من اول زدم دال بعد زدم جیمبه نقل از Soben :منم واسه این سواله دلیل خاصی نداشتماولش زدم ج بدش کردمش د
منم دقیق 8400 رو بدست اوردم! راهتو بگو...به نقل از arash_anish :مطمئنی؟؟؟؟؟؟ چون من حساب کردم دقیقا عدد 120960 بدست اومد.
به نقل از arash_anish :مطمئنی؟؟؟؟؟؟ چون من حساب کردم دقیقا عدد 120960 بدست اومد.
من زدم دبه نقل از کیوان.م :اون سوالی که توش مورچه داشت چی میشه؟!
(سوال 22 کد 2)
ببین یادم نمیاد ولی وقتی من سر جلسه به دست اوردم دیگه بدست اوردم الان شما بگید ببینم.به نقل از Soben :منم دقیق 8400 رو بدست اوردم! راهتو بگو...
شما یکی یا دو تا رو از محاسبات رو انجام ندادیدبه نقل از sokoot :manam dar ovordam 8400
منم همین کارو کردم شد 8400 :)به نقل از حامد مهدوی :شما هر دو اشتباه کردید متاسفانه
9800 رو تجزیه کنید میشه دو تا پنج دو تا 7 3 تا دو
یه بار بگیرید 2 تا پنج 2تا 7 3 تا دو بقیشم 1
یه بار بگیرید 2 تا پنج 2تا 7 و 2 و 4 و بقیشم یک
یه بار هم بگیرید 2تا 5 2تا 7 با یه 8 بقیشم یک
میشه 10080شما یکی یا دو تا رو از محاسبات رو انجام ندادید
اون رو من با 20 جای مختلف رفتم شد وسط وتر AB ولی دلیل منطقیش فکر کتم این باشه که چون میگه تا نصف فاصله میره پس درهر بار به اندازه نصف ارتفاع وارده به ضلع مقابل میره و اگر ما مثلث رو به سه قسمت تقسیم کنیم همیشه در منطقه ی میانی عملشو تموم میکنه پس به وسط وتر AB نزدیکترهبه نقل از کیوان.م :اون سوالی که توش مورچه داشت چی میشه؟!
(سوال 22 کد 2)
خوب من تو این سوال ، مورچه رو هر جایی که گذاشتم در آخر به B نزدیک تر میشد.به نقل از lof :اون رو من با 20 جای مختلف رفتم شد وسط وتر AB ولی دلیل منطقیش فکر کتم این باشه که چون میگه تا نصف فاصله میره پس درهر بار به اندازه نصف ارتفاع وارده به ضلع مقابل میره و اگر ما مثلث رو به سه قسمت تقسیم کنیم همیشه در منطقه ی میانی عملشو تموم میکنه پس به وسط وتر AB نزدیکتره
نه من اعداد رو درست گرفتم و همینجور که میگی رفتم.به نقل از حامد مهدوی :شما هر دو اشتباه کردید متاسفانه
9800 رو تجزیه کنید میشه دو تا پنج دو تا 7 3 تا دو
یه بار بگیرید 2 تا پنج 2تا 7 3 تا دو بقیشم 1
یه بار بگیرید 2 تا پنج 2تا 7 و 2 و 4 و بقیشم یک
یه بار هم بگیرید 2تا 5 2تا 7 با یه 8 بقیشم یک
میشه 10080شما یکی یا دو تا رو از محاسبات رو انجام ندادید
جناب آرش هم
ضرب 2*10 و 5*5 و ... رو هم جز اعداد حساب کردید
نه وسط وتر میشه.به نقل از کیوان.م :خوب من تو این سوال ، مورچه رو هر جایی که گذاشتم در آخر به B نزدیک تر میشد.![]()
نمیدونم تو برگه سوالا نزدم. ولی شما بگید تا تصدیق کنم.به نقل از lof :حالا اون سوال تعداد اعداد طبیعی بین 5000 تا 10000 که عامل اولی غیر از 2 و 3 نداشته باشه چند تاست چی میشه؟
اَهبه نقل از arash_anish :نه وسط وتر میشه.