• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اثبات یا نقیض وجود خدا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pico
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا به وجود خدا اعتقاد دارید؟

• رای‌دهندگان
    757
پاسخ : اثبات یا نقیض وجود خدا

آقا کی تو رو آفریده ؟ خورزو خان ؟ تو از کجا اومدی ؟ اصلا بگیم از میمون . میمون از کجا اومده ؟ بگیم از تک سلولی ها . تک سلولی ها از کجا اومده .
حالا دلیل این که چرا ما رو افریده هیچی بی خیال اون یه بحث دیگس فعلا که آفریده پس هست اگه نبود تو الآن اینجا چی کار میکردی ؟ نمیگیم خدا یکتاست . نمیگیم قابل دیدنه یا نه . از منطقت استفاده کن یکی بالاخره تو رو درست کرده یا نه ؟ از کجا اومدی ؟ فـــــــــــــــــــــــــــــک کن یه لحظه .

لطفا نگاهی به این صفحه بیندازید http://nogod.blogfa.com/
این وبلاگ را من امروز ساختم.

از نظرم ما باید بین دو تا مجهول یکی رو انتخاب کنیم

مجهول اول : پذیرش خدا

مجهول دوم : پذیرش این که علم در حال حاضر قادر به پاسخ گویی به این که انسان از کجا اومده نیست

البته باید در نظر گرفت که مجهول دوم داره بهش پاسخ داده میشه

اینشون استیون هاوکینگ هستند : http://www.youtube.com/watch?v=Yr_ExkRrae0

و ایشون هم باز استیون هاوکینگ هستندو به پرسش های اساسی در این باره پاسخ میدن :

http://www.youtube.com/watch?v=9X9LagrBgvE

چگونه ذرات بدون جرم دارای جرم میشوند : (بزون هیگز معروف به ذره خدا) :

http://www.youtube.com/watch?v=ADhTSwuEQRE

به وجود اومدن جهان از هیچ(میچیو کاکو ) : http://www.youtube.com/watch?v=vzwubZhcZSk

در ابتدا چند تعریف می آورم .
هسته : یعنی وجودی که وجود آن به هیج وجود دیگری وابسته نیست .

وجود : یعنی چیزی که از خود اثری مادی به جا میگذارد . یعنی باعث انتقال ذرات ماده از مکانی به مکانی دیگر میشود.

ذره : چیزی که از آن چیزی کوچکتر نیست . ذره میتواند ماده باشد و میتواند روح باشد .

ذره از نوع ماده : یعنی ذره ای که توسط حواس پنج گانه خود را هویدا می سازد .

ماده : یعنی چیزی که از ذره های از نوع ماده تشکیل شده و به زمان و مکان محدود است .

روح : چیزی که خود یک ذره است و به زمان محدود است و به مکان محدود نیست . روح فقط مخصوص موجود زنده است .

موجود زنده : یعنی چیزی مادی که بر اثر عواملی که به آن روح گفته میشود ، میتواند بدون اتکا به موجودات دیگر در مکان انتقال یابد ، موجود زنده از تعدادی ذره از نوع ماده تشکیل شده است .

حالا با توجه به تعاریف بالا ادعای من این است که :

" همه ی ذرات هسته اند "

به نظرم اثباتت درست نیست ،

مثلاً روح چیه؟ :د

اصلاً روح از بعد غیر دینی وجود نداره!!! :د

یک سری تعاریف که معلوم نیست از کجا اومدن چیزی رو اثبات نمیکنن! :)

ه نظرم اثباتت درست نیست ،

مثلاً روح چیه؟ :د

اصلاً روح از بعد غیر دینی وجود نداره!!! :د

یک سری تعاریف که معلوم نیست از کجا اومدن چیزی رو اثبات نمیکنن!

اولا که تعاریفی که من از واژه ها کردم ، با تعاریف واقعی آن ها فرق دارد ، مثلا شما میتوانید به جای روح بگویید هویت یا هر چیز دیگری .
منظور من همان علتی است که باعث میشود که یک موجود زنده باشد . همان علتی که باعث می شود ما بتوانیم فکر کنیم .
دوما که آیا شما به خدا اعتقاد دارید یا نه ؟

به نقل از mhjh :
اولا که تعاریفی که من از واژه ها کردم ، با تعاریف واقعی آن ها فرق دارد ، مثلا شما میتوانید به جای روح بگویید هویت یا هر چیز دیگری .
منظور من همان علتی است که باعث میشود که یک موجود زنده باشد . همان علتی که باعث می شود ما بتوانیم فکر کنیم .

شما باید درست استدلال کنید و یا باید بر اساس تعاریف پذیرفته شده تعریف دیگه ای ارائه بدید

یا این که یک تعریف جدید ارائه بدید و اون رو اثبات کنید!!! :)

نه این که بر اساس یک سری تعاریف فرضی که معلوم نیست درسته یا غلطه! یک حکم رو نتیجه بگیرید!

منظور من همان علتی است که باعث میشود که یک موجود زنده باشد

علتی که یک موجود زنده هست روح نیست مغزش هست و علایم حیاتی! :)

و گرنه فرق من قبل و بعد مرگ کارکرد مغزم هست

به شما و بحث ارتباطی داره؟

چرا کسی جواب این رو نمیده ؟

به نقل از @Y!z@ :
آقا کی تو رو آفریده ؟ خورزو خان ؟ تو از کجا اومدی ؟ اصلا بگیم از میمون . میمون از کجا اومده ؟ بگیم از تک سلولی ها . تک سلولی ها از کجا اومده .
حالا دلیل این که چرا ما رو افریده هیچی بی خیال اون یه بحث دیگس فعلا که آفریده پس هست اگه نبود تو الآن اینجا چی کار میکردی ؟ نمیگیم خدا یکتاست . نمیگیم قابل دیدنه یا نه . از منطقت استفاده کن یکی بالاخره تو رو درست کرده یا نه ؟ از کجا اومدی ؟ فـــــــــــــــــــــــــــــک کن یه لحظه .

به علیرضا :

شما برای این که به این سوال جواب بدید که ما از کجا اومدیم ، یک موجودی در نظر میگیری که از هیچ جا نیومده و همیشه وجود داشته به اسم خدا

یعنی یک مجهول رو با یک مجهول بزرگتر جواب میدید
مجهولی که با یک جمله ی "در تفکر ما نمیگنجه" از فکر کردن بهش پرهیز میکنید همینطور جواب هایی ک از دیگران میشنوید رو بلوکه میکنید!

من ۴ تا فیلم از دانشمندای بزرگ بالاتر قرار دادم
اتفاقا در برای شما بود اگر ببینیدشون به جواب خیلی از سوال هاتون میرسید :)

شما باید درست استدلال کنید و یا باید بر اساس تعاریف پذیرفته شده تعریف دیگه ای ارائه بدید

یا این که یک تعریف جدید ارائه بدید و اون رو اثبات کنید!!! :)

نه این که بر اساس یک سری تعاریف فرضی که معلوم نیست درسته یا غلطه! یک حکم رو نتیجه بگیرید!

اولا مگه تعریف هم نیاز به اثبات داره ؟ من یک تعریف از خودم ارائه میدهم .
حالا اون چیزی که باید اثبات بشه ، اون ادعای منه .
اون مطلبو نوشتم ببینم که آیا کسی با من موافق هست یا نه .
دوما من میتونم ادعای خودم رو ثابت کنم ، ولی ربطی به بحث نداره .
لتی که یک موجود زنده هست روح نیست مغزش هست و علایم حیاتی! :)

و گرنه فرق من قبل و بعد مرگ کارکرد مغزم هست

شما به هر عاملی که باعث میشود که موجودات زنده قبل از مرگ حرکت کنند بگید روح.
اصلا به همون مغز بگید روح .

انسان از ذرات تشکیل شده و هر ذره هم از همون اول وجود داشته ، به همین سادگی .
یعنی هر ذره (کوچکترین واحد مادی) از ازل بوده و تا ابد هم خواهد بود .

به شما و بحث ارتباطی داره؟
به من ربطی نداره ، ولی به بحث فکر میکنم ربطی داشته باشه .

سلام به همگی

یه تالاریه مذهبی افرادی اونجا هستن میتونند بهتر به سوالات شما جواب بدن
تالار گفتگوی بیداری اندیشه

و یه مستندی در اون معرفی شده به نام اخراج شدگان (Expelled)
که در باره دانشمندان مخالف داروینیسم هست بهتون پیشنهاد میکنم این مستند رو ببینین و جواب بسیاری از سوالاتتون پیدا شه

من نمیدونم چه ربطی به این بحث داره تالار بیداری اندیشه و مستندی راجع به مخالفان داروینیسم!

در ضمن مخالفت با داروینیسم دیگه معنایی نداره چون بیشتر اژ ۳۰ شاهد علمی و فسیل ها و... تاییدش میکنند بهتره قبل از این که حرفی بزنید فکر کنید که اصلا ربطی به بحث داره یا نه

و قبل این که برید مستند مخالف داروینیسم ببینید برید درک کنید داروینیسم چی هست :)
ـــــــــــــــــ

بعدا نوشت:
بالاتر یک پاسخ دادید که بی جواب موند :

شما میگید من میتونم ادعاهام رو ثابت کنم ولی ربطی به بحث نداره!!!

ادعایی که اثبات نداشته باشه ارزش بحث کردن نداره به طور کلی!!!

این که من آتئيست هستم یا تئيست هستم به بحث ربط داره و اثبات ادعای شما که خودتون میگید اشکالاتش رو بگیم به بحث ربط نداره؟؟؟؟

Back
بالا