- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 0
سلام و خوبین دوبارهسلام خوبین؟
قبلنم گفتم اما حالا مشکل خیلی جدی شده...یکی از همکلاسیام ب موسیقی و آهنگسازی علاقه داره،خیلی زیاد.خانوادش اما ب شدت مخالفن و میگن باید تو دبیرستان خودمون تجربی بخونه.اینجا هنرستان موسیقی و اینا نداره و اکثر کسایی ک جدی کنکور هنر میخوان بدن میرن گرافیک
اما این خودش میگ تو مدرسه عادی بره تجربی اما واسه کنکور هنر بخونه و همزمان کلاس موسیقی بره،چون جو هنرستان های اینجا خیلی خوب نیستو اکثرا بدون هدف رفتن و خلاصه هدفشون درس خوندن نیست...تدریس هاهم خوب انجام نمیشه انگار
اینم در نظر بگیرین ک دوستم تاحالا کوچکترین آموزشی واسه موسیقی ندیده بازم بخاطر مخالفت خانوادش...داداششم نذاشتن بره سمت علاقشو الان3ساله پشت کنکوره
دیگ اینک پیش مشاورم رفتن اما اونم طرف خانوادشو گرفته و گفته این چیزا آینده نداره...مشاور مدرسمونم همینارو بش میگ...درکل حامی مهمی نداره
خیلیم باهاش حرف زدیم ک این تصمیمش الکی نباشه اما خیلی جدی بهش فکر کرده و انگیزه رو داره،استعدادو نمیدونم!
حالا شما بگین چطوری خانوادشو راضی کنه و اینک روشی ک انتخاب کرده واسه کنکورو اینا درسته؟خواهش میکنم اگ تجربه یا پیشنهادی دارین دریغ نکنین بحث آینده ی آدمه
ممنونم و خیلی ببخشید ک انقد طولانی شد باید همه چیزو میگفتم سوال دیگه ای هم داشتید بگید
سعی کردم تاپیک مرتبط باشه
خانوادش موافقت کردن مثلا،ولی بشرطها و شروطها
(فک کنم بیشتر هدفشون این بوده ک خودش پشیمون شه)
گفتن میذارن کنکور هنر بده و کلاس بره،پیانو
اما دبیرستانو تو مدرسه خودمون باشه و اگرم سال اول قبول نشد باید کنکور تجربی بده،،،البته احتمال اینم هس ک سال آخر بره دبیرستان عادی
حالا ب قول خودش از هیچ بهتره