wdr
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- hElLi
- شهر
- tEh
- سال فارغ التحصیلی
- 86
اگه استعداد ادم تو دوتا چیز باشه و بینهایت عاشق هر دو استعدادش باشه چی؟
مثلا من هم تو کارهای سینمایی(مثل:بازیگری و کارگردانی و فیلمنامه نویسی) استعداد دارم و واقعا هم بهش علاقه دارم. از طرفی هم بینهایت به پرستاری و پزشکی علاقه دارم و تعریف نباشه استعدادم دارم ولی واقعا نمی دونم چ کنم. از طرفی هم تو ریاضی استعداد دارم و به این فکر میکنم که برم ریاضی تا بعدش روان شناسی بخونم(اینم جزو علایقمه)
پدرم واقعا با بازیگری مخالفه برا همین فعلا بیخیالشم تا بزرگ شم و ی خرده استقلال پیدا کنم تا حداقل کلاسشو برم
الان واقعا گیجم و نمی دونم که برم ریاضی یا تجربی![]()
اولا من مشاور نیستم... گفتم تاکید کنم که کسی با طناب من نیفته داخل چاه
ولی چنتا چیزو که به ذهنم میرسه میگم
اول اینکه ادم 100% توانایی داره نه بیشتر! یعنی باید تقسیم کنه که میخوام 80% بذارم واسه پزشکی. 20% میذارم واسه بازیگری. اینکه کسی فکر کنه من یه پزشک عالی میشم و کنارش یه بازیگر عالی هم میشم، خیال خام هست!
از نظر من یه نفر نمیتونه تو چنتا چیز عالی باشه(اگرم مثال واسش دارید احتمالا استثنا هستش)
دوم اینکه، به نظرم یکمی استعدادهاتون رو دارید دست بالا میگیرید! من باشم اینطوری حساب میکنم:
استعداد ریاضی: آیا من تو مدرسه مون ریاضیم از همه بهتره؟ اگر نه، نفر چندم ریاضی مدرسه ام؟
استعداد بازیگری: آیا من از فلان زن بازیگر بهتر بازی میکنم؟! هیچ متخصص این حوزه ای تا حالا تایید کرده منو؟ گفته تو از فلانی بهتری؟
استعداد پزشکی یا پرستاری: ایا من زیستم از همه بهتره؟ مطالعات زیستم اینقدر هست که با معلممون بحث کنم؟ هیچ ایده ی جدیدی هست تو این حوزه به ذهن من برسه شبیه کارایی که ادمهای بزرگ تو این حوزه انجام دادن و میدن؟
مخلص کلام اینکه استعداد رو باید به صاحب استعدادهای اون حوزه سنجید(ترجیحا توسط یه صاحب نظر توی اون حوزه). بعد اگر دیدیم واقعا حرفی داریم واسه گفتن، اونزمان بگیم اقا من استعداد فلان دارم. وگرنه اگر بخوایم توی هر چیزی که خوب هستیم اسمشو بذاریم استعداد، یقینا نفر 1 میلیون به بعد میشیم توی اون حوزه!