کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک
پاسخ : کدام کنسول؟

به نقل از هیتال :
بازیت مشکل نداشته؟ :-? :-? :-?

البته بازی gta IV حجمش حدود 20 گیگ بود که این باز هم اختلاف زیادی هست. در مورد بازی های ps3 هم همونطور که گفتم این بازی ها با image های حجیم رایت (منظورم توسط شرکت منتشر کنندست) میشن.
به نقل از هیتال :
طبیعیه! چون GTA IV توی PC کیفیت بالاتری داره! از هر دو کنسول! کلا PC کیفیتش بالاتره! مثلا اگه قرار بود GOW III رو برای PC هم بسازن ، مطمئن باش تو PC بهتر میشد!
مسئله کیفیت کمی تاثیر گذاره ولی نه در حد 11 گیگ. چون وقتی کیفیت بالا میره حجم تکسچر ها بیشتر میشه. ولی نهایتا حجم رو 2 یا 3 گیگ افزایش میده.

به نقل از هیتال :
جیگر خب حجم بازی هاش کمه که نتیجه اش میشه این دیگه! اینکه Reach همنوز اندر خم یک کوچه مونده! :D

قصدم بی احترامی به گیم پلی Reach نبودا! اونکه خداست! *-:

خوب شد جو تاپیک عوض شد یه مقدار خندیدیم :))

آخه Reach اندر خم یک کوچه است ؟

به نقل از Black fire :
مسئله اینه که منم همون اول گرفتم! مس افکت 2 هم برام اینقدر جا نگرفت! :D نمی دونم ممکنه یا سیستم من خیلی خوف باشه! B-) یا اینکه وضع سیستم شما خراب! O0یا شاید هم به قول شما نسخه هایی که بدستتون می رسه حجیم سازی شدن!

حجم بازی به خوف بودن سیستم و قدرت اون ربطی نداره حتی اگه از gtx 480 استفاده کنی. اکثر تفاوت بازی ها به خاطر کرکشون هستو مثلا یه نسخه از بازی کانویکشن با کرک خاصی حجمش 10.9 گیگ بود در حالی که نسخه با کرک متفاوت حجمش 6 و خورده ای گیگ بود.

خب من یه تصمیم گیری کلی می کنم :

من بحث کپی خور شدن رو کنار میزارم چون هنوز هم قیمت لوح های بلو ری که برای بازی های کپی لازمه بالاست و حجم این بازی ها هم سرسام آوره (برای ps3). ولی میخوام به غیر از کپی خور شدن (یعنی فرض کنیم در خارج از کشور زندگی میکنیم و نمی دونیم کپی خور شدن اصلا" یعنی چی) قضاوت انجام بدم.

اگر اینترنت پر سرعت داشتید کنسول xbox 360 بگیرید. و مخصوصا" اگر بیشتر آنلاین بازی میکنید.
اگر بیشتر بر روی بخش تکنفره تمرکز دارید کنسول ps3 برای شما ساخته شده.
در هر صورت اگر بازی های قوتبال برای شما مهم ترین بازی هاست (من که اینطوری نیستم) شما بهتره از کنسول 360 استفاده کنید.
اگر سخت افزار بالاتر میخواید سراغ کنسول ps3 برید.
اگر زیاد بازی میکنید و گیم پد مناسب میخواید کنسول 360 رو انتخاب کنید.
اگر امکانات اضافه (به غیر از بازی) میخواید دو حالت داره اگر مرتبط با نت باشه مثل دانلود تریلر و دمو و فیلم و ... کنسول 360 رو استفاده کنید و اگر یک player خوب میخواید ps3 رو در نظر داشته باشید.
در تمام حالات بالا نوب بازی درنیارید.
در هر وضعیتی سعی کنید فن بوی نباشید.
بدونید چیز های بهتر و مهم تری هم توی این دنیا هست.
و مهم ترین نکنته اینه : که به 3 مورد اخیر توجه زیادی داشته باشید.

• لایک
امتیازات: namak

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از H O S E I N :
اگر امکانات اضافه (به غیر از بازی) میخواید دو حالت داره اگر مرتبط با نت باشه مثل دانلود تریلر و دمو و فیلم و ... کنسول 360 رو استفاده کنید و اگر یک player خوب میخواید ps3 رو در نظر داشته باشید.

البته بگم که فکر میکنم برای دانلود فیلم و ... هم PS3 بهتر باشه! چون گنجینه ی عظیم sony california pictures رو داره با اون همه فیلم با کیفیت بلوری! در ضمن 360 Browser هم نداره.البته میشه ریخت.ولی یکم دردسر داره.

اما برای بازی آنلاین ، الان طبق آمار NPD :

تا به امروز تعداد 38.1 میلیون واحد PS3 فروش رفته است که 80 درصد(حدود 30.5 میلیون) آنها به PSN متصل شده اند در مقایسه با 23 میلیون کاربر Xbox Live تا پایان January سال 2010. هیرایی افزود که هدف نهایی آنها اتصال 100 درصد کنسولهای فروش رفته به PSN است که مجموعا 30.48 میلیون کنسول تا به امروز به PSN متصل شده اند

یعنی PSN مشترکین بیشتری داره! اما مشکلش اینجاست که مشترکینش از live نوب تر هستند و هاردکور ها بیشتر live بازی میکنند.برای همین live دلچسب تر بنظر میاد.(مخصوصا در ایران و سایر بلاد اسلامی ، اکثر مشترکین psn نوب تشریف دارند!)

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از هیتال :
البته بگم که فکر میکنم برای دانلود فیلم و ... هم PS3 بهتر باشه! چون گنجینه ی عظیم sony california pictures رو داره با اون همه فیلم با کیفیت بلوری! در ضمن 360 Browser هم نداره.البته میشه ریخت.ولی یکم دردسر داره.

اما برای بازی آنلاین ، الان طبق آمار NPD :

یعنی PSN مشترکین بیشتری داره! اما مشکلش اینجاست که مشترکینش از live نوب تر هستند و هاردکور ها بیشتر live بازی میکنند.برای همین live دلچسب تر بنظر میاد.(مخصوصا در ایران و سایر بلاد اسلامی ، اکثر مشترکین psn نوب تشریف دارند!)

در مورد 360 همونطور که گفتم برتری با 360 است تو رسانه های لایو.

در مورد آمار PSN هم لینک بده لطفا".

راستی فهمیدید که بانجی رفته زیر چتر Activision ؟ این اکتیویژن هم احتمالا" همون بلایی رو که سر اینفینیتی وارد آورد سر این بدبخت میاره.

من کلی در انتظار mw3 بودم به خیال خودم. :(

• لایک

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از H O S E I N :
در مورد آمار PSN هم لینک بده لطفا".

http://www.eurogamer.net/articles/2010-09-16-hirai-ps3-sales-better-than-expected

http://www.vg247.com/2010/09/16/hirai-psn-has-30-5-million-users-15-million-ps3-fy2010-target-on-track/

به نقل از H O S E I N :
راستی فهمیدید که بانجی رفته زیر چتر Activision ؟ این اکتیویژن هم احتمالا" همون بلایی رو که سر اینفینیتی وارد آورد سر این بدبخت میاره.

من کلی در انتظار mw3 بودم به خیال خودم. :(

بله متاسفانه! خیلی وقته این اتفاق رخ داده! در واقع ماکرو خودش اونهارو اخراج کرد. گفت نمی خوام!

sarbesar

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
در هر سه سال دبیرستان در مرحله ی اول المپیاد ریاضی قبول شدم ولی در هیچ کدام در مرحله دوم قبول نشدم
دانشگاه
دانشگاه قم
رشته دانشگاه
مهندسی برق

همون XBOX 360 رو هم اگه مثل :O از صبح تا شب بازی نکنی اصلا داغ نمی کنه در ضمن jasper به قیمتش نمی ارزه.

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از sarbesar :
همون XBOX 360 رو هم اگه مثل :O از صبح تا شب بازی نکنی اصلا داغ نمی کنه در ضمن jasper به قیمتش نمی ارزه.
ببشخيد ولي شما از يك كنسول ديگه جي ميخواي؟؟؟

به نقل از H O S E I N :
خب من یه تصمیم گیری کلی می کنم :

من بحث کپی خور شدن رو کنار میزارم چون هنوز هم قیمت لوح های بلو ری که برای بازی های کپی لازمه بالاست و حجم این بازی ها هم سرسام آوره (برای ps3). ولی میخوام به غیر از کپی خور شدن (یعنی فرض کنیم در خارج از کشور زندگی میکنیم و نمی دونیم کپی خور شدن اصلا" یعنی چی) قضاوت انجام بدم.

اگر اینترنت پر سرعت داشتید کنسول xbox 360 بگیرید. و مخصوصا" اگر بیشتر آنلاین بازی میکنید.
اگر بیشتر بر روی بخش تکنفره تمرکز دارید کنسول ps3 برای شما ساخته شده.
در هر صورت اگر بازی های قوتبال برای شما مهم ترین بازی هاست (من که اینطوری نیستم) شما بهتره از کنسول 360 استفاده کنید.
اگر سخت افزار بالاتر میخواید سراغ کنسول ps3 برید.
اگر زیاد بازی میکنید و گیم پد مناسب میخواید کنسول 360 رو انتخاب کنید.
در تمام حالات بالا نوب بازی درنیارید.
در هر وضعیتی سعی کنید فن بوی نباشید.
بدونید چیز های بهتر و مهم تری هم توی این دنیا هست.
و مهم ترین نکنته اینه : که به 3 مورد اخیر توجه زیادی داشته باشید.
بايد خاطر نشان كنم كه كاربرايي كه از فيس بوك خوششون مياد ميتونن از 360 استفاده كنن چون راحت تره

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از هیتال :
نه بابا وضع ایرانیا باز خوبه! برو آنلاین بزن ببین این خارجیا چه نوب پرورند!

من نمی دونم چرا اینو می گم ولی حسش اومده پس می گم!
سال ها پیش فردی به نام مارتین لوتر کینگ که یک سیاه پوست بود مردم رو به دور خودش جمع کرد و گفت منی یک رویا دارم ( I have a dream ) که بعدش می گه که یه روزی بچه های سیاه پوست هم می تونن برن مدرسه و کارای خوب بگیرن و.....(سال ها بعد رویاش به تحقق پیوست و اوباما رییس جمهور شد)
حالا منم می خوام بگم I have a dream !!
حالا ما من چیه؟ اینکه یه روز تمامی این کنسولا با هم یکی بشن! یه کنسولی باشه که تمامی کنسولا رو ساپورت کنه! می دونم غیر ممکن به نظر میاد نه :(( ولی خب مال مارتین هم یه زمان غیر ممکن به نظر می اومد! (< :D :D :D

• لایک

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :

سال ها پیش فردی به نام مارتین لوتر کینگ که یک سیاه پوست بود مردم رو به دور خودش جمع کرد و گفت منی یک رویا دارم ( I have a dream ) که بعدش می گه که یه روزی بچه های سیاه پوست هم می تونن برن مدرسه و کارای خوب بگیرن و.....(سال ها بعد رویاش به تحقق پیوست و اوباما رییس جمهور شد)
حالا ما من چیه؟ اینکه یه روز تمامی این کنسولا با هم یکی بشن! یه کنسولی باشه که تمامی کنسولا رو ساپورت کنه! می دونم غیر ممکن به نظر میاد نه :(( ولی خب مال مارتین هم یه زمان غیر ممکن به نظر می اومد! (< :D :D :D
اگرم بياد شك نكن چينيا ميزنن :D
راستي ninja:giden3 ميگن قراره بياد فكر كنم شايعه است

fograd

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي بابل
شهر
بابل
دانشگاه
اگه خدا بخواد تهران

به نقل از هیتال :
بله متاسفانه! خیلی وقته این اتفاق رخ داده! در واقع ماکرو خودش اونهارو اخراج کرد. گفت نمی خوام!
مگه اینفیتینی چیش شد؟؟

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از Black fire :

رقابته که باعث پیشرفت صنعت گیم میشه! اگه رقابت نباشه ...

• لایک

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از هیتال :
ولي ما يكم كم داريم كه داريم سر كنسولا بحث ميكنيما :D :D :D :D :D
يكي نيسته بگه اقا شما چيكار داري فقط بشين ببين كدوم بازي برا كدوم كنسول مياد بيا عينه ادم بخر ببر بازي كن ديگه
ديگه اينقدر بحث كردن نداره كه :-w

fograd

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي بابل
شهر
بابل
دانشگاه
اگه خدا بخواد تهران

به نقل از هیتال :
دقیقا! این جوری فقط در جا میزنن!

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از John Soap MacTavish :
مگه اینفیتینی چیش شد؟؟

چیزیش نشد فقط زیر و رو شد. مسئولینش با روسای اکتیویژن مشکل پیدا کردن و مثل اینکه از هم جدا شدن.

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

می دونم ولی اونقدرا هم درجا نمی زنن بلکه دیگه عجایبی مثل گاد آو وار یا گیرز آو وار (یا حالا هر آو وار دیگه ای :D :D ) به وجود نمی یان یا اگه بیان کمتر به چشم میان چون هنوز کمپانی های بازی سازی با هم رقابت دارن!

fograd

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي بابل
شهر
بابل
دانشگاه
اگه خدا بخواد تهران

سهراب جون! عزیزم!
هیتال این بازی ها رو فراموش کرد! تو ول نمی کنی عزیزم؟؟؟؟

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :
می دونم ولی اونقدرا هم درجا نمی زنن بلکه دیگه عجایبی مثل گاد آو وار یا گیرز آو وار (یا حالا هر آو وار دیگه ای :D :D ) به وجود نمی یان یا اگه بیان کمتر به چشم میان چون هنوز کمپانی های بازی سازی با هم رقابت دارن!
چرا اتفاقا با پيشرفت علم از اينجور بازيا بيشترم ميشن
نمونش modern warfar 2 و 1 كه شاهكار بودن
اوعجوبه هايي مثل gt5و forza kinekt هم زياد ميشن

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از namak :
چرا اتفاقا با پيشرفت علم از اينجور بازيا بيشترم ميشن
نمونش modern war for2 و 1 كه شاهكار بودن
اوعجوبه هايي مثل gt5و forza kinekt هم زياد ميشن

البته modern warfare ! :D

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

من کلا" مخالف این هستم که تا یه نفر رفت تو کمپ نشست میگن نوبه. اصلا" کلاس اسنایپر اساسش اینه که شما باید کمپر خوبی باشی. فکر میکنم این چیزیه مثل قوانین مزخرفی که توی گیم نت ها در مورد بازی هایی مثل کانتر وجود داره. دقیقا" توی کانتر هم اینطوری که من شنیدم همین وضع هست.

من فکر میکنم این ضعف عده ی زیادی از افراده که چون میبینن kill های کمپر ها بالا و death هاشون پایینه کمی حسادت میکنن. وگرنه توی لابی های خارجی اصلا" چنین مسائلی مطرح نمیشن. وقتی یه نفر با کمپ زدن از بازی لذت می بره نباید مداوم آزارش بدیم. مسئله اینجاست که اون این طوری بیشتر از بازی لذت میبره.

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

به نقل از H O S E I N :
من کلا" مخالف این هستم که تا یه نفر رفت تو کمپ نشست میگن نوبه. اصلا" کلاس اسنایپر اساسش اینه که شما باید کمپر خوبی باشی. فکر میکنم این چیزیه مثل قوانین مزخرفی که توی گیم نت ها در مورد بازی هایی مثل کانتر وجود داره. دقیقا" توی کانتر هم اینطوری که من شنیدم همین وضع هست.

من فکر میکنم این ضعف عده ی زیادی از افراده که چون میبینن kill های کمپر ها بالا و death هاشون پایینه کمی حسادت میکنن. وگرنه توی لابی های خارجی اصلا" چنین مسائلی مطرح نمیشن. وقتی یه نفر با کمپ زدن از بازی لذت می بره نباید مداوم آزارش بدیم. مسئله اینجاست که اون این طوری بیشتر از بازی لذت میبره.

بحث تاپیک چیز دیگه ایست!

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از هیتال :
بحث تاپیک چیز دیگه ایست!

خب مگه من فقط در این مورد صحبت کردم ؟

شما خودت شروع کردی و Black Fire اون رو ادامه داد. فقط به من گیر نده لطفا" .

به نقل از Black fire :

این هم مدرک و مثل این که شما هم مثبت دادی.

×× ستاره : دو پست پشت سر هم شما ترکیب شدن. ××

بالا