maziar
مازیمون
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
- دانشگاه
- Universitetet i Oslo
- رشته دانشگاه
- ریاضی، CS، نانو الکترونیک
پاسخ : خودکشی یک سمپادی
حذف صورت مساله یه نوع راه حل هست.
بذار تصور کنیم من یه ماشین خراب دارم! یک راه حل تعمیر ماشینه! یک راه حل بیرون انداختن ماشین و خرید یه ماشین دیگس! اینجا صورت مساله پاک شد ولی به هر حال مساله حل شد.
خودکشی هم راه حل یک مشکل هست، و فرد میتونه بهش فکر کنه. من ایرادی در این قضیه نمیبینم.
ما مشکلی داریم و تعدادی راه حل. بحث اینجا از بین بردن ازار پدیده های بیرونی روی فرد هست، یا باید پدیده هارو از بین برد ( که تقریبا غیر ممکن هست ) یا میشه از پدیده ها دور شد( که برای همه ممکن نیست ) یا میشه خود رو از پدیده ها جدا کرد( که شدنی و به نسبت سادس ).
این موضوع جدا منزجر کنندس، یک فرد یک تصمیمی گرفته که به کسی دیگه ربط نداره و انتخاب خودش بوده، جدا از اینکه دیگرون نباید توضیح بخوان، من نمیفهمم چرا خانواده باید از توضیحش حس بدی داشته باشن.
هر فرد حق تصمیم گیری در مورد بدنش رو داره. یکی دلش میخواد خالکوبی کنه، یکی دلش میخواد یه کلیشو اهدا کنه، یکی دلش میخواد رگشو بزنه، اینا انتخاب فرد در مورد چیزی هست که صرفا و فقط روی خودش و به خودش ارتباط مستقیم دارن.
به نقل از هیربد :در این مورد راست می گی،اون بخش از حرف های من غلطه.باید بگم نه،حذف صورت مسئله با حل مسئله فرق می کنه.خودت که به این واقف هستی.راستش رو بخوای،امیدوار بودم ذهنت به این برسه که این رو مطرح نکنی.
فکر کردن به خودکشی به عنوان یک پدیده با بررسی خودکشی به عنوان یک راه حل از نظر تبار شناسی کلی فرق داره.
حذف صورت مساله یه نوع راه حل هست.
بذار تصور کنیم من یه ماشین خراب دارم! یک راه حل تعمیر ماشینه! یک راه حل بیرون انداختن ماشین و خرید یه ماشین دیگس! اینجا صورت مساله پاک شد ولی به هر حال مساله حل شد.
خودکشی هم راه حل یک مشکل هست، و فرد میتونه بهش فکر کنه. من ایرادی در این قضیه نمیبینم.
ما مشکلی داریم و تعدادی راه حل. بحث اینجا از بین بردن ازار پدیده های بیرونی روی فرد هست، یا باید پدیده هارو از بین برد ( که تقریبا غیر ممکن هست ) یا میشه از پدیده ها دور شد( که برای همه ممکن نیست ) یا میشه خود رو از پدیده ها جدا کرد( که شدنی و به نسبت سادس ).
به نقل از mmmaaa :به نظر من تنها کسایی که این وسط خیلی زجر میکشن پدر و مادرش باشن و با توجه به تفکر منفی ای (ک به دلیل نهی دین و...عه)حتی توضیح دادن دلیل مرگ بچه شون برا بقیه هم ازاردهندس
ولی خب من اصلا کار اون مرحوم رو اشتباه نمیدونم،چرا که ممکنه به نظر خودش بهترین تصمیم رو گرفته باشه و بنابراین عملیش کرده باشه،اما من احساس میکنم که کسایی ک به این دلیل دست به خود کشی میززنن هنوز به درک درستی در این رابطه نرسیدن،و از نظر من ادم هرچی ک در این زمینه پیش میره بیشتر به پوچی میرسه و بیشتر ب این نتیجه میرسه ک باید از زندگی لذت ببره و با اطرافیانش (هرچن با عقاید مزخرف)خوب باشه،،،،
این موضوع جدا منزجر کنندس، یک فرد یک تصمیمی گرفته که به کسی دیگه ربط نداره و انتخاب خودش بوده، جدا از اینکه دیگرون نباید توضیح بخوان، من نمیفهمم چرا خانواده باید از توضیحش حس بدی داشته باشن.
به نقل از sadra.h.h :دوستان هرچی دیسلایک میدین بدید ! اصلاً من مطلب مینویسم واسه دیسلایک !
اما....اما.... تورو جون هرکی دوس دارین :
ژست افراد با فراست و فیلسوف رو نگیرید !!
بعضی ها طوری مینویسند که انگار الان از یونان برگشتن !
ممنون ! B-)
من فقط یه درخواست ساده کردم که کلمه ی حق رو استفاده نکنین ! اینکه این همه جای بحث نداره ! داره ؟؟؟
من واسه این گفتم حق رو به کار نبرید چون هرکی دلیلی پیدا نمیکنه خیلی راحت میگه : آقا حقش بود !
هر فرد حق تصمیم گیری در مورد بدنش رو داره. یکی دلش میخواد خالکوبی کنه، یکی دلش میخواد یه کلیشو اهدا کنه، یکی دلش میخواد رگشو بزنه، اینا انتخاب فرد در مورد چیزی هست که صرفا و فقط روی خودش و به خودش ارتباط مستقیم دارن.