پاسخ : بایرن مونیخ
عالی...لایکککک
روبن واقعا با تکنیک نیست
...واقعا نیست
اصلا بحث رو فرم بودن یا نبودن هم نیست...کاملا حرکاتش قابل پیش بینیه...فقط تا حدی سرعتشه ک باعث میشه جا بذاره...
هر چی در مورد کریس رونالدو و بی تکنیک بودنش میگفتم 100برابر در مورد روبن
ولی امروز خوب پاسکاری میکرد...تو کار تیمی بدک نبود...پاس گل اول هم اون داد
ولی کاش ی ذره تکنیک نشون بده
ژاوی مارتینز خدا بود!!...خداوند متعال بود این پسرک!...واقعا 40میلیون دلار میارزه...
ببینید اگه قرار بود رئال بخردش 40 میلیون نمی ارزید چون اولا رئال تو اون پست بازیکن زیاد داره و ممکنه این حیف بشه و ثانیا هم رئال خیلی وقتا هم گند میزنه ب بازیکنا هم اینک بازیکنا زیاد تو تیمش نمیمونن...
اما مارتینز فکر کنم الان 23 سالش باشه
و مطمئنم تا 35 سالگی میمونه تو بایرن اگه اتفاق خاصی پیش نیاد...پس واقعا ب نظرم 40میلیون می ارزید برای همچین بازیکن شاخی رو 12 سال داشتن!
واقعا عالی بود...خیلی خوب تکل میزد...خیلی عالی درگیر میشد...قدرت بدنی فوق العاده....قدرت حمل توپ شاخ...ی صحنه 3 نفر رو رد کرد و زد ب دفاع والنسیا ب زور توپشو گرفتن...
واقعا عالیه
ولی گوستاوو ب نظرم عالی نبود...خوب بود اما مثلا دو تا توپ لو دادن فاحش داشت...ولی خیلی خوب درگیر میشد...
کلا خیلی وقت بود ندیده بودم بازیکنامون انقدر درگیر بشن...واقعا جنگنده بازی میکردن...
بازی تیمی هم ک خدا...
فقط استراتژی رسیدن ب دروازه ی حریف یکم میلنگید...یعنی مثلا 30 دقیقه ی اول بازی کاملا دست ما بود ولی اصلا نمیتونستیم نزدیک بشیم ب دروازه ی حریف...بعدش هم اگه دفاع حریف گاف نده ب گل نمیرسیم
باید دفاع حریف رو باز کنیم نه اینک حریف دفاعش باز بشه...
ولی واقعا چشم نواز بازی میکردن
باستی فیلیپ مانوئل همه عالی...
راستی من نمیدونستم دانته اومده بایرن...خرید عالی ایه واقعا...خیلی هم خوب بازی کرد...من اول فکر کردم برنو هست(اونم قیافش همینه)...بوآتنگ هم خوب بود...
ولی هولگر خدا بود!...یعنی خیلی قشنگ توی حمله هم مسلط بود...
فرانک چیزی از خودش نشون نداد...توماس مولر فوق العاده بود...شدیدا جنگنده و سریع...
مانزوکیچ در کل خیلی خوب بود...سر پنالتی هم پاش گرفت ب چمن
...در کل خیلی خوب توی دفاع تیمی شرکت میکنه و توپ میگیره...
ولی شاید از همشون شاختر تونی کروس عزیزم
شوتش خارجی بود
ولی از پیزارو زیاد چیزی ندیدم...