...............
کاربر فوقفعال
پاسخ : بایرن مونیخ
آیا بازی مقتدرانه و عالی بایرن را میخواهید انکار و اشتباهات بارسا را اینگونه توجیه کنید؟؟
یکم واقع بین باشین لطفا!! بایرن داره صعود میکنه چون حقشه!! چون خیلی بهتر از بارسا کار کرده!!
در ضمن نکنه دیشب بازی رو ندیدین؟؟؟
چند دفعه مدافعای بارسلون رو روبن خطا کردن تو 10 دقیقه ی آخر؟؟
ها؟؟؟
چرا من هیچ جا ندیدم این و پس؟؟؟
چرا باخت خودتون و گردن داوری میندازین؟؟
آقا 1 گل شانسی!! 2 گل شانسی!! نه 4 تا که!!!
زشته دیگه!! شورش و در آوردین!! حالا که تیمتون 4تا خورده یکم روحیه ی باخت داشته باشین!!
من که کلا بارسارو ندیدم!!!
مگه چندتا بازیکن کلیدیتون مصدوم و محروم بود؟؟ها؟؟
فقط پویول باید میبود که نبود!!
اگه پویول نبود,تونی کروسم نبود!!
پس برابر شدیم!!
در ضمن مگه تقصیر ماست که بازیکن محروم داشتین؟؟ میخواستن مثل آدم رفتار کنن که کارت نگیرن!!
دیشبم مگه کم کارت گرفتین؟؟
بعد اونوقت شما که صدر جدول لالیگا هستین از افت رئال بهره نبردید آیا؟؟به نقل از LEGEND :باو گندشون نکنید بایرنی هارو! امسال از افت بارسا بهره بردن!
به نظرم بهترین بازیکن بارسا اول آلبا بعد سانچز و اینیستا بودن!
واقعا اینا از جون داشتن مایه میذاشتن! بعد گل چهارم چهره اینیستا با اون حسرتش واقعا دلم رو سوزوند!
آیا بازی مقتدرانه و عالی بایرن را میخواهید انکار و اشتباهات بارسا را اینگونه توجیه کنید؟؟
یکم واقع بین باشین لطفا!! بایرن داره صعود میکنه چون حقشه!! چون خیلی بهتر از بارسا کار کرده!!
بله!! منم موافقم!! بارسلونا نتونست بایرن و شکست بده!! چون زورش نرسید!!به نقل از Ariou :اتفاقا اونی که گنده شده بارسه که 4 .5 ساله گنده شده اونم فقط به خاطر مسی
بایرن زیادی باهاتون شل بازی کرد مگر نه راحت 6 7 تا میخوردید این حرفارو هم نمیزدید
در ضمن نکنه دیشب بازی رو ندیدین؟؟؟
چند دفعه مدافعای بارسلون رو روبن خطا کردن تو 10 دقیقه ی آخر؟؟
ها؟؟؟
آها!! میشه منبع بزارین لطفا؟؟؟به نقل از آیدا-ق :کارشناس داوری مارکا گل اول و دوم و سوم بایرن رو مردود اعلام کرده و گفته که هند پیکه پنالتی بوده.
چرا من هیچ جا ندیدم این و پس؟؟؟
چرا باخت خودتون و گردن داوری میندازین؟؟
آقا 1 گل شانسی!! 2 گل شانسی!! نه 4 تا که!!!
زشته دیگه!! شورش و در آوردین!! حالا که تیمتون 4تا خورده یکم روحیه ی باخت داشته باشین!!
احتمالا به غیر از 4 تا گلش چیز خاصی ندیدین!!!به نقل از LEGEND :واقعا چیز خاصی از بایرن ندیدم!
من که کلا بارسارو ندیدم!!!
شما میزنین تو خط غلامحسین پیروانی!!!به نقل از Breeze :تیممون تیم نبود ،یا کلی مصدوم و بازیکن ناآماده بازی کردیم و برنامه ای هم نداشتیم.
مگه چندتا بازیکن کلیدیتون مصدوم و محروم بود؟؟ها؟؟
فقط پویول باید میبود که نبود!!
اگه پویول نبود,تونی کروسم نبود!!
پس برابر شدیم!!
در ضمن مگه تقصیر ماست که بازیکن محروم داشتین؟؟ میخواستن مثل آدم رفتار کنن که کارت نگیرن!!
دیشبم مگه کم کارت گرفتین؟؟
بله که بیخودیه!! چه بحثی؟؟ وقتی یه تیم عالی کار میکنه و 4 تا گل میزنه,چرا برای توجیه تیم مقابلش بحث داوری رو بکشیم وسط؟؟به نقل از Breeze :داوری هم که بحث در موردش کار بیخودیه.