بایرن مونیخ

آیا طرفدار بایرن مونیخ هستید؟

• بله

رای‌ها: 82 55.8%
  • خیر

رای‌ها: 65 44.2%

• رای‌دهندگان
    147

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91
پاسخ : بایرن مونیخ

بسیار خب منتظر نتیجه ایم.ولی بارسلونا که آرسنال نیست تو نیوکمپ بایرن خودشو بکشه هم نمیتونه بارسلونا رو ببره .فقط باید سعی کنن کمتر گل بخورن و 11 نفری جلوی مسی رو بگیرن.بارسلونا اگه بدشانسی نیاره هیچی تیمی حریفش نیست.

...............

کاربر فوق‌فعال

لطفا تو تاپیک خودتون این حرفارو بزنین!! من به تیمم مطمئنم!! شما مطمئن نیستین که دارین این حرفارو میزنین!! بایرن تیم بزرگیه!! واگه قرار بود دفاعی بازی کنه پارسالم قهرمان میشد!! فوتبال آلمانیا خیلی با اسپانیاییا فرق میکنه!! و سبک جنگنده تر و جذاب تری داره!!
چون از پاسای بلند استفاده میکنن و راحت منطقه ی بازی رو عوض میکنن!!
بشینین و تماشا کنین که چطور قهرمان میشیم!!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

یعنی بدترین قرعه در بدترین زمان :| یوونتوس :|
هم ایتالیایین هم از هر تیمی تو تاریخ فوتبال اتوبوسی تر دفاع میکنن:|
نمیدونم دورتموند و رئال به درگاه خدا چیکار کردن که انقد خوش شانسن،خصوصا دورتموند که بازی قبلشم با شاختار بود
و نمیدونم بایرن به درگاه خدا چیکار کرده که پارسال باید با بهترین رئال 4 سال اخیر(شاید 6 سال اخیر)بازی میکرد و امسالم با یووه :rolleyes:
شوخی بود،ولی خدایی چرا بایرن انقد بدشانسه؟ :-? هعی :rolleyes:
البته یه جنبه مثبت هم داره،اینکه اگه بایرن یووه رو حذف کنه(انشاا...) ترس آلمانیا از ایتالیایی ها میریزه و تیم ملی مون هم به صورت طلسم شده جلو ایتالیا بازی نمیکنه( :rolleyes:)
به نقل از Fateme Rahmati :
لطفا تو تاپیک خودتون این حرفارو بزنین!! من به تیمم مطمئنم!! شما مطمئن نیستین که دارین این حرفارو میزنین!! بایرن تیم بزرگیه!! واگه قرار بود دفاعی بازی کنه پارسالم قهرمان میشد!! فوتبال آلمانیا خیلی با اسپانیاییا فرق میکنه!! و سبک جنگنده تر و جذاب تری داره!!
چون از پاسای بلند استفاده میکنن و راحت منطقه ی بازی رو عوض میکنن!!
بشینین و تماشا کنین که چطور قهرمان میشیم!!
اینکه سبک کی جذاب تره سلیقه ایه،ولی خب آره بایرن خوب منطقه بازی رو عوض میکنه
در عوض بارسا به اندازه بایرن جلو اتوبوس مشکل نداره به نظرم،البته نوع اتوبوسش هم مهمه،مثلا اگه چلسی باشه هر دو مشکل دارن :))(شوخی بود اینا)
به هر حال فعلا بایرن باید یووه رو حذف کنه و بارسا پاریس رو تا ببینیم بعد چی میشه انشاا...

...............

کاربر فوق‌فعال

من کپ کردم!! یونتوس؟؟؟؟؟
خیلی سخته بازیمون!! بدترین و سخت ترین قرعه به بایرن خورد!!!!
امیدوارم بایرن بتونه یووه رو حذف کنه!!
بایرن باید قهرمان بشه!!
کاش یه کم شانس رئال و داشتیم!!!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

پارسالم خوردن به آپوئل نیکوزیای قبرس! :D باز گالا که 2001 هم باهاشون تو همین مرحله بازی کرده بود آپوئل نیکوزیا جالب بود!
البته قرعه ی آسون خیلیم خوب نیست،معمولا قهرمانی مال تیمیه که از راه سخت تر میاد و یووه سخت ترین حریف این مرحله بود خدایی
بازی رفت رو بایرن میزبانه و این خیلی خوبه به نظرم

...............

کاربر فوق‌فعال

آخ جووووووونم!!!! بایرن دیشب از لورکوزن برد!!! با نتیجه ی 2_1!!
گل اولش و گومز زد,گل دومشم فکر کنم گل به خودی بود!!
ولی در هر حال عالی بود!! امسال که قهرمانی بوندسلیگا مال خودمونه!!
جام اروپا و حذفی منتظر بایرن باشین!!!!!!!!!!!!!!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

دیشب بایرلورکوزن نشون داد شایستگی سومی بوندس لیگا رو داره
بازی رو از دیقه 60 دیدم، ولی گل گومز عااااالی بود <D= (میشه بهش امیدوار بود برا بازی با یووه)
نویر هم 2 تا سیو خیلی خوب داشت ولی بازم روی کرنر گل خورد :| و دقیقا اگه دو نفر رو میذاشت رو دو تا تیر این اتفاق نمیفتاد :rolleyes: بازیکن لور خیلی گوش زد نویرم میخواست با پا دفع کنه که خب نتونست ولی اگه یه نفر مدافع رو تیر بود میتونست،همونطور که هد بواتنگ رو مدافع لور از رو خط کشید بیرون
گل دوم هم که رو ضربه ایستگاهی شواینی بود و بازیکن لور روش تاثیر گذاشت،خوشم اومد،بازی رفت رو با گل به خودی باخته بودیم
+بازی با هامبورگ و فرانکفورت رو ببریم قهرمانیم

...............

کاربر فوق‌فعال

از الان استرس من و گرفته واسه بازی با یووه!!من مطمئنم که میرسیم به فینال و بعدم ایشالا قهرمانی!! ولی خب امسال به بد تیمی خوردیم!! آماده ترین تیم ممکن!!
البته تیم های ایتالیایی تو این 2 ساله نتونستن نتیجه ی خوبی رو تو رقابت های جام اروپا کسب کنن!!ولی یووه غیر قابل پیش بینیه!! بیشتر تیمای آلمانی کار سختی رو در برابر تیم های ایتالیایی دارن!! و اینکه بایرن و یووه بهترین تیم های بوندسلیگا و سری آ هستن,کار و واسه دو تا تیم سخت تر میکنه!!
سبک بازی ایتالیایی و آلمانی دقیقا جوریه که دو طرفشون نمیتونن اون بازی ای رو که میخوان و به نمایش بزارن!! و طبق آمار متآسفانه بیشتر تیم های آلمانی بازنده ی این رقابت ها هستن!!
ولی من امیدوارم بایرن بتونه یووه رو پشت سر بزاره!! و تا فینال پیش بره!! و امیدوارم قهرمان بشه!! این پتانسیل و داره!! و واقعا هم از همه لحاظ عالیه!!
سبک فوتبال آلمانی کلا عالیه!! چون یه سبک جوون و پر انرژی و هجومیه!!
بازم میگم!! فقط امیدوارم بایرن قهرمان این دوره از رقابت های جام اروپا باشه!!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

خبر فوری: الیور کان در برنامه تحویل سال شبکه 3
واقعیت داره گویا!
8-> من 2002 خیلی بچه بودم ولی یادم نمیره کان باعث شد دوم شیم
وای 8->

666_yahud

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سبزوار
دانشگاه
علمو...کدوم علمو کدوم صنعت
رشته دانشگاه
صنایع

هه اصن چرا میخواید بازی کنید
کاپ در ارزوی بوسه های داااااااااااااااآآآآآآآآآآآآآآآآآآااشم بوفونه
ایشالله بایرن بعد بارسا بعدم کااااااااااااپ
خ وقته کاپ ارزو داره بیاد دست بوفون
داااااآآآآآآآآآآآآآاشم پیرلو مثل قالیچه کرمونه هرچی پا میخوره بیییییتر میشه
همین آلمان بود پاره شدا
اومده انتقام 4 تای یورو از بارسا بگیره

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

نمیدونم چرا یووه ای ها تو ابرها سیر میکنن :rolleyes: باشه بابا یووه قوی خطرناک،ولی بایرنم تیم کمی نیست،همین فصل پیش رئالو حذف کرد اونم بهترین رئال 6 سال اخیر رو(لااقل)
+کان هم نمیاد...چه بهتر اصن...تا 10 سال میخواستن منتش رو بذارن سرمون

666_yahud

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سبزوار
دانشگاه
رشته دانشگاه
صنایع

هه فکرکردی
یووه که بارسای رونالدینیورو حذف کرد
بایرن که از المان ضعیف تره و ییوه از ایتالیا قویتر
یوورو که یادتون میاد
بوفون عابدزاده ای بایک دست تک موقعیتتونو گرفت

...............

کاربر فوق‌فعال

با کری خوندن یووه نمیبره!! باید دید که تو زمین چند مرده حلاجه!! یووه حریف سختیه ولی بایرن سخت تره!!
یووه تیم خوبیه ولی بایرن بهتره!
مطمئن باشین ما قهرمانیم!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

بعد الان شما اون بارسا رو در حد رئال پارسال میدونین؟! رئال پارسال یکی از قوی ترین تیمای تاریخ رئال و بهترین رئال حداقل 6 سال اخیر بود ولی اون بارسا بهترین تیم تاریخ بارسا نبود که هیچ بهترین بارسای اون سالا هم نبود به نظر من،قوی بود،مدعی بود نسبتا ولی این بارسایی که الان هست نبود اصلا
بایرن چرا از آلمان ضعیف تره؟! ریبری و روبن و هم چنین مدافعای بهتری رو داره،در ضمن تیم ملی آلمان همیشه جلو تیم ملی ایتالیا طلسم شده بازی میکنه،با یه ذهنیت از پیش بازنده،ولی بایرن اینطوری نیست،4-1 یووه رو تو تورین برده
من نمیگم بایرن شانس بیشتری داره ولی شانس کمتری هم نداره،شانس هر دو در یه سطحه،البته که ممکنه یووه تو آلمان بایرن رو ببره اصن ولی حتی اینم به معنای صعود یووه نیست

666_yahud

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سبزوار
دانشگاه
رشته دانشگاه
صنایع

به نقل از آیدا-ق :
بعد الان شما اون بارسا رو در حد رئال پارسال میدونین؟! رئال پارسال یکی از قوی ترین تیمای تاریخ رئال و بهترین رئال حداقل 6 سال اخیر بود ولی اون بارسا بهترین تیم تاریخ بارسا نبود که هیچ بهترین بارسای اون سالا هم نبود به نظر من،قوی بود،مدعی بود نسبتا ولی این بارسایی که الان هست نبود اصلا
بایرن چرا از آلمان ضعیف تره؟! ریبری و روبن و هم چنین مدافعای بهتری رو داره،در ضمن تیم ملی آلمان همیشه جلو تیم ملی ایتالیا طلسم شده بازی میکنه،با یه ذهنیت از پیش بازنده،ولی بایرن اینطوری نیست،4-1 یووه رو تو تورین برده
من نمیگم بایرن شانس بیشتری داره ولی شانس کمتری هم نداره،شانس هر دو در یه سطحه،البته که ممکنه یووه تو آلمان بایرن رو ببره اصن ولی حتی اینم به معنای صعود یووه نیست
رعال هیج وقت قوی نبوده و نخواهد بود فقط باید بلد بود چجوری جلوش بازی کرد
یووه و بایرن 6 باز بازی کردن 3 بار یووه برده 2 بار بایرن و بایرن از المان ضعیف تره چون ازیل خدیرا و مربیشو و دوتای دیگرو هم نداره
یووه قویتر از ایتالیاس
نه این بایرن بلکه همرو شکست میدن
چون از دسته 2 در اومد بدون شکست قهرمان شد و اومد اروپا و حالا جالب اینه که همه بازیکنا و مربیاش این تیمو ترک نکردندو تا جون بودن باهاش این یعنی غیرت
تو بوفونو ببین تا 2016 هم تمدید کرد هزار برابر بیشتر بهش بدن نمیره بارسا حتی اگه با تیم محل ما هم بازی کنه بازم با غیرت شیرژه میزنه و با تمام وجود اشک میریزه و میخنده
یووه یک خر مثل ماریو نداره
در ضمن بت توصیه میکنم از بایرن بکشید بیرون چون غیرت نداره
حالا پیرلو سلطان پاس دادن روبن سلطان پاس ندادن

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از دوبعدی :
ا...؟!‌ نه بابا؟! هيچوقت قوي نبوده!‌ درسته! :|
اصنم بهترين تيم قرن نيس با 9تا قهرماني اروپايي! :|
واسه همين بايرن تو 210 دقيقه نتونس ببرش و آخرشم تو پنالتي ها با شانس و اشتباهات فردي بازيكناي رئال صعود كرد! :|
اونم بايرني كه شنبش به 8تا بازيكن اصليش ستراحت داده در برابر رئالي كه با بارسا بازي كرده! :|
يكم منطق داشته باشين توروخدا! :| :|

666_yahud

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سبزوار
دانشگاه
رشته دانشگاه
صنایع

به نقل از Fateme.RMA :
ا...؟!‌ نه بابا؟! هيچوقت قوي نبوده!‌ درسته! :|
اصنم بهترين تيم قرن نيس با 9تا قهرماني اروپايي! :|
واسه همين بايرن تو 210 دقيقه نتونس ببرش و آخرشم تو پنالتي ها با شانس و اشتباهات فردي بازيكناي رئال صعود كرد! :|
اونم بايرني كه شنبش به 8تا بازيكن اصليش ستراحت داده در برابر رئالي كه با بارسا بازي كرده! :|
يكم منطق داشته باشين توروخدا! :| :|
تیمی که ستاره هارو جمع کنه بعدش خرابشون کنه تیم نیست که هیچ سبک خاصی نداره
در غیاب یووه قهرمان شده دیگه
هیچ وقت مثل لیورپولو یووه نمیشه با تیم متوسط قوی باشه

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از دوبعدی :
یووه و بایرن 6 باز بازی کردن 3 بار یووه برده 2 بار بایرن و بایرن از المان ضعیف تره چون ازیل خدیرا و مربیشو و دوتای دیگرو هم نداره
یووه قویتر از ایتالیاس
نه این بایرن بلکه همرو شکست میدن
چون از دسته 2 در اومد بدون شکست قهرمان شد و اومد اروپا و حالا جالب اینه که همه بازیکنا و مربیاش این تیمو ترک نکردندو تا جون بودن باهاش این یعنی غیرت
تو بوفونو ببین تا 2016 هم تمدید کرد هزار برابر بیشتر بهش بدن نمیره بارسا حتی اگه با تیم محل ما هم بازی کنه بازم با غیرت شیرژه میزنه و با تمام وجود اشک میریزه و میخنده
یووه یک خر مثل ماریو نداره
در ضمن بت توصیه میکنم از بایرن بکشید بیرون چون غیرت نداره
حالا پیرلو سلطان پاس دادن روبن سلطان پاس ندادن
چی؟! :-\ من بارساییم میدونم رئال کِی قوی بوده،کِی فاجعه بوده،کِی معمولی بوده...رئال قوی نبوده؟! پس همه جهان کلا مشکل دارن بازی رئال-بارسا رو بزگترین دربی دنیا میدونن و میشینن میبینن؟!
الان میاین میگین بارسا هم هیچ وقت قوی نبوده اصن،اصن کلا همه ضعیف بودن بعد یووه قوی بوده اونم با تبانی :))
مثلا زلاتان هم ترک نکرد یووه رو؟
خب هر تیمی یه همچین اسطوره هایی داره ولی الان این چه ربطی داشت به بحث؟!
همون بالوتلی 2 تا گل ایتالیا رو زد تو یورو بعد بهش میگین "خَر"؟ جالبه واقعا! یووه همچین مهاجمی نداره و برا همینم هیچ برتری نسبت به تیم ملی ایتالیا نمیتونه داشته باشه
بایرن اوزیل و خدیرا رو نداره،خب نداشته باشه،در عوض مدافعای بهتری داره نسبتا و ریبری هم هست،روبن هم مفید هست برخی اوقات،در ضمن هاینکس 10 برابر مربی بهتریه به نظر من تا یوگی،کافیه یه نیگا به افتخارات هاینکس بندازین فقط
منم به شما توصیه میکنم به بقیه توصیه نکنید تیمشونو ول کنن :| هر کسی دلایلی داره واسه انتخابش
به نقل از Fateme.RMA :
باشه بردن تو پنالتی خودش ینی یه ذره شانس...ولی نمیتونین بگین بایرن با "شانس" برد چون در کل جریان بازی واقعا چیزی از رئال کم نداشت و اون 2 تا گل رو هم به خاطر عدم تمرکز اول بازی خورد که بعدم به بازی برگشت این خودش مهم نیست؟
تنها دلایلش اشتباهات فردی رئالیا و شانس نبود،بازی خوب بازیکنان بایرن و عملکرد خوب نویر تو پنالتی گرفتن هم بود،واقع بین باشید
به نقل از دوبعدی :
تیمی که ستاره هارو جمع کنه بعدش خرابشون کنه تیم نیست که هیچ سبک خاصی نداره
در غیاب یووه قهرمان شده دیگه
هیچ وقت مثل لیورپولو یووه نمیشه با تیم متوسط قوی باشه
خب اینجوریام نیست...درسته خیلیا تو رئال خراب شدن ولی در مقابل خیلیا هم به درخشش رسیدن،تو هر تیمی هست این مسئله،خصوصا تیمای بزرگ،یووه تا حالا بازیکن خراب نکرده؟
همیشه؟ حالا خود اینکه یووه چرا نبوده هم مسئله مهمیه!
شاید یووه خیلی ستاره نداشته باشه ولی کلیت تیمش تیم خوبیه،و این مهمه که "تیم" خوب باشه حضور ستاره اونقدرا هم حیاتی نیس
واقعا هم نیاز به کری خوندن نیست،فوتبال غیر قابل پیش بینیه و بهتره منتظر بمونیم ببینیم چی میشه

m@h$en

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
اونم واستا فعلا!!
دانشگاه
انشاالله تهران
رشته دانشگاه
مکانیک

تیمی که به هامبورگ 9تا گل بزنه،مطمئن باشین که یووه رو له میکنه!!!!!!!!!!! بایرن قهرمانه!!!!!!!!! مطمئن باشید!!!!!!!! اینم لینک گلای دیشبش:
http://video.varzesh3.com/video/%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AE9-2%D9%87%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88%D8%B1%DA%AF/

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از m@h$en :
تیمی که به هامبورگ 9تا گل بزنه،مطمئن باشین که یووه رو له میکنه!!!!!!!!!!! بایرن قهرمانه!!!!!!!!! مطمئن باشید!!!!!!!! اینم لینک گلای دیشبش:
http://video.varzesh3.com/video/%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AE9-2%D9%87%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88%D8%B1%DA%AF/
یک یادآوری،دو سال پیش بایرن به همین هامبورگ شش تا زد ولی از اینتر باخت و حذف شد!

بالا