بایرن مونیخ

آیا طرفدار بایرن مونیخ هستید؟

• بله

رای‌ها: 82 55.8%
  • خیر

رای‌ها: 65 44.2%

• رای‌دهندگان
    147

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering
پاسخ : بایرن مونیخ

حس میکنم دیگه لیک جزیره که خیلی ساله حرفی واسه گفتن نداره ، لالیگا هم دیگه باید ساکت بشینه و صداش درنیاد ... /m\ بازی دیشب سطحش از چند ال کلاسیکو اخیر هم بالاتر بود ... P:> <D= فقط فرانک .... x: x: x: x:

anneshirly_ba

boshra
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
برازجان-گناوه
سال فارغ التحصیلی
95

روبن واقعا تو تمام بازیای لیگ اروپا با تمام وجودش بازی کرد وقتی توپ میومد تو پاش پرواز میکرد!

واقعا ایول به غیرتت

البته فرانک ریبری هم یادمون نره

و نویر که مثل شیر از دروازه دفاع میکنه

مرد میخواد تا از بایرن عزیز ببره x:

mobina7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران
رشته دانشگاه
حسابداری

تبریک به همه ی بایرنی ها <D=خیلی بازی قشنگی بود نویر عالی بود. P:> :-" P:>

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Sarikhani :
دقيقا همين تقاضا رو از شما دارم!
ميگم اگه اون ٦ تا پنالتي رو ميگرفتن كه سه تا از جام ها مسلما پر پر بود درسته؟
اگر بايرن اين سبك رو ادامه بده حتي با دفاع متراكم هم ميتونه به گل برسه چون مثل بارسلون تيمه تك بعدي نيست هم ميتونن از قدرت شوت زني استفاده كنن و هم از ضربات ايستگاهي
دورتموند تيم دوست داشتني اي بود و من خودم هم تمايل داشتم كه ببره ولي همونطوريهم كه بالا گفتي بازيكن جانشين نداشتن و نيمه دوم واقعا ضيف بازي كردن و اين بايرن هم تيمي نيست كه اين فرصت ها رو به راحتي از دست بده و به نظر من در كل بازي شايستگي بايرن بيشتر بود
دوست عزیز گوآردیولا توی 3 سال به صورت مداوم بارسا رو رو اوج نگه داشت و اون همه گرفت!

فعلا بایرن 2 سال دیگه باید تکرار کنه! هر وقت این کار رو کرد اونوقت میتونی در مورد این بحث کنی کدومشون بهتر کار کردن و ...!

الآن کاملا برتری بارسا و نسل طلائیش واضحه و برا همه مث روز روشنه!

سعی نکنید با منطق الکی زحمت ها و جام های بقیه باشگاه هارو پایین بکشید که خود تیم دیگه بالا بره!

Sarikhani

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شيراز
شهر
شيراز

به نقل از LEGEND :
دوست عزیز گوآردیولا توی 3 سال به صورت مداوم بارسا رو رو اوج نگه داشت و اون همه گرفت!

فعلا بایرن 2 سال دیگه باید تکرار کنه! هر وقت این کار رو کرد اونوقت میتونی در مورد این بحث کنی کدومشون بهتر کار کردن و ...!

الآن کاملا برتری بارسا و نسل طلائیش واضحه و برا همه مث روز روشنه!

سعی نکنید با منطق الکی زحمت ها و جام های بقیه باشگاه هارو پایین بکشید که خود تیم دیگه بالا بره!
اولا من خودم طرفدار بايرن نيستم ولي ٣بار به فينال رسيدن در طي چهار سال كاري بوده كه همون بارساي رو اوج هم نتونست انجام بده
برتري بارسا بر كي واضحه
دوبار قهرمان شد كه يكيش با لطف داوري "تحقير"نشد(٢٠٠٩) دو سال بعدشم كه شاهكار داور و بازيگري الوس و اخراج پپه شما رو به قهرماني رسوند هرچند ٢٠١١ مستحق تر بودين و نه مستحق ترين!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

در کل تبریک میگم...واقعا این برد لازم بود...روبن طلسم خودشو شکست و طلسم بایرن هم شکسته شد...این نسل طلایی بایرن حقش بود،فیلیپ لام حقش بود این جامو ببره بالای سر.
نیمه اول دورتموند بهتر بود...و اگه نویر نبود بایرن نیمه اول حداقل 2 تا گل میخورد،حداقل.وایدنفلر هم عالی بود و اگه وایدنفلر نبود هم دورتموند خیلی زودتر گل میخورد(کلا خاک آلمان دروازه بان پروره :-") ...ولی در کل نویر بهتر بود و واقعا نقش نویر تو قهرمانی به اندازه ی روبن بود(که البته روبن چندین موقعیت عالی رو خراب کرد ولی تنها اشتباه نویر رو پنالتی بود) و واقعا بایرن دروازه ش رو بیمه کرد با خرید نویر
اینجا از حق هم نگذریم که تیم کلوپ عالی بود...واقعا زمان جشن وقتی قیافه لواندوفسکی و هوملز و ... رو نشون میداد ناراحت شدم...چون خیلی عالی بازی کردن و تحسین برانگیز ترین تیم فصل اروپا بودن ولی خب بایرن شایسته تر بود
به نقل از Sarikhani :
اولا من خودم طرفدار بايرن نيستم ولي ٣بار به فينال رسيدن در طي چهار سال كاري بوده كه همون بارساي رو اوج هم نتونست انجام بده
برتري بارسا بر كي واضحه
دوبار قهرمان شد كه يكيش با لطف داوري "تحقير"نشد(٢٠٠٩) دو سال بعدشم كه شاهكار داور و بازيگري الوس و اخراج پپه شما رو به قهرماني رسوند هرچند ٢٠١١ مستحق تر بودين و نه مستحق ترين!
:| اگه اینطوریه بایرن هم مستحق ترین نبود چون توی تمام بازیاش رو تو دور حذفی اشتباهات داوری تاثیر گذار دیده شد...بازی برگشت با آرسنال که آرسنال اگه گل سوم رو میزد صعود میکرد،بازی رفت با یوونتوس گل دوم آفساید...بازی رفت با بارسا 3 تا گل مردود(که اون گل ها باعث شدن بازی برگشت با بارسا یووه تقریبا تشریفاتی شن)...و نهایتا بازی فینال گل اول آفساید. من اینا رو در صورتی میگم که بایرن تیم دوممه ولی خب اینا حقیقتن و این اشتباهات داوری تاثیر گذار تو فوتبال وجود دارن اما در نهایت بایرن لایق ترین تیم این فصل اروپا بود همون طور که بارسا هم سال 2011 لایق ترین بود.قطعا در 4 سال 3 بار به فینال رسیدن آمار خیلی عالیه ولی خب بایرن اون فینال های قبلی(و خصوصا فینال قبلی با چلسی رو که تو خونه خودش بود) باخت و در واقع این یه ناکامی بود خودش.بارسا هر دو باری که به فینال رسید رو برد و هر دفعه هم که به فینال نرسید از قهرمان باخت...لازم نیس موفقیتای بارسا رو زیر سوال ببرین که بایرن رو موفق نشون بدین، موفقیت بارسا بر کسی پوشیده نیس و موفقیت بایرن نیز و اینکه بایرن تیمی بود که تونست بارسا رو بدون اتوبوس و با یه بازی خیلی خوب و هجومی ببره(هر چند هیچ وقت اختلاف بارسا و بایرن 7 تا گل نبود :|) و در حال حاضر بهترین تیم دنیاست
به نقل از M0ĦдMMдƉ jдVдƉ :
اون صحنه که هنکس رو پرت کردن بالا بعد اومد پایین دنباله ریبری بود فک کنم کرد خیلی با حال بود :)))))
دنبال شواینی بود :D ولی واقعا ینی چی؟ تیموشوک کلا چی کار کرد امسال تو بایرن؟ نصف اوقات جام دستش بود :-w بعد یه بارم جامو ندادن به نویر :-w هی وایستاده بود اونجا نیگا میکرد آخرشم ندادن بهش :-w :D
+به حضور کاترین اشتون هم دقت کردین؟ و مرکل...البته خب حضور مرکل طبیعی بود(تک تک بازیکنای دورتموند رو دلداری میداد)
+یه مسئله ای...هوینس دقیقا مشکلش چیه؟ :-?

mariiiiii

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
tehran

قهرمانی حقمون بود ;;)

01.jpg

با آرزوی موفقیت ابدی برای بایرن.

...............

کاربر فوق‌فعال

سلام.
همین که از بن دراومدم اومدم اینجا!
قهرمانیمون تو 3تا جام تبریک!!!!!!!!!!!!!!! >:D<
عاشقتم بایرن!!!!!!!!!!!!! x:
عاشقتم روبن!!!!!!!!!!!! >:D<
عاشقتم هاینکس!!!!!!!!!!! >:D< x:
کلا عاشقتم کل تیم بایرن مونیخ,تمام بازیکنا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x:
البت غیر از گومز!!!!!!!! :(

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

ای کاش گومز نمیرفت،بازیکن خیلی خوبی بود به نظرم،اون مصدومیت خیلی از فرم خارجش کرد.

reza7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طباطبایی
شهر
Bonab
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

من طرفدار بارسام اما منطقیم...
واقعا بایرن عالیی ظاهر شد...
به همه طرفدارای بایرن تبریک میگم...
گرچه 7 تا گل نامردی بود کم تر گل میزدید نمیشد؟!
:-[

...............

کاربر فوق‌فعال

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآه!!!!!!! :-<
ماریو هم رفت...............................................................................
اصلا بدتر از این نمیشد!
درسته که ازش خوشم نمیاد اصلا!!!!!!!!!
ولی این آخرین بازیش تو جام حذفی.............. :-<
دلم واسش تنگ میشه!!!!!!!!!!! :((

...............

کاربر فوق‌فعال

سلام علیکم.... >:D<

چرا تاپیک غیر فعال شده؟؟؟ چه وضعشه؟؟؟؟

+اومدم که بگم دوباره از بارسا بردیم!! البته این دفعه با گوادیولا!!!!

تبریک!!!! :)

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme Rahmati :
+اومدم که بگم دوباره از بارسا بردیم!! البته این دفعه با گوادیولا!!!!

تبریک!!!! :)
همین برد 2-0 جلو تیم سوم بارسا و اصرار گواردیولا برا استفاده از بازیکنای اصلی(تیم اصلی نیمه اول و چن تا تغییر نیمه دوم) باعث شد بایرن تو بازی امشب نویر و ریبری و شواینی رو نداشته باشه. و اشتباه مهلک اشتارک بود که باعث شد رویس گل اول دورتموند رو بزنه.
خب همین نبودن ستون های اصلی بایرن باعث شد 4-2 ببازه و سوپرکاپ رو تقدیم دورتموند کنه. گل اول که اصن موقعیت خطرناک هم نمیتونس باشه،گل دوم هم که یه گل به خودی بسیار زیبا از فن بویتن بود. گل چهارم هم که آفساید بود(و البته قبلش نتیجه ی توپ لو دادن بایرن تو زمین دورتموند) دورتموند بهتر بود،ولی نه اونقد که 4-2 ببره،اصلا نه اونقد که ببره و تمام گل های دورتموند رو اشتباهات فردی بازیکنای بایرن بودن(2 تا گل که مستقیما تقدیم شد به دورتموند) و مهم ترین مشکل بایرن هم لو دادن توپ تو زمین دورتموند بود که باعث میشد اونا فرصت ضد حمله به دس بیارن و خیلی سریع به دروازه بایرن نزدیک میشدن،مدافعای بایرن هم همش جا میموندن(حضور فن بوبتن هم تو ترکیب واقعا اشتباه بود) در کل خیلی مهم نبود،باعث شد غرور بایرن از بین بره و تلاش کنن واسه بهتر شدن و همینطور پپ نسبت به دورتموند شناخت بیشتری پیدا کرد و فک کنم ترکیب ایده آلشو پیدا کرده باشه. در ضمن نبودن ریبری و نویر خیلی به بایرن ضربه زد(که خب اینم به خاطر اصرار در استفاده از بازیکنای اصلی جلو تیم سوم بارسا بود)

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

هان!بایزی دیشب خیلی زیبا و هیجان انگیز بود!
خیلی بازی خوبی...بایرن خیلی زور میزد تیکی تاکا بازی کنه..مثل بارسای گواردیولا...ولی نمیتونست..تیکی تاکای نصف و نیمه باجرا کردن!یکی مثل ژاوی و اینیستا نداشتن اصلا

یکی از دلایلشم این بود که بازیکناشون اندازه بارسا تکنیکی نیستن!به جرئت میتونم بگم تکنیک بوسکتس ار تونی کروس بیشتره!

اون خلاقیتی که تو بازیکنای بارسا هست توو بایرنیا نبود...البته یکم وقت میبره...این بایرن بهتر میشه...خیلی خیلی بهتر..خواهید دید :D

من از بایرن خوشم نمیاد اصلا...شاید گواردیولا نظرمو عوض کنه

• لایک
امتیازات: reza7

Fallen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از #Alireza# :
هان!بایزی دیشب خیلی زیبا و هیجان انگیز بود!
خیلی بازی خوبی...بایرن خیلی زور میزد تیکی تاکا بازی کنه..مثل بارسای گواردیولا...ولی نمیتونست..تیکی تاکای نصف و نیمه باجرا کردن!یکی مثل ژاوی و اینیستا نداشتن اصلا

یکی از دلایلشم این بود که بازیکناشون اندازه بارسا تکنیکی نیستن!به جرئت میتونم بگم تکنیک بوسکتس ار تونی کروس بیشتره!

اون خلاقیتی که تو بازیکنای بارسا هست توو بایرنیا نبود...البته یکم وقت میبره...این بایرن بهتر میشه...خیلی خیلی بهتر..خواهید دید :D

من از بایرن خوشم نمیاد اصلا...شاید گواردیولا نظرمو عوض کنه

اولا که بایرن دیروز نه تونی رو داشت نه باستینو و جناب پپم که عششق زندگیشو گذاشته بود هافبک دفاعی در ثانی به نظرم مقایسه ی کروس با بوسکتس توهین به تونی خصوصا که پستاشونم با هم فرق میکنه و در آخزم 7up! :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از King Dain II :
اولا که بایرن دیروز نه تونی رو داشت نه باستینو و جناب پپم که عششق زندگیشو گذاشته بود هافبک دفاعی در ثانی به نظرم مقایسه ی کروس با بوسکتس توهین به تونی خصوصا که پستاشونم با هم فرق میکنه و در آخزم 7up! :D

کروس که آخرای بازی تعویض شد.شواینی هم که اومد تو،البته اصلا رو فرم نبود. بایرن نویر و ریبری نداشت،اگه داشت با همون وضعیت هم میبرد.
من نمیدونم مارتینز چه مشکلی داره که از تیاگو تو هافبک دفاعی استفاده میکنه :-?? اتفاقا مارتینز میتونه به خوبی همون بوسکتسی باشه که پپ تو بایرن میخوادش.مارتینز قدرت بدنی بهتری هم داره میتونه خیلی بهتر از بوسکتس باشه حتی.

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

به نقل از آیدا-ق :
کروس که آخرای بازی تعویض شد.شواینی هم که اومد تو،البته اصلا رو فرم نبود. بایرن نویر و ریبری نداشت،اگه داشت با همون وضعیت هم میبرد.
من نمیدونم مارتینز چه مشکلی داره که از تیاگو تو هافبک دفاعی استفاده میکنه :-?? اتفاقا مارتینز میتونه به خوبی همون بوسکتسی باشه که پپ تو بایرن میخوادش.مارتینز قدرت بدنی بهتری هم داره میتونه خیلی بهتر از بوسکتس باشه حتی.
من فقط تکنیکشونو مقایسه کردم :-? کوروس اصلا آماده نبود...روبن خوب بود..شکیری هم خوب بود..ولی هافبکاشون هیچکدوم خوب نبودن به نظرم :-?

بایرن 3 تا تراکتور داشت که نمیتونستن خودشونو تکون بدن:

فن بویتن،مانژوکیچ و پیزارو!

پیکه خیلی خوب پاس میده..بازی با پاش خیلی خوبه..بایرن توو دفاع همچین بازیکنی نداره..فکر کنم ماتینز واسه اینکار خیلی خوب باشه..تیاگو میتونه ژاوی باشه..گوتزه هم اینیستا!

Fallen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از #Alireza# :
من فقط تکنیکشونو مقایسه کردم :-? کوروس اصلا آماده نبود...روبن خوب بود..شکیری هم خوب بود..ولی هافبکاشون هیچکدوم خوب نبودن به نظرم :-?

بایرن 3 تا تراکتور داشت که نمیتونستن خودشونو تکون بدن:

فن بویتن،مانژوکیچ و پیزارو!

پیکه خیلی خوب پاس میده..بازی با پاش خیلی خوبه..بایرن توو دفاع همچین بازیکنی نداره..فکر کنم ماتینز واسه اینکار خیلی خوب باشه..تیاگو میتونه ژاوی باشه..گوتزه هم اینیستا!

پیکه یه زمانی خوب بود در ضمن بایرن هیچ نیازی نداره که مثه بارسا بشه ولی متاسفانه پپ داره بد بلایی سر بایرن میاره. :(

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از King Dain II :
پیکه یه زمانی خوب بود در ضمن بایرن هیچ نیازی نداره که مثه بارسا بشه ولی متاسفانه پپ داره بد بلایی سر بایرن میاره. :(
من چنین احساسی نمیکنم.بایرن قرار نیس شبیه بارسا بشه،الانم واسه قضاوت خیلی زوده(اونم بر مبنای یه بازی که توش کلیدی ترین بازیکنای بایرن نبودن).بازیکنا به سیستم جدید عادت میکنن.مولر و کروس تو سیستم جدید واقعا سر در گمن که اینم به مرور زمان درست میشه.بایرن هم شبیه بارسا نمیشه صرفا تو مالکیت توپ و پاسکاری پیشرفت میکنه ولی سبک خودش رو حفظ میکنه.

Fallen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از آیدا-ق :
من چنین احساسی نمیکنم.بایرن قرار نیس شبیه بارسا بشه،الانم واسه قضاوت خیلی زوده(اونم بر مبنای یه بازی که توش کلیدی ترین بازیکنای بایرن نبودن).بازیکنا به سیستم جدید عادت میکنن.مولر و کروس تو سیستم جدید واقعا سر در گمن که اینم به مرور زمان درست میشه.بایرن هم شبیه بارسا نمیشه صرفا تو مالکیت توپ و پاسکاری پیشرفت میکنه ولی سبک خودش رو حفظ میکنه.

منم امیدوارم یا تیم بهتر میشه یا فاتحش خونده میشه ایده آل ترین سیستم برا بایرن به نظرم همون 4-2-3-1 پارساله نه 4-1-4-1 چون وینگای تیم بیشترین بازده تو اون سیستم دارن.

بالا