Scarlett
✷‿✷
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 2025
من ریاضی رو خیلی دوست دارم ولی زیست رو هم دوست دارم علاوه بر اونسلام.
ببین در مورد رشتههایی که گفتی، توی اینترنت فیلمهای خیلی خوبی هست که اساتید دانشگاه تهران و شریف و اینها اومدن توضیح دادن راجع به رشتههای خودشون. (قطعا هرکسی از رشته خودش خوب تعریف میکنه و مواظب این نکته باش). ولی خب به نظرم اینقدر ریز انتخاب کردن، برای بچههای کنکوریه. حتی اونا هم نمیدونن دارن درست انتخاب میکنن یا نه. چون تا وقتی فارغالتحصیل نشی از رشتهت، تقریبا نمیدونی چی در انتظارته و واقعیت کشور و بازار کار و اپلای و اینها چطوریه.
ولی خب بین رشتههای ریاضی، الان تقریبا بازار کار کامپیوتر بهتره دیگه (به شرطی که خوب باشی و بلد باشی واقعا کارت رو). البته که بقیه رشتهها هم متناسب با بازار کار یاد بگیری مهارتها و نرمافزارها رو، درآمد خوبی میتونن داشته باشن، هرچند که به کامپیوتر نمیرسن. این بین علاقه هم مهمه. من میدونستم اینا رو و مکانیک رو انتخاب کردم :) هرچند من هدفم موندن اینجا نبود وگرنه شاید میرفتم سمت کامپیوتر. کامپیوتر خب برای همین هم رقابت خیلی بیشتری داره برای ورود به دانشگاه.
در کل هم نظر من اینه که حوزه کلی کارت رو مشخص کن. مثلا ببین از الان دوست داری بری سمت مهندسی، یا رشتههای تجربی، یا حتی مدیریتی و بازاریابی (که اینا هم جذابن و درآمد خوبی میتونن داشته باشن). انتخاب کردن همیشه سخته. تو با انتخابت مدام داری بقیه گزینههات رومیذاری کنار و دیگه توی عمرت احتمالا دسترسی نداری بهشون. اولش انتخاب رشته دبیرستانه، بعدش دانشگاه، بعدش انتخاب گرایش تو ارشد و همینطوری خلاصه. اینکه همیشه پرفکت انتخاب کنی، شاید امکانپذیر نباشه. ولی خب فکر کنم وقت داری و میتونی بری با دید خیلی از رشتهها، فعلا تصمیم بگیری که در آینده کدوم سمت رو دوست داری کار کنی. تواناییهات هم مهمن قطعا توی این انتخاب (مثلا دروسی مثل ریاضی که حل کردنیه بیشتر جذبت میکنن یا دروس حفظی)
امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشی، و اگر جزییتر در مورد رشته من خواستی بدونی، خوشحال میشم کمک کنم. موفق باشی!
ولی میترسم رشته های دانشگاهی ریاضی برام جذاب نباشه یا چیزی نباشه که فکر میکنم