• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ریاضی یا تجربی

بنظرم این کاره درستی نیست
زیست توی کنکور تجربی بالاترین ضریبو داره و نمیشه با خونسردی از کنارش گذشت
اینا همش برمیگرده به معلمتون..مثلاٌ معلم ریاضی ما چون تعدادمون کمه با ریاضی ها مشترکه و دقیقاٌعین چیزاییو که به اونا میگه و باهاشون کار میکنه،به ما هم میگه و بامون کار میکنه.شما که توی حلی هستی...چی از این بهتر؟ /m\مطمئنن معلماتون طوری درستون میدن که واقعاٌ نیاز دارید.

به نقل از .::Hamed::. :
میشه تو پیش زیست سه سال رو خوند؟؟
چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی؟!!
عاغا! من اینو توهین به تمــام دانش آموزان (بسیار) عزیز تجربی تلقی میکنم.

به نقل از Young winter :
چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی؟!!
عاغا! من اینو توهین به تمــام دانش آموزان (بسیار) عزیز تجربی تلقی میکنم.
من از مواضع پیشین خودم ب شدت عقب نشینی میکنم ولی حیفه وقت ک بزاری زیست بخونی!! :P :-"

داشتیم کسی رو که پیش دانشگاهی رفت تجربی و رتبه 11 کشور شد... ولی معلم زیست اولمون که معلم اونم بود، می گفت این بشر اگه از اول رفته بود تجربی زیر 5 می شد... منظورم اینه که معتقد بود بهش به هرحال ضربه زده. خودش هم موافق این کار نبود و می گفت که بهش خیلی فشار اومده. سر همین قضیه من تغییر رشته ندادم (خداروشکر!!)

یه سوال اگه بخوای ریاضی بخونی ولی کنکور تجربی بدی زیست مشکل ساز نمیشه خیلی!؟؟؟
میشه تو پیش زیست سه سال رو خوند؟؟

من دراین مورد با چند نفر مشورت کردم گفتن که حتی اگه بخوای ریاضی باشیو زیستو هر سال به طور همزمان با تجربیا بخونی و کلی تستم بزنی بازم با مشکل مواجه خواهی شد!چه برسه به اینکه بخوای هر سه سالو باهم بخونی!:D

دوست عزیز!زیست ،جغرافیا نیست که بخوای تو یه روز یه کتابشو بخونی ...ما که خودمون تجربی هستیم و توی برنامه درس خوندنمون هر روز واسه زیست وقت میزاریم توی تشخیص و استدلالش دچار مشکل میشیم!چه برسه به ...

به نقل از p@RaNdeh :
پ.ن:ی سوال فنی چرا بعضی از ریاضیا اینقدر عدم علاقه به زیستو به خودشون تلقین میکنن در صورتی که همه بدشون نمیاد دکتر بشن؟! :-?
فقط میخوان بگن ما که ریاضی میخونیم شاهکار میکنیم و ارزش رشته بقیه رو پایین بیارن ...لطفا به علایق دیگران هم احترام بزارین... :|
ملتِ ریاضی ک به پزشکی علاقه دارن فقط و فقط واسه استیلِ ـشه میفهمین ک چی میگم!!؟؟
ولی ریسکِ تجربی بالائــه خداییش رشته ـهایِ شاخّـــش رتبه ـهای خیلی شاخ میخواد

ملتِ ریاضی ک به پزشکی علاقه دارن فقط و فقط واسه استیلِ ـشه میفهمین ک چی میگم!!؟؟
ولی ریسکِ تجربی بالائــه خداییش رشته ـهایِ شاخّـــش رتبه ـهای خیلی شاخ میخواد

توهین نکنا :))
هی میخوام چیزی نگم هی ادامه میدید X_X
بابا چرا ملت تجربی نمیفهمن که هر کی میره ریاضی واسه پزش نیست ، همونطور که بعضی از ملت ریاضی نمیفهمن هر کی میره پزشکی واسه کلاسش نیست، بس کنید بابا ...
ریاضی همون سختی ای رو برا خودش داره که تجربی برا خودش داره ، اصلا درست نیست با هم مقایسه شون کرد ...

خود من ریاضیم ولی احتمال خیلی زیاد کنکور تجربی میدم و اصلا هم بخاطر پز دادنش نیست ، چون واقعا ریاضی رو دوست دارم به علاوه یسری دلایل شخصی ، نکنید بابا ، نگید این چیزارو زشته والا :-"

ولی قبول کنین که آوردن رتبه ی تاپ در رشته ی تجربی خیلی سخت تر از ریاضی و امثالهم هست. :-"

در امد ریاضی بهتره یا تجربی

به نقل از meysamasadi :
در امد ریاضی بهتره یا تجربی
درآمد بستگی به توانایی شما تو کارتون داره. یه وکیل، یه پزشک، یه مهندس؛ اگه تو کارشون اونقدر توانایی داشته باشن که از پس کارشون به نحو احسن بربیان، درآمدشون خوب میشه!

به نقل از حمیـده :
درآمد بستگی به توانایی شما تو کارتون داره. یه وکیل، یه پزشک، یه مهندس؛ اگه تو کارشون اونقدر توانایی داشته باشن که از پس کارشون به نحو احسن بربیان، درآمدشون خوب میشه!

ولی من مهندس برقی رو میشناسم که خیلی هم تو کارش وارده ولی هنوز بیکاره

Back
بالا