نظر كلي ام در مورد رمانهاش اينه كه دو سه تاشُ بخونيد تا بفهميد بيشتر ازون خوندن به معناي واقعي كلمه وقت تلف كردنه
من اصن نميشناختمش ولي سوم راهنمايي ك بودم بعضي از دوستام كشته مرده ي كتاباش بودن و منم كنجكاو شدم ببينم كتاباش چ
جوريه ... خلاصه وقتي اول دبيرستان بودم ياسمينو خوندم و تا چن روز دپرس بودم!!
اعتراف ميكنم گريه هم كردم حتي ...
آخه اصن به خوندن اينجور رمانها عادت نداشتم و روحياتم خيلي لطيف و شكننده بود
بعدشم رفتم شيرين و خواستگاري يا انتخابو خوندم ك اين يكي نسبتا كوتاه بود ... ب چن تا از رمانهاي ديگش مث ركسانا، گندم، و ... هم نگاهي انداختم و همونطور ك بقيه هم گفتن فقط كافيه ٢-٣ تا از كتاباشو بخونيد تا قالب كلي همه ي كتاباشو بفهمين... ي دختر و پسر عاشق هم ميشن ك يكيش خيلي پولداره و اون يكي خيلي فقير! هر دو هم خوشگل :/ ي شخصيت بامزه هم هس كه از اول تا آخر فقد مزه پروني ميكنه
ي نفرم هس بين اينا ك وسط مسطاي داستان، ماجراي تلخ زندگي خودشو تعريف ميكنه!! آخرشم ك دختره و پسره به هم نميرسن و ... شخصيتاي اصلي داستان به دليل پررويي، خودشيريني و غرور بيش ازحدشون كلا رو نِرو منن
اما خب حق بديد بهش ك هي بشينه اين داستاناي كليشه ايُ بنويسه!! :د نوشتن ي رمان بالاي ٤٠٠ صفحه ك بار ادبي داشته باشه كار هركسي نيست و البته تو كشور ما هم چنين كتابايي طرفدار زيادي ندارن! پس ميره ميشينه ي رمان عشقولانه لوس مينويسه ك هم كَت و كلفت باشه و قيمتش بره بالا هم طرفداران زيادي اعم از تينيجرها رو به سمت خودش جذب ميكنه! و اونا هم براشون مهم نيس ك داستاناش تكراريه! كلا با جو عشقولانه رمان حال ميكنن
درمورد اينكه واقعيت هاي جامعه رو هم بيان ميكنه بايد بگم ك به هيچ وجه واقعيت هاي جامعه نيس، بيشتر داستاناش تو فضاي ايران ٢٠-٣٠ سال قبله! تازه از لحاظ رئال بودن هم عاخه تو دنياي الان مثن كدوم دختر فوق العاده پولداري عاشق ي پسر فوق العاده فقير ميشه؟؟ اونم فقط با يه نگاه و تو يه روز؟؟! همين قسمت اصلي داستان از هري پاترم فانتزي تره
اما خب هركس ي نظري داره ديگه ... بعضي ها ميخونن رمانهاشو و دوست دارن ... اما به نظر من ك حيفه ... دو حالت داره : ١- بري رمانو بخري و كلي پول بابتش بدي ( پولتو تو جوب بريزي بهتره
) ٢- بري دانلود كني و چشمتو با خوندن ايبوك هاش به فنا بدي... عايا هردوتاش ظلم به خودتون نيس؟
و درآخر هم بگم ك اگه م.مودب پور نويسنده ي خوبي باشه اينايي ك ميان تو اينترنت مثل سايت ٩٨يا و غيره رمان ميزارن اونا هم نويسنده هاي خوبي هستن ديگه!! :د
من معمولا انقد سخنوري نميكردم