کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه
هر جا خدا بخواد............
پاسخ : کدام کنسول؟

به نقل از NADIMATRIX :
والا به نظر من بهترین محصول شرکت مایکروسافت ویندوزه نه ایکس باکس !!!
و PSP به هیچ وجه کنسول مزخرفی نیست . کسی میگه مزخرفه که تا حالا از تمام قابلیت هاش استفاده نکرده .
من 3 تا دوست تو مدرسه دارم که قبل اینکه ایکس باکس بخرن PSP داشتن و هنوزم دارن . یعنی میخوام بگم که اکثر فن های 360 هم PSP دارن و عاشقشن
میترسم تعصب زیادیت رو مایکروسافت و ایکس باکس کار دستت بده :-"
نه که خودت طرفدار هیچ کنسولی نیستی :)) :)) :)) :))

ویرایش:خوشم میاد که خودت و بلک فایر و m خیلی با دقت هستید :-" :-" :-" :-"
من نوشتم به نظر من با دقت ها.................

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

با کمال صداقت باید بگم psp بهترین کنسول دستیه که تا بحال ساخته شده(تاکید میکنم کنسول دستی) :D
الان گیمر ها در این وضعیت قرار دارن نسبت به psp : میخوای بخواه نمیخوای نخواه برو DS بخر (و مثلما هیچ گیمری نمیره ds بخره) :-"

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از age :
با کمال صداقت باید بگم psp بهترین کنسول دستیه که تا بحال ساخته شده(تاکید میکنم کنسول دستی) :D
الان گیمر ها در این وضعیت قرار دارن نسبت به psp : میخوای بخواه نمیخوای نخواه برو DS بخر (و مثلما هیچ گیمری نمیره ds بخره) :-"
کاملا موافقم در حال حاضر بهترین (اشغال ترین به نظر خودم) کنسول دستی در دنیا هست چون بازی بازها انتخاب دیگه ای ندارند!!!!!!!(متاسفانه)
تا ببینیم PSP 2 چه میکنه.........(امید به اینکه خوب باشه)

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

psp2 كه ميتركونه...
حالا كي موافقه بحث بين طرفداراي پي اس پي با دي اس انجام بشه؟بابا يه كم هم كار رو بيارين تو حوضه ي تخصصي ما بابا! :D

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از The Stig :
نه که خودت طرفدار هیچ کنسولی نیستی :)) :)) :)) :))

ویرایش:خوشم میاد که خودت و بلک فایر و m خیلی با دقت هستید :-" :-" :-" :-"
من نوشتم به نظر من با دقت ها.................

من کی گفتم طرفدار کنسولی نیستم ؟؟؟
من که تا حالا 10 دفعه گفتم عاشق PS3 ام چون خیلی از ایکس باکس قویتره . هم از لحاظ سخت افزار و هم از لحاظ بازی .
تو برنامه صفر و یک هفته پیش هم *فرهنگ* یه بار دیگه گفت که PS3 قوی تره :)) :)) :)) :)) :))

حرف من اینه که تو تعصب بیش از اندازه و بیخود رو ایکس باکس داری و اگه هر چیزی که مخالفش باشه بشنوی آمپر میچسبونی .

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از The Stig :
ببین من هر چیزی که خوب باشه میخرم و به شرکتش هم کار ندارم و میخوام لذتم رو از بازی ببرم گوربابای هر شرکتی اصلا (:|!! اما از محصول عالی یه شرکت هم (Xbox 360) دفاع میکنم.............. (;
دید من نسبت به این حرفت: تا به حال اسمی از ps3 نشنیدی چون ایکس باکس رو عالی می دونی!(یا اینکه فنی)
به نقل از The Stig :
کاملا موافقم در حال حاضر بهترین (اشغال ترین به نظر خودم) کنسول دستی در دنیا هست چون بازی بازها انتخاب دیگه ای ندارند!!!!!!!(متاسفانه)
تا ببینیم PSP 2 چه میکنه.........(امید به اینکه خوب باشه)
ما ایرانیا فرهنگ غنی داریم! یکی از جمله هایی که پیشینیانمون برامون گذاشتن اینه که: گربه دسستش به گوشت نمی رسه می گه پیف پیف بو می ده!
تا به حال پی اس پی گرفتی دستت؟ تا به حال تو مدرسه با دوستات tekken زدی؟ تجربه خیلی شیرینیه! مخصوصا زنگ دینی! الان درک من فقط نمی کشه که چطور هم بهترینه هم آَغال ترین؟
ds هم تا خودتون دستتون نگیرین نمی فهمین چیه! یه سری بازیاش خدان!فکر کن نشستی ته کلاس داری ds می زنی معلم فکر کمی کنه داری جزوه بر می داری!

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از Black fire :
تا به حال پی اس پی گرفتی دستت؟ تا به حال تو مدرسه با دوستات tekken زدی؟ تجربه خیلی شیرینیه! مخصوصا زنگ دینی! الان درک من فقط نمی کشه که چطور هم بهترینه هم آَغال ترین؟
ds هم تا خودتون دستتون نگیرین نمی فهمین چیه! یه سری بازیاش خدان!فکر کن نشستی ته کلاس داری ds می زنی معلم فکر کمی کنه داری جزوه بر می داری!
نه منتظرم تو دستم بدی!!!!!!!معلوم که دستم گرفتم یکی از دوستام همین psp رو داد سه روز دستم باشه وقتی تو راه خونه بودم اینقدر ذوق زده بودم ولی وقتی باهاش بازی کردم حالم ازش به شدت به هم خورد البته باید بگم بازی های خوبی هم توش نبود ولی خودش میگفت gow توش خیلی توپه ولی اون بازی هایی که من کردم افتضاه ترین وسیله ی عمرم برام شد!!!!!!من بزرگترین اشکالی که ازش میگیرم گرافیک فوقالعاده بدش هست.......البته انتظار زیادی هم ازش نداشتم چون به هر حال یه کنسول دستی هست اما واقعا گرافیکش بی معنی و آشغال بود..................(من تو کلاس وقت همچین قرتی بازی هایی رو ندارم خوش به حال شما :-" :-" :-")
من از DS هیچ اشکالی نمیگیرم درسته گرافیکش از همون psp هم کمتر هست ولی یه لذت خاصی داره مخصوصا خودکارش................... x: x:

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از The Stig :
نه منتظرم تو دستم بدی!!!!!!!معلوم که دستم گرفتم یکی از دوستام همین psp رو داد سه روز دستم باشه وقتی تو راه خونه بودم اینقدر ذوق زده بودم ولی وقتی باهاش بازی کردم حالم ازش به شدت به هم خورد البته باید بگم بازی های خوبی هم توش نبود ولی خودش میگفت gow توش خیلی توپه ولی اون بازی هایی که من کردم افتضاه ترین وسیله ی عمرم برام شد!!!!!!من بزرگترین اشکالی که ازش میگیرم گرافیک فوقالعاده بدش هست.......البته انتظار زیادی هم ازش نداشتم چون به هر حال یه کنسول دستی هست اما واقعا گرافیکش بی معنی و آشغال بود..................(من تو کلاس وقت همچین قرتی بازی هایی رو ندارم خوش به حال شما :-" :-" :-")
من از DS هیچ اشکالی نمیگیرم درسته گرافیکش از همون psp هم کمتر هست ولی یه لذت خاصی داره مخصوصا خودکارش................... x: x:
الان می تونی بگی چه بازیایی بود؟ در ضمن این گرافیک آشغال تو زمان خودش جزو بهترینا بود حتی الان هم از ipod/iphone بهتره در مورد اینم که اون بازیا آشغال بودن الان یعنی من بیام یه بازی مزخرف تو ایکس باکس بازی کنم (شما اصلا فرض کن 5 تا ) می تونم نتیجه بگیرم کل بازیاش مزخرفه؟ خداوند هم یه چند تا از این دوستا نسیب ما کنه که 3 روز حاظر باشن پی اس پی شون رو غرض بدن!

• لایک
امتیازات: namak

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از Black fire :
الان می تونی بگی چه بازیایی بود؟ در ضمن این گرافیک آشغال تو زمان خودش جزو بهترینا بود حتی الان هم از ipod/iphone بهتره در مورد اینم که اون بازیا آشغال بودن الان یعنی من بیام یه بازی مزخرف تو ایکس باکس بازی کنم (شما اصلا فرض کن 5 تا ) می تونم نتیجه بگیرم کل بازیاش مزخرفه؟ خداوند هم یه چند تا از این دوستا نسیب ما کنه که 3 روز حاظر باشن پی اس پی شون رو غرض بدن!
شما پست من رو درست بخون من گفتم چندتا بازی خوب هم داره اونی هم که من بازی کردم یه نید فر اسپید و یک بازی جنگی بود که با تانک بود اگه اشتباه نکنم............
میخوای باور کن میخوای باورنکن برام هیچ اهمیتی نداره چی فکر میکنی.............. (:| (:| :rolleyes: :rolleyes:

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از The Stig :
شما پست من رو درست بخون من گفتم چندتا بازی خوب هم داره اونی هم که من بازی کردم یه نید فر اسپید و یک بازی جنگی بود که با تانک بود اگه اشتباه نکنم............
میخوای باور کن میخوای باورنکن برام هیچ اهمیتی نداره چی فکر میکنی.............. (:| (:| :rolleyes: :rolleyes:
ببخشید الان هر یک از کنسولای ایکس باکس و پلی استیشن چند تا بازی واقعن خوب دارن؟ اون بازیایی که شما کردی می شه گفت چرت بوده از دوستت بخواه که یه سری بازیا مثل Tekken یا God of war و.. بریزه تو پی اس پیش بعدش در مورد پی اس پی قضاوت کن بگو آشغاله! عین این می مون که من بیام رو ایکس باکس دو سه تا بازیا چرت رو بکنم بر اساس اون بگم ایکس باکس آشغاله!(تو پستای قبلیت گفته بودی پی اس پی آشغاله، نگفته بودی؟) شما تا این بازیای درست حسابی رو نکنی نمی تونی قضاوت کنی که پی اس پی خوبه یا بد، در هر صورت فکر کنم کم کم داری به این نتیجه می رسی که نظرت در مورد پی اس پی غلط بود.
در هر صورت به علت ارادت شدیدم نسبت به Tekken یه مقایسه ای بین نسخه ایکس باکس و پی اس پی می ذارم، از نظر گیم پلی جفتشون یکین
رو ایکس باکس:
tekken-6.jpg

رو پی اس پی :
tekken6newscr_002-large.jpg

همونطور که می بینی بغیر از جزئیات خیلی شبیه همن حتی از نظر نور پردازی!

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

بعضیا
تا قبل اینکه با 360 بازی کنن قییافشو میدیدن بهش فحش میدادن اما از وقتی 360 خریدن فنش شدن
همون بعضیا اگر یکدفعه ps3 بازی کنن و برن بخرن فنش میشن
همون بعضیا اگر یکدفعه با psp Tekken بازی کنن و برن بخرن فن psp میشن
متاسفانه ما ایرانیا نمیتونیم قبول کنیم چیزی که براش پول دادیم از چیز دیگه ای پایین تره به خاطر همین تا یکچیزی میخریم سرش حاضریم بجنگیم
مثل بعضیا
(یک بعضیا ی دیگه هم هست که زشته بگم)

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از age :
بعضیا
تا قبل اینکه با 360 بازی کنن قییافشو میدیدن بهش فحش میدادن اما از وقتی 360 خریدن فنش شدن
همون بعضیا اگر یکدفعه ps3 بازی کنن و برن بخرن فنش میشن
همون بعضیا اگر یکدفعه با psp Tekken بازی کنن و برن بخرن فن psp میشن
متاسفانه ما ایرانیا نمیتونیم قبول کنیم چیزی که براش پول دادیم از چیز دیگه ای پایین تره به خاطر همین تا یکچیزی میخریم سرش حاضریم بجنگیم
مثل بعضیا
الان اون بعضیا سومیه رو با من بودی؟
من دو نکته بگم:
gow هست چرا تکن؟ تکن رو گفتم چون مشترکه!
در ضمن من برا پی اس پیم هزار تومن هم پول ندادم! بهم هدیه دادن پول گمرکش هم طرف نفهمید چیه نگرفت!
در نهایت هم باید بگم من فن پی اس پی نیستم فعلا دارم از حقش دفاع می کنم پاش بیفته از دی اس هم حمایت می کنم(چرا دروغ؟ نمی کنم طرف Ipad/iphone/ipod رو می گیرم با اینکه هیچکدوم رو ندارم! :D )
البته یه سوالی خودت جز کدومی؟ بعضیا اول؟

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

منظورم به شما یا شخص خاصی نبود وگرنه من ادم رکی هستم راحت اسم میبرم :D

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

اقایون،اقایون...خاوهش میکنم...خیلی عذر میخوام،هدفم بی احترامی نیستا(البته الان طبق معمول age میاد امتیاز منفی میده) ولی اینجا بحث سر کنسولا هست...ما نه حقوق بگیر مایکروسافت هستیم،نه حقوق بگیر سونی...این چیزا اینقدر ارزش نداره که بخوایم به هم دیگه تیکه بندازیم و هم دیگه رو ناراحت کنیم...لطفا جون هرکی دوست دارین بچسبین به مقایسه ی کنسولا،نه مقایسه ی فن های هر کنسول توی این تاپیک...بازم میگم،شرمنده،ببخشید اگه اسپم بود،هدفم هم اصلا قصد توهین نبود...

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از تنها در تاريكي :
اقایون،اقایون...خاوهش میکنم...خیلی عذر میخوام،هدفم بی احترامی نیستا(البته الان طبق معمول age میاد امتیاز منفی میده) ولی اینجا بحث سر کنسولا هست...ما نه حقوق بگیر مایکروسافت هستیم،نه حقوق بگیر سونی...این چیزا اینقدر ارزش نداره که بخوایم به هم دیگه تیکه بندازیم و هم دیگه رو ناراحت کنیم...لطفا جون هرکی دوست دارین بچسبین به مقایسه ی کنسولا،نه مقایسه ی فن های هر کنسول توی این تاپیک...بازم میگم،شرمنده،ببخشید اگه اسپم بود،هدفم هم اصلا قصد توهین نبود...
قصد من توهین نبود ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(
من راحت میتونستم اسم ببرم اما نبردم ~X(
بخاطر اینکه قبصد من اشاره به شخصی یا اشخاصی نبود ~X(
چرا همه به خودتون میگیرین؟
بحث اخلاق شد همه ی پست ها رو پاک کنید

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از age :
قصد من توهین نبود ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(
من راحت میتونستم اسم ببرم اما نبردم ~X(
بخاطر اینکه قبصد من اشاره به شخصی یا اشخاصی نبود ~X(
چرا همه به خودتون میگیرین؟
بحث اخلاق شد همه ی پست ها رو پاک کنید
مجبوری بیای تیکه بندازی...............(تو پیغام خصوصی با هم حرف میزنیم اینجا جواب نده)
ول کنید این بحث های الکی رو لطفا همه...............
بسه اینقدر توهین و تیکه انداختن والا اون بنده ی خدا هم راست میگه.............
اینجا برای راهنمایی افراد هست نه برای یاد گرفتن انواع کنایه پس تمومش کنید لطفا عزیزان (خودمم جزو اون عزیزان هستم) #-o
حالا به نظر من بیایم روی Ds و PsP بحث کنیم کسی هست که تو تاپیک Ds داشته باشه و خوبی ها و بدی هاشو بگه؟؟؟(من خودم ندارم متاسفانه)
همچنین خوبی ها و بدی های PsP رو...........

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از The Stig :
حالا به نظر من بیایم روی Ds و PsP بحث کنیم کسی هست که تو تاپیک Ds داشته باشه و خوبی ها و بدی هاشو بگه؟؟؟(من خودم ندارم متاسفانه)
همچنین خوبی ها و بدی های PsP رو...........
یک نگاه به نظر سنجی بندازی بد نیست :-"
ds هیچی رای نیاورده حتی یک دونه ;))

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

این پست خطاب به نیماست :

ببین چون فن ایکس باکسی اصلا دلیلی نداره که هر چیزی درباره سونی و کنسولالش شنیدی و خوشت نیومد بخوای یه جوری ردش کنی یا مسخرش کنی . اگه خوشت نیومد میتونی چیزی نگی , عین همون کاری که بعد مقایسه دوم xbox و ps3 کردی و چیزی نگفتی چون واقعا دیگه چیزی نمیتونستی بگی(کاملا مشخص بود چون تو مقایسه قبلی کلی پست داده بودی و آخرش هم اون حرفه مربوط به باتری و دسته PS3 رو زدی . یادته ؟ )
مثلا وقتی میای میگی psp مسخرست و 2 ساعت بعد میای میگی بهترین کنسول دستیه و آشغال ترین اوناست و میگی بازیبازها انتخاب دیگه ای ندارن ( DS رو یادت رفت ؟) انتظار داری بقیه حرفت رو قبول کنن ؟ انصافا خودت حرفای چند ساعت پیش خودت رو قبول داری ؟؟؟ برو بهترین فن ایکس باکس تو ایران رو پیدا کن و بعد حرفایی که تا حالا زدی رو نشونش بده ببین اونم قبول میکنه ؟
کلام آخر : پس تعصب بیخودی رو ایکس باکس و مایکروسافت نداشته باش
من قصد ادامه این بحث رو ندارم فقط خواستم جواب یه سری از حرف های بی ربط رو داده باشم
والسلام

shahrokh_m

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری
شهر
ورامین
رشته دانشگاه
کامپیوتر

اخه انسافا بجز xbox کدوم این ها کنسول به حساب میاد :-? psp که سیستمش ضعیفه و با این که قابل حمله ولی بازم گرونه ds هم که اصلا کنسول نیست :)) میمونه xbox , ps3 ps3 که قیمت خودش و بازیاش سر به فلک کشیده و بره بچه خرپولاس نه آدم های مثل من که هر هفته یه بازی میخرن

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از shahrokh_m :
اخه انسافا بجز xbox کدوم این ها کنسول به حساب میاد :-? psp که سیستمش ضعیفه و با این که قابل حمله ولی بازم گرونه ds هم که اصلا کنسول نیست :)) میمونه xbox , ps3 ps3 که قیمت خودش و بازیاش سر به فلک کشیده و بره بچه خرپولاس نه آدم های مثل من که هر هفته یه بازی میخرن

ببخشید معیار شما برای تشخیص کنسول از غیر کنسول چیه ؟؟؟ اصلا غیر کنسول یعنی چی ؟
آتاری هم زمان خودش کنسول بود . حتی آتاری دستی
درضمن قدرت سخت افزاری psp از ds بیشتره و همین طور PS3 از xbox و قیمت بازی های هردوشون تو خارج هم برابره . تو ایرانه که به لطف کپی خور شدن ایکس باکس و بازی هاشه که شما میری یه بازی 50 دلاری رو 2500 تومن میخری !!! واسه اینه که شما هر روز میری یه بازی میخری ولی اگه تو آمریکا یا اروپا باشی که ممکنه سالی 2 تا بازی هم نتونی بخری

بالا