• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ریاضی یا تجربی

به نقل از حجتــ :
من خودمم اینجوری فکر می کردم که باید دیپلم رو داشته باشی تا کنکورش رو بتونی بدی
ولی یکی از رفیقام گفت نه هر رشته ای بخوای می تونی بدی. که دیدم آره یکی از هم کلاسیاش رشته ریاضی بوده و کنکور انسانی داده و الان داره علوم سیاسی تهران می خونه (ریاضی رو 100 زده، بقیه درساش هم بالاترینش 17% یا 27% معارف بوده درسته یادم نیست درصد دقیقش رو ولی فکر کنم 17 بود! رتبه 210 منطقه )

بله اونی که شما میگین مال سال های پیشه این چیزی که من گفتم مال امساله قانون جدیده بازم باید برم بریم ببینم:)ممنونم

تهههشم کسی نبود راهنمایی کنه....

بچه ها طبق اون چیزی که من تو دفترچه دیدم (دفترچه ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری سال 1392 ===> قسمت (د) ===> تبصره 3 و تذکر مهمی که زیرش نوشته این مطلب که تنها در یک از گروه های اختصاصی می توانند شرکت کنند و در تبصره 5 هم توضیحات خوبی داده
و
در یک قسمتی (الان نمیتونم پیدا کنم) گفته: گروه ریاضی ===> دیپلم ریاضی و گروه تجربی ===> دیپلم طبیعی و گروه علوم انسانی ===> دیپلم انسانی

میتونید از این سایت فایلش رو دانلود کنین===> http://sanjesh.org/group.aspx?gid=1

یک نکته مهم:
ریاضی-فیزیک

نه ریاضی خالی

برو ریاضی

احتمالا این تاپیک قفل میشه از طرف مدیر چون جای دیگه هست.... ;;)
اما خوب! پرسیدی دیگه ;) منم سخرانیمو! ارائه بدم قبلش!
امکان نداره نه به ریاضی علاقه داشته باشی نه زیست! 8-| (راستی انسانی هم رشتست ;D بهش فکر کن...)
هیچی یعنی؟!؟! :-/
حداقل با خودت فکر کن چی می خوای از زندگی؟ چند سال حال درس خوندن داری؟ چقدر پول می خوای؟ با تحقیق تو چه زمینه ای حال می کنی؟ این اصــــــــلا چیزی نیست که بقیه بهت بگن!! :-?? یه چند بار برو محیط کار رشته های مختلف ببین کدومو بیشتر دوست داری؟؟؟!
به بازار کار و این چیزا هم دقت کن!
رشته های تجربی مخصوصا پزشکی اینا علاقه می خوان ( البته من خودم پزشکی دوست ندارم اصلا و به این خاطر نیومدم تجربی) ولی کسی که میره این رشته علاقه نداشته باشه خل میشه! ^-^
رشته های ریاضیم اگه علاقه نداشته باشی ادامه نمی دی با لیسانسشم سرنوشت خوبی نداری! :-" ( در این مورد وضع بعضی رشته های لیسانس تجربی بهتره...)
پس سعی کن یه چیزیو دوست داشته باشی! ;D و خودت تصمیم بگیری :|

بیا ریاضی دادا
بیا تا با هم کل عمرمونو دنبال x بگردیییییییییییییییییییییییییییییییییییم ;D ^-^

میشه یکی کمک کنه....من 2 تارشته و خیلی دوست دارم پزشکی و عمران ...اما همه بم میگن الان دانشگاه های بدون کنکورم عمران میدن...ولی پزشکی که هر دانشگاهی نمیده بعد می شی یک مهندس عمران بی کار :-??
یکی ج این سوال منو می ده؟......برم عمران موفق میشم یا نه؟...

رویا خانم، آیا از هزاران پزشک بی کار خبر داری؟ بعد هم پزشکی هم دانشگاه آزاد داره.
دیگه گذشت اون زمان ها که بعضی رشته ها واسه همه کار داشت.

الآن باید اون رشته ای رو انتخاب کنی که استعداد و علاقه بیشتری توش داری. چون برای اینکه بتونی کار درست حسابی داشته باشی، تو هر رشته ای که باشی، باید جزو بهترین ها باشی؟

خخخخخخخ نیدونم ولی بزرگان میگن واسه یه دختر ایرانی تجربی خوفه ;))

Back
بالا