لطفااا بخونید:
سلام به همه. این اولین گفت و گویی هست که ارسالش میکنم و توقع دارم نظراتتون رو بگین
من نهم ام فرزانگان 2 مشهد و خوب امسال تعیین رشته و تعیین مرکز دارم. میخوام یه سری اطلاعات درباره وضعیت درسیم بدم و بعد یک سوال مهم ازتون بپرسم:
درسای تجربی: از شیمی به شدت بدم میاد و به شدت توش ضعیفم،زمینم بد نیست،زیست و دوست دارم اما خوب نیستم توش باید برای اینکه نمره خوب بگیرم توی زیست باید کلی درس بخونم
ریاضیا:رایاضیم توی دبستان محشر بود اما از هفتم به شدت افت کردم و البته ریاضیم خیلی به معلمم بستگی داره و تحت تاثیر معلم افت و رشد میکنم، فیزیک هم همینطور اما فیزیک رو هم کمتر از ریاضی دوست دارم هم کمتر میفهمم
و انسانیا:ادبیاتم خیلی خوبه و خیلی دوسش دارم(اهل شعرم هستم).اجتماعی رو اگه وقت بذارم 20 میشم.عربی رو زیاد خوب نیستم توش اما اگه خوب بخونم و درست بفهممش دیگه روون میشم توش و مشکلی ندارم.دینی و اینا رو هم که کلا اگه آدم خوب بخونه 20 میشه توش
و عاااشق روانشناسی اممم
حالا مشکلم اینه:-s
:چه رشته ای برم؟؟؟؟؟؟؟
خودم انسانی دوست دارم برم
تجربی که هیچی ریاضی هم توش اعتماد به نفس ندارم و اگه معلمم یکم بد بشه ریاضیم ضعیف میشه اما انسانی رو مامانم اصلا موافق نیست و میگه چون تو توی دبستان ریاضیت خوب بود دوباره میتونی خوب بشی توش اما من موافق نیستم چون ریاضی هیچ بازار کاری هم برای دخترا نداااره به نظرم.
حالا میشه لطفاااا راهنماییم کنین.