بایرن مونیخ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع King Dain
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا طرفدار بایرن مونیخ هستید؟

• بله

رای‌ها: 83 55.7%
  • خیر

رای‌ها: 66 44.3%

• رای‌دهندگان
    149
پاسخ : بایرن مونیخ

واقعا این جور بحثا خیلی غیر حرفه ایه!!
مثلا من نمیتونم بگم که چون اسپانیا از ایتالیا 4-0 برد و ایتالیا هم از آلمان 2-0 برد,پس اسپانیا آلمان و 6 تایی میکنه!!
میتونم بگم؟؟
نه!! چون خیلی غیر منطقیه!!
به نظر من اگ بازی ادامه پیدا میکرد,معلوم نبود که چی بشه!!؟؟
چون اگه یادتون باشه بازی 4-0 هم در عرض 10 دقیقه میتونه برگردونده بشه!!!
اون روز بایرن مقابل آرسنال با غرور بازی کرد و خیلی شل گرفت بازیرو!! شاید اگه بازی ادامه پیدا میکرد,بایرن میباخت و شایدم به خودش میاومد و به بازی برمیگشت!!
همیشه تو این موارد,باید حالت دومم در نظر بگیریم!!
نمیه اینقدر قاطعانه قضاوت کرد!!
ولی در کل باید گفت بایرن واقعا خیلی عالی کار کرده!!
و الان,در حال حاضر تیمی بهتر و آماده تر از بایرن وجود نداره!!

شما این پست رو بخون ، ببین بحث در چه مورد بوده #:-S
به نقل از clever child :
اگه گنده نیستیم پ چطوری یوو و آرسنال رو با اقتدار بردیم ؟ بعدشم اگه بارسا ضعیفه پس چرا هنوز تو لالیگا نتیجه های خوبی میگیره ؟ (واسه بارسا بده ها ولی در کل به عنوان یه تیم معمولی خوبه :-")
بعد من گفتم که آرسنال رو با اقتدار نبردید

این که گفتم 5 دقیقه دیگه طول می کشید می باختید با توجه به روند بازی بود !
مثلا شاید زلزله میومد هنگام بازی همه به فنا میرفتن :-" ولی اگه بازی با اون روند ادامه پیدا میکرد حذف می شدید :-"

به نقل از سیزیف :
دقیقا چه جوری نشون داد؟ ;D

انگار نمیبینید داره همینطور تیمارو سوراخ میکنه
به کوری چشم حسود

به نقل از Fateme Rahmati :
واقعا این جور بحثا خیلی غیر حرفه ایه!!
مثلا من نمیتونم بگم که چون اسپانیا از ایتالیا 4-0 برد و ایتالیا هم از آلمان 2-0 برد,پس اسپانیا آلمان و 6 تایی میکنه!!
میتونم بگم؟؟
نه!! چون خیلی غیر منطقیه!!
به نظر من اگ بازی ادامه پیدا میکرد,معلوم نبود که چی بشه!!؟؟
چون اگه یادتون باشه بازی 4-0 هم در عرض 10 دقیقه میتونه برگردونده بشه!!!
اون روز بایرن مقابل آرسنال با غرور بازی کرد و خیلی شل گرفت بازیرو!! شاید اگه بازی ادامه پیدا میکرد,بایرن میباخت و شایدم به خودش میاومد و به بازی برمیگشت!!
همیشه تو این موارد,باید حالت دومم در نظر بگیریم!!
نمیه اینقدر قاطعانه قضاوت کرد!!
ولی در کل باید گفت بایرن واقعا خیلی عالی کار کرده!!
و الان,در حال حاضر تیمی بهتر و آماده تر از بایرن وجود نداره!!
خوب هنکس که کور نبود ، آره بایرن بازی برگشت با آرسنال رو بد بازی کرد مثل بازی برگشت گالا و رئال . کسی میتونه بگه اگه همین جوری بازی ادامه پیدا میکرد رئال حذف میشد ؟! خوب رئال خودش بازی رو شل گرفته بود . منم میگم اگه اوضاع به وخامت میرسید بایرن میتونست جمعش کنه و ما حذف نمیشدیم چون بایرن خودش خواسته روند بازی اون جوری باشه و اگرم اوضاع بد میشد روند بازی رو تغییر میداد

به نقل از clever child :
فقط بازیکنا که مطرح نیستن . استراتژی هم بر حمله نبود وگر نه همونطور که یوو و چارسلونا رو چارتایی کردیم آرسنالم مثل بازی رفت چارتایی میکردیم :>
خب شما گفتین تیم شصت و دوم،منم جواب اونو دادم.بله بایرن بازی رو شل گرفته بود ولی مطمئنن دوس نداشت تو آلیانس آره نا 2-0 ببازه و با گل زده در خانه حریف صعود کنه.و بایرن مغرورانه بازی کرد و بد بازی کرد،یه قسمتیش به خاطر همون شل گرفتن بود ولی بقیه ش به خاطر بازی خوب آرسنال و بازی بد بایرن بود نه صرفا شل گرفتن.
بازی رفت رو بایرن 3-1 برد ها.

به نقل از آیدا-ق :
خب شما گفتین تیم شصت و دوم،منم جواب اونو دادم.بله بایرن بازی رو شل گرفته بود ولی مطمئنن دوس نداشت تو آلیانس آره نا 2-0 ببازه و با گل زده در خانه حریف صعود کنه.و بایرن مغرورانه بازی کرد و بد بازی کرد،یه قسمتیش به خاطر همون شل گرفتن بود ولی بقیه ش به خاطر بازی خوب آرسنال و بازی بد بایرن بود نه صرفا شل گرفتن.
بازی رفت رو بایرن 3-1 برد ها.
عاغا شصت و دوم مجاز اصلی نبودنه ;D بقیه بازیکن ها هم بنا نبود که خوب بازی کنن از این جهت هم هست .
قبول دارم آرسنال خوب بازی کرد و بایرن مغرورانه و بد ولی ما به هیچ وجه حذف نمیشدیم .

تا اینجای بازی,بازی پایاپای و برابری رو شاهد بودیم!!
حمله کردن,حمله کردیم!!
کلا بازی جذابی نیست تا اینجا این بازی!!
بایرنم که مثل همیشه عالی ست ولی بازم مغرور!!
ولی روبن X-( :( بازم پاس نمیده!!! چرا آخه؟؟؟؟؟؟؟ ~X(
خداکنه نیمه ی دوم ,2 تا بزنیم به بارسا!!

آرین روبن!!!!!!!!!!!!!!!!! >:D<
این اولیش بود!!!
من قبلا به یه نفر گفتم!! البته امروز هرکی رو دیدم گفتم بهش!!!
بایرن از بارسا 2-0 امشب میبره!!
یکی از گلاش و روبن میزنه,یکیشم,یا توماس,یا شواینی!!

+در خواب و بیداری بودم و در فکر آن که کی بازی تموم میشه که بخوابم!!؟؟
یهو بایرن گل دوم و زد!!
اصلا پریدم از جام!!

+دیدین گفتم مولر گل میزنه؟؟؟؟ دیدین گفتم؟؟؟؟
این است قدرت بایرن مونیخ!!!! اینم سومیش!! بشمر هنوز!!

وای دیشب ترکوندیم!!!!
من خوابم گرفته بود از اتاق داییم رفته بودم بیرون (اتاق داییم تو حیات تکه)که بخوابم صدای جیغ داییمو شنیدم بالش و پتومو پرت کردم با پای برهنه تو بارون دویدم تو اتاق و جیغ میزدم ضربان قلبم رفته بود هزار!!!!
ولی بعدش خواب رفتم!!!

بازی بعدی بایرن کیه؟؟ کجا؟؟ و از کدوم شبکه های جهانی و یا ایرانی پخش میشه؟؟؟

جشن قهرمانیو دیدین خیلی باحال بود!! <:-P <:-P
اینم عکس
n00286345-r-b-000.jpg

n00286345-r-b-004.jpg

n00286345-r-b-005.jpg

n00286345-r-b-012.jpg

به نظرتون بازی یکشنبه چه جور بازی از آب در میاد ؟!

به نقل از clever child :
به نظرتون بازی یکشنبه چه جور بازی از آب در میاد ؟!
شک نکن بایرن حداقل2 گل رو زده

• لایک
امتیازات: scamp

بایرن حتما میبره ولی چنتا میزنه خدا میدونه لابد سه چهارتایی میزنه

به نقل از B@R@N KHAN000M :
بایرن حتما میبره ولی چنتا میزنه خدا میدونه لابد سه چهارتایی میزنه
یادتون نره که دورتموند چه تیمی رو حذف کرده ها ... ;;) به نظرم باید منتظر بازی شد . نتیجه رو نمیشه معلوم کرد ... :)

به نقل از clever child :
یادتون نره که دورتموند چه تیمی رو حذف کرده ها ... ;;) به نظرم باید منتظر بازی شد . نتیجه رو نمیشه معلوم کرد ... :)

من که میگم تنها اتفاقی که امکان داره بیافته بایرن با تفاضل گل کمتری ببره :)

هرچی باشه اکثر بازیکنای بایرن مال تیم ملین یه سرو گردن از بقیه بالاترن ;)

به نقل از B@R@N KHAN000M :
من که میگم تنها اتفاقی که امکان داره بیافته بایرن با تفاضل گل کمتری ببره :)

هرچی باشه اکثر بازیکنای بایرن مال تیم ملین یه سرو گردن از بقیه بالاترن ;)
درسته ، ولی دورتموندم بازیکنای خوبی داره ، مثل رویز ، گوتزه ، لواندوفسکی ، گوندوگان ، هوملز ، اشملزر . فکر میکنم این بازیکنا در سطح بازیکنان بایرن باشن :)

به نقل از clever child :
درسته ، ولی دورتموندم بازیکنای خوبی داره ، مثل رویز ، گوتزه ، لواندوفسکی ، گوندوگان ، هوملز ، اشملزر . فکر میکنم این بازیکنا در سطح بازیکنان بایرن باشن :)

این درست ولی تو تیم ملی بازی کردن تجربیاتو به ادم میده که واسه برد خوب میشه ازشون استفاده کرد

ولب بعله دورتموند هم بازیکنای خیلی خوبی داره

امکان برد پر گل نیس به نظر من...دورتموند از هر تیمی بهتر بایرن رو میشناسه و فراموش نکنید که رئال رو حذف کرد...ولی خب بایرن الان مثه بارسای 4 سال پیش میمونه ینی فوتبال رو تو سطحی بالاتر از بقیه بازی میکنه و احتمال بردش بیشتره...البته من مطمئنم بازی خوب و هیجان انگیزی میشه ولی پر گل نه.
+بایرن فصل بعد از این فصلم بهتر میشه...گوتزه و لواندوفسکی و مهم تر از همه پپ...این بایرن حتی از بایرن دوران بازیکنی قیصر هم بهتره...حتی از بایرن دوران مربیگریش ه...ولی بایرن پپ از اینم بهتر میشه.
+من دوس دارم بایرن ببره چون موفقیت بایرن ربط خیلی مستقیمی به موفقیت تیم ملی آلمان داره و این زنجیره ناکامی ها تو فینال باید شکسته شه یه جایی
+یک الاغ پیشگو پیش بینی کرده که دورتمومند برنده ی فیناله...بعله!

به نقل از آیدا-ق :
امکان برد پر گل نیس به نظر من...دورتموند از هر تیمی بهتر بایرن رو میشناسه و فراموش نکنید که رئال رو حذف کرد...ولی خب بایرن الان مثه بارسای 4 سال پیش میمونه ینی فوتبال رو تو سطحی بالاتر از بقیه بازی میکنه و احتمال بردش بیشتره...البته من مطمئنم بازی خوب و هیجان انگیزی میشه ولی پر گل نه.
+بایرن فصل بعد از این فصلم بهتر میشه...گوتزه و لواندوفسکی و مهم تر از همه پپ...این بایرن حتی از بایرن دوران بازیکنی قیصر هم بهتره...حتی از بایرن دوران مربیگریش ه...ولی بایرن پپ از اینم بهتر میشه.
+من دوس دارم بایرن ببره چون موفقیت بایرن ربط خیلی مستقیمی به موفقیت تیم ملی آلمان داره و این زنجیره ناکامی ها تو فینال باید شکسته شه یه جایی
+یک الاغ پیشگو پیش بینی کرده که دورتمومند برنده ی فیناله...بعله!
البته شایدم پر گل شه ... ;;) بستگی به اندیشه های کلوپ داره از نظر من . بایرن که معلومه چه جوری میخواد بازی کنه ، دورتمونده که کیفیت بازی رو تعیین میکنه ...

Back
بالا