پست های همین صفحه رو بخونید نظر من رو متوجه میشید.به نقل از lab0o :به نظرتون این عقیده درسته که یه عده ای (تو مدرسه ما زیاده) میگند پزشکی شغل آینده دار و برتره و باید حتما پزشک بشیم؟
این عده حتی با وجود علاقه بسیار زیاد به ریاضی و فیزیک میرند تجربی
به نظرتون اینا به هدفشون می رسند؟
من نمی دونم چرا دوره ی ما این شکلیه تعداد تجربی ها بیشتر از ریاضی هاستتازه یه عده ای هم سال های سوم یا پیش می خواند برند تجربی

:-\ :-\

به نقل از K.M.W :من که تجربیُ انتخاب کردم چون یادم نمیاد از همون اوایل حتی به ریاضی فک کرده باشم!از همون اول تصمیمم برای دندون پزشکی بود
اما چیزی که حالا نگرانم میکنه اشباع شدن این رشتس.خودتونم میدونین از بین کسایی که میرن تجربی چقد متقاضی داره!
حالا موضوع اینجاس با این که اومدم این رشته ولی به هیچ شاخه ی دیگش جز دندون علاقه ندارم
واقعاً همین طوره؟این ریسکه که به امید دندون اومدم این رشته؟
پ.ن:آخه جدا از اینکه علایق آدم مهم هستن که یه رشته رو انتخاب میکنه،آینده شغلی رو هم باید در نظر گرفت.تجربیُ دوس دارم که اومدمُ دارم میخونم اما برای آیندش یه کم نگرانم.با این حال هیچ علاقه ای هم به رشته ریاضی ندارم!

اینجوری که من دفترچه سنجش رو خوندم برای اینکه کنکور یه رشته دیگه (غیر از زبان و هنر) بدی باید دیپلم آن سال رو داشته باشی و هر دیپلمی که داشته باشی آن رشته رو باید امتحان بدی . \به نقل از نفس... :یه سوال هنوزم میشه ریاضی خوند ولی کنکور تجربی داد دیگه؟
/

به نقل از Mahshad 98 :اینجوری که من دفترچه سنجش رو خوندم برای اینکه کنکور یه رشته دیگه (غیر از زبان و هنر) بدی باید دیپلم آن سال رو داشته باشی و هر دیپلمی که داشته باشی آن رشته رو باید امتحان بدی . \/
اگه غیر از اینه لطفا بگه چون برای خود منم مهمه.![]()