بایرن مونیخ

آیا طرفدار بایرن مونیخ هستید؟

• بله

رای‌ها: 82 55.8%
  • خیر

رای‌ها: 65 44.2%

• رای‌دهندگان
    147

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم
پاسخ : بایرن مونیخ

به نقل از Fateme Rahmati :
میشه یکی به من بگه بازی بایرن مونیخ تو جام اروپا از کدوم شبکه یا کدوم سایت پخش میشه؟؟ تموم شبکه ها چسبیدن به تیمای اسپانیایی!!
بازی رفت بایرن و آرسنال که توسط شبکه 3 پخش شد،برگشت هم 100 درصد پخش میشه.تلویزیون ایران بوندس لیگا پخش نمیکنه خیلی وگرنه بازیای بایرن تو اروپا رو که پخش خواهد کرد
http://www.firstrow1.eu
این سایت خوبیه،همه بوندس لیگا رو هم پوشش میده،کیفیتش هم خیلی خوبه ینی از هر چی سایت که من امتحان کردم(من تجربه م زیاده در این زمینه!)بهتره بوده،فقط باید اینترنت پرسرعت داشته باشین همین

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

فکر نکنم خیلی موجه باشه برای ی گلر تو اون سطح گفتن"فکر کنه چی کار کنه چی کار نکنه" :|...
در هر حال بایرن فصل قبل صرفا از بارسا قویتر نبود...بایرن این فصل از همه ی تیم ها قویتر بازی میکنه...اما دقیقا همون چیزی مد نظرمه ک بایرن فینالیست فصل قبل نداشت...بحث صرفا سر اشتباه و عملکرد بد بوآتنگ در هد زدن و گل شدن هد دروگبا نیست...بحث سر خیلی چیزای کلی تره و بچگانست فنی بدونیم صرفا مشکل رو...و بایرن بازی با اینتر 3 4 سال پیش هم اصلا خودش نبود تو فینال...
با تمام وجود منتظرم بالاخره قهرمان بشیم اما منطقم میگه نمیشیم...

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از پوریا عابدی :
فکر نکنم خیلی موجه باشه برای ی گلر تو اون سطح گفتن"فکر کنه چی کار کنه چی کار نکنه" :|...
در هر حال بایرن فصل قبل صرفا از بارسا قویتر نبود...بایرن این فصل از همه ی تیم ها قویتر بازی میکنه...اما دقیقا همون چیزی مد نظرمه ک بایرن فینالیست فصل قبل نداشت...بحث صرفا سر اشتباه و عملکرد بد بوآتنگ در هد زدن و گل شدن هد دروگبا نیست...بحث سر خیلی چیزای کلی تره و بچگانست فنی بدونیم صرفا مشکل رو...و بایرن بازی با اینتر 3 4 سال پیش هم اصلا خودش نبود تو فینال...
با تمام وجود منتظرم بالاخره قهرمان بشیم اما منطقم میگه نمیشیم...
من واسه توجیه اینو نگفتم،اون دفه هم نویر داشت فک میکرد چیکار کنه چیکار نکنه،نویر همیشه رو این جور خروج ها مشکل داشته،این قابل رفعه ولی بازم حتی اگه اصلا هم رفع نشه،نمیشه گفت ضعفیه که تیم رو به باد میده
من نمیگم مشکل فقط فنیه،ولی وقتی مشکل فنی نباشه مشکل روحی و شخصیت و اینا حل میشه،باشه فوتبال آلمان خیلی وقته با وجود شایستگی قهرمان نشده ولی این فصل وقتشه،باید از یه جا شروع شه دیگه
پارسال بایرن هیچ جا خوش شانسی نیاورد،ولی امسال اینجوری نیست،به هر حال چلسی با خوش شانسی محض اون فینال رو برد

• لایک
امتیازات: mn13

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از آیدا-ق :
به هر حال چلسی با خوش شانسی محض اون فینال رو برد
چلسی با کدوم خوش شانسی برد؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از آیدا-ق :
من واسه توجیه اینو نگفتم،اون دفه هم نویر داشت فک میکرد چیکار کنه چیکار نکنه،نویر همیشه رو این جور خروج ها مشکل داشته،این قابل رفعه ولی بازم حتی اگه اصلا هم رفع نشه،نمیشه گفت ضعفیه که تیم رو به باد میده
من نمیگم مشکل فقط فنیه،ولی وقتی مشکل فنی نباشه مشکل روحی و شخصیت و اینا حل میشه،باشه فوتبال آلمان خیلی وقته با وجود شایستگی قهرمان نشده ولی این فصل وقتشه،باید از یه جا شروع شه دیگه
پارسال بایرن هیچ جا خوش شانسی نیاورد،ولی امسال اینجوری نیست،به هر حال چلسی با خوش شانسی محض اون فینال رو برد
دقیقا این ی تصور کاملا اشتباهه ک خیلی هم عواقب بدی داشته و خواهد داشت متاسفانه :-<
ب هیچ وجه درست نیست بگیم مشکل فنی وقتی نباشه مشکل روحی و شخصیت اینا حل میشه حالا...این فوق العاده غلطه
ب آلمان و بایرن چند سال اخیر(از 2001 ب این ور)نگاه کنید...2002 آلمان فینالیست....2006 و 2010 آلمان مستحق قهرمانی و صرفا سوم...پارسال بایرن فینالیست...3 4 سال پیش بایرن فینالیست...

اینا معنی داره :|متاسفانه خیلی هم معنی داره(تقریبا همیشه اعصاب خردکن بوده برام خوب بازی کردن و نتیجه ی نهایی رو نگرفتن این دوتا تیمم)...
شاید بگیم تیم لویی فن خال در حد قهرمانی نبود...اما تیم فصل قبل بود...و هر دو تیم آلمان تو 2006 و 2010 باید قهرمان میشدن(اصلا ب خاطر طرفداریم از آلمان نمیگم...واقعا بهتر بود...4تا ب آرژانتین 4تا هم انگلیس...تیم کلینزمن هم ک فکر کنم یادتون باشه قدرتش...اونقدر قوی بازی کردن ک وقتی تو رده بندی بردن و سوم شدن تماشاگران با تمام وجود تشویق بکنن کلینزمن رو)...
فوتبال آلمان گویی مدت هاست ک شخصیت قهرمانی ندارد...

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Spammer :
چلسی با کدوم خوش شانسی برد؟
حتی اگه رسیدن چلسی به نیمه نهایی رو هم مقادیریش رو از روی خوش شانسی ندونیم،اون فینال واقعا خوش شانسی بود.چلسی خیلی خوب تونس به بازی برگرده کاری به این ندارم،ولی پنالتی روبن و بعد شواینی...پنالتی مقادیریش به شانس بستگی داره،منکر این نمیشه شد

به نقل از پوریا عابدی :
دقیقا این ی تصور کاملا اشتباهه ک خیلی هم عواقب بدی داشته و خواهد داشت متاسفانه :-<
ب هیچ وجه درست نیست بگیم مشکل فنی وقتی نباشه مشکل روحی و شخصیت اینا حل میشه حالا...این فوق العاده غلطه
ب آلمان و بایرن چند سال اخیر(از 2001 ب این ور)نگاه کنید...2002 آلمان فینالیست....2006 و 2010 آلمان مستحق قهرمانی و صرفا سوم...پارسال بایرن فینالیست...3 4 سال پیش بایرن فینالیست...

اینا معنی داره :|متاسفانه خیلی هم معنی داره(تقریبا همیشه اعصاب خردکن بوده برام خوب بازی کردن و نتیجه ی نهایی رو نگرفتن این دوتا تیمم)...
شاید بگیم تیم لویی فن خال در حد قهرمانی نبود...اما تیم فصل قبل بود...و هر دو تیم آلمان تو 2006 و 2010 باید قهرمان میشدن(اصلا ب خاطر طرفداریم از آلمان نمیگم...واقعا بهتر بود...4تا ب آرژانتین 4تا هم انگلیس...تیم کلینزمن هم ک فکر کنم یادتون باشه قدرتش...اونقدر قوی بازی کردن ک وقتی تو رده بندی بردن و سوم شدن تماشاگران با تمام وجود تشویق بکنن کلینزمن رو)...
فوتبال آلمان گویی مدت هاست ک شخصیت قهرمانی ندارد...
آخه من مشکل روحی اونطوری رو هم نمی بینم تو بایرن،واقعا نمی بینم.بعد از اینکه فصل پیش بایرن دوم شد کلا،خیلی خوب خودشونو پیدا کردن،بازیای رو در رو با دورتموند،خیلی خوب بازیابی شده بایرن
هم امسال یورو و هم 2010 نمیتونیم بگیم آلمان مشکل فنی نداشت،داشت و همونا باعث شد قهرمان نشه،مسئله انقد کلی نیست،همون اشتباهات کوچیک توی چیدن ترکیب،همون مشکلات توی دفاع،همون بی دقتی توی ضربات آخر بودن که باعث شدن آلمان قهرمان نشه
2006 آلمان هنر نکرد،توی خونه خودش سوم شد.آلمان عالی بازی میکرد ولی "هنر" نکرد،ینی با وجود اون بازیای عالی کاملا یه چیزایی کم داشت و اونا صرفا روحی روانی نبودن
دقیقا همون 4 تا 4تا زدن ها باعث شد همه توهم برمون داره که آلمان حتما قهرمان میشه و اینا،بازی با اسپانیا نشون داد دقیقا آلمان چه ضعفایی داشته که جلو آرژانتین و انگلیس و غیره به چشم نیومدن
من میتونم یه چیزی رو با قاطعیت بگم،اگه بایرن جلو تیمایی مثل یووه به مشکل نخوره(ممکنه بخوره،چون این فصل تجربه همچین تیمایی رو نداشته)چمپیونز رو هم میبره حتی،دوگانه آلمان رو هم که فقط خود بایرن میتونه از دست بده

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

حتی اگه رسیدن چلسی به نیمه نهایی رو هم مقادیریش رو از روی خوش شانسی ندونیم،اون فینال واقعا خوش شانسی بود.چلسی خیلی خوب تونس به بازی برگرده کاری به این ندارم،ولی پنالتی روبن و بعد شواینی...پنالتی مقادیریش به شانس بستگی داره،منکر این نمیشه شد
این که بازیکن نتونسته پنالتی گل کنه یا خودش خوب نزده یا دروازه بان گرفته،اون شانس برای موقعی هست که دروازه بان پنجاه/پنجاه میکنه
یک جا میپره,شواینی و روبن پنالتی زن نیستن به چلسی چه!

...............

کاربر فوق‌فعال

برد چلسی کاملا شانسی بود!! و البته با توسل به سیستم خراب کننده ی فوتبالشون!!!
اگه چلسی با یه سیستم رایج بازی میکرد و اینقدر تو لاک دفاعی نمیرفت از بارسا هم نمیبرد!!
واقعا کار زشتی بود که یک تیم مطرح دنیا از این سیستم استفاده کنه!!
به هر حال من همیشه میگم!! قهرمان جام اروپای 2012 بایرن بود نه چلسی!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

و باز بحث اون فینال مسخره :|
دوستان ب اندازه ی کافی بحث شده در موردش...بسه
موقعیت چلسی توی این فصل جزای کارای بدشه :-" :))
بیخیال اون فینال شین لطفا...ک صرفا نتیجش تیلیت شدن مخ ماست

...............

کاربر فوق‌فعال

دورتمند فینگیلیم دیشب برد!! اه اه!! خودش و بکشه, امسال ما قهرمانیم!! تو همه جام ها ...!!
راستی گومز بدبخت چرا همش نیمکت نشینه؟؟؟؟ ازش خوشم نمیاد,ولی بدبخت بد کار نمیکنه که!!!!!!!!!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

کاری ندارم ولی پنالتی همیشه شانس توش دخیله،در مورد چلسی هم فقط نمیگم،بایرن از رئال بهتر بازی کرد تو اون نیمه نهایی(و حقشم صعود بود) ولی به هر حال صعودش از نیمه نهایی با پنالتی بود،مقادیری شانس!
به نقل از Fateme Rahmati :
دورتمند فینگیلیم دیشب برد!! اه اه!! خودش و بکشه, امسال ما قهرمانیم!! تو همه جام ها ...!!
راستی گومز بدبخت چرا همش نیمکت نشینه؟؟؟؟ ازش خوشم نمیاد,ولی بدبخت بد کار نمیکنه که!!!!!!!!!
به نظرم ما نباید از دورتموند "بدمون" بیاد چون اونا هم دارن برا تیم ملی بازیکن پرورش میدن و من خیلی خوشحالم که دورتموند توی اروپا تیم ترسناکیه،چون به هر حال آلمانین،و خوشحالم که دورتموند رقیب قدرتمندیه چون این باعث یه رقابت سازنده میشه و بایرن هم قوی تر میشه و در نهایت تیم ملی آلمان قوی تر میشه
ولی در نهایت امسال سال بایرنه،دوگانه که به نظر قطعی میاد،برا چمپیونز هم شانس زیادی داره بایرن
همش نیمکت نشین نیس،هاینکس میخواد مانزو هم بازی کنه،توی بقیه پستا هم همینه،سیستم چرخشی،اتفاقا الان که هم گومز هم روبن بیشتر بازی بهشون میرسه نسبت به اول فصل،چون اون اول فصل لوو گفت بازیکنی که میخواد مهاجم تیم ملی باشه باید توی باشگاهش ثابت باشه(یه همچین چیزی!) و خب کاملا واضح بود که منظورش گومزه
حقیقت اینه که تیم ملی آلمان با مشکل جانشین کلوزه روبه روه،زوج گوتزه رویس عالین(و توجه کنید که اینا تو دورتموند با هم به این سطح رسیدن) ولی تیم ملی مثل دورتموند بازی نمیکنه(و چه بهتر که مثه دورتموند بازی نمیکنه) و من قبلا خیلی امیدوارم بودم که گومز جای کلوزه رو حداقل از نظر گلزنی پر کنه(با توجه به تعداد گلاش تو چمپیونز و لیگ) ولی الان دیگه فک نمیکنم بتونه

...............

کاربر فوق‌فعال

واقعا متاسفم!!! دارم میمیرم از ناراحتی!! چرا بایرن اینقدر مغرور بازی کرد؟؟؟؟؟؟ ولی خب!! صعود کردیم!!
الان که تو سایت ورزش3 بودم آرین روبن گفته بود:
آرين روبن پس از باخت 2 بر صفر شب گذشته در ديدار برگشت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا از آرسنال انگليس اظهار داشت: در آينده نبايد اجازه دهيم چنين نتيجه‌اي تکرار شود. پس از بازي همه بازيکنان از اين بابت متاسف بودند و در رختکن قول به هم دادند که بيشتر کار کنند. در اين بازي آرسنالي‌ها چيزي براي از دست دادن نداشتند. در مقابل ما نيز به قدر کافي جنگنده نبوديم.

به نقل از فارس، او ادامه داد: شايد در پايان بازي به اين نکته مثبت رسيديم که از خواب غفلت برخيزيم و هوشيار عمل کنيم. فکر مي‌کنم چون در اين مدت اخير همواره موفق شديم و مورد تحسين قرار گرفتيم، با غرورکاذب بازي کرديم؛ اما براي آينده با اطمينان مي‌گويم اجازه تکرار چنين وضعيتي را نخواهيم داد.

فیلیپ لامم گفته بود:
فليپ لام پس از باخت 2 بر صفر مقابل آرسنال در ديدار برگشت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: همه ديدند که آرسنال هم مي‌تواند فوتبال بازي کند و به همين خاطر خيلي زود از ما پيش افتاد. البته در ادامه بازي صاحب فرصت هاي زيادي شديم که از موقعيت هاي خود، خوب استفاده نکرديم. به همين دليل وقتي گل دوم را دريافت کرديم، دچار دلهره شديم.

به گزارش فارس، او ادامه داد: بايد ياد بگيريم که هميشه صددرصد تمرکز داشته باشيم. وقتي دقت و تمرکز کافي نداشته باشيم، چنين نتيجه‌اي نيز حاصل مي‌شود.

لام افزود: اين بازي هشدار خوبي بود. بايد کيفيت بازي خود را افزايش دهيم. بايد سخت کار کنيم که به بردهاي ارزشمندي برسيم. البته هميشه اين ويِژگي را نشان داده‌ايم و بايد در آينده نيز تکرار کنيم.

هاینکس هم گفته بود:
يوپ هاينکس که شب گذشته تيمش در ديدار برگشت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا 2 بر صفر مغلوب آرسنال انگليس شد، اظهار داشت: گل زودهنگامي که در دقيقه 3 از آرسنال دريافت کرديم، تا حدي ما را از برنامه‌هايي که براي بازي داشتيم، دور کرد. آن گل باعث خلل در آهنگ بازي بايرن شد؛ اما بحث اصلي اين نکته بود که آرسنال در اين ديدار پرتحرک‌تر، دونده تر و جنگنده تر از بازي رفت بود که به همين دليل در نيمه اول نتوانستيم چندان که بايد و شايد خوب عمل کنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، وي که با وجود اين باخت به خاطر برد 3 بر يک در بازي رفت در لندن، تيمش به دور يک چهارم نهايي صعود کرد، افزود: در نيمه دوم وضعيت تا حدي بهتر شد که صاحب چندين موقعيت گل نيز شديم. در مجموع؛ اما هيچ گاه کنترل بازي را به طور کامل در دست نداشتيم. مثل چند هفته گذشته نتوانستيم بازي گروهي عالي خود را در زمين انجام دهيم.

وي ادامه داد: بايد به خاطر اين بازي از خود خيلي انتقاد کنيم. تا به اين لحظه هيچ عنواني کسب نکرده‌ايم. هرچند که در چند جام مدعي هستيم. فکر مي‌کنم اين بازي بايد براي ما درس عبرت بزرگي باشد. بايد درک کنيم قبل از انجام يک بازي حساس، خود را صعود کرده به دور بعد قلمداد نکنيم.

هاينکس گفت: از طرفي اين بازي براي ما بايد آموزنده باشد. واقعا تمرکز کافي نداشتيم. در حالي که در بازي‌هاي فصل جاري همواره با بالاترين تمرکز و دقت بازي کرده‌ايم.

وي در مورد آرين روبن، ستاره هلندي تيمش نيز عنوان کرد: از عملکرد روبن بسيار راضي هستم. او خيلي مصمم بود و انگيزه داشت.

مربي پرافتخار مونيخي‌ها در مورد حريف مرحله يک چهارم نهايي نيز عنوان کرد: در دور بعد آرزوي برخورد با حريفي خاص را ندارم. شايد بهتر باشد مقابل تيمي کاملاً قدرتمند بازي کنيم. زيرا گاهي بازي کردن با اين حريفان راحت تر است. با اين حال دوست ندارم به عنوان يک آلماني با تيم کشورم يعني بورسيادورتموند مواجه شوم.

anneshirly_ba

boshra
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
برازجان-گناوه
سال فارغ التحصیلی
95

من دیشب نتونستم بازیو ببینم صبح یکی از دوستام بهم گفت باختیم کلا دپ زدم اولشم اصلا حواسم نبود صعود می کنیم اعصاب نداشتم بعد که فهمیدم اروم تر شدم بابا المانیا مغرورانه بازی کردن تو خونشون منم از همینشون خوشم میاد

...............

کاربر فوق‌فعال

دیشب بد بازی نکردن!! ولی خیلی مغرور بودن!! بایرن هیچ وقت اینقدر مغرور نبود!! ولی خدارو شکر صعود کردیم!!

anneshirly_ba

boshra
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
برازجان-گناوه
سال فارغ التحصیلی
95

اره بابا فک کن اگه صعود نمی کرد یکی باید منو جمع میکرد!
ولی المانی کلا یکم مغرورن که من عاشق این غرورشونم

...............

کاربر فوق‌فعال

ولی با غرور زیادی بازی کردنم بده!! مثل دیشب!
به امید خدا رفتیم واسه قهرمانی!! بایرن امسال مدعیه واسه همه جام ها....!!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نظر من خیلیم بد بازی کردن،هیچ جای دفاعی نذاشتن :rolleyes: توی این فصل بایرن رو اینجوری ندیده بودم،متکبر و از خود راضی با اطمینان به بازی رفت :| آرسنال هم درخشان بازی نکرد هر دو تا گلشون هم مسخره بود رو اشتباه فردی مدافعا،دانته و آلابا بعدشم مارتینز
اگه اون گل عجیب مانزو نبود الان بایرن حذف شده بود :|
خداروشکر که بایرن صعود کرد،ولی واقعا اینجوری نمیشه رفت نیمه نهایی،افت بایرن از بازی با دورتموند(حذفی) شروع شد،با طراوت نبود تیم،بعدم بازی با دوسلفدورف که الکی 2 تا خوردیم،تمرکز نویر از اون موقه به هم خورده اصن،بهتره بگم از بازی رفت با آرسنال که یه گل خورد نوار کلین شیت هاش پاره شد،ولی بعد 2 تا واکنش خوب داشت،کلا به نظرم روی گلا هم اصلا مقصر نبود ولی رو گل دوم باید 2 تا بازیکن رو میذاش رو تیرها،یا نمیدونه یا نمیخواد :rolleyes: خیلی از رو کرنر ها گل خورده بایرن
حرکتشم زشت بود،خوشم نیومد،هر چند خب 2 تا گل خوردن تو آلیانس آره نا خیلی بده و قابل درکه که دروزاه بان اعصابش به هم بریزه،ولی یه بازیکن حرفه ای در این سطح باید خیلی بهتر خودشو کنترل کنه
حالا هم باید این بازی رو فراموش کنن و دوباره برگردن به اوج،برا یک چهارم مارتینز نیست ولی شواینی و ریبری و بواتنگ هستن و این خیلی وضعیت رو بهتر خواهد کرد

...............

کاربر فوق‌فعال

ونگر:اين بايرن آماده‌قهرماني در چمپيونزليگ نيست

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، بعد از پيروزي 2-0 تيمش مقابل بايرن، اعلام کرد که اين باواريايي هنوز آماده قهرماني در رقابت هاي چمپيونزليگ نيست.
[ونگر:اين بايرن آماده‌قهرماني در چمپيونزليگ نيست]

شاگردان يوپ هاينکس علي رغم شکست ديشب، به لطف پيروزي 3-1 در ديدار رفت توانستند راهي مرحله يک چهارم نهايي شوند اما سرمربي فرانسوي توپچي ها معتقد است بايرن شانس چنداني براي قهرماني ندارد.

او در گفتگو با شبکه زد دي اف گفت:" نمي دانم بايرن براي قهرماني آماده است يا نه. ما در اين سال ها دو بار با بارسا بازي کرديم و من معتقدم که آنها بهترين تيم هستند."

اینارو آرسن ونگر گفته(تمام مطالب کپی شده از سایت ورزش3) که به نظر من کاملا اشتباهه!!! بایرن امسال قهرمانه!! مطمئن باشین!! فقط نباید دیگه زیادی مغرور بشن!! همین!! وگرنه بایرن امسال پتانسیل قهرمانی تو همه ی رقابت ها داره!!

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

البته بایرن مونیخ تیم خیلی خوبیه ولی بارسلونا توی نیوکمپ هر غولی رو کله پا میکنه.فقط حیف که گواردیولا رفت.

...............

کاربر فوق‌فعال

اصلا هم اینطور نیست!! تیمی که رئال مادرید و تو اوج آمادگی دور میزنه و انگیزه ی بینهایت واسه قهرمانی رو داره,به این سادگیا نمیبازه!!
فقط با دیدن میشه نتیجه گرفت!! یه کم بعد مشخص میشه کی قهرمانه!!

بالا