• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مسابقه با جایزه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sohaaaa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : مسابقه با جایزه

یه سوال..این داور حتما پوچ رو باز میکنه؟

به نقل از happiestchemist :
یه سوال..این داور حتما پوچ رو باز میکنه؟
خوب آره دیگه. ;D

بگو یه چیز گفتم که مثبت نداره..در ضمن اگه منطقی نبود شخصا20 تا منفی میدم بهت:دی

به نقل از happiestchemist :
بگو یه چیز گفتم که مثبت نداره..در ضمن اگه منطقی نبود شخصا20 تا منفی میدم بهت:دی
اگرم منطقی بود من 20 تا منفی به تو می دم.(شوخی کردم منطقیه)
اگه می خوای جوابشو برات پیغام خصوصی بفرستم بیاد.
بعد دیگه نباید حرف بزنیا.

باید انتخاب رو عوض کنیم.

چون به احتمال 2/3 پشت در جدید جایزه هست ، و به احتمال 1/3 پشت در قدیمی ! پس بهتره که انتخابمون رو عوض کنیم.

پاسخ : پاسخ : مسابقه با جایزه

به نقل از پارسا :
باید انتخاب رو عوض کنیم.

چون به احتمال 2/3 پشت در جدید جایزه هست ، و به احتمال 1/3 پشت در قدیمی ! پس بهتره که انتخابمون رو عوض کنیم.
جرا؟

چون به احتمال 1/3 جایزه پشت در انتخابی ما بوده و 2/3 پشت یکی از اون 2 تا در دیگه. پس وقتی داور یکیش رو حذف می کنه ، پس تمام اون احتمال 2/3 ، برای اون یکی در که حذف نشده می مونه.
پس اون در 2/3 احتمال داره ، و دری که ما انتخاب کردیم 1/3. پس بهتره انتخاب رو عوض کنیم.

و اینجا به پایان رسید چون جواب پارسا درست بود اگر هم کسی قانع نشد بگه براش توضیح بیشتر بدم.

اما احساس میکنم بازی با کلماته..اینو با بچه های المپیاد ریلضی مون چک میکنم..اخه پشت این که ما اول چی رو انتخاب کردیم هیچ شرطی نبوده پس نباید این حرف شما درست باشه..اگر به خاطر دلیل خاصی اولیه رو انتخاب کرده بودیم میشد گفت اما این جوری این که اولش کدوم رو انتخاب کنیم با یه احتمال بوده و نسبت به هم هیچ اولویتی نداشتن..اصلا فرض کنیم 2 نفر بودیم که هر چی ما انتخاب کردیم اولش دوستما عکسش ر و انتخاب کرده بوده( تو اخر مسابقه به ما گفتن 2 تا شرکت کننده بودیم)الان چی میشه یعنی احتمال یه در خاص برا من 1/3 برا یه نفر دیگه که فرقی با من نداشت 2/3؟..نمیدونم چه چه جوری بگم..

نه دیگه ! اشتباه شما می دونید در چیه ؟ در اینه که به این موضوع توجه نمی کنید که داور به صورت اتفاقی در پوچ رو انتخاب نمی کنه ! برای همین دلیل شما غلط می شه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا