• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوال و اشکالات زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir.love
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوال و اشکالات

خب من جمله ی دوم رو فهمیدم :)

فقط اشکالم اینه که مگه خون سیاهرگ دی اکسیدکربن دار نیس؟؟؟پس قاعدتا باید سیاهرگ وارد بشه و سرخرگ خارج بشه!! :-??

به نقل از doctor428 :
خب من جمله ی دوم رو فهمیدم :)

فقط اشکالم اینه که مگه خون سیاهرگ دی اکسیدکربن دار نیس؟؟؟پس قاعدتا باید سیاهرگ وارد بشه و سرخرگ خارج بشه!! :-??
ببینید، نفرون یک لوله است.سر این لوله، یعنی ورودیش، یک کپسول وجود داره که اجازه نمیده رگ وارد نفرون بشه.سرخرگ آوران میاد و داخل این کپسول پیچ و تاب میخوره و شکل یک کلاف در میاد.ادامه همین سرخرگ آوران از کپسول بومن میاد بیرون، و به ادامه همون سرخرگ آوران، سرخرگ وابران گفته میشه و میاد دور لوله های نفرون مییپیچه.
عکس سمت چپ قسمت پایین رو ببینید.
d2zistaz1_125.jpeg

این نکته رو هم بدون که هر سیاهرگ لزوما خونش دارای کربن دی اکسید نیست.مثلا سرخرگ ششی خونش دارای کربن دی اکسید هست؛ ولی سیاهرگ ششی دارای خون اکسیژن دار.هر رگی که خون رو از قلب خارج کنه سرخرگ، و هر رگی که خون رو به قلب ببره، سیاهرگ گفته میشه.فارغ از نوع خونش.

فرق گامت ماده و تخمک چیه؟
اصن تفاوتی دارن؟

دیالوگ با مورچه!

سلام
من چون رشتم ریاضی هست و مطالعه در زمینه زیست‌شناسی ندارم در این زمینه بیسوادم و چند تا سوال دارم:

از بچگی این سوال رو داشتم که مورچه ها توانایی حرف زدن دارن؟
آیا مورچه های هوش کافی واسه ارتباط رو دارن؟
هوششون چقدره؟میتونن با آدم حرف بزنن؟
آیا با پیشرفت علم ممکنه روشی واسه حرف زدن با اونا پیدا کرد؟

+با توجه به اینکه انجمن زیست هست میشه فقط از دیدگاه زیست‌شناسی کسی توضیح بده؟در مورد میزان هوش و قدرت مکالمه مورچگان؟

+شاید سوال احمقانه به نظر بیاد اما از بچگی به من گفتن که سلیمان با مورچه در مورد سیاست و جامعه و اینا دیالوگ داشته. فقط خواهشا بحث اعتقادی نکنید فقط جواب علمی.

به نقل از Doğrucu :
سلام
من چون رشتم ریاضی هست و مطالعه در زمینه زیست‌شناسی ندارم در این زمینه بیسوادم و چند تا سوال دارم:

+با توجه به اینکه انجمن زیست هست میشه فقط از دیدگاه زیست‌شناسی کسی توضیح بده؟در مورد میزان هوش و قدرت مکالمه مورچگان؟

+شاید سوال احمقانه به نظر بیاد اما از بچگی به من گفتن که سلیمان با مورچه در مورد سیاست و جامعه و اینا دیالوگ داشته. فقط خواهشا بحث اعتقادی نکنید فقط جواب علمی.

موضوعی که ایجاد کردین رو با این تاپیک ادغام کردم.

پاسخ سؤالاتتون واضحه، خیر، خیر و خیر.
و اگر تمایل به گرفتن نتیجه‌ی اعتقادی در این راستا دارین، به تاپیک‌های مربوطه در انجمن اعتقادی رجوع کنید.

پاسخ : دیالوگ با مورچه!

به نقل از Doğrucu :
سلام

حرف نمي زنن ( از نظر علمي) ولي تمدن و شهر نشيني دارن
كشاورزي دارن برده داري دارن دامداري دارن حتي
ارتباطات پيچيده اي بين خودشون دارن و طبقات اجتماعي خاص مثل كارگر و سرباز و ملكه
اما زبان توشون تكامل پيدا نكرده

به نقل از Boshpasha :
حرف نمي زنن ( از نظر علمي) ولي تمدن و شهر نشيني دارن
كشاورزي دارن برده داري دارن دامداري دارن حتي
ارتباطات پيچيده اي بين خودشون دارن و طبقات اجتماعي خاص مثل كارگر و سرباز و ملكه
اما زبان توشون تكامل پيدا نكرده

لطفاً منبع بذار برای پدیده‌هایی که نام بردی توی مورچه‌ها دیده می‌شن ؛‌‌)

به نقل از Evening Star :
فرق گامت ماده و تخمک چیه؟
اصن تفاوتی دارن؟
تفاوتی ندارن

تو یوکاریوت ها وقتی ک ژن بیان نمیشه باید بگیم کلا انزیم رونویسی دخالت نداره یا ن فعالیتش تو رونویسی از ژن عوامل رونویسی حسابه؟

Back
بالا