های دیگه جلوی AW کم میاره.

و باز هم شما همه چیز رو فدای گرافیک میکنی. ps3 فقط یکی یا دو جنبه ی قوی تر نسبت به ایکس باکس داره. اصلا psn قابل مقایسه با xbl هست ؟ به تفاوت آمار فروش 360 و ps3 توجه کردی ؟ به نتایج نظر سنجی همین تاپیک چی ؟

و ضمنا" جالبه که میگی درایور 360 که dvd هست منسوخه. ولی توجه کن که همین درایور برای بازی های pc که نمونشون crysis بود استفاده میشد و میشه و مطمئن باش که pc راحت ps3 رو که فن های ps3 اینقدر بهش مینازن رو توی جیبش میزاره. در واقع سونی کار احمقانه ای کرد که از blu-ray استفاده کرد.

و ضمنا" افت کیفیت tekken 6 که البته زمان خودش هم گرافیک خاصی نداشت به قول خودت به خاطر پورت از ps3 به 360 بوده.

در مورد آخری هم همونطور که گفتم شما فقط گرافیک رو میبینی و از نظر شما گرافیک = بازی.

• لایک

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از H O S E I N :
این که نمیتونن از ساختار ps3 استفاده کنند چه علتی داره ؟ بله این ضعف ps3 که برای ساخت بازی کلی مصیبت سر استدیو ها میاره. این یه عیبه. برای چی یه کنسول باید مثل یه صندوقچه گنج بنظر بیاد که ساختار داخلی اون نا آشناست ؟

شرکت ها برای چی باید خودشون رو راحت کنن ؟ ضمنا" بزار تا وقتی crysis 2 اومد اونوقت میشه بهتر قضاوت کرد چون این بازی برای هر کنسول مستقل پورت میشه که این قابلیت جدید cryengine 3 هستش. و مسئله بعدی اینه که شما مثل اغلب ایرانی ها گرافیک رو مساوی کل بازی میدونی.

درر مورد بتمن هم بهتره بری همون لینک گیم اسپات رو بخونی . این بازی توی 360 اگر بالاتر از ps3 نباشه کمتر هم نیست. توی لینک گیم اسپات گفته تازه گاهی اوقات بیشتر هم هست و تصویر هم داره.
Farcry 2 هم همین طور.

الآن فکر میکنی ps3 انحصاریاش از نظر گرافیکی خیلی شاخن ؟ ولی مطمئن هستم همون GOW III تو نورپردازی و خیلی قسمت های دیگه جلوی AW کم میاره.

و باز هم شما همه چیز رو فدای گرافیک میکنی. ps3 فقط یکی یا دو جنبه ی قوی تر نسبت به ایکس باکس داره. اصلا psn قابل مقایسه با xbl هست ؟ به تفاوت آمار فروش 360 و ps3 توجه کردی ؟ به نتایج نظر سنجی همین تاپیک چی ؟

و ضمنا" جالبه که میگی درایور 360 که dvd هست منسوخه. ولی توجه کن که همین درایور برای بازی های pc که نمونشون crysis بود استفاده میشد و میشه و مطمئن باش که pc راحت ps3 رو که فن های ps3 اینقدر بهش مینازن رو توی جیبش میزاره. در واقع سونی کار احمقانه ای کرد که از blu-ray استفاده کرد.

و ضمنا" افت کیفیت tekken 6 که البته زمان خودش هم گرافیک خاصی نداشت به قول خودت به خاطر پورت از ps3 به 360 بوده.

در مورد آخری هم همونطور که گفتم شما فقط گرافیک رو میبینی و از نظر شما گرافیک = بازی.

نه عزیزم ! من فقط گرافیک رو نمی بینم! وگرنه از heavy rain خوشم نمیومد! HV گرافیکش به UC 2 و GOW III نمیرسه! اما من عاشق داستان و ریتم بازی شدم!

راستی تا یادم نرفته اینو ببین! این ترجمه است! رفرنس اصلی از معتبر ترین(معتبرترین) سایت در زمینه ی مقایسه باز یهای مولتی بین دو کنسوله :
http://www2.bazinama.com/message/thread20515.html

خوب شد که بحثو کشیدی به AW! یکی همین بازی یکی هم SC:CV از بازیهایی بودن که ماکروسافت و فن هاش روی گرافیک اونها خیلی مانور میدادن! (نگو من برام مهمه!بخوای نخوای گرافیک در مه جا یک فاکتور اصلیه! در ضمن اینجا بحث سر قدرت کنسولهاست،اگه به لذت بازی باشه که Mario ازهمه اینا شاختره!)

هر دو تای این بازی ها اومدن! همه هم بازی کردن! من هم مثل بقیه! از SC لذت بردم و شیفته اش شدم و مجنون AW شدم!

اما گرافیک SC که اینهمه روش مانور میدادن چی شد؟ انصافا در سطح نرمال بازی های روز بود! نه بیشتر!

اما بحث بعدی! مشخصه که AW در نور پردازی باید از GOW بهتر باشه! چون اصلا پایه ی این بازی بر اساس تاریکی و روشنی بنا شده! بقول شعار سازنده هاش : " تاریکی دشمن توست!"
و طبیعتا سازنده ها همه ی تمرکزشون رو روی نور پردازی گذاشتن! اما همه چیز گرافیک نور پردازیه؟ تکسچر ها چی؟ blur چی؟ مدل سازی ها و سیمولیت ها چی؟!
به فرم صورت شخصیت های AW هنگام حرف زدن توجه کردی؟! به نوع حرکت های لب و لوچه و ... ؟! حتی فرم دندون ها؟ حتی محل اتصال آرنج! خیلی مصنوعی به نظر میرسه!
تو اینا میتونه با GOW رقابت کنه؟

بازهم میگم! گرافیک برای من همه چیز نیست! لذت بازی برای من همه چیزه! من بیشتر از گرافیک GOW از گیم پلی خشونت بارش و در UC 2 هم بیشتر از گرافیک از ادونچر فوق العاده اش لذت بردم!
اما متاسفانه یا خوشبختانه ، در همه جا گرافیک یک معیار اصلی در نظر گرفته میشه!

به نقل از H O S E I N :

متاسفانه هنوز نمی دونی ساختار PC بکلی با ساختار کنسولی متفاوته!
چه دلیله شما میاری؟ یه نقطه مقابل برات مثال میزنم : بازی های Iphone مثلا اگر 150mg حجم داشته باشند ، همون بازیها توی آندروید 30mg حجم دارند!خب؟! این چیزی رو ثابت میکنه؟!

PC چون بیشتر چیزها روی سیستم نصب میشوند ، نیازی به حجم بالای دیسک نیست! اما در کنسول چون بازی در لحظه اجرا میشه ، باید حجم زیادی از فایل های process روی دیسک read و بعد هم run بشن!
اینه فرق ساختار PC با کنسول!

+++++++++
پست ها ترکیب شد

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

راستی در مورد این بازیای بین کنسولی:
دراگون ایج نسخه کامپوترش قوی ترین از نظر گیم پلی قرار گرفت و بعدش پلی استیشن 3 و در نهایت ایکس باکس ضعیف ترین نسخه از نظر گرافیکی رو داشت :-" که البته متاسفانه کلش هم باگ بود!
نتیجه اخلاقی: سازنده های محترم اگر شعورتون نمی کشه درست کمپایل کنید بی خیال بازی بین کنسولی بشید!
یه دونه هم اینگلیسی می نویسم که خدایی نا کرده پاشون به اینجا باز شد بفهمن! :-\ :)) :)) :))
Dear game developers if you can't compile a game from a console to another one in the correct way pleas just forgot about it and don't F*** in the game

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از هیتال :
نه عزیزم ! من فقط گرافیک رو نمی بینم! وگرنه از heavy rain خوشم نمیومد! HV گرافیکش به UC 2 و GOW III نمیرسه! اما من عاشق داستان و ریتم بازی شدم!

راستی تا یادم نرفته اینو ببین! این ترجمه است! رفرنس اصلی از معتبر ترین(معتبرترین) سایت در زمینه ی مقایسه باز یهای مولتی بین دو کنسوله :

خوب شد که بحثو کشیدی به AW! یکی همین بازی یکی هم SC:CV از بازیهایی بودن که ماکروسافت و فن هاش روی گرافیک اونها خیلی مانور میدادن! (نگو من برام مهمه!بخوای نخوای گرافیک در مه جا یک فاکتور اصلیه! در ضمن اینجا بحث سر قدرت کنسولهاست،اگه به لذت بازی باشه که Mario ازهمه اینا شاختره!)

هر دو تای این بازی ها اومدن! همه هم بازی کردن! من هم مثل بقیه! از SC لذت بردم و شیفته اش شدم و مجنون AW شدم!

اما گرافیک SC که اینهمه روش مانور میدادن چی شد؟ انصافا در سطح نرمال بازی های روز بود! نه بیشتر!

اما بحث بعدی! مشخصه که AW در نور پردازی باید از GOW بهتر باشه! چون اصلا پایه ی این بازی بر اساس تاریکی و روشنی بنا شده! بقول شعار سازنده هاش : " تاریکی دشمن توست!"
و طبیعتا سازنده ها همه ی تمرکزشون رو روی نور پردازی گذاشتن! اما همه چیز گرافیک نور پردازیه؟ تکسچر ها چی؟ blur چی؟ مدل سازی ها و سیمولیت ها چی؟!
به فرم صورت شخصیت های AW هنگام حرف زدن توجه کردی؟! به نوع حرکت های لب و لوچه و ... ؟! حتی فرم دندون ها؟ حتی محل اتصال آرنج! خیلی مصنوعی به نظر میرسه!

بازهم میگم! گرافیک برای من همه چیز نیست! لذت بازی برای من همه چیزه! من بیشتر از گرافیک GOW از گیم پلی خشونت بارش و در UC 2 هم بیشتر از گرافیک از ادونچر فوق العاده اش لذت بردم!

چه دلیله شما میاری؟ یه نقطه مقابل برات مثال میزنم : بازی های Iphone مثلا اگر 150mg حجم داشته باشند ، همون بازیها توی آندروید 30mg حجم دارند!خب؟! این چیزی رو ثابت میکنه؟!

PC چون بیشتر چیزها روی سیستم نصب میشوند ، نیازی به حجم بالای دیسک نیست! اما در کنسول چون بازی در لحظه اجرا میشه ، باید حجم زیادی از فایل های process روی دیسک read و بعد هم run بشن!

+++++++++
پست ها ترکیب شد
اولا شما بايد هر سبك بازي رو با سبك خودش بسنجي
بينه GOW و AW اگه بخواي قضاوت كني كه مثله اين ميمونه كه بخواي اتو رو با جارو برقي مقايسه كني
اون يك سبك بازيه اون يك سبكه ديگه
بعدشم قبول كن كه SONY داره كم مياره (البته قبلا هم اورده بود ولي الان داره ميميره)
با اون كه گفتي ساختار كنسول ها درست گفتي باهات موافقم
بعدشم شما ميتوني به شبكه ي LIVE وصل بشي؟
ببين ديگه چيه كه ميتوني از ايران با يك يارو تو كره بازي كني
تازه داشبورد ماشبورد هم ميتوني قشنگ بگيري MODERN WAR FAR 2 رو هم ميتوني تو كمتر از 15 دقيقه دانلود كني :-w
قبول كن كه اگه سوني همين بازي هاي اختصاصي مثل GOD OF WARE ,GT رو نداشت تمام مشترياش از ژاپن به اينور نميومد
راستي PS3 بيشتر بازي هاش براي بزرگسالانه و (البته به غير از ايران) تو كشور هاي ديگه فقط براي بزرگسالانه
ولي 360براي تمام سنينه :-w
نمايشگاه E3 2010 همچين جالب نبود سوني
الان ديگه متال گير هم برا 360مياد

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از namak :
بينه GOW و AW اگه بخواي قضاوت كني كه مثله اين ميمونه كه بخواي اتو رو با جارو برقي مقايسه كني
بعدشم قبول كن كه SONY داره كم مياره (البته قبلا هم اورده بود ولي الان داره ميميره)
با اون كه گفتي ساختار كنسول ها درست گفتي باهات موافقم
تازه داشبورد ماشبورد هم ميتوني قشنگ بگيري MODERN WAR FAR 2 رو هم ميتوني تو كمتر از 15 دقيقه دانلود كني :-w
قبول كن كه اگه سوني همين بازي هاي اختصاصي مثل GOD OF WARE ,GT رو نداشت تمام مشترياش از ژاپن به اينور نميومد
راستي PS3 بيشتر بازي هاش براي بزرگسالانه و (البته به غير از ايران) تو كشور هاي ديگه فقط براي بزرگسالانه
آره اتفاقا یه نسخش برا پی اس پی هم اومده! منتهی یه مشکلی هست: تو پی اس پی گرافیکش کم شده بود!!! :-\ نمی دونم چرا ولی یه حس قریبی بهم می گه قراره اتفاق مشابهی در مورد این نسخه جدیده بیفته!

• لایک

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :
راستی در مورد این بازیای بین کنسولی:
دراگون ایج نسخه کامپوترش قوی ترین از نظر گیم پلی قرار گرفت و بعدش پلی استیشن 3 و در نهایت ایکس باکس ضعیف ترین نسخه از نظر گرافیکی رو داشت :-" که البته متاسفانه کلش هم باگ بود!
نتیجه اخلاقی: سازنده های محترم اگر شعورتون نمی کشه درست کمپایل کنید بی خیال بازی بین کنسولی بشید!
یه دونه هم اینگلیسی می نویسم که خدایی نا کرده پاشون به اینجا باز شد بفهمن! :-\ :)) :)) :))
Dear game developers if you can't compile a game from a console to another one in the correct way pleas just forgot about it and don't F*** in the game
اگه به شعوره كه سوني نميامد خودشو كوچيك نميكرد MOV بزنه :)) :)) :)) :)) :))
خدايي ياد تخم مرغ محلي ميفتم
اگه شعور داشت ميرفت ياد ميگرفت كه جلو جمع خودشو ضايع نكنه بگه نميتونيم خرجه زنو بچه بديم كاسه گدايي دست بگيره :)) :))
الانم كه ميبينين 600000 دستگاه از مايكروسافت عقبه
بعدشم همون مافيا2 كافي نبود بخوره تو پوزتون؟
دراگون كجاش باگ بود؟؟؟؟؟؟/
منكه چيزي نديدم توش :)
به نقل از Black fire :
آره اتفاقا یه نسخش برا پی اس پی هم اومده! منتهی یه مشکلی هست: تو پی اس پی گرافیکش کم شده بود!!! :-\ نمی دونم چرا ولی یه حس قریبی بهم می گه قراره اتفاق مشابهی در مورد این نسخه جدیده بیفته!
خب ديدن فقط برا PS بزنن سود نداره گفتن برا 360 هم بزنن يكم ابرو جمع كنن :D

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از namak :
اگه به شعوره كه سوني نميامد خودشو كوچيك نميكرد MOV بزنه :)) :)) :)) :)) :))
خدايي ياد تخم مرغ محلي ميفتم
اگه شعور داشت ميرفت ياد ميگرفت كه جلو جمع خودشو ضايع نكنه بگه نميتونيم خرجه زنو بچه بديم كاسه گدايي دست بگيره :)) :))
الانم كه ميبينين 600000 دستگاه از مايكروسافت عقبه
بعدشم همون مافيا2 كافي نبود بخوره تو پوزتون؟
دراگون كجاش باگ بود؟؟؟؟؟؟/
منكه چيزي نديدم توش :)خب ديدن فقط برا PS بزنن سود نداره گفتن برا 360 هم بزنن يكم ابرو جمع كنن :D
شما مطمئنید دراگون ایج رو بازی کردید؟ اگه کردید مطمئنید برا نسخه های دیگش هم دیدید؟ ماموریت ها رو مطمئنید همه رو صد در صد کردید؟ مطمئنید که تعدادی ماموریت غیر قابل انجام وجود نداشت؟

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :
شما مطمئنید دراگون ایج رو بازی کردید؟ اگه کردید مطمئنید برا نسخه های دیگش هم دیدید؟ ماموریت ها رو مطمئنید همه رو صد در صد کردید؟ مطمئنید که تعدادی ماموریت غیر قابل انجام وجود نداشت؟
نه همشو رفتم
چرا مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يكم حالمو به هم زد خوشم نيومد

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از namak :
نه همشو رفتم
چرا مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يكم حالمو به هم زد خوشم نيومد
همشو رفتید بعدش حالتون هم به هم زد؟ ???
نکته انحرافی که دست شما رو رو می کنه در صورتی که ادعا می کنید همش رو رفتید تو کلیه نسخه ها 1-2 ماموریت سیرکل آو میجی غیر قابل رد بودند!! پس شما چطور ردشون کردید؟
در ضمن من بغیر از اون دوتا ماموریت کل ماموریت ها رو انجام دادم و حتی تو اچیومنتم اونیو که می گه همه جای نقشه رفته باشید هم گرفتم البته تو پی اس 1-2 ماموریت غیر قابل رد دیگه هم بود و تو ایکس باکس بیشتر! Bring it on (:|

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از namak :

عزیزم! جوان غیور وطن! من گیم پلی بازی هارو مقایسه نکردم که میگی اون یه سبکه اون یه سبک! بابا حد اقل به خودت زحمت بده تا 4 تا پست قبل تر رو بخون ، بفهمی بحث سر چیه!
HOSEIN گفت نور پردازیه AW بهتره منم گرافیک های این دو تا بازی رو مقایسه نموووودم! :D

به نقل از namak :
:))

بابا انقدر بچه گانه حرف نزن ! حرفه ای بحث کن!

به نقل از namak :

WTF :-?

چیییییی میییگی؟!!! حالت خوبه؟ الان چیکار کنم؟!

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ ! پسر ! عجب تکنولوژی مخوف و فوق سری ای داره این 360! پروژه ی فوق خفن LIVE !
لا مصب میتونی از اینجا با کره بازی کنی! جل الخالق! :-\ :-\ :-\

:)) :)) :)) :))

پسر مگه با PSN نمیشه؟ من از اینجا با امریکاشم PSN زدم گلم! در ضمن ! نکته ی مهم : چون برای تمام بازی های PSN خود سونی سرور میشه ، و سرور هاش هم خیلی قدرتمنده ، نتیجه اش اینه که مشکل lag در PSN خیلی نادره! چیزی که به وفور در LIVE دیده میشه! خودم به شخصه از لگ خوردن های LIVE دیوانه شدم!

محض اطلاع ! تو PSN هم ظرف 3سوت آخرین آپدیت(بقول شما دشبورد) رو میشه دانلود کرد!

حالا من یه سوال ازت دارم! شما میتونی با LIVE زندگی مجازی کنی؟ مثل home ؟ انشاءالله home که میدونی چیه؟!

به نقل از namak :

OMG {-8

عزیز دل بابا ! پس Little Big Planet (خلاقانه ترین و سرگرم کننده ترین بازی تاریخ بازی های کامپیوتری) و Modnation Racer و Eye Pet و ... هویجن دیگه این وسط؟؟؟ :-?

به نقل از namak :

هاااا ! اینجاست که باید بهت بگم اطلاعاتت واقعا کمه!(البته کم بود)

بهترین کنفرانس E3 امسال متعلق به EA games بود و بعد از اون سونی و در آخر هم ماکروسافت! (;

خیلی می بخشیدا! مثل اینکه عکس های کنفرانس سونی و فیلم هاشو ندیدی؟! جمعیت از سر و کول سالن بالا میرفت! همه جا پر شده بود با تکنولوژی 3D ! مدام صدای جیغ زدن حضار میومد که به وجد میومدن! مخصوصا وقتی تریلر KZ 3 و GT 5 رو با عینک های 3D دیدن! همه بلند شده بودن! {-8

به نقل از namak :

آهااان! اینجاست که میگن رکب خوردی!!! :D
متاسفانه جناب هیدئو کوجیما (خالق سری MGS) به ماکروسافت افتخار ندادند که مستقیم بازی براش بسازند! MGS :Rising فقط تیم آقای کوجیما روش مشغول بکار هستند! یعنی کوجیما پروداکشن!
خود کوجیما تا قبل از عرضه ی MGS: Peace Walker (نسخه PSP) اعلام کرده بود تمام تمرکزش روی اون نسخه است و به هیچ وجه برای Rising وقت نمیذاره!
حالا هم که Peace Walker عرضه شده ، ایشون اعلام کردند دوست دارند یک اختصاصی جدید برای سونی بسازند! همچنین گفته بنظرش MOVE is amazing و دوست دارند MGS4 رو با قابلیت move یکدور بازسازی کنند!
همین اواخر هم تاکید کرد که به هیچ وجه روی Rising نظارت مستقیم نداره! و خط خودشو طی میکنه!

نکته ی بعد! Solid Snake دوست داشتنی و محبوب ، برای سونی انحصاری موند! :)

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

عزیز دل بابا ! پس Little Big Planet (خلاقانه ترین و سرگرم کننده ترین بازی تاریخ بازی های کامپیوتری) و Modnation Racer و Eye Pet و ... هویجن دیگه این وسط؟؟؟
نگو این لیتل بیگ پلنت رو که زد پی اس پیم رو ورژن 6.20 کرد! :(( پارسال جایزه گرفته بود یا سال پیشتر؟ در هر صورت با اینکه بازی بچگونه ای بود ولی ایده ای که پشتش بود از همون مرحله مقدمش آدم رو دنبال خودش می کشید! به تمام کسانی که بازی نکردند توصیه می کنم! یه تیکه که فیلم اول بازی هست اصلا اون بود که منو به بازی جذب کرد!(زیادی زر زدم و چرت و پرت گفتم ولی حقیقته!)
در ضمن یادت رفت که home رو در مورد پی اس ان یادآوری کنی!

@namak
خب منتظر جوابتم هنوز مطمئنی دراگون ایج بازی کردی؟

fograd

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي بابل
شهر
بابل
دانشگاه
اگه خدا بخواد تهران

به نقل از هیتال :
OMG {-8
عزیز دل بابا ! پس Little Big Planet (خلاقانه ترین و سرگرم کننده ترین بازی تاریخ بازی های کامپیوتری) و Modnation Racer و Eye Pet و ... هویجن دیگه این وسط؟؟؟ :-?
:-? :-?
یه چیزی تو همین مایه ها! :D :D

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از هیتال :

+++++++++
پست ها ترکیب شد

در مورد لینک بازی نما خوب بود شما هم یه نگاهی به لینک گیم اسپات مینداختی. به نظر تو کدوم یکی از این دو معتبر تره ؟ گیم اسپات یا بازی نما که در ببازی نما مطلب برای فرومه.

در مورد اسپلینترسل هم باید بدونی که گرافیک این بازی مطمئن باش ضعیف نیست. بله اگر با گرافیک نسل قبلی کنسول ها بخوای در نظر بگیری آره ولی باید این بازی رو روی pc و آخرین تنظیمات بازی کنی تا بفهمی گرافیکش پایینه یا نه. هدفم فقط این بود که بگم گرافیک این بازی پایین نیست.

در ضمن بهتره بازی ها رو مقایسه نکنی. ضمنا" بازی AW هم همه میدونن از نظر گرافیکی یکی از بهترین ها بوده و میدونی حتی تو نت تحقیق کنی. ضمنا" شما مدام میگی من رو گرافیک حساس نیستم بعد میای دوباره مقایسه ی گرافیکی انجام میدی.

درسته که پردازنده ps3 چیزی در حدود 2 برابر و یا تا 3 برابر قوی تر از پردازنده 360 ساخته شده و گرافیک اون هم از نظر واحد پردازش و سایه زنی قدرتش 2 برابر 360 ولی باید در نظر بگیری همونطور که گفتم همه چیز گرافیک نیست. و فعلا" پیروز میدان 360 است که آمار فروش با ps3 اختلاف زیادی داره.

در مورد دیسک های دو کنسول هم باید بدونی که کنسول هم برگرفته از کامپیوتره و کسی نیست که بتونه اینو نقض کنه. مگه کنسول پردازنده نداره ؟ مگه پردازنده گرافیکی نداره ؟ ضمنا" بازی ها ps3 به این حجیمی هم که شما میگی نیست. حجم این بازی ها نهایتا" 20 گیگا بایت میشه که به لطف شرکت سونی این بازی های رو نمیدونم چه طوری با image های 50 گیگی تکثیر میکنن. ضمنا" فکر میکنم 360 خیلی هم اپتیمایز شده است که تونسته با دیسک های 9 گیگی بازی های به اون حجم بالا رو ران کنه. مطمئن باش که برای مایکروسافت کاری نداره که بخواد برای کنسولش از blu-ray استفاده کنه مخصوصا" که دیگه در انحصار سونی هم نیست. این شرکت از نظر سرمایه ای (میدونم که میدونی) از سونی پایین تر نیست که نتونه حتی از فناوری جدید تر استفاده کنه.

ضمنا" از همون منبعی هیلتر که لینک دادی اینو بخون :

آرام آرام و آهسته آهسته به تاریخ 16 مارس, روزی که یکی از بزرگترین و پر طرفدار ترین بازی های ویدئویی تاریخ عرضه خواهد شد نزدیک میشویم, سایت gamingbolt.com طی مقاله ای اقدام به معرفی عناوینی کرده است که از نضر بصری-گرافیکی توان رقابت یا بچالش کشیدن God of War III را خواهند داشت.

شکی نیست که GOW III یکی از برترین بازی هاییست که خواهیم دید اما هستند عناوینی زیبا که در سال جاری عرضه خواهند شد و تعجب و شگفتی شمارا تحریک خواهند کرد، در این مقاله قصد خواهیم داشت به پنج مورد از بازی هایی که توان رقابت از لحاظ بصری با غولی چون خدای جنگ 3 را دارند, معرفی کنیم:

CrySis 2

نسخه اورجینال یا ابتدایی عنوان کرایسیس یکی از برترین عناوین در زمینه گرافیک میباشد که تاکنون نظیر آن را در تاریخ بازی های ویدئویی شاهد نبودیم، بدون شک نسخه دوم این عنوان با توجه به عرضه در سال 2010 و پیشرفت های تکنیکی موتور گرافیکی یک گام جلوتر خواهد رفت.
استفاده از ورژن جدید و بروزرسانی شده انجین گرافیکی Cry Engine با نام Cry Engine 3 سازندگان قول پیشرفت صعودی و قابل ملاحظه ای را داده اند، بتصویر کشیدن شهری دگرگون و در آستانه نابودی با استفاده از این انجین بسیار زیبا خواهد بود, پیش از این صحت این موضوع توسط مجله PC Gamer تایید شده بود.
با در نظر نظر گرفتن این موضع که کرایسیش اورجینال یکی از برترین عناوین از لحاظ بصری-گرافیکی در تمام دوران است ناخوداگاه نظر ما نسبت به نسخه دوم این بازی بعنوان اولین عنوان برای بچالش کشیدن گرافیک GOW III به نسخه دوم این بازی جلب میشود.

Heavy Rain: The Origami Killer

A PlayStation 3 exclusive against a PlayStation 3 exclusive !
باران سنگین یکی از عناوینی خواهد بود که به آسانی چشمان هر شخصی را با توجه به گرافیک فوق العاده و انیمیشن های منحصر بفرد کارکتر ها به خود جذب خواهد کرد.
شاید این بازی بدلیل داشتن تم داستانی سنگین و منحصر بفرد طرفداران زیادی را در راستای این المان نداشته باشد، اما گرافیک، نور پردازی و سایه زنی فوق العاده, Heavy Rain را دومین نامزد مقابله با نمای بصری GOW III میکند.

Rage

اگر شما یک نیم نگاهی به تریلر های عرضه شده از این عنوان داشته باشید براحتی در خواهید یافت که Rage چرا در این لیست حضور دارد!
Rage توسط انجین انحصاری استدیو ID Software با نام ID Tech Engine در دست توسعه و ساخت میباشد.
دید و نمای بصری در بازی شگفت انگیز بنظر میرسد و همه ما میدانیم که ID SofWare استدیو با شهرت و محبوبیتی بسیار در بین کاربران، هنر های بسیاری را در زمینه کراکینگ و انیمیشن های بازی را به معرض نمایش خواهد گذاشت!

Final Fantasy XIII

FFXIII پس از دریافت نمره ی عالی 10/9 از ما (gamingbolt), عنوانی تایید شده برای این لیست بود!
گرافیک در بازی کاملاً موثر و تاثیرگزار واقع شده است بخصوص زمانی که در رزولیشین 1080p رندر شود، همه چیز غالباً زیبا و واضخ بنظر میرسد با این حال بقطع بدون عیب و نقص هم نخواهد بود!
استفاده ار فیلتر بکاربرده شده برای ساخت موهای برخی کرکتر ها عموماً قدیمی بنظر میسد تا جایی که تقریباً پیکسل پیکسل خواهد شد.
نورپردازی بر روی موها بنظر بدترین شرایط را داراست در حالی که موهای Sazh به هیچ وجه اینطوری نیستند!
ظاهراً مدل استفاده شده برای کرکتر Afros راهی برای مقابله با این مشکل خواهد بود، از قضا فیلتر استفاده شده برای طراحی این کرکتر بسیار طبیعی و رئالتیک بظنر میرسد بخصوص زمانی که کرکتر در حال حرکت میباشد. اما هر زمانی که شاهد سکون یا استادن کرکتر مورد نظر باشیم موها متفاوت بنظر میرسند. البته این مساله با شما همراه خواهد بود تا اینکه به آن عادت کنید به احتمال زیاد تا پایان بازی از آن خسته نخواهید شد.
تعدای بافت و تکسچر های با کیفیت پایین در بازی وجود خواهند داشت که البته زیاد نخواهند بود، با توجه به طول داستان و پیشبرد بازی جزییات در بافت و تکسچر های ارئه شده واقعاً قابل وصف و تصیف کردن خواهند بود.

Metal Gear Solid: Rising

سازندگان و طراحانی که در استدیو Kojima Production مشغول بکار هستند براحتی از برترین ها در جهان بازی سازی هستنـــد.
Metal Gear Solid 4: Gun Of The Patriots یکی از زیباترین بازی ها در زمینه گرافیک بود که در سال 2008 مشاهده کردیم با این حال تیم سازنده وعده گرافیکی فراتر از MGS4 را برای MGS: Rising داده اند.
هیدئو کوجیما یکی از اولین افرادی بود که استفاده از دیسک دو لایه بلوری برای بتصویر کشیدن یکی از برترین گرافیک ها و نمای بصری بهره برد، بدون اغراق Rising یکی از برترین های در زمینه گرافیک خواهد بود.

دیگر کاندید ها:
Fable 3
Gran Turismo 5
The Last Guardian

و میدونی که Fable 3 انحصاری 360 هه (منظورم اینه که برای ps3 ساخته نمیشه) همچنین کرایسیس 2.

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

عزیز سر فیبل 2 سر سازنده ها به سنگ حخورده می خوان مثل قسمت 1ش برا پی سی هم بدن شاید با یکم تاخییر ولی انحصاری نیستش!

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از Black fire :
عزیز سر فیبل 2 سر سازنده ها به سنگ حخورده می خوان مثل قسمت 1ش برا پی سی هم بدن شاید با یکم تاخییر ولی انحصاری نیستش!

همونطور که گفتم منظورم اینه که برای ps3 نمیاد. بحث pc که جداست.

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از هیتال :
عزیزم! جوان غیور وطن! من گیم پلی بازی هارو مقایسه نکردم که میگی اون یه سبکه اون یه سبک! بابا حد اقل به خودت زحمت بده تا 4 تا پست قبل تر رو بخون ، بفهمی بحث سر چیه!
HOSEIN گفت نور پردازیه AW بهتره منم گرافیک های این دو تا بازی رو مقایسه نموووودم! :D

:))

بابا انقدر بچه گانه حرف نزن ! حرفه ای بحث کن!

WTF :-?

چیییییی میییگی؟!!! حالت خوبه؟ الان چیکار کنم؟!

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ ! پسر ! عجب تکنولوژی مخوف و فوق سری ای داره این 360! پروژه ی فوق خفن LIVE !
لا مصب میتونی از اینجا با کره بازی کنی! جل الخالق! :-\ :-\ :-\

:)) :)) :)) :))

پسر مگه با PSN نمیشه؟ من از اینجا با امریکاشم PSN زدم گلم! در ضمن ! نکته ی مهم : چون برای تمام بازی های PSN خود سونی سرور میشه ، و سرور هاش هم خیلی قدرتمنده ، نتیجه اش اینه که مشکل lag در PSN خیلی نادره! چیزی که به وفور در LIVE دیده میشه! خودم به شخصه از لگ خوردن های LIVE دیوانه شدم!

محض اطلاع ! تو PSN هم ظرف 3سوت آخرین آپدیت(بقول شما دشبورد) رو میشه دانلود کرد!

حالا من یه سوال ازت دارم! شما میتونی با LIVE زندگی مجازی کنی؟ مثل home ؟ انشاءالله home که میدونی چیه؟!

OMG {-8

هاااا ! اینجاست که باید بهت بگم اطلاعاتت واقعا کمه!(البته کم بود)

بهترین کنفرانس E3 امسال متعلق به EA games بود و بعد از اون سونی و در آخر هم ماکروسافت! (;

خیلی می بخشیدا! مثل اینکه عکس های کنفرانس سونی و فیلم هاشو ندیدی؟! جمعیت از سر و کول سالن بالا میرفت! همه جا پر شده بود با تکنولوژی 3D ! مدام صدای جیغ زدن حضار میومد که به وجد میومدن! مخصوصا وقتی تریلر KZ 3 و GT 5 رو با عینک های 3D دیدن! همه بلند شده بودن! {-8

آهااان! اینجاست که میگن رکب خوردی!!! :D
متاسفانه جناب هیدئو کوجیما (خالق سری MGS) به ماکروسافت افتخار ندادند که مستقیم بازی براش بسازند! MGS :Rising فقط تیم آقای کوجیما روش مشغول بکار هستند! یعنی کوجیما پروداکشن!
خود کوجیما تا قبل از عرضه ی MGS: Peace Walker (نسخه PSP) اعلام کرده بود تمام تمرکزش روی اون نسخه است و به هیچ وجه برای Rising وقت نمیذاره!
حالا هم که Peace Walker عرضه شده ، ایشون اعلام کردند دوست دارند یک اختصاصی جدید برای سونی بسازند! همچنین گفته بنظرش MOVE is amazing و دوست دارند MGS4 رو با قابلیت move یکدور بازسازی کنند!
همین اواخر هم تاکید کرد که به هیچ وجه روی Rising نظارت مستقیم نداره! و خط خودشو طی میکنه!

نکته ی بعد! Solid Snake دوست داشتنی و محبوب ، برای سونی انحصاری موند! :)
خوبه حالا خودتم ميگي در مورد گرافيك بحث كردين :-w
بابا سوني ميگه نميتونيم در پرداخته پول رقابت كنيم يعني چي؟ يعني اينكه داره ورشكست ميشه :-"
من از زندگي مجازي(سيمز يا غيره) حالم به هم ميخوره :-&
همين 4تا بازي برا بچه هاي؟ :))
اره راست ميگي اينقدر طرفدار داشت كه MOV كمترين راي رو اورد :)) :)) :)) چقد رو دارينا :-"
منبع شما براي اين حرفا چيه؟؟؟؟؟ :-w (:| {-8
به نقل از H O S E I N :
همونطور که گفتم منظورم اینه که برای ps3 نمیاد. بحث pc که جداست.
جدا نيسته عزيز اينا فكر كردن برا PC بياد انحصاري نيسته ولي دارن حصابي اشتب ميكنن
XBOX ماله كيه؟مايكروسافت
ويندوز ماله كيه؟؟؟؟مايكروسافت :D
هردو ماله مايكروسافته پس هنوزم بازي انحصاريه

بالا