به نقل از nima-m :بایرن اینتر رو علی الحساب کرده تو قوطی! 2-1 بین دو نیمه، ولی حداقل باید 2 تا دیگه هم میزدن. ایشالا اینتر رو هم میزنیم و میریم دور بعد!
به نقل از OWNING :زدین ... ولی تو سر خودتون ....
به نقل از Amir Hossein :زمانی که الیورکان دروازه بانش بودعاشقش بودم
ولی الان... [-(
آخه بعدازرفتنش بایرن افتضاح شدبه نقل از King Dain II :الان چی؟! این استیلا برا چیه؟! واقعا زشته که به خاطر یه بازیکن طرفدار یه تیم باشی حتی اگه اسطوره ای مثه الی باشه.
بابامن الانم طرفدارشمبه نقل از King Dain II :همین پارسال رفت فینال!
بایرن چنتا طرفدار مثه شما داشته باشه دشمن نمیخواد!
فصل دیگه یه اولی کان جدید (نویر) رو داریم. یه دفاع وسط توپ بگیریم دیگه رسما تو هیچ پستی کم نداریم.به نقل از Amir Hossein :بابامن الانم طرفدارشم
ولی بایدقبول کنیم ازوقتی بالاک وکان رفتن خداییش قدرت بایرن نصف شد
انشاالله.ماکه ازخدامونهبه نقل از nima-m :فصل دیگه یه اولی کان جدید (نویر) رو داریم. یه دفاع وسط توپ بگیریم دیگه رسما تو هیچ پستی کم نداریم.
خبری که نیسبه نقل از حالا من ماندم و من! :تا ته طرفدار بایرنم از 2002
ی سوال...ی زمان شایعه ی مبادله ی باستی و خدیرا بود...منتفی شد؟...
اومد فک کنمبه نقل از amir h :خاوی مارتینس هم داره میاد بایرن
40 میلیون یورو!!!
بازیکن خیلی خوبیه ولی فکر نکنم در این حد باشه که بخواد گرونترین بازیکن تاریخ بوندس لیگا باشه!
دقیقا دیروز بحثش با دوستی بود...به نقل از آیدا-ق :اومد فک کنم
# به شدت الکی گرونه
بازیکن خیلی خوبیه ولی تو بایرنم میتونه بدرخشه آیا؟اصن به بایرن میخوره؟
آره هس،ولی واسه روبن و ریبری و شواینی هم فشار روحیه که بهتر بازی کننبه نقل از amir h :به نظرم همین که 1 بازیکن جوون با یدک اسم گرونترین بازیکن تاریخ بوندس لیگا بره کنار روبن و ریبری و باستی بازی کنه واسش فشار روحیه
چون نیاز داش بهش مجبور شد انقد بده،وگرنه انصافا چه خبره،مگه سر گردنه س؟!به نقل از حالا من ماندم و من! :دقیقا دیروز بحثش با دوستی بود...
نمی ارزه انفدر واقعا...اما بایرن ب ی بازیکن آینده دار توی پست هافب دفاعی نیاز داشت...بدجور هم نیاز داشت...
من ب شخصه معتقدم یکی از دلایل باخت بایرن تو فینال جام باشگاه ها نبود لوییز گوستاوو بود(البته اگه اشتباه نکنم...یادمه تیموشچوک بازی کرد ب جاش)
و مارتینز از گوستاوو بهتره...
واقعا ی مکمل نیاز داشت باستی...
40میلیون اصلا نمی ارزه اما در کل بایرن برد کرد سر این قضیه