• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بایرن مونیخ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع King Dain
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا طرفدار بایرن مونیخ هستید؟

• بله

رای‌ها: 83 55.7%
  • خیر

رای‌ها: 66 44.3%

• رای‌دهندگان
    149
پاسخ : بایرن مونیخ

من که کری نخوندم دلیلشم که دیگه لازم نیست باز تکرار کنم.

به نقل از King Dain II :
من که کری نخوندم دلیلشم که دیگه لازم نیست باز تکرار کنم.
الانم این کری ه خودش. به هر حال به وقتش منم به اون پست جواب خواهم داد و جالب خواهد شد.
+خبر بد، مارتینز یک ماه مصدوم. شواینی هم که هنوز مصدومه.

به نقل از آیدا-ق :
الانم این کری ه خودش. به هر حال به وقتش منم به اون پست جواب خواهم داد و جالب خواهد شد.
+خبر بد، مارتینز یک ماه مصدوم. شواینی هم که هنوز مصدومه.

گوتزم مصدومه کلا هرچی بازیکن برا هافبک خریدیم مصدومن. :(

به نقل از King Dain II :
گوتزم مصدومه کلا هرچی بازیکن برا هافبک خریدیم مصدومن. :(
اِ؟ پس برا همینم تو بازی اتریش-آلمان نبود.

آلابا میتونه تو پست مارتینز بازی کنه. :-?

به نقل از آیدا-ق :
اِ؟ پس برا همینم تو بازی اتریش-آلمان نبود.

آلابا میتونه تو پست مارتینز بازی کنه. :-?

مارتینز هافبک دفاعیه آلابا فک کنم تو هر پستی بازی کرده به غیر ازین پست. آلابا کلا خصوصیاتشو هیکلش به دفاع گوش یا وینگر میخوره. البته از کسی که فیلیپ لامو میزاره هافبک دفاعی چنین کار عجیبیم بعید نیست.

به نقل از King Dain II :
مارتینز هافبک دفاعیه آلابا فک کنم تو هر پستی بازی کرده به غیر ازین پست. آلابا کلا خصوصیاتشو هیکلش به دفاع گوش یا وینگر میخوره. البته از کسی که فیلیپ لامو میزاره هافبک دفاعی چنین کار عجیبیم بعید نیست.
آلابا واسه اتریش هافبک دفاعی بازی میکرد اون شب.
لام خوب بوده تو اون پست :-?

به نقل از آیدا-ق :
آلابا واسه اتریش هافبک دفاعی بازی میکرد اون شب.
لام خوب بوده تو اون پست :-?

دیگه اینم ازون حرفا بود! لام کجا خوب بود؟ تو بازی سوپرکاپم از زمانی که اوردش دفاع گوش تیم یکم راه افتاد.

به نقل از King Dain II :
دیگه اینم ازون حرفا بود! لام کجا خوب بود؟ تو بازی سوپرکاپم از زمانی که اوردش دفاع گوش تیم یکم راه افتاد.
لام به شخصه خوب بود، بودنش تو اون پست برا بقیه مشکل ساز میشد.برا همینم وقتی اومد گوش بایرن بهتر شد. البته واضحه که لام پست تخصصیش بازی کنه بهتره.
وقتی شواینی و مارتینز و تیاگو مصدومن آلابا بهترین گزنیه واسه اون پسته.

به نقل از آیدا-ق :
لام به شخصه خوب بود، بودنش تو اون پست برا بقیه مشکل ساز میشد.برا همینم وقتی اومد گوش بایرن بهتر شد. البته واضحه که لام پست تخصصیش بازی کنه بهتره.
وقتی شواینی و مارتینز و تیاگو مصدومن آلابا بهترین گزنیه واسه اون پسته.

بهتره یه بازی این کارو بکنه تا عمق فاجعه ی اینکار مضخص شه اگه هافبک دفاعی نداره بهتره سیستمشو عوض کنه هر چن که الان بیشتر سیستما هافبک دفاعی میخوان.

به نقل از King Dain II :
بهتره یه بازی این کارو بکنه تا عمق فاجعه ی اینکار مضخص شه اگه هافبک دفاعی نداره بهتره سیستمشو عوض کنه هر چن که الان بیشتر سیستما هافبک دفاعی میخوان.
آلابا تو بازی اتریش-آلمان هافبک دفاعی بازی میکرد و خیلی هم خوب بود عملکردش. البته معلوم نیست تو بایرن هم جواب بده ولی وقتی هیچ بازیکن دیگه ای برا اون پست نیست،خیلیم کار غیرعاقلانه ای به نظر نمیاد.بعد مگه عوض کردن سیستم به این سادگیه؟! تازه دارن به این سیستم عادت میکنن بازیکنای بایرن.
+شواینی کِی برمیگرده؟

Back
بالا