- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 2000
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : کدام کنسول؟
البته بازی gta IV حجمش حدود 20 گیگ بود که این باز هم اختلاف زیادی هست. در مورد بازی های ps3 هم همونطور که گفتم این بازی ها با image های حجیم رایت (منظورم توسط شرکت منتشر کنندست) میشن.
خوب شد جو تاپیک عوض شد یه مقدار خندیدیم
آخه Reach اندر خم یک کوچه است ؟
حجم بازی به خوف بودن سیستم و قدرت اون ربطی نداره حتی اگه از gtx 480 استفاده کنی. اکثر تفاوت بازی ها به خاطر کرکشون هستو مثلا یه نسخه از بازی کانویکشن با کرک خاصی حجمش 10.9 گیگ بود در حالی که نسخه با کرک متفاوت حجمش 6 و خورده ای گیگ بود.
خب من یه تصمیم گیری کلی می کنم :
من بحث کپی خور شدن رو کنار میزارم چون هنوز هم قیمت لوح های بلو ری که برای بازی های کپی لازمه بالاست و حجم این بازی ها هم سرسام آوره (برای ps3). ولی میخوام به غیر از کپی خور شدن (یعنی فرض کنیم در خارج از کشور زندگی میکنیم و نمی دونیم کپی خور شدن اصلا" یعنی چی) قضاوت انجام بدم.
اگر اینترنت پر سرعت داشتید کنسول xbox 360 بگیرید. و مخصوصا" اگر بیشتر آنلاین بازی میکنید.
اگر بیشتر بر روی بخش تکنفره تمرکز دارید کنسول ps3 برای شما ساخته شده.
در هر صورت اگر بازی های قوتبال برای شما مهم ترین بازی هاست (من که اینطوری نیستم) شما بهتره از کنسول 360 استفاده کنید.
اگر سخت افزار بالاتر میخواید سراغ کنسول ps3 برید.
اگر زیاد بازی میکنید و گیم پد مناسب میخواید کنسول 360 رو انتخاب کنید.
اگر امکانات اضافه (به غیر از بازی) میخواید دو حالت داره اگر مرتبط با نت باشه مثل دانلود تریلر و دمو و فیلم و ... کنسول 360 رو استفاده کنید و اگر یک player خوب میخواید ps3 رو در نظر داشته باشید.
در تمام حالات بالا نوب بازی درنیارید.
در هر وضعیتی سعی کنید فن بوی نباشید.
بدونید چیز های بهتر و مهم تری هم توی این دنیا هست.
و مهم ترین نکنته اینه : که به 3 مورد اخیر توجه زیادی داشته باشید.
به نقل از هیتال :بازیت مشکل نداشته؟
البته بازی gta IV حجمش حدود 20 گیگ بود که این باز هم اختلاف زیادی هست. در مورد بازی های ps3 هم همونطور که گفتم این بازی ها با image های حجیم رایت (منظورم توسط شرکت منتشر کنندست) میشن.
مسئله کیفیت کمی تاثیر گذاره ولی نه در حد 11 گیگ. چون وقتی کیفیت بالا میره حجم تکسچر ها بیشتر میشه. ولی نهایتا حجم رو 2 یا 3 گیگ افزایش میده.به نقل از هیتال :طبیعیه! چون GTA IV توی PC کیفیت بالاتری داره! از هر دو کنسول! کلا PC کیفیتش بالاتره! مثلا اگه قرار بود GOW III رو برای PC هم بسازن ، مطمئن باش تو PC بهتر میشد!
به نقل از هیتال :جیگر خب حجم بازی هاش کمه که نتیجه اش میشه این دیگه! اینکه Reach همنوز اندر خم یک کوچه مونده!
قصدم بی احترامی به گیم پلی Reach نبودا! اونکه خداست!
خوب شد جو تاپیک عوض شد یه مقدار خندیدیم
آخه Reach اندر خم یک کوچه است ؟
به نقل از Black fire :مسئله اینه که منم همون اول گرفتم! مس افکت 2 هم برام اینقدر جا نگرفت! نمی دونم ممکنه یا سیستم من خیلی خوف باشه! B-) یا اینکه وضع سیستم شما خراب! O0یا شاید هم به قول شما نسخه هایی که بدستتون می رسه حجیم سازی شدن!
حجم بازی به خوف بودن سیستم و قدرت اون ربطی نداره حتی اگه از gtx 480 استفاده کنی. اکثر تفاوت بازی ها به خاطر کرکشون هستو مثلا یه نسخه از بازی کانویکشن با کرک خاصی حجمش 10.9 گیگ بود در حالی که نسخه با کرک متفاوت حجمش 6 و خورده ای گیگ بود.
خب من یه تصمیم گیری کلی می کنم :
من بحث کپی خور شدن رو کنار میزارم چون هنوز هم قیمت لوح های بلو ری که برای بازی های کپی لازمه بالاست و حجم این بازی ها هم سرسام آوره (برای ps3). ولی میخوام به غیر از کپی خور شدن (یعنی فرض کنیم در خارج از کشور زندگی میکنیم و نمی دونیم کپی خور شدن اصلا" یعنی چی) قضاوت انجام بدم.
اگر اینترنت پر سرعت داشتید کنسول xbox 360 بگیرید. و مخصوصا" اگر بیشتر آنلاین بازی میکنید.
اگر بیشتر بر روی بخش تکنفره تمرکز دارید کنسول ps3 برای شما ساخته شده.
در هر صورت اگر بازی های قوتبال برای شما مهم ترین بازی هاست (من که اینطوری نیستم) شما بهتره از کنسول 360 استفاده کنید.
اگر سخت افزار بالاتر میخواید سراغ کنسول ps3 برید.
اگر زیاد بازی میکنید و گیم پد مناسب میخواید کنسول 360 رو انتخاب کنید.
اگر امکانات اضافه (به غیر از بازی) میخواید دو حالت داره اگر مرتبط با نت باشه مثل دانلود تریلر و دمو و فیلم و ... کنسول 360 رو استفاده کنید و اگر یک player خوب میخواید ps3 رو در نظر داشته باشید.
در تمام حالات بالا نوب بازی درنیارید.
در هر وضعیتی سعی کنید فن بوی نباشید.
بدونید چیز های بهتر و مهم تری هم توی این دنیا هست.
و مهم ترین نکنته اینه : که به 3 مورد اخیر توجه زیادی داشته باشید.