بديهتا نه !به نقل از prometheus :مرسی بچه ها!![]()
![]()
ی چی دیگه:پروتوپلاسم همون پروتوپلاسته؟
منبع ؟!به نقل از bugieboy :بديهتا نه !
پروتوپلاست سلول گياهي بدون ديوارس
پروتوپلاسم سلول گياهي بدون واكوئله![]()
شما فردا پس فردا میخوای محققی دانشمندی چیزی بشی به خاطر همینه که دارم گوشزد می کنم منبع یادت نرهبه نقل از bugieboy :رست فصل 3 همون صفه هاي اول
1.چند اللی خب چند تا الل روش تاثیر داره! مثلا در مورد رنگ چشم بیا در نظر بگیریم، الل سبزی، الل قهوه ای، الل آبی....، ولی چند ژنی ینی چند تا ژن که هر کدوم دو الل دارن روش تاثیر میزاره.به نقل از ابوالفضل :سلام دوستان.....
1-فرق صفات چند اللی با چند ژنی چیه؟؟
2-مگه تالاسمی بیماری مغلوب نیست؟؟؟ پس کسی که تالاسمی مینور داره نباید هیچ نشونه ای داشته باشه!!!(مگه نه؟؟) اما تو کتاب نوشته مبتلایان به تالاسمی مینور با ژنوتیپ گلبول های قرمزشون از حد عادی کو چیک تره ..چرا؟؟؟
من ؟استاد؟خنگ تر از من گير نيوردي؟؟؟ :Pبه نقل از M.R.A :شما فردا پس فردا میخوای محققی دانشمندی چیزی بشی به خاطر همینه که دارم گوشزد می کنم منبع یادت نره![]()
شما استاد ماهستی و حتما اغلاط (!) بیشمار رست رو در جریانی پس باید این رو هم گوشزد کنم که چند نفر رست رو کتاب حساب کردن که شما حساب کردی
پروتوپلاست قبول اگه میشه یه منبع دیگه باسه پروتوپلاسم بگی دیگه مشکل مرتفع میشه![]()
1.چون اگه فعال توليد بشن ميزنن هموم محل توليدشونم تجزيه ميكنن !به نقل از Darya-F :1.چرا آنزیم های پروتئولیتیک به شکل غیرفعال تولید می شوند؟
2.تشابه مریستم گندمیان با رشد چمن بعد از چیدن؟!!
3.یک گروه خونی که پلاسمای آن را به هر گروه خونی بتوان داد؟
4.چه خصوصیاتی آنزیم بودن پپسین را تایید می کند؟
5.کدام بافت گیاهی عملکردی معادل با استخوان در جانوران دارد؟
.......................................................................................اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه واقعا" ضروریه:)