پرنیا
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان بندرعباس
پاسخ : سوال و اشکالات
مرکز ثقل پاهاست.به پا فشار میاد!
مرکز ثقل پاهاست.به پا فشار میاد!
دمت گرم زدی به هدف!!!به نقل از saye3000 :به گمانم مرکز ثقل لگن باشه.
(اگه خیلی اشتباه بود بهم نخندید)
اسپم ندهبه نقل از کاوه :180 درجه بد تره؟! X-(
غده هيپوفيز يه سري از کاراش ايناس:به نقل از independentwise :سلام
دوستان بیولوژیست و اکولوژیست و ....
من دو تا سوال دارم می خوام جوابش رو از علمای زیست اینجا بگیرم!
غده :هیپوفیز/ : هیپوفیز چی کار می کنه؟
هورمون :وازوپرسین/این هورمون چی کار می کنه؟
با تشکر
هورمون رشد(و که آره ترشح ميکنه البته یه جایی هم خوندم فاکتور آزاد کننده و مهار کنندهی هورمون رشد رو ترشح می کنه!البته فکر کنم چرت خوندم ولش کنید)تيروييد هم همون طور که گفتم هورمون محرکشو توليد ميکنه وگرنه تيروييد قبلو بعد از بلوغ همچنان به قوت خودش کار مي کنه!!!!:ديبه نقل از legend :غده ی هیپوفیز که مشخصه!؟!
کنترل سایر غدد و در هورمون رشد هم تاثیر زیادی داره!!؟ یعنی غده ی ترویید در جنینی فعالیت می کنه و غده ی هیپوفیز در سنین بلوغ و رشد بعد بلوغ!!!؟
منم نگفتم کار نمی کنه؟!؟! گفتم مث دوران جنینی تاثیر نداره و بیشتر رشد میوفته روی غده هیپوفیز!؟!به نقل از المیـــــرا :هورمون رشد(و که آره ترشح ميکنه البته یه جایی هم خوندم فاکتور آزاد کننده و مهار کنندهی هورمون رشد رو ترشح می کنه!البته فکر کنم چرت خوندم ولش کنید)تيروييد هم همون طور که گفتم هورمون محرکشو توليد ميکنه وگرنه تيروييد قبلو بعد از بلوغ همچنان به قوت خودش کار مي کنه!!!!:دي
نه یه نظریه ی جدید نیست!دانشمندا قبلا رسیدن بهشبه نقل از َ aminnnn73 :ما الان داریم اینجا یک نظریه علمی جدید می سازیم؟!!! شاید دانشمندا به جوابش نرسیدن.
این سوالی که من می بینم باید فعلا تک تک اعضای بدن رو بررسی کنه! انصافا چقدر احتمال داره یک سوال این مدلی توی المپیاد بیاد؟! از اینجا به بعدش رو فکر نکنم کسی پیش بینی کنه.( تقریبا مطمئنم. چون خیلی بی ربط شده) خب جواب رو بگید دیگه! یا لااقل یک راهنمایی بکنید.
نه دیگه لازم نبوده کهبه نقل از pn.f :خب همون طور که گفتید: استخون لگن متراکم شده، شاید بعد از اون هم،بدن برای سایر قسمت های بدن، استخون متراکم ساخته و اونا نسبت به قبل کوچکتر شدن.
نه آنچنان چیزی لازم نیست چون این صفت لگنه گوچیک بوده اون لگن بزرگا شل و پل می شدم می مردن کم کم لگنه هی گوچیکتر شدهبه نقل از pn.f :بقیه ی اعضا هم باید با لگن متناسب شن دیگه! نه؟!
گفتم که استخون لگن کوچیکتر و متراکم تر شدهبه نقل از pn.f :نوع استخونا متراکم شده؟!
ببخشید نمیشه راهنماییم کوچیک باشه!بزرگه!به نقل از pn.f :منظورم این بود که بیشتر استخونا متراکم شده. نه اگه میشه یه راهنمایی خیلی کوچیک!
درسته!به نقل از saye3000 :پس بچه ای که میخواسته به دنیا بیاد فکش (صورتش) به نسبت لگن مادر بزرگ بوده.بنابراین فکش کوچیک شده.
درسته؟(بچه ها بازم میگم اگه خیلی بی ربطه بهم نخندید)
آره دیگه !انسات که فقط مرد نیست!به نقل از saye3000 :ایول.به خودم امیدوار شدم.البته من که چیزی نگفتم.بحثشو شما کردید من فقط آخرش نتیجه گیری کردم.
فقط یه سوال برام پیش اومد.گفتیم انسان ها چون میخواستن با دستشون ابزار بسازن رو پاهاشون راه رفتن و... .حالا چرا لگن خانم ها کوچیک شده؟اونا هم ابزار میساختن؟