پاسخ : بایرن مونیخ
به نقل از دوبعدی :
رعال هیج وقت قوی نبوده و نخواهد بود فقط باید بلد بود چجوری جلوش بازی کرد
یووه و بایرن 6 باز بازی کردن 3 بار یووه برده 2 بار بایرن و بایرن از المان ضعیف تره چون ازیل خدیرا و مربیشو و دوتای دیگرو هم نداره
یووه قویتر از ایتالیاس
نه این بایرن بلکه همرو شکست میدن
چون از دسته 2 در اومد بدون شکست قهرمان شد و اومد اروپا و حالا جالب اینه که همه بازیکنا و مربیاش این تیمو ترک نکردندو تا جون بودن باهاش این یعنی غیرت
تو بوفونو ببین تا 2016 هم تمدید کرد هزار برابر بیشتر بهش بدن نمیره بارسا حتی اگه با تیم محل ما هم بازی کنه بازم با غیرت شیرژه میزنه و با تمام وجود اشک میریزه و میخنده
یووه یک خر مثل ماریو نداره
در ضمن بت توصیه میکنم از بایرن بکشید بیرون چون غیرت نداره
حالا پیرلو سلطان پاس دادن روبن سلطان پاس ندادن
چی؟! :-\ من بارساییم میدونم رئال کِی قوی بوده،کِی فاجعه بوده،کِی معمولی بوده...رئال قوی نبوده؟! پس همه جهان کلا مشکل دارن بازی رئال-بارسا رو بزگترین دربی دنیا میدونن و میشینن میبینن؟!
الان میاین میگین بارسا هم هیچ وقت قوی نبوده اصن،اصن کلا همه ضعیف بودن بعد یووه قوی بوده اونم با تبانی
مثلا زلاتان هم ترک نکرد یووه رو؟
خب هر تیمی یه همچین اسطوره هایی داره ولی الان این چه ربطی داشت به بحث؟!
همون بالوتلی 2 تا گل ایتالیا رو زد تو یورو بعد بهش میگین "خَر"؟ جالبه واقعا! یووه همچین مهاجمی نداره و برا همینم هیچ برتری نسبت به تیم ملی ایتالیا نمیتونه داشته باشه
بایرن اوزیل و خدیرا رو نداره،خب نداشته باشه،در عوض مدافعای بهتری داره نسبتا و ریبری هم هست،روبن هم مفید هست برخی اوقات،در ضمن هاینکس 10 برابر مربی بهتریه به نظر من تا یوگی،کافیه یه نیگا به افتخارات هاینکس بندازین فقط
منم به شما توصیه میکنم به بقیه توصیه نکنید تیمشونو ول کنن
هر کسی دلایلی داره واسه انتخابش
به نقل از Fateme.RMA :
واسه همين بايرن تو 210 دقيقه نتونس ببرش و آخرشم تو پنالتي ها با شانس و اشتباهات فردي بازيكناي رئال صعود كرد!
باشه بردن تو پنالتی خودش ینی یه ذره شانس...ولی نمیتونین بگین بایرن با "شانس" برد چون در کل جریان بازی واقعا چیزی از رئال کم نداشت و اون 2 تا گل رو هم به خاطر عدم تمرکز اول بازی خورد که بعدم به بازی برگشت این خودش مهم نیست؟
تنها دلایلش اشتباهات فردی رئالیا و شانس نبود،بازی خوب بازیکنان بایرن و عملکرد خوب نویر تو پنالتی گرفتن هم بود،واقع بین باشید
به نقل از دوبعدی :
تیمی که ستاره هارو جمع کنه بعدش خرابشون کنه تیم نیست که هیچ سبک خاصی نداره
در غیاب یووه قهرمان شده دیگه
هیچ وقت مثل لیورپولو یووه نمیشه با تیم متوسط قوی باشه
خب اینجوریام نیست...درسته خیلیا تو رئال خراب شدن ولی در مقابل خیلیا هم به درخشش رسیدن،تو هر تیمی هست این مسئله،خصوصا تیمای بزرگ،یووه تا حالا بازیکن خراب نکرده؟
همیشه؟ حالا خود اینکه یووه چرا نبوده هم مسئله مهمیه!
شاید یووه خیلی ستاره نداشته باشه ولی کلیت تیمش تیم خوبیه،و این مهمه که "تیم" خوب باشه حضور ستاره اونقدرا هم حیاتی نیس
واقعا هم نیاز به کری خوندن نیست،فوتبال غیر قابل پیش بینیه و بهتره منتظر بمونیم ببینیم چی میشه