به نقل از narenjak :احسان میشه برای 5 در 5 بگی چی میشه

به نقل از احسان :میشه این:
4 5 6 7 0
3 2 1 0 7
2 3 0 1 6
1 0 3 2 5
0 1 2 3 4
(پائینترین سطر رو سطر شماره ۱ در نظر گرفتم!)
جالبه که روی قطر (یعنی خونههایی که شماره ی سطر و ستونشون مساویه) عدد ۰ قرار میگیره
کلا این چیدمان، پر از ویژگیها ی خفنه انگار![]()

به نقل از 13 :1 2 3 4 5 6 ...
2 3 4 5 6 7...
3 4 5 6 7 8...
4 5 6 7 8 9...
5...
6...
7...
.
.
.
اینجوری میشه؟

به نقل از احسان :من یه راه کامپیوتری براش پیدا کردم:
میشه فرض کرد که هم سطرها و هم ستون ها، از ۰ شماره گذاری شده اند و عددها ی این صفحه ی شطرنج هم قراره عددها ی حسابی باشند (به جای عددها ی طبیعی)
برای این که بفهمیم تو خونه ی سطر i و ستون j ،چه عددی باید قرار بگیر، این کار رو انجام بدید:
هر ۲ عدد رو ببرید در مبنای ۲. حالا به ازای هر k ، اگه k امین رقم i ، برابر با ۱ بود، همه ی k رقم سمت راست عدد j را not کنید (یعنی اگه ۰ بود، ۱ کنید و اگه ۱ بود، ۰ کنید)
میشه ثابت کرد که این ترتیب از پر کردن، ویژگیها ی لازم رو داره!
(همون طور که میبینید، در یک راه کامپیوتری، شمارش از ۰ شروع میشه و عددها همه در مبنا ی ۲ هستند!!)

به نقل از احسان :یه ویژگی جالب دیگه برای اون راهی که گفتم:
در یک سطر، اگه عدد x در ستون y باشه، عدد y هم در ستون x خواهد بود!
به خاطر همین خیلی راحت میشه فهمید که در یک سطر خاص، عدد x تو کدوم ستون قرار میگیره! (کافیه ببینید بر اساس الگوریتمی که گفتم، توی همون سطر، در ستون x چه عددی قرار میگیره!)
پی اس : یاد آوری میکنم که توی راه من، هم سطرها و هم ستونها از ۰ شماره گذاری شده اند و خونهها ی جدول هم با عددها ی حسابی پر شده اند (نه طبیعی!)

به نقل از narenjak :این باز حرف خودشو بزنه
شما جواب منو تو چند تا پست بالا بده
به نقل از احسان :در یک سطر، اگه عدد x در ستون y باشه، عدد y هم در ستون x خواهد بود!
به خاطر همین خیلی راحت میشه فهمید که در یک سطر خاص، عدد x تو کدوم ستون قرار میگیره! (کافیه ببینید بر اساس الگوریتمی که گفتم، توی همون سطر، در ستون x چه عددی قرار میگیره!)
به نقل از narenjak :الان دقیقا معلومه عدد 1000000000000000000 در سطر دوم کدوم ستونه ؟

به نقل از احسان :برای این که بفهمیم تو خونه ی سطر i و ستون j ،چه عددی باید قرار بگیره، این کار رو انجام بدید:
هر ۲ عدد رو ببرید در مبنای ۲. حالا به ازای هر k ، اگه k امین رقم i ، برابر با ۱ بود، k امین رقم عدد j را not کنید (یعنی اگه ۰ بود، ۱ کنید و اگه ۱ بود، ۰ کنید)